Arkadaşlar genellikle bir söz vardır, eğer bir erkeğe kısa saç yakışıyorsa o erkek yakışıklıdır derler ve aynısı topuz saç bir kıza yakışıyorsa o kızda güzel kızdır derler neyse ben şey dicem, benim annem, kız kardeşim, kzuenim(kız) ve daha birçok kişi benim kısa saçlı halimi çok beğeniyor ve saç uzatmamı hiç istemiyorlar kız akrdeşim böyle biraz şeydir nasıl deyim her erkeğe yakışıklı demez bana şey diyor sen uzun saçloı çocuk gibi oluyorsun kısa saçlı daha erkeksi, daha yakışıklı oluyorsun diyor, kuzenimde çok tatlı olmuşsun falan diyor ama çok fazla sayıda alıyorum bu iltifatları tatlı olmak nedir onuda bilmiyorum iyi bir şeydir sanırım ama bana uzun saç pek yakışmıyor ama ben uzun saçalrımın olmasını çok istiyorum, sizce uzun saçlı olsam gerçekten çocuk gibimi olurum ? Yakışıklı olmazmıyım ? Yakışıklı olmak için ilaa saçalrımı kestirmemmi gerek ? Ayrıca kız arkadaşımda saç uzatmama izin vermiyor, saçımı nerdeyse 2'ye vuruyorum sırf o istiyor diye siz ne söyleyebilirsiniz ?
Not:u benim kankamın sorusu ama 24 saat engeline takıldığı için soramadı onun adına ben soruyorum
Not:u benim kankamın sorusu ama 24 saat engeline takıldığı için soramadı onun adına ben soruyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer