Birbirimizi gercekten cok seviyorduk. Bundan hic suphem olmadi. Fakat olmamasi gereken şeyler oldu ve ayrildik. Sonrada bana karsi eski hislerinin olmadigini soyledi. 3 ay oldu yinedr brn hergun onu düşünüyorum. Icimde hicbirsey kalmadı ona ama aklima geliyr. Sizce oda beni dusundugu zamanları oluyotmudur?
Cevabın nedir?
+1 yılBiten bir iliskinin ardından "oda beni düşünüyormudur acaba" sorusu insanları hem psikolojik hemde moral yönünden olumsuz etkilenmesinden başka hiçbir işe yaramaz, eğer ikinizde birbirinizi aynı zaman zarfında düşünüyor olsaydınız ortada bir ayrılık olmazdı zaten, ilişkin ne şartlar altında ve hangi nedenlerden ötürü bitti asıl kilit nokta burada, geri dönüş olmayacağından emin olduğun bir durum içerisinde oldunu düşünüyorsan bence hiç düşünme bu sadece seni üzer, denir ya; arkana bakarak yürürsen önünü göremez düşersin ve bu senin sadece canını acıtır..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zamaninda onun nasil beni terk etmeyeceginden emindiysem simdide geri donus olmayacagindan eminim. O beni dusundugumun aksine birakti geri gelirmi bilmiyorum tek bildigim gelse bende artik o kadar kredesi kalmadi. Benimki sadece merak. Ona karsi hissizim fakat zaman zaman hatrima geliyor. Oda dusunuyor mudur diye mrtak ediyorum hepsi bu.
- +1 yıl
Farkında olmadan masum bir soru bile biranda seni içine cekebilir, "o beni düşünüyormu" sorusunu sorarken bile onu düşünüyor olman bir noktadan sonra soruyu egale edip sadece onu düşünmene itebilir seni, artık bir geri dönüş umudu yoksa ilişkiye bence hiç zihnini kaplamamalı üstelik bu durum hayatında olan ya da hayatina girecek olan kisiye farkinda olmadan yapacağın bir haksızlık olur ki zaten düşünmekte sana bir yarar sağlamaz o nedenle hiç düşünme.. ;)
+1 yılEğer bişeyi istiyorsan, beklemek yerine bişeyler yapmak zorundasın, ya da önüne bakmalısın. Belliki seviyor gibisin, seni düşünüp düşünmediğini bu kadar önemsediğine göre. Bunu onunla anlamaya çalış. Keşke benimde böyle bir sevenim olsa ya😇
02 Yorumla
Soran+1 yılBen elimden geleni yaptim dahada hicbir sekilde parmagimi dahi oynatmam. Bu soyledigim bos geliyor olabilir fakat benim onun icin yaptiklarimi bilsen.. zaten onume bakiyorum artik ona karsi tum hislerim koreldi, badka erkeklerde oldu hayatimda kisa sureli ciddiyetsiz ya da gece klubundan cikana kadar ama yinede aklima geliyor. Sadece merak ediyorum ve geri gelsin istiyormuyum, hayir. Cubku cok kirginim ve eskisi gibi hicbirsey olmayacak.
- +1 yıl
Açıkçası ben sonuçlarını değiştiremiyeceğim olaylar için artık fazla çaba sarfetmiyorum. Sen elinden geleni yapmışsın. Senin değerini bilmeyen bir adam için kendini üzme. Düşünme dahi. Kendini yıpratmaya değer mi
+1 yılBizde 4ay oncd ayrildik ve hic birmiz ne mesaj attik ne birsey.. Bende ayni soruyu soruyorum ama sanmiyorum dusunse birakmazdi hemde bir sekilde ulasmaya calisirdi.. Sonucta iki senelik bir birlikteligimiz vardi :(
00 Yorumla
Giden gder canim eskisi gbi olmaz donsede buna alismalisin sna deger vereni sev cekip gdeni dusunme bile
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
+1 yılAklına geliyordur. Ama aklına gelmesi umut var anlamında düşünme. Sen kalbini kış tut, bahar çıkarsa bahtına.
11 Yorumla
Soran+1 yılAklina gelmemi asla umut olarak gormem. O benim aklima hergun geliyor ama benden taraf hicbir umut yok. Sadece merak ediyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmuyordur bence. sende unut gitsin.
10 YorumlaBence düşünüyor dur sen bir mesaj at derim :)
00 Yorumlabelki
00 YorumlaAz ihtimal.
00 YorumlaOluyordur belki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,3b cevap paylaştı. Gelmezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelmezsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi