4 ay çıkmıştık sevgilimle bazı özel şeyler yaşadık. Sonra birden bire değişti beni önemsemez oldu. İlgisiz davranmaya başladı kaba saba konuşuyor eskiden çok romantikti birden değişti bende dayanamayıp ayrıldım en sonunda. Ayrıldıktan sonra beni tehdit etti. Videolarımızı internet ortamına yaymakla tehdit ediyor ona dönecekmişim dönmezsem seni herkese rezil ederim diyor. Konuşmalarımızı, ses kaydımı, fotoğraflarımı ve videolarımı gösterdi. Başta facebook olmak üzere youtube, forum siteleri, ifşa sitelerine ve tumblr gibi yerlere atacağını söyledi hatta yazıcıdan bir sürü çıktı alıp dağıtırım fotoğraf şeklinde diye tehdit etti şantaj yapıyor bana. Bugün buluştuk işte 50 lira para istedi zorla aldı. kontör attırdı nereye gidersek gidelim hesabı bana ödetiyor. Bunlar daha iyi günlerin diyor bak ben sana daha neler yapıcam dedi. Daha da korkmaya başladım konuştum yalvardım rahat bırakmıyor beni lütfen yardım edin savcılığa gitmeyi düşünüyorum ama tanıdıklarımın haberi olur diye korkuyorum ne yapabilirim lütfen yardım edin bana
Cevabın nedir?
+1 yılYaş kaç hocam senin.
Birde bu malın böyle olduğunu nasıl anlayamadın.
Ses kaydına al. Telefon android ise. Acr diye program var. konuşmaları kayıt altına alır. Birde yanındayken telefondan çaktırmadan ses kaydını aç. Bir kaç delil topla. Her şeyi göze alacaksın artık. Böyle şerefsizler 2 gün sonra benimle yatmassanda demeye başlar.. Sonra bir gün gönderirsin whatsapp dan ses kayıtlarını. Karışısındayken gönderme. Ciddi ve keskin ol konuşmalarında. Geri atayım deme sakın. Baktın pislik yapmaya devam edecek gibiyse git polise suç duyurunsa bulun. Eğer 18 yaş altı isen veli isticekler. ailenin haberi olur. 18 yaş üstüysen eğer. Ailenin haberi olmaz ama bilemicem ailen ne kadar anlayış sahibi. İşler daha da kötüleşmeden kendine çeki düzen verip yapman gerekeni yap.
Sende aç gözlerini romantik olmak bir kaç güzel söz söylemek "adamlık" değil00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBide bununla "ADAM"diye ciktin mi?
boyleleri laftan anlamaz bir kere eline kozu vermissin git dovdur yine korkmazsa suç duyursunda bulun14 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi davranıyordu başta sonradan değişti :( Hem dövdürtebileceğim biri yok ki abim var ama abim duyarsa ilk beni öldürür.
Cevap sahibi+1 yılTek yol. savcilik senin elinde onun bir zaafi yok mu?
Soran+1 yılHayır yok :(
Cevap sahibi+1 yılALLAH yardimcin olsun ne diyim 😞😞😞
Gizli Üye(36-45)+1 yılne kadar or*spu cocugu bir yaratıkmıs.
yapmazsan serefsızsın diyerek gaz ver havlayan kopek ısırmaz cunku. sonra da ona bunları yaparsa, alacagı cezaları kapsayan yasayı okut.
kişinin izni olmadan özelinin ifşası suctur. tehdıt baslı baslına suctur. tehdıtle santajla alınan para suctur. ihlaldir tacizdir. ruha tecavuzdur bu.
şu an zaten suc işlemiş or*spunun evladı. para alarak. ve surduruyor. once ona yiyecegi cezadan bahset gostererek ama gozuyle gorsun kuru kuru tehdıt sanmasın kendi yaptıgı gibi..
sonra da kalk yap de.00 Yorumla
Onun tehditinin ses kaydini yap. Sonra ne halt yersen ye pesimi birak polise sikayet ederim seno de
14 Yorumla
Soran+1 yılDelillerim var ama kimsenin haberi olmadan yapmaıyım ailemin kulağına gitmemeli
Soran+1 yılAilem duyarsa önce beni yaşatmaz :(
- +1 yıl
Bebegim kimsenin kulu kölesi olmak zorunda değilsin, ezdirme kendini. Seni korkutmayi basarmis simdi kullaniyor istedigi gibi.. polise gidicem senin elinde kanit varsa benimkiler daha degerli de. Cidden şikayet edersen bile bilgisayarina telefonuna falan el koyarlar elinde birsey kalmaz. Ama anladigim kadariyla 18den kucuksun.. ailene bulastirmadan polise gitmeden gozunu korkutacaksin iste artik
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
56Cevap
+1 yılsakın düşme oyununa yavrum saf mısın bunları sana yazılı olarak yapmasını sağla en ufak hareketinde savcılığa gideceğini söyle hangi devirde yaşıyoruz... zamanında gittiğim kuaförümde çalışan kızın başına gelmişti kızla yukarı kattayken kız durduk yere mesaj okuyup hüngür hüngür ağlamaya başladı sıkıştırınca olayı anlattı senin olayla 3 aşağı 5 yukarı aynı ona msjla yazılı hale getirmesini söyledim sonra ilk tehdidinde o msjların ekran fotosunu çekti attı sonra çocuk toz oldu gitti...
düşmeyin bu tür olaylara size köle muamelesi yapmasına izin vermeyin ! kurtar kendini o pislikten resmen seni tuzağa düşürmüş10 Yorumlaönce konuşmalarını ses kaydına alman lazım. görüntü alsan şahane olur gizlice. Ondan sonra savcıya gideceksin. Ve ona durumu anlatacaksın. Gizlilik yasası var annenlerin bile haberi olmadan senin oğlan içeri girer. Sakın korkma güzel kardeşim si korktukça bu hayvanlar sizi kullanmaya devam eder
61 Yorumla- +1 yıl
Polis halleder mi kesin lütfen cevap ver
+1 yılÇok büyük hatalar yapmışsın elindeki belgelere bakacak olursak.. Keşke yapmasaydın diyeceğim ama iş işten geçmiş.. Ne pahasına olursa olsun savcılığa şikayette bulun bence.. İleride daha kötü şeyler olacağı aşikar. Hiçbir şeyden korkma.. En önemli şey senin hayatın çünkü.. Bunu bilerek hareket et bir an önce.. Ayrıca onun bu gibi özel şeyleri internet ortamında paylaşması büyük bir suç.. En az 4-5 sene yatar içeride.. Bunu ona söyle.. Senin ciddiyetini ve kararlılığını anlamalı. Ona benim hiçbir şeyden korkum yok de, bu saatten sonra.. Umarım her şey yoluna girer ve gönlünce olur..
00 Yorumla
+1 yılsana olan fotolarını videolarını face adresinden kendine atmanı iste sonra atılan o kayıtların ekran görüntüsünü al ve deki şuanda bana yaptığın bu şantaj mı de oda yazar bişeyler onunda ekran görüntüsünü al şimdi şikayete gidiyorum de belgeledim de ve bırak direk engelle yusuf yusuf olur şantajın cezası 8-32 yıl arası...
10 YorumlaSavcılığa git hiç bekleme. Bunun çok daha kötüsü başıma geldi. Şikayette bulundum ancak hiç bir şekilde o kişiye birşey yapmadılar. Sadece şikayetçi oldugumu bildiği için 1 adim geri çekildi beni tehdit etmeyi kesti ama hala pesimde olduğunu biliyorum. Ölümle felç bırakmakla hayatıma aldığım kişiyle sonumu getireceği (özel fotoğraf video ları paylaşmakla aile min düzenini bozmakla) hakkında çok tehdit etti. Şiddet dahi uyguladı. Hatta o kişi evlendi kızı oldu kızına benim adımi koydu. Nasil bir ruh hastalariyla ic iceyiz bilmiyoruz. Bir insanin gercek yuzunu ayrilirken goruruz. Kanıtlarla beraber şikayette bulundum 2 sene geçti hala dışarda serbest hiç bir şekilde birşey yapılmadı. Sen korkma çekinme anlat savcıya Polis e herşeyi o 1 adım geri atacaktır.
00 Yorumla
+1 yılBayan oldugun icin boyle bir durumda seni ifsa etmez polis git sikayet et seni tehdit edip kotu yola dusurmekle tehdit ettigi icin buyuk cezalar alabilir sonucta son bir yildir ulkemizde kadinlara yapilan eziyetlere karsi artik kadinlar savunuluyor. Tehdit icerikli mesajlar attiginda sakla silme delil olarak hepsini kullanabilirsin ve o videolar fotograflar senin ozel yasamin oldugu icin kimse kafasina gore internet ortamina koyamaz koyarsa gercekten buyuk cezalari var.
00 Yorumlakardeşim ablan ya da çok yakın gördüğün bir akraban varsa ona anlat herşeyi sonra emniyet içinden bir tanıdık bulmaya çalışın gitsin o itle onun anlayacağı dilden bir güzel konuşsun sorun kalmaz sanıyorum... böyleleride erkeğim diye dolaşıyor meydanda yazıklar olsunnn
00 YorumlaBen senin durumunda bir kadın olsam bir yerden silah bulup o şantaj yapan şahsiyetsizi vururdum ve cezam neyse çekerim bir kerede kadın öleceğine erkek ölsün heleki böyle şerefsiz pislik bir insanı bu dünyadan kurtarmış olursun devlettede güvenme seni koruyamaz görüyoruz televizyonlarda... adın çıkıp rezil olacağına katil ol namusunla yaşa
10 Yorumla4 ay çıktıgın biriyle böyle şeyleri nasıl yaşayabiliyorsunuz anlamıyorum. Bazı erkekler uçkuruna düşkün oldugundan hep bu tarz ilişkiler için kullanırlar. Keşke olmasaymış. Fakat olan olmuş artık. Savcılıga git. Korkacak bişey yok. Herkes hata yapar. Sen korktukça seni kendine bağlı bir köle gibi hissedecek istediği ipi oynatacak. Ve kendini daha berbat hissedeceksin. Azcık dik dur ve hakettiğini buldur bence.
00 YorumlaKızım aptal misin sen git bir an önce savcılığa suç duyurusunda bulun 19 yaş altı olsan Ailene haber verilir reşit olan insanlar istediği taktirde aile haberdar edilmeksizin işlemler yapılır isteğe bağlı olarak eğer İstanbul'da yaşıyorsan bayan bir avukat arkadaşım var ona yönlendirebilirim kimsenin haberi olmadan halleder sende kurtulursun
01 Yorumla- +1 yıl
Benimle iletişime gecer misiniz. Tanıdığım birinin yardım ihtiyacı varda bu konuda
+1 yılvalla öyle güvenilmez erkeklere güvenir sever özel şeyler yaparsanız sonuçlarınada katlanırsınız yapılacak hiç birşey yok kişiliksiz biri ise dediklerini yapar buda sana ders olsun öyle hiç birşeyiniz olmadan bir erkekle okadar özele girer okadar içli dışlı olursanız hele ki o erkeği gerçek manada da tanıyamayıp böyle yakınlaşıyorsanız olacaklar bunlardır.( sana da müstehakktır ya da senin gb. lere)
00 Yorumla
+1 yılMesaj atınca karşılık verme arayınca telefonlarına çıkma hiç bir şekilde muhattap olma sen hiç birşey yapamaz yaparsa kendi başı belaya girer zaten akıllı olun biraz lütfen kim başına bela almak isterki sen yumuşak yüzünü gösterdikçe o daha çok yararlanmak isteyecek senden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce alinde kanıt olması lazım yani ses kaydı yap mutlaka tehdit ettiği zaman sonra bir karakola git durumu anlat ailemin ahberi olmaması için sana bilgi verirler mutlaka ona suç duyurusunda bulun sessiz kalma lütfen ilerde daha çok problem çıkartır hayatın mahvolur
00 Yorumla
+1 yılBöyle o* çocukları da var iste, ks adminleri kaldirir simdi bu yorumu, boyle seref yoksunu adam diye ortalikta gezinen o piclerin Allah belasını versin! Bacısı olan adam empati yapar kızlara öyle davranır baciyida bosver annesi var o picin, seref namus nedir ogrenememis. o* cocugu! Savciliga ver mesajlari delil olarak sun, sana yazdigi videolari yayacam mesajlarıni falan ailene haber gitmez, ve sende de suc var 4 ay çıktığın adamla birlikte olunur mu? !
01 YorumlaKorkutuğunu biliyorum zor bir durum çünkü. Benzerini yaşamış biri olarak söylüyorum sen şantaja boyun eğip onun isteklerini yaptıkça kendini daha kötü hissedeceksin öyle ki bir süre sonra şöyle dersin keşke polise gitseydim...
12 Yorumla- +1 yıl
Bisey sorcam polis hallettimi lütfen cevap ver
+1 yılOncelikle sakin ol canım aynı sey yakın arkadsimin basina geldi ona de ki boyle olmuyor polise gidecem de git polisler bir guzel dover onu gizlilik karari aldır eger resitsen bir halt yapamaz korkma sadece tehdit ediyor yemez canım
00 Yorumla
+1 yılCanım benim 4 aylık çıktığın birine nasıl fotoğraflarını atıyorsun, hadi fotoğraf atıyorsun yaşadığın şeyleri videoya almasına nasıl izin veriyorsun bu kadar güvenecek kadar ne yaptı bu çocuk sana? Ağzıyla kuş falan mı tuttu?
00 Yorumla
+1 yılilk aylarında adam gibi biri çıksa karşına, bacım bu çocuk yaramaz yazık etme kendine dese hor görür aşalar hatta hakaret eder gönderirdin, şimdi yediğin haltı kendi başına çek dicemde vicdanen diyemiyorum, en iyisi sen bacım sağlam bir kaç delikanlı bul onu bir kuytuya çeksinsinler bakalım bir daha tenezzül ediyormu...
02 Yorumla
Soran+1 yılDövdürtebileceğim tanıdığım tek abim var haberi olursa zaten öldürür o da beni.
- +1 yıl
sen özelden yazabilirmisin bana?
Manyak misin niye hala duruyosun? Hemen git sikayet et bunun cezasi var. Surum surum surunur kimsenin de haberi olmaz. Havlayan kopek isirmaz hem o korkuyu tatti mi elinde ne foto kalir ne video.
10 Yorumla18 yaş üstüysen doyanın gizli tutulmasını iste. bilişim suçu. mesajla tehdit etmesi bile suç ki video foto ses kaydı vs herşey mevcut demiş. mesajları silme suç duyurusunda bulun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 aylık birine nasıl güvenip de altına yatıyorsunuz gram beyin yok mu siz de arkadaş ya.
ondan sonra vay efendim anam babam duyarsa. o boku yemeden önce düşünecektin onu.
o o... ç... na gelince. gizlilik yasasını internetten araştır. ona göre git şikayetini yap.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltaviz tavizi dogurur
her istedigini yaparak kurtulabileceginimi saniyosun
seni tehdit ettigine dair delillerin olsun
mail veya mesaj falan varsa sakla
git savciliga
durumunun zorlugunuda anlat
belki ailenin haberi olmadan halletme sansin olur12 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmalar duruyor kanıtlarım var ama kimse duymadan nasıl çıkarım işin içinden?
Cevap sahibi+1 yılacikcasi o biraz zor
resit olman sartiyla savcilik buna hassasiyet gosterse bile karsindeki sahis yuzunden eninde sonunda duyulur diye tahmin ediyorum
belki goz altina alacaklar
bana iftira attilar diyecek v. s
bir sekilde duyulur herhalde
ya zaten ailenden korkuyorsan hiç ilişki yaşamamalısın.. seni çamura batırmadan önce ailene anlat kızarlarsa bir iki gün kızarlar sonra geçer zaten.. sonra da savcılığa.. hiç vakit kaybetme..
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem beni evlatlıktan reddeder duyarsa
savcılığa gitmelisin hemen ondan uzak dur hatta eline geçtiği bir anda ağzını burnunu kır t*ş*klarını tekmele
00 Yorumlabu boku yerken düşünecektin iyice tanıyıp güvenmeden seks yaparsanız böyle olur madem cinsel ihtiyaçların var hiç tanımadığın yerlerden gecelik adamlar bulsaydın yapacak birşeyin yok gideceksin savcılığa bütün ailen duyacak ama kurtulacaksın
11 YorumlaHala boyle zeka ozurlusune nasil sevgilim diyosun seni en iyi anliyan benim kurtuldunmu peki ondan
00 Yorumlamervelere gitme sevgili
merveler hayın
merveler zalım00 Yorumla
+1 yılOnu cok seviyomus gibi yap ona tekrar cok aşkms gibi zorunluluktan deglde swvdgn icin brlteymissinz gbi yao sonrada fotofraflari videolari herseyi sil
00 Yorumla
+1 yılSen ona güvenerek bazı şeyler yapmış olabilirsin ama o sana şantaj yapamaz canım sen hiç merak etme savcılığa git
00 Yorumla
+1 yılCanım ya... Şöyle bir kaç arkadaşın yok mu babayiğit çeksinler bir köşeye videoları falan verene kadar canını çıkarsınlar?
00 YorumlaSavcılığa giderek hakkında soruşturma başlatıp Elindeki Görüntü Video veya Ses Kayıtlarını aldırabilirsin
00 YorumlaYapamaz kullanıyor işte sende yemişsin bunu hiç bir yere vermez yoksa nasıl kullancak seni git polis e bilinmesini istemiyorum de 18 i doldurduysan kimse bilmez
00 Yorumla
+1 yılBu Söylediklerini Yazılı Olarak mı? Telefonda mı? Söyledi? Ya da Bunların Yazılı Kayıtları Var mı? Yaş Kaç Onun Yaşı Kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüz verirsen ayıya, gelir sıçar halıya. Yakışıklı diye her gördüğünüze yelkenleri suya indirmeye devam edin siz kezbanlar.
Polise şikayet et. Durumu detaylı anlat, bir şekilde ona müdahale etsinler.00 Yorumla
+1 yılYapsın da görsün ebesinin hörekesini. Kayıtlarını al savcıya git. Durumu anlat
12 Yorumla
Soran+1 yılAilemin ya da başkasının haberi olur mu şikayetçi olsam?
- +1 yıl
Olmamasını rica edebilirsin savcıya.
+1 yılPislik ne şerefsiz bir insanmış ya o git savcılığa tatlım
08 Yorumla
Soran+1 yılSavcılığa gidicem ama duyan olur diye korkuyorum ailemin haberi olursa evlatlıktan redderler beni kapı önüne koyarlar :(
- +1 yıl
Hmm gizli mi yaşıyodunuz ilişkinizi
- +1 yıl
Ve öğrenmezler ya sen git
Soran+1 yılGizli yapıyorduk onun evinde yaptık bir kaç kere bide 2 kez sanal yaptık yüzlerimiz gözüküyor.
- +1 yıl
Ah bebeğim ya keşke hiç bulaşmasaydın sekse hadi madem normal yaptın sanal yapmasaydın 😔 Sevişme videolarınızı çektiğini biliyo muydun peki
Soran+1 yılBiliyordum :(
- +1 yıl
Nedenini merak etmedin mi
+1 yılAynılarını arkadaşım yaşadı. 10 yıl hapis aldı çocuk
03 Yorumla
+1 yılhiç korkma savcılığa git bence hıc bısey olmaz şantajçı piçlerı asıcaksın ya anne sutu bozuk ıbneler
30 YorumlaSerefsize bak şikayet edeceksin tabi süründür tazminat davasında aç gasp etti de hatta mesaj at bana sana yardım ederim seve seve
00 YorumlaPolise git ve durumunu anlat bak bakalım neler oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım ailemin haberi olur mu?
savcılıga gıt kurtul pesını bırakmaz bu senın baska turlu
00 Yorumla4 aylik elemanla biseyler yasarsan olacagi bu onun erkekligine s*kayim ama kusura bakma kendi dusen aglamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılver iletişim ve kimlik bilgilerini dağa kaldıralım oturtalım bir kazığın üstüne sonra adını bile almaz ağzına, ne demişler "dinsizin hakkından imansız gelir", böylelerine işkence edeceksin başka türlü yola gelmezler.
00 Yorumlasavcılığa şikayet edebilirsin, bunu ona söyle ve sen ondan para iste:)
07 Yorumla
Soran+1 yılHaberi olursa anında verir görüntüleri
- +1 yıl
cezası çok ağır, cesaret edemez öyle bir şeye, ayrıca seninde ailen tanıdıkların var bu namus meselesine döner, asla göze alamaz, merak etme hiç bir halt edemez, birde kusura bakma ama ne kadar adi kişiliksiz birisine denk gelmişsin, çok sinirlendim, adresini bilsem cezasını veririm hemen
- +1 yıl
zaten santajla para almıs.. paranın limiti onemlı degil ama almıs. tehdıt santaj para almak hepsi suc. geriye kalmıs yayınlamak. yayınladıgında ne olur bir fikri var mı acaba bebenin?
hayatı kararır. senı herkes bigün unutur neler unutulmuyor ki? ama o içerde gün sayar oyle basıt degil bu işler.
ayrıca yasın tutuyor ailen falan da duymaz. savcıya gideceksın bukadar basit. - +1 yıl
@Gorus sahibi haklısınız. eminim ki daha ergendır bu p*ç. cunku bunu aklı basında biri yapmaz. yaparsa da tehdit etmeden direkt yapar. tehdidin suc oldugunu bilmiyor bu daha. basına geleceklerden bir haber. kız da korkuyor belli etmiş. ne dese he demiş. ne kadar yolarsa kardır. yarın bigün benımle cinsel ilişkiye giriceksin diye tecavuz de eder. gönülsüz seks tecavuzdur cunku.
ve bu kız buna da boyun eger.
sebep? ailem duymasın...
yası tutuyor ailesi falan da duymaz. dilerim belasını bulur bu oglan.
+1 yılŞantaj yapan birine halen sevgilim diye biliyorsan. Kusur bakma. Sana hersey müstahak
00 Yorumlakorkuyla yaşamaktansa git savclığına inceldiği yerden kopsun.
00 Yorumlagitmessen büyük hata yaparsın hemen git yoksa daha neler gelir başına kim bilir
00 Yorumla
+1 yılSana tek şunu diyim aklını kullanırsın ömür boyu o çocuğu içerde tutarsın...
00 Yorumla
+1 yılEee dort ayda bazı özel şeyler yaşarsan şimdi de böyle olur.
00 YorumlaAnasını da atsın çükünden asacan böyle şerefsizleri namussuz i*ne
00 Yorumla
+1 yılnasılmış haaa itlerlen cıkarsanız öpüşürseniz böyle olur seven öpüşür mü..
00 Yorumlaya ne salaksın böyle korka korka tepene çıkacak sende ona şantaj yap
00 Yorumla
+1 yılAkıllı olmak gerekir ne yaptıysan artık o videolarda ses kayıtlarında bilemicez
00 YorumlaBeraber gidelim savcılığa bu şerefsizden kurtul. İstanbuldaysan ben götürürüm seni savcılığa
00 YorumlaYediğin hurmalar şimdi... ben senin yerinde olsam hem savcılığa baş vururum... sonra o düşünsün...
00 Yorumlaben rezil olursam sende hapsi boylarsın de savcılığa şikayet edicem seni de.
00 Yorumla
+1 yılözel olarak görüşebilirmiyiz bende bu durumun içindeyim
00 Yorumla
+1 yılPolise gidicek gotun varsa polise git sikayet o zamN santajı görsün
00 YorumlaKusasım geliyor erkek demiyorum ben bunlara.
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgercekten yardim istiyorsan yardimci olurum ama kimse nasil ne sekilde oldugunu bilmeyecek
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem