Bir erkek yalandan ağlayabilir mi? bunu bilmeye çok ihtiyacım var. Özellikle erkeklerden cevap bekliyorum. Oyundan gözleri dolar mı? Gözyaşlarını kullanarak numara yapar mı biz kızlar gibi? Bir erkek arkadaşım vardı, beni çok sevdiğini söylerdi, hatta buluştuğumuzda ayrılırken evlerimize doğru gitmek için, gözleri dolardı, gitme derdi, ben çok kötü oluyorum senden ayrılırken derdi. Şuan ayrıyız, ve beni görünce direkt başını öne eğiyor, hiç yüzüme bile bakmıyor. Oyunmuydu sizce bu duyguları? Lütfen bana bir akıl verin..
Cevabın nedir?
Ağlarım ama gözyaşlarımın sahte olduğunu düşünürüm. Bir yalancı olduğumu. Ne olduğumu anlayamam. Gary Oldman'ın Beethoven Ölümsüz Sevgili filmini izlemeniz gerekir. Sevdiği kadın için yaşadığı ıstırap, müziği, en kötüsü de sevdiği kadın için fahişe demesi ve ona çok kötü davranması. Tabii Beethoven sanırım bipolardı. Ben de bipolarım. Normal erkekleri bilmem ama bir bipolar erkek karşında ağlıyorsa gerçektir. Aynı zamanda sana laylaylom derse bu da sevginin karşılık bulmaması, bunun yanında gerçekten çok sevmiş olmasıdır. Fakat ben yine de gözyaşlarımın sahte olmasından çok korkuyorum. Bipolar hakkında çok şey söylemek gerekir ama filmi izlemeniz, izledi iseniz tekrar izlemeniz size yardımcı olabilir.
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim düşüncem erkekler kızlar kadar çok duysal değildir eğer bir erkek ağlıyorsa bunun rol olma olasılığı azdır tabi sen karşındakini daha iyi tanıyorsun. ben mesela çok üzülürdüm ama sevgilimin karşısında ağlayamazdım oda buna dayanamaz ama o gidince salya sümük olurdum
014 Yorumla
Soran+1 yılOda zaten ağlayamazdı, gözleri dolardı tutardı kendini. Sakın derdim, sakın yapma bunu bana. Durdururdum onu, gözyaşlarını silerdim. Şimdi eminim gitsem yanına yine öyle olacak, ama gidemiyorum işte. Çok inat bir insanım. Deli gibi özlüyorum onu, defalarca mesaj gönderdim ona, aradım onu. Ondan bir karşılık gelmedi, bende kestim herşeyi. Ama o telefonla mesajla degilde, yüzyüze kendini gösterebilen biriydi. Öyle güzel şeyler yaşadık ki onunla.. Bugün görünce, çok kötü oldum, kendime gelemedim..
- +1 yıl
çok sevmişsiniz birbirinizi işteü böyle aşklar neden biter anlamam bizimkisi de öyle oldu
Soran+1 yılBen onu gerçekten çok sevmiştim, bana karşı tek bir kötü kelimesini görmedim. Bir kez bile bagırdığı olmadı. Ben ben kızardım, ben bagırırdım. O küserdi, kızardı bana, ama söylemezdi, susardı bende anlar, gider gönlünü alırdım. Sonra derdi bana, kızmadım üzülme, hem sana nasıl kızarım ben derdi. deli misin kız sen, nasıl küserim ben sana derdi. Ama şimdi aylardır ayrıyız.. Ne çektiğimi bir ben bilirim..
- +1 yıl
peki ayrılan kimdi ?
Soran+1 yılBen:) Bir cumartesi günü beni aradı, çok yogunum arayamıyorum dedi. bende onu çok özlediğimi, dayanamadığımı söyledim ama o buroya geçmesi gerektiğini söyledi, yarın söz veriyorum arayacağım ben seni dedi(Hep sözünü tutardı, onun için ben hiç endişelenmezdim,) ama aramadı. Pazarteside, mesajlaştık çok sitem ettim ben, yogunlugundan dolayı. Salı günüde, batladım artık, bir sürü laf ettim, ne halin varsa gör bişi demiyorum artık dedim. O gün bugündür, tek kelime etmedi bana. Bu arada, Akrep burcu.
- +1 yıl
bence seni hayatından çıkarmayı düşünüyordu ama o tarz kişiler kendisi ayrılmak istemez senin ayrılmanı beklemiş seni aramaması bi taktik
ayrıldıktan sonra sen deli gibi aramış ve mesaj atmışsın dönmemiş çünkü aslında ayrılmayı o istedi ve onun istediği oldu bence bundan sonra onu özlememeye çalış başka şeylerle ilgilen seninle görüşmek isterse de sakın kabul etme sonra daha çok üzülürsün
Soran+1 yılİlk başlarda mesela, benden çok korkardı, ben üşüyorum dedim birgün, ben ısıtabilirim seni sarılayım mı diyeceğim ama korkuyorum tepkinden demişti bana:) ben onun ilk elini tuttuğumda, aşkım elimi tuttuu, çok hoş oldum ama ben şimdi demişti:) Netten çıkarken, aşkımm kızma nolur, çalışmam lazım patronum yanımda derdi. Ben buroya gidince, siyah çay sevmiyorum diye, ben gidene kadar yeşil çay demlerdi, buroda yeşil çay içen kimse olmamasına rağmen.. Çok özlüyorum onu çook.. ama kaybettim sanırım..
- +1 yıl
güzel anılar hatırlansın ama özleme üzülmemek gerek
Soran+1 yılBugün varya, bir sigara içişi vardı, sanki yedi yuttu o sigaraları. Ben içerde oturuyorum o dışardaydı ama görebiliyordum onu izledim. Neredeyse bir paketi bitirdi bugün yani. Hiç öylesine sigara içen birini görmemiştim, öyle bir çektiki içine o dumanı, ta benim canım yandı. Bir ara çarptım ona yanlışlıkla parfümü geldi burnuma.. Oda beni özlüyormudur acaba... Off
- +1 yıl
he sen görüyor musun onu her gün o zaman git sor bence sen i özlüyorum filan de bakalım ne olacak
Soran+1 yılHer gün görmüyorum, bugün bir seminerimiz vardı. Meslektaşız biz. Aynı memleketliyiz normalde ama ben yüksek lisansım nedeniyle farklı bir şehirdeyim. Sadece yazları memleketimde olabiliyorum birde tatillerde, aralarda kaçamak yapıyorum, bugünküde o kaçamaklardan biriydi. O seminerde gördüm onu, ben dinleyici olarak gttim, o görevliydi..
- +1 yıl
bir daha gittiğinde konuş bence
Soran+1 yılAsla cesaret edemem.. Mümkün değil bu:) Ancak bakarım ona mel�l mel�l.. Canım çok yanar, ölürüm hasretimden, ama gitmem.. Böyle bir insanım işte.. Ama çok ugraştım, bir ay boyunca, mesaj gönderdim, aradım,memlekette olsaydım giderdim ama degildim. Bayramda mesaj gönderdim, ona bile geri dönüş yapmadı.. Daha ne yapayım.. O bir inat.. Ben bir inat..
- +1 yıl
sen çok peşinden koşmuşsun bayram mesajına bile cevap yazmadıysa boşver zaten
+1 yılgenelde hayır bence,cunku bır erkek kendı ıcın ağladıgı bayanı gorunce dayanamıyor,ona baglılıgı artıyor Çünkü erkek ağladığı zaman hıssettiği duyguyu kadınında hıssettığını sanıyor.Bence bunu bu sekılde genelleme yapamazsın.Kimse yapamaz.Her erkek aynı değil.
10 Yorumla
Eger o dediğin sevgili bende olsaydı (yorumların altında yazdıklarınızı bile okudum ) ben gider özür diler ve inanın gerekirse yalvarirdim.bende gururluyum ama yapardim.eger onun hayatınızın erkeği olduğunu düşünüyorsanız kenardan bakmakta olmaz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
40Cevap
+1 yılBir erkeği normalde de ağlatması zordur.
Bir erkek duygularını göstermez belli etmez onları.
Kendi içine atar orada sindirir bitirir.
Kendi duygularının kendi paratoneridir bir nevi.
Ama bir erkek ağladığında asla sahte olmaz gözyaşları.
Bir erkek ağladığında yürekten ağlar.
Acısını ta derinlerde yaşıyordur artık içine atamayacağı kadar yoğun hissediyor demektir.
Pişmandır demektir.
Suçluluk duygusu üzüntü kaybetmişlik hepsi bir aradadır.
Çünkü bir erkek sadece;
gerçekten değer verdiği hayatından büyük bir parçası koparsa ağlar.20 Yorumla
+1 yılBunun cevabının kendin çözemiyorsan ergenin tekisin sizin gibiler yüzünden siteden soğudum :S yok bir çocuk bana baktı niyeti neydi, yok erkekler aşık olurmu , yok erkekler neden gözlerini kaçırıır gibi saçma sapan başlıklar açıyorsunuz . bu türk kızları 30 yaşından sonra olgunlaşıyorlar galiba beyin olarak tabi
10 YorumlaSevgilim beni bir kere öyle bir kırdı ki tüm arkadaşlarımın içinde salaksın sen dedi sonra özür bile dilemedi okey oynuyoduk oynarken gözümden iki damla yaş aktı ve zor tuttum kendimi ağlamamak için. O gün bugündür hiç bir şey aynı değil aşk sarhoşluğundan kurtulduğum gündür.
10 Yorumlabenim erkek arkadaşım bir gün ağzından kaçırdı dayıları aklına geldiğinde gözleri hemen dolarmış ve kavgalarımızdada gözü dolardı ben yaladan ağlayabilirim yada dayılarım aklıma gelir ağlarım demişti. sonuç ? yapmacıktanda ağlarlar
10 YorumlaBilemiyecem ama insan gözyaşlarını bu kadar bedavadan şeyler için akıtırsa ne önemi var.Ama başını yeğip senin yüzüne bakmaması sana kızgın olduğunu gösteriyor yada utançından bakamıyor yüzüne.
00 YorumlaErkeğin gözyaşları gerçektir. Hatta şu filmin repliği bunu cok iyi aciklar;
"Erkeğin her adımı, her nefesi, her kelimesi ve hatta her bakışları yalan olabilir ama ağlamaları asla.." (ICarly)00 YorumlaBen gerçekten ağlamayı başaramıyorum. Yalandan hiç ağlayamam.
Ama o şahıs, iyi oyuncuysa, duygularını yönetmeyi, karşısındakinin duygularını etkilemeyi biliyor ve istiyorsa yalandan ağlayabilir.00 YorumlaAğlayan erkek yoktur olamaz, olsa olsa cyborg'tür
Yani ağlar diyenler sanki erkeği insan sanıyor yhaaaaaaaaaa :(((((((((((88888888888
Ağlamaz zülbiyem erkek dediğin :((8810 Yorumla
+1 yılağladı yumruklaya yumruklaya duvarları ama sahteymiş :))) bilemem ama yalandanda ağlayabilir kişisine bağlı.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek bir kızdan çok daha zor ağlar sen düşün ne kadar yapmacık olabileceğini :)
011 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya, çok karmaşığım çook... inanmak istiyorum yalan olmadığına.. Ayrıyız ama önemli olan ondan ayrılmak değil, duyguları gerçekse beni kandırmamışsa, gram üzülmem. Ama çok gelin görün ki, emin olamıyorum.. Bugün bir toplantıda karşılaştık, başını kaldırıp yüzüme bakamadı, hep kaçtı benden.. ben ona sürekli bakmama rağmen, ben baktıkça başını eğdi.
- +1 yıl
Özelden uzun şekilde hikayenizi yazarsanız biraz daha gerçek mi yalan mı olduğu konusunda yardımcı olabilirim. Ama erkeğin doğasında yok ya zaten kız gibi bir çocuktur ki sen beraberken tanımışsındır diye tahmin ediyorum gerçekten mi yoksa yalandan mı ağlayabileceğini.
Soran+1 yılOnu tanıdığımı düşünmüştüm hep, ama bu ayrılık meselesinde, hiç agzını açmadı, tek kelime etmedi, çıktı gitti sessizce, ben ne halin varsa gör dedim ona, bitti artık dedim. itiraz bile etmedi bana. O gün bugündür tek kelime konuşmadı benimle. Telefonlarıma çıkmadı. Bir ara, facebooktan engellemişti, sonra geri kaldırmış engeli.
- +1 yıl
Gurur onur yapmış, seni görmeyince görmezden gelince unutucağını düşünüyor. İçten acı çekiyor olabilir. İşleri zorlaştırmak istmiyor o yüzden senle tüm irtibatını kesiyor, kendini biraz daha güçlü hissettğiğnde de faceden engelini kaldırmış. Bence sende bir karar ver ona göre üstüne git. Sende de bir kararsızlık var sanırım.
Soran+1 yılBugün zaten beni görünce şaşırdı, şaşkınlığa ugradı. Sonra başladı sigara içmeye, paso sigara içti.Seminerler başlamaya yakın yukarı çıktı, ordada bende alandaydım, ve küçük bir yerdi, dönüp durdu sürekli. kaçmak ister gibi, bir ara ben yaklaştım, başını eğdi, gitmedi, kaçmadı ama yüzüme hiç bakmadı. Bir ara yanlışlıkla çarptım ona, hiç birşey demedi. inat biri biliyorum. Ben bitti dediysem, dönecek biri değil. Çok olgun bir erkek. Adam gibi adam diyebilirim yani. Çok özledim onu çok...
- +1 yıl
Evet seviyormuş seni görmek bile acı veriyor demek ki ona. Bence özlediysen konuş barışmak istediğini söyle bir şans daha verilmeli bence herkese :)
Soran+1 yılTelefonuma bakmıyor ki:) Mesajlarımada cevap vermiyor, bende sürekli şehir dışındayım. Yarın sabah yine gidiyorum mesela.. Bir iki ay yokum yine. Bugünkü son şansımızdı..
- +1 yıl
Ne kadar oldu bilmiyorum ama eğer her daim uzak kalacaksınız böyle bence başlamayın yazık ona da sana da. Biraz yanında kalacaksın ki düzeltebilesin. Mantığını dinle bir de ne diyor. Mantığının sesine kulak kapama. İlerisi için olmayacağını düşünmüyorsan bence hiç uğraşma.
Soran+1 yılBen eğitimciyim. Başka bir şehirdeyim. Memleketime temelli gelmem en az 3 yıl. Sadece bildiğiniz şu okul tatillerinde ancak. birde haftasonları. ama her haftasonuda gelemiyorum, 2 saatlik bir mesafe değil. Sonumuz yok zaten. Çok seviyorum onu, Bir daha onu sevdiğim gibi birini sever miyim bilmiyorum. Çünkü ilk aşkım o benim:) Kendisi bile bilmiyor onun ilk aşkım olduğunu. Vazgeçsem bile, asla unutamam. Çünkü her ilkimi onunla yaşadım ben. Özleyeceğim hep böyle..
Soran+1 yılBirileri geliyor bazen, benden hoşlandklarını söylüyorlar, konuşuyoruz. Ama çok çok kısa bir süre sonra, ben onlarda onu arıyorum. Onu görmek istiyorum. Degil görmek, ismini gördüğüm anda bile darma duman oluyorum. Ama olmayacak duaya amin demişim işte.. Gönüldür, vazgeçiremiyorum...
- +1 yıl
Zamana bırak. Her zaman iyiler de vardır tanıdıkça birilerini seveceksin. Sende hep sana gelenlerde arama bazende kendin bak etrafına, kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Bir yerlerde senin içinde bir şovalye vardır eminim :)
erkeklerde yalandan ağlar ama beraberken senden faydalanıyorsa bilki yalandan ağlıyor ama aşık olduğu için yapıyorsa senden ciddi olarak ilgileniyore dmektir
01 Yorumla- +1 yıl
benim erkek arkadaşımda ilk kez yanımda ağladı ama daha sonra kavgamız bitince yine benim olmanı istiyorum tamamen dedi şimdi ben ne düşünmeliyim yalandan mı ağladı yani
Usta olmasına gerek yok. He erkeklerin hem de kadınların göz yaşlarını tetikleyecek düşünce vardır. Onu düşünerek herhangi bir insan pek âlâ hüngür hüngür ağlayabilir.
00 YorumlaYüzüne bakmıyosa ağlamamak içindir. Bi erkek ağlarsa numaradan ağlamaz
00 Yorumlatelevizyonyonda ağlayan erkek oyuncu gördüysen gerçek hayatta da görebilirsin. mesajı aldınız sanırım..
10 Yorumla
+1 yılYüzüne bakmamasi ona acı verdiği için olabilir vesselam.
00 Yorumladeğildir bence ben gayet de içten bi şekilde ağlıytordum
00 YorumlaBen erkeklerin yalandan ağlayabileceğini düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yıl"Gözyaşlarını kullanarak numara yapar mı biz kızlar gibi?"
OHA diyerek uzaklaşıyorum,ne numaracısınız siz öyle kızlar?00 YorumlaBen gerçekten ağlıyamıyorım yalandan asıl ağlıya bilirim bunu siz kızlar iyi beceriyorsunuz timsah gözyaşı dökmeyi iyi bilirsiniz bizi. Ruhumuzda bu yok
00 Yorumla
+1 yılaglar
bknz: ibram tatlises , nihat dogan, fethullah gülen.00 Yorumlayapmacık ağlamaz erkekler.gerçekten acı hissettiğinde ağlar.zor ağlar ama ağlar.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle yapmacıktan ağlayabilirim... Yeter ki kafama koyayım ...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfazla duygusal olabilir yada gerçekten sevmiştir. başını öne eğmesi de karşında ağladığı için utanıyor olmasından
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah bu yüzdendir..
+1 yılneden erkek kolay ağlamaz bilirmisiniz.. çünkü erkekler yalandan ağlamadığı için.. ağladıklarında ise en derin duygularıyla ağlarlar..
10 Yorumlahayatımda bir kere yalandan ağladım onda da hatırladığım kadarıyla 9 yaşındaydım okula gitmemek için yapmıştım . :)
10 Yorumlaerkek oyun olsun diye ağlayamaz yaa gerçekten ağlar yada hiç ağlamaz..3. bi şıkkın olduğunu söyleyende anca yalan söyler..
00 Yorumla
+1 yılTabiki onlarda insan değilmi bea fakat ağlatmak çok zordur bunu başarabiliyosan ya erkek konservatuar okuyo yada sana deli gibi aşık .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleskiden bende erkeklerin yalandan ağlayamayacağını düşünürdüm . ama sevgilim benm için çok ağlamştı yanımda bile sonunda yine terkeden o oldu. o yüzden gözyaşlarına güvenilmez.
00 Yorumla
+1 yılKadin yapabilirse erkek daniskasini yapar. Sakin inanma
10 YorumlaErkekler aglamaz bi daha böyle sorular sorma lütfen
10 YorumlaErkek arkadaşlarınıza söyleyin gdao lu yiyeceklerden uzak dursunlar.
Yakında memede verirler yoksa.00 Yorumla
+1 yılgözyaşlarımdan utanmam çünkü onlar yalan söylemezler...anladın mı
00 Yorumlavalla numara yapıyo olablir duygusal bundan etkilelen bir insansan seni zayıf noktandan vuruyodur sonuçta ağlayan birine kimse dayanamaz
00 Yorumla
+1 yılKisiye gore degisir. Duygusal birisi ise aglamasi cok zor. Agir abi tarzinda bir kisiligi var ise goz yaslari daha hercekci olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAğır abi birisi dediğiniz gibi. Orhan Gencebay parçaları gönderirdi bana:) Çok sıkı bir gencebay hayranı. Aynı onun gibi biriydi.
+1 yılbi erkeğin gözyaşları kolay kolay dökülmez, dökebilen gerçekten iyi oynuyodur
10 YorumlaErkegin her şeyi Yalan ola bilir ama göz yaşları Asla Yalan Olmaz
00 YorumlaYalandan kolay kolay ağlayamaz.Gayet karaktersiz biri olması lazım onun için.
00 Yorumla
+1 yılaşırı duygusal erkek ağlar duygusal olmayanda ağlar ama gurur tavanı yksek se sevdıgının yanında aglamaz
00 Yorumlayalandan ağlamaz bnce çünkü erkeler zor ağlar kolay kolay ağlamaz
00 Yorumlabie erkek kolay kolay ağlamaz .. ağlarsada gözyaşı kezzap gibidir herkesi yakar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende sevdiğim evine giderken gözlerim doluyordu. Elini tutmaya kıyamıyordum. Düşüneyim bi yalan mı... Kesinlikle hayır.
10 Yorumla
+1 yılher türlü pislik beklenir erkek milletinden bacım.
20 Yorumlagözler yalan söylemez
00 Yorumla
+1 yılİsteyen her şeyi yapıyor
00 Yorumlatimsah mı kız buu.. nasıl ağlayacak şakacıktan..
00 Yorumlakarakter yoksa herşeyi yapar
10 Yorumlaçok usta tiyatrocu olması lazım
00 Yorumlamevzu kızı kandırmaksa hüngür hüngür bile ağlar.
00 Yorumla
+1 yılbence erkekte ağlar eğer gercekten seviyorsa..
00 Yorumla
+1 yılyermisin ?
21 Yorumla
Soran+1 yılinanmak istiyorum. Çünkü ilk defa ağlayan bir erkek olarak onu gördüm. Sadece inanmak istiyorum. Ondan nefret etmemek için belkide..
+1 yılaglar <7
00 Yorumlaağlayabilir...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAglarlar Tabiikide
00 Yorumla
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!