erkeklerin benden daha iyisini bulabilirsin cümlesini kurmasındaki asıl amaç nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılo cümleyi,bu cümleyi duymak istediği için söylemektir asıl amaç,
''conım oşkım gurbanın olim siye hele süle bie sinden buşka eyü varmudur şo, dönyada lötfen bedaham bele şeyler duymim yosam agzunun taa urta yerüne çıçar büdahamda senüğünen gonuhşmam vulla:))10 Yorumla
O cümlede bir beklenti vardır. Kızın " senden iyisi sensin" cümlesini beklemedir o sadece.
Tamam iyisini bulmaya gidiyorum dersen korkar00 Yorumla
kırmadan ayrılmak için kullanılan ve söylerken bile kendilerinin asla inanmadığı cümle
10 Yorumla
sktrp gtcem ama üzülme demek :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
21Cevap
seni terkediyorum ama bunu seni üzmeden yapmak istiyorum. git başkasını bul, yakama yapışma
31 Yorumla- +1 yıl
yakama yapışma :)))))) iiydi
kendıne guvenı olmayan adamların soyledıgı klişe bı sozdur fazla ustunde durma daha ıyısını aramaya basla :)
00 YorumlaSenin icin en iyisi ben degilim demektir.ya başından savmak icin ya da sevdiğin birine serzenis icin kullanilir ama ikincide muhakkak cevap beklenir :)
00 Yorumla
+1 yılsözde üzlmeni istemeyen bir sevgili ama... basbayağı üzdüğünden bihaber insan :)
00 Yorumla
+1 yılBen seni istemiyorum artık diyor. Seni isteyen benden daha iyidir demek istiyor. Ve git de seni isteyen birini bul diyor... Kısaca "GİT" diyor
00 Yorumlasenin daha iyi insanları hak eden mükemmel bir insan olduğunu düşünmesidir demek isterdim
00 Yorumlavalla her ne kadar geyik yapılsada bazı erkekler gerçekten böyle düşündüğü için söyler .
00 YorumlaAslında bulamazsın ama üzülme , teselli olsun diye söylüyorum benim gibisini rüyanda bile zor görürsün yoksa :))
00 Yorumlaartık sevmiyor ve ayrılmak istiyordur bu cümleyi kullanıyordur bir nevi teselli
10 Yorumlasen ondan memnun olmadığını söylemişsen böyle birşey söyleme ihtiyacı duymuş olabilir
00 Yorumla
+1 yılKendisi süpermiş , seni küçümsemiş, hakir görmüş (sen bir hiçsin nihahaha !) demiş ..
00 Yorumlaasıl amaç senden sıkıldım sende benden sıkıldın eee benden daha iyisi kendi kafana göre birini bul diyor diyorum
00 Yorumlabenimki tam tersi benden iyisini mi bulacaksın diyor
12 Yorumla- +1 yıl
:D Kendine güveniyor seviyor seni ne güzel
Bak ayrılıyoz şimdi beni rahatsız etmessen sevinirim git başkasını bul =))
00 YorumlaBana biraz huzurverde kimin huzurunu bozucaksan boz:))
10 Yorumla
+1 yılBen Senden Daha İyisini Buldum Ama Söyleyemiyorum... Seni de Böyle Avutuyorum Demektir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradaki amaç kızların sandığının aksinedir, bunu bende çok sevdiğim bir kıza söylemiştim, buradaki amaç benim kadar seni seveni bulamazsın demektir ama kızlar bunu başka anlarlar zaten sevdiğim kızda başka anlamıştı
00 YorumlaÜzmek istemiyordur falan.. Ne bu niyet okuma manyaklığı mk..
00 Yorumlasen daha iylerine layıksın,ben sana layık deyilim bunu demek istemişdir (bahane bunlar)
00 YorumlaKendini bir şey sanması yada kız tarafındasın övülmeyi beklemesi.
00 Yorumla
+1 yılBirr de şu vardır:"Benden daha iyisin mi bulacaksın"?
10 Yorumla
+1 yılyani değerini benden daha iyi bilecek anlaşabileceğin birini bulursun demek istiyor
00 Yorumlaben seni sevmiyorum seni sevicek birni bul demek .
00 Yorumlaben ayrılmayacam senden sen ayrıl benden...
10 Yorumla
+1 yılBeni bırak da ne yaparsan yap.
10 Yorumlakarşındakini üzmeden ilişkiye son vermek..
00 Yorumla
+1 yılbu ordan tüymek anlmına gelir
00 Yorumlaseni hak etmediğini düşünüyor sanırım
00 Yorumla
+1 yılacıkca bellı ıstemıyor ve bıtırmıs aklında senı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşından defetmek için .
00 Yorumlaayrılmak istiyor.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım