Bir erkek terk ederken bile neden agresif olur?

yaklaşık iki aylık bir ilişkim vardı. başta herşey çok güzel başladı. benden gerçekten hoşlandığına inandırdı beni. heyecanlı bir hali vardı. bir yerlere davet etti çıktık eğlendik güzeldi herşey. sonra herşey değişti. ilgisizleşti birden. bir mesaj atar bir atmaz bir arar bir aramaz. buda beni gerdi. önceleri birşey olmamış gibi davrandım olmadı. ilgisizsin dedim olmadı. ben böyleyim değişimem dedi kabullendim. devam ettim. evine gittim temizliğini yaptım sevgilim dedim bana ihtiyacı var. en son doğum gününde hediye aldım. buluştuğumuzun ertesi günü beni terk etti. sebebi benim agresif olmammış. onun ilgisizliği beni gerdi agresifleştim. mesaj yazdım cevap vermedi bende delirdim resmen 2 aylık içimde tuttuğum herşeyi döktüm ortaya. sinirlendi aradı bağırdı çağırdı bitti herşey dedi bitti olmuyor yapamıyorum. peki öyleyse neden hayatıma girdin dedim? bilmiyorum hoşlanıyordum ama birden soğudum dedi zamana ihtiyacım var gibi şeyler söyledi. çok değer vermiştim çok aşık oldum. bağırdım çağırdım bir sürü şey yazdım bırakma gitme dedim sonra defol git hayatımdan dedim. yüzünü görmek istemiyorum dedi eşyalarımı kargoyla gönderdi. bunu hak etmedim. neden erkekler onlara değer verince kaçıyor anlamıyorum. gayat güzel alımlı eğitimli bir bayanım. itilip kakılcak bir tip değilim. ama söyledikleri çok ağrıma gitti. kaç gündür acı çekiyorum. arkadaş kalmak istedi bide istemiyorum ne arkadaşı dedim. bir bağırıyor yüzünü görmek istemiyorum diyor birde arkadaş kalmak istiyor. düşünücem diyor emin olmam lazım duygularımdan biraz uzak kalalım diyor. istemiyorum dedim sen bitirdin geri dönmeyeceksin. neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. madem hayatından çıkıcaksın enden girip üzüyorsunuz bri insanı. bunu özellikle erkekler yaptığı için erkeklere soruyorum.
Bir erkek terk ederken bile neden agresif olur?