Üvey Annemin Sapıklıkları?

Üvey anneler bazen iyi olabilir bazen çok iyi olabilir benim 2 tane annem var biri öz diğeri üvey öz annemlede görüşüyoruz ve hiçbir sorun yok yani annem üvey annemin yanına gelip evde kahve içip muhabbet edebiliyorlar babamda birşey demiyor bencede böylesi iyi üvey annem gerçekten bana karşı aşırı iyi davranıyordu 15 yaşımdan beri şuanda öyle ama artık sapıttı. Ben bilgisayarda birşey bakarken odama girince kız bakıyon dimi falan demeye başlamıştı normaldi yani erkekler sonuçta a bu kimmiş diye bakarlar demi sonra bu büyüdü artık ayıp şeyler mi izliyon len diye odaya giriyor dün banyo çıkışında seninki kılsız mı dedi kesiyorum ama biraz şu an uzamış dedim yardım ediyim mi dedi yüzüm kızardı. Dün bana seninki ateş edebiliyor mu dedi artık birşey söyleyin hatta bana dün gidip şişme oyuncak aldı ya? istemiyorum napmaya çalışıyorsun dedim sinirli bir halle bunu istemiyorsan canlısınıda getirebilirim dedi :( ben sadece anne istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
TROLL DİYENLER DETECTED YER DURUM CIDDI BU TÜR ŞEYLER OLUYOR LÜTFEN UZAKLAŞIN BANA CİDDİ KİŞİLER LAZIM BU OLAY CİDDİ SKYPE VERİYİM HERŞEYİ VERİYİM TROLL DEĞİLİM
Üvey Annemin Sapıklıkları?