1,5 yıl önce ayrıldığım bir erkek arkadaşım var. Kendisi sürekli benim hakkımda konuşuyor ve iftira atıyor. Göz göre göre yalan söylüyor. Bu yalanlarını şu anki sevgilime de söyleyebilir ve o bana güvenmediği için ona inanabilir. Sizce ne yapmalıyım bu durumda?
Cevabın nedir?
+1 yılEskisi ne yaparsa yapsın dusunme..
İftira atması ayrılık kararı neden verdigini gösteriyor... Boyle bir insanla birşeyin olmaması senin adına cok guzel..
Sevgilin sana güvenmek istemiyorsa kendisi bilir... Yalana karsı tepkinin ne olduğunu iyi biliyor...istiyorsa uzak dursun...baskasının ifadeleri ile sevdiği hakkında suphe duyuyorsa güven sorunu vardır onun da...
Sevdiğine inanmıyorsa tek basına hayat mücadelesini sürdürmeye çalışsın.10 Yorumla
+1 yılee..önce eksi sevgilini güzelbi ekarte..ya yeni sevgilinle birlikte çık karşısına.. ve bu sevgilininde hoşuna gider...gitmelide...
sert çıkış yap..niyetini belirt..
ve.. yeni sevgilinde eskisine inanacak ve sana güvenmiytorsa onunlada uğraşma derim..10 Yorumla
Benimde başıma onlarca kere geldi bu olay...Maalesef yapılıyor bu tip şeyler...Bu olayın yeri ve zamanıda önemli bu dedikodular yayılıp herkes tarafınca erkek arkadaşının kulağına gidiyorsa bu gerçekten toparlanması zor bir durum çünkü ne kadar çok insan aynı şeyi söylerse inandırıcılığı artıyor bu olayların tabi...genç bir ilişki için... ama 2-3 kendini bilmez kendi aralarında çekiştiriyorsa onu geç takma...
10 Yorumla
+1 yılgercekten iftira atiyorsa bunada senin o sevgilin inanirsa o herifden zaten sana hayir gelmez!
bazi erkekler serefliyim erkegim diye ortada gezinir ama egosu kirilinca baktigi yüze tükürür.
bunlara erkegin or... denilir canim!
hem kim ne derse desin CAMI DUVARINA PISLIK YAPISMAZ!10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şuanki sevgilinin sna karşı güveni yoksa sen neden hala berabersin o kişiyle sen san güvenmeyen insana bir yol ver bak nasıl aklı başına geliyor.Ben asla böyle bir şeyi sindiremem bana güvenmiyorsa yoluna bakar kimse kisenin zamanını çalmak zorunda değil buna izin verme.
10 Yorumla
+1 yılsebepsiz ayrılık yapmışsan o da çok üzülmüştür unutamamıştır, sinirlenmiştir ve senden intikam almak istiyor olabilir mi?
13 Yorumla
Soran+1 yılSebepsiz bir ayrilik degildi. Cok degismisti. Ayrica tuhaf biri cok ukala, kendini herkesten ustun goruyor. Yeni bir sevgilisi varmis benim kiskandigimi dusunuyor. Cok aptal biri
- +1 yıl
seninle yarışır gibi bir hali var sanırım. hiç takma, yoluna devam et o da yavaş yavaş anlayacaktır. bazı insanlar anlarlar ama anlamak istemezler. bu eleman belli ki sizi aslında çok sevmiş ama sonradan bunun farkına varmış. şimdi bile kendine kabul ettiremediğinden kendini suçlayacağına seni rahatsız edecek şeyler peşinde. senin yapman gereken hiç alakadar olmadan yoluna bakmandır.
- +1 yıl
Aynısı yaşadım yeni sevgilime herseyi anlattm onunla konuşmak istedi ismine sayfasına kadr verdm aradan cok zaman geciyor ve bana iftira atti sevgilimde ona inandi
Belki senden intikam almak için böyle bir yol seçmiş olabilir. Seni o çocuktan ayırmaya çalıştığını düşünüyorum.. Bence bu durumu geç olmadan sevgilinede anlat ki ilerde sorunlarla karşılaşmayasın..
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet hakli olabilir cunku ben onu şu anki sevgilim icin terketmistim.
Ona inanmaması için sevgilinin çek kenara güzelce konuş. söyle eski sevgilim benim hakkımda iftira atıyor ona inanma diye ama gene buna rağmen inanıyorsa o zaman bırak bildiği gibi yapsın. Böyle iftira atan erkekleri hiç sevmiyorum. Yaşandı bitti. Git işine bak neden saçma işlerle uğraşıyorsun.
10 YorumlaSadece eski sevgilini sevdiginden güvendiginden bişeyler yaşadıgını yeni sevgiline söyle senden duyması en uygun bide yeni sevgiline söyle bi zahmet o çocugun agzını burnunu kırı versin..
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun bir sey yasayip yasamadigimiz degil. Yasamadigimiz seyleri soyluyor ve onun pek parasi olmazdi o yuzden hesaplari falan ben oderdim genelde. Bunu şu an tam tersi olarak anlatiyo benim ondan para aldigimi falan soyluyo. Fakat kesinlikle boyke bir sey olmadi. Suan ki sevgilimle de arsm bozuk ve o biraz geri kafali oldugu icin napicagimi bilemiyorum. Cok zor bir durum.
seçimlerini gözden geçir , kötü seçim yapıyorsun . biri iftira atmaya meyilli bir dangalak ,öbürü güvensiz herşeye inanmaya meyilli bi adam .
kötü seçimler .10 Yorumla
+1 yılBunu kullan:
link31 Yorumla?"Bir yalan, hangi amaç için
söylenmiş olursa olsun,
her zaman, en kötü gerçekten
daha kötüdür."
sevgılın sana değilde başkasına inanıyorsa halen bu ilişkinin gerçekliğine inanan sen kendıni kandırma...10 YorumlaGüvensizlik üzerine inşa edilmiş aşklar en küçük artçıda yıkılır.
10 Yorumla
+1 yılşu anki sevgilenden de ayrıl. güven yoksa, birşey olmamalı.
10 Yorumlaİftira atan kıyamette senle yüzleşecek o dili yerinden sökülecek
canını sıkma birinin iftirası seni alçaltmaz11 Yorumla- +1 yıl
Kıyamet gününde bunun olacağını biliyonda sevgilin haram olduğunu mu bilmiyon
sevgilin sana güvenmiyorsa ne diye onunla birliktesin hayret bişey
10 Yorumlaşuankı sevgılın sana guvenmıyorsa bence onunda hayatında yerı olmamalı..
10 YorumlaEvinin onunde ''Serefsiz'' yazili bir pankart ac.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. sevgiline anlat, ex-in ağzını burnunu düzeltisin
10 Yorumla
+1 yılyenisini terket başka bi manita bul
10 Yorumla
+1 yılsenin annen bacın yokmu de :D:D
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eskı sevgilim benim hakkımda konuşuyor, iftira atıyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat