Gizli Üye(30-35)+1 yılSelam. Babası sana birşey yaptı mı? Benim babam da eski sevgilimle aramızdaki herşeyi öğrendi. Beni paçavra gibi kenara attığını küfürler savuran o mesajları gördü. Babamda onun numarası var. Evini biliyor. Ne yapacak çok merak ediyorum. Sana bişey yapmadı dimi?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gözünü korkutmak istemem ama bu olay burada asla kapanmaz. Bnce anneni al git iste kızı. bu mesele kapansın. Canından olma
010 Yorumla
Soran+1 yıladamlar muhafazar olmasına rağmen komnuyla ılgılenmıyorlar abla babasıda konuyu kapatmış kız da ıstemıyorum demıs böyle olay
Soran+1 yılabla sevgi konusu onun tecavüz lafını kullandığı a bıttı ve vebal degıl bu adamlar desın gel evlen tamm ama adamlarda bıldıgı ıcın gonul rızasıyla olduğunu ondan sıkayetcı olmadılar ve sessızler hıc ses yok
Soran+1 yılbana tek garip olan abla bu kadar basıt nasıl kabullenebılırler bu olay aslında kocamna bır olay ama
Soran+1 yıltamamen abla 40 gundur ayrıldgından berı benımle numarasını falan degıstırdı tamamen koptu ıs olaylar ortaya cıktı hıc sağdan soldan arayıpta nolcak bıle demedı kız onemlı degıl açıkça su an ben babasının tavrı nasıl böyle rahat onu dusnuyom cıkamıyom ısın ıcınden
Soran+1 yılmesaj atılmıyor sana abla mesaj atsana yazayım
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu o haltı yerken düşenecektin iğrenç mahlukatlar
11 Yorumla
Soran+1 yılben kaçmıyorum , adamlar rahat dikkat edersen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılGeçmiş olsun demek gelmiyor içimden
11 Yorumla
Soran+1 yılkız ve aılesı benden kaçıyor ve evliliğe yanaşmadılar garip olan bu
+1 yılFirtina oncesi sessizlik diye tahmin ediyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılbabası kımse kimseye karışmasın demıs olayı kapatmışlar kendı ıclerınde
ses etme hiç kaç git biraz bişeyler yap
00 Yorumla
+1 yılFırtına öncesi sessizlik olabilir
00 Yorumla
+1 yılcamdan atla bence
00 Yorumla
+1 yılSen bosver uzaklas
03 Yorumla
Soran+1 yılben uzağım zateen abi de adamlar nasıl bu kadar rahatlar o kafamı bozuyor.
- +1 yıl
Hic orali olma bile yoksa canina dokunabilir
Soran+1 yılhiç ilgilenmiyorum abi adam sonradan anlamış sadece kızının da ısteyere bırlıkte olduğunu ama garip geliyor adamın bana dönmemesı ya da hiç tınlamaması.
Cinsel Yaşam konusunda 25,3b cevap paylaştı. unut..
02 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar