+1 yılAlıştığın için terkedildek sonra kendini tutman çok zor oluyo çünkü alışkanlık haline gelmiş oluyo onunla konuşmak onun naptığını bilmek falan. O ayrılmış o yüzden gurur yapıp yazmamaya çalış çünkü peşimi bırakmıyo diye iyice soğuyabilir belki de tek ihtiyacı olan zaman. Eğer ayrlık sonrası depresyonu ve üzüntüyü nasıl atlatacağına dair tavsiye istersen yazarım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu daha yeni gordum yazdim ona konuyu uzatti o yani sonra dedim hic olucagi yok mu bilmem cok tartisiyoruz dedi bende uzerine gitmedim
Atma canm atma nasıl biz atsn diye bekleriz atar aman cevap yazmim merak etsin havalarina giriyoruz onlarda aynı onlar daha da takmama peşinde bırak bekle
00 Yorumla
Bişey yazmana gerek yok yeni sevgili bulamayınca tıpış tıpış dönecek zaten :) Sabret. Geri gelir. Erkekler tilkidir kürkçü dükkanından başka yere gidemez. Gidenlerde dükkan sahibi kabul etmediği içindir unutma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazma niye uzatiyorsun istemiyor seni sende onu isteme cok mu zor? muzik dinle stresini at ve hemen toparlan !
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Atsanda bisey degişimşek anca egosunu tavan yaptırırsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen terk edilip bu kadar yalvarır üstüne düşersen onun gözünde hiçbir zaman doğru düzgün bir değerin olamaz
10 Yorumla
+1 yılGel seni wp grubuna alayım 5 kız 4 erkek kafa dağıtırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasına yaz sitede yazışmak için can atan cok var :D
00 Yorumla Neden ayrıldınız ne kdrdır beraberdiniz
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene beraberdik ve ben hep tartisiyorum diyr ayrildik
Soran+1 yılNasil tatmin? Yazdim adini oda efendim yazdi nasilsib dedim bekliyorum ondan sonra ne diyim
Nasıl seviyorsunuz yahu?
00 Yorumla
+1 yılterk edildiysen yazma komik duruma düşersin
00 Yorumla
+1 yılhasret rüzgarları esiyor...
00 YorumlaAtma.
00 YorumlaKafana göre takıl
00 YorumlaYazma derim.
00 Yorumla
+1 yılYazma
00 Yorumla
+1 yılne yazacan canım ya