Eşim beni aldatıyor mu yoksa kendi kendime abartıyor muyum?

15 yıllık evliyim. Eşimlede severek evlendik.. birde kızımız var.. Geçen süre içersinde bir çok şeyler yaşandı, çok mutlu olduğumuz zamanlarda, ayrılma noktasına geldiğimiz anlarda oldu.. Bu ilişki de sevgiyi ve ilgiyi daha fazla gösteren taraf ben oldum. Cinsel yaşantımızda fena değildi..

En son 2 ay öncesiydi ve eşimin benden uzak durduğunu, ve bir şekilde kgerek duygusal gerekse de cinsel anlamda endinden ittiğini hissettim.
Kendisine sorrduğumda benim bir takım sorumsuzluklarım, son zamanlarda yaşanan maddi sıkıntıları bahane ederek kafasının yoğun olduğunu öne sürdü..
Telefonuyla fazla vakit geçirmesi, ekrana şifre koyması gibi haraketler ve son zamanlarda yaşananları da ekleyince eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşmesi çok sürmedi. Bir taraftan yok olmaz öyle şey derken bir taraftan da acaba dedim.
Bir gün bu konuyu Whatsapp üzerinden tartışırken çok sinirlendim ve eşim uyudıktan sonra telefonunu incelemek için aldım. şifreyi bilmediğim için recovery modundan WA mesajlarının kopyasını aldım. her ne kadar mesajları açamasam da, gönderilen resimlerin içinde 4 adet resim dikkatimi çekti.. bu resimleri kime gönderdiğini sorduğumda ise "kimseye göndermedim dedi" ve olayı çok sakince kapattı.
bunu açıklamasını ya da gideceğimi söyledikten sonra bana olan sevgisi ve sadakati hakkında uzun bir açıklama yaptı, bende kalbimi dinleyim inanmak istedim ve bir şeyleri düzeltmek adına bize bir şans daha verdim.
Bir kaç gün her şey süper gitti hatta yatak odamız bile süperdi.. birlikte olası tatil ve fantaziler bile konuştuk.. bir gün boyunca akşamı planlayıp bir birimizi gazaa getirdikten sonra akşam bir anda vazgeçti bir bahaneyle..
Bunları toplayınca içimdeki şüpheler gene ortaya çıktı ve yaşanan 3-5 gün sanki bana sus payıymış gibi geldi..
belki bir şeyler denedi ve pişman oldu onun ikilemi ve sıkıntısı içinde, belki devam ediyor ve tercih yapmakta zorlanıyor belki de ben kafamda kuruyorum..

Lütfen ciddi ve mantıklı yorumlar gelsin.
Şimdiden teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Bir taraftan benim şüphelerim var evet ama diğer taraftan da bunu inkar eden ve beni sevdiğini söyleyen karım.. bu sevgi bunu yapmasına engelmidir, yoksa benimle olan şey bir alışkanlık ve bırakılamıyor mu.. esas bunu çözemiyorum.
Tüm sorularıma bir yanıt bulabilsem doğru hamleyi yapacağım ama şu anda her şey havada ve bunun hesabını yarın çocuğuma veremem neden diye.. tüm endişem alsında bu..
Eşim beni aldatıyor mu yoksa kendi kendime abartıyor muyum?