Sevgilim bana şantaj yapıyor nasıl kurtulabilirim ondan?

4 ay çıkmıştık sevgilimle bazı özel şeyler yaşadık. Sonra birden bire değişti beni önemsemez oldu. İlgisiz davranmaya başladı kaba saba konuşuyor eskiden çok romantikti birden değişti bende dayanamayıp ayrıldım en sonunda. Ayrıldıktan sonra beni tehdit etti. Videolarımızı internet ortamına yaymakla tehdit ediyor ona dönecekmişim dönmezsem seni herkese rezil ederim diyor. Konuşmalarımızı, ses kaydımı, fotoğraflarımı ve videolarımı gösterdi. Başta facebook olmak üzere youtube, forum siteleri, ifşa sitelerine ve tumblr gibi yerlere atacağını söyledi hatta yazıcıdan bir sürü çıktı alıp dağıtırım fotoğraf şeklinde diye tehdit etti şantaj yapıyor bana. Bugün buluştuk işte 50 lira para istedi zorla aldı. kontör attırdı nereye gidersek gidelim hesabı bana ödetiyor. Bunlar daha iyi günlerin diyor bak ben sana daha neler yapıcam dedi. Daha da korkmaya başladım konuştum yalvardım rahat bırakmıyor beni lütfen yardım edin savcılığa gitmeyi düşünüyorum ama tanıdıklarımın haberi olur diye korkuyorum ne yapabilirim lütfen yardım edin bana
Sevgilim bana şantaj yapıyor nasıl kurtulabilirim ondan?