Eski sevgilisiyle görüşen beyler aklınızdan tekrar düşüncesi mi geçiyor yoksa arkadaş olarak mı görüşüyorsunuz? Hala sevdiğiniz biriyle arkadaş olarak kalabilirmisiniz?
Cevabın nedir?
şu an yaşadığım durum 7 senelik erkek arkadaşım eski sevgilisiyle konuştu kız evli merak etms kotu niyeti yokmuş sözde ama bna ağız dolusu küfür etti hem eski sevglsydm hemde dost düşman kardeş sevgli herseydk ıstedgm zman ulasablrm dedi sevglme dedm ayrlmstk bizde onun instgram hesabı bendeydi bide ayrı olsakta yne de gttm dedm o da gtti kza eski sevglm dedi benm için ve nmarasni verdi ertesi gün yazdı pişman olmuş gbi ama don demiyor çünkü tamamen btrdgmi biliyor dyor bna o ulaşamaz ıstedgn her lafı soyle arkanda durmazsam adam deglm barışamam çünkü kz cok terbiyesiz o kadar knstm merak etme dye kz küfür etti bende ettm ama o kz kadar degl gelip demedi küfür nye edyorsn eski evli olan sevglsne snra pubg oyunda birlkte oynamslar daha önceden galiba ailesi burda degl psikolojisi bozulmuş olablr dyor kardeşleri habire oyunda ben demedm ayrlalm o hep ayrlyordu ama ben yanndaydm yne
11 Yorumla- +1 yıl
Çok üzüldüm kz ona da küfür edyor ama o yne de nmara verdi hatta konusmuslardr yanındayken dedi bna gel sende konuş der gbi dalga geçti bide bende dedm o zman bnde eski sevglmle knsaym o da evlnms olsun dedm nasl kzdi bana sence affedeyim mi 7 senem gtti herşeyimi vermsm ona 😑😑😑
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 'arkadas' olarak kalanlari gordum hatta ikisi de yeni sevgililer yaptilar ama gordugum kadariyla kiz eski sevgilisi ver dese hemen verir diye dusunuyorum. yani kalamazlar yalan. Bir erkek gorusuyorsa eger yedekte tutmaktir amac, ama eger kiz gorusuyorsa yedekte tutmak degil oyuna sokmaktir onun amaci.
30 Yorumla
• Ortak arkadaşlarımızın sayısı fazla.
• Ortak arkadaşlarımız olmasa dahi birbirimizin yüzünü görebilme ihtimalimiz mevcut.
• Uzun bir yaşanmışlığımız, bir geçmişimiz var.
• Aramızda sevgili olmaktan başka bağlarda var.
Şu an zerre kadar da birşey hissetmiyorum ve zerre kadarda onunla ilgili yeni bir beraberlik veya başka benzer düşünceler geçirmiyorum aklımdan. Normal bir arkadaş neyse benim için o da o. Merhaba diyorum, hal hatır soruyorum, normal bir muhabbet edip geçiyorum arkadaş gibi.
Tabi karşımdaki bunu hak ediyorsa. Etmiyorsa gördüğümde yüzümü çevirir geçerim.22 Yorumla
Soran+1 yılHiçbişey hissetmemen garip değil mi sence de?
Ayrılık sebebine göre değişebilir. Bir ihanet sonucu bitmişse, o işten hayır gelmez.
Onun dışında farklı konularlda neden olmasın? Her şey biz insanlar içindir.21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
121Cevap
+1 yılyanlız kaldığı için yanlız kalmasa kız ortamı çok olsa neden konuşsunki eski sevgiliyle yanlızlıktan dolayı bide gerci benide bırakıp gitmişti 2 yılmı ne oldu bir kere mesaj attı dahada atmadı bende zaten görüldü yapmadan silmiştim yanlızdımda ozamanlar ama yazmıyordum gerçi şimdiki sevgilimde ayrılcak gibi ama bakalım bir düşünceni belirtirmisin sen ne düşünüyorsun profilime gir soruyu bulursun zaten bir yorum atarsanız sevinirim :(
00 Yorumla
+1 yıleğer erkek kızdan ayrıldı ise tabiki arkadaş olarak görüyordur aksi taktirde bu yavşaklık dediğimiz olaya kayıyor fakar kız erkekten ayrıldıysa ve erkek kızla hala konuşuyorsa düşünceşudur evet onu seviyorum ama aşk olarak olmıyacaksa enazından yanımda olsun arkadaş olarak bile kalsak yanımda olsun yeter.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgiliden arkadaş olmaz. Eski sevgiliden dost olmaz. Eski sevgili ancak el olur ele nasıl davranılırsa ona da öyle davranılır. Yok geçmişin hatırıymış vay efendim biz medeniymişiz hikayedir onlar.
60 Yorumlakırılan bardaktan su içilmez. ağzını dilini kesersin. zira akıll oyun oynar. keşkelere boğar adamı. umursamasanda aklındadır. gördüğün zaman kafanı çevirmek zor gelebilir. pij olan pijlik düşünür. duygusal adamın derdi zaten çok
20 YorumlaBir erkek eğer eski sevgilisiyle arkadaş, kanka vs... olmak istiyorsa o kızı zaten daha önce hiç sevmemiştir. Bunun dışında eğer ara sıra mesaj atıp hal hatır soruyorsa hala seviyordur veya sevginin dışında saygı duyuyor, değer veriyordur.
20 Yorumla
+1 yıleski sevgiliden arkadasda dostta olmaz sonuçda belli bir yaşanmışlık vardır tekrar tekrar istenmese bile akıllara gelinir ve can sıkıcı bir duruma girilir :) kısacası kendim için söluyorum bir ilişkim bittiyse bitmiştir ölüm ve çok çok acil bişey olmadıkça irtibata geçmem
10 Yorumlabir kere sevgili gözüyle bakarsan arkadaş olarak bakamassin psikolojik birşey o arkadaş kalma falan yalan
30 YorumlaKatilin cinayet mahalline dönüşü gibi birşeydir bu... Hiçbirşey olmaz, Olan olmuş, herşey bitmiştir.. Hiç mühim değildir. Hem canım insan da biraz kendine güvenmeli değil mi?
20 YorumlaArkadaş olarak kalamam. Ama yeniden sevgili olmaya hayır demem. Arkadaş demek ilişkisi varsa onu bile söylemek demek. Onunla bununla çıkıyorum gibi cümleler kursa arkadaşlık pişmanlığa dönüşür.
00 YorumlaKardeşim sen klasik eski sevgılıyle konuşulmaz vs. sacmalıklarını bırak eğer surekli konuşuyorsanız sende seviyorsan konus mutlu olmak senınde hakkın.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen görüşüyorum zaten... İlk başlarda zor oldu biraz ama sorun olmuo şuanda
Soran+1 yılBizim görüşmemiz öyle mesajlaşma olarak değil. Aynı yerde çalışıyoruz gerek oldukça arayıp soruyoruz falan görüşelim diye çabamız olmuyor yani.
Ya hic bitirmem elimden gelen ne varsa yaparim ya da biterse hic bir sekilde gorusmem konusmam arkadas olarak kalmam. Bence dogru olan budur
20 YorumlaBazı ayrılıklar vardır ipin kopacağını bildiğin halde o ipe tutunursun bazen ama eski sevgili tabiri bile saçma geliyo bana sonuçta bir kere bırakan defalarca bırakır
10 YorumlaGecmiste arkadasliklari varsa saygi cercevesinde ilisko bittiyse arkadas kalinir dusman olup birbirlerine hakaret kufur kavga edicek halleri yok sonucta ayrica ayni ortama cok sik giriyolarsa mecbur arkadas kalirlar
00 Yorumla
+1 yıl:) Ayrılık sebebine bakar ;) iyi bir biçimde ayrılık yaşandıysa ihtiyaç halinde destek olmak adına yanında dururum :) diğer türlü işim olmaz zaten
00 YorumlaBen görüşmem eskilerle arkadaş da kalmam. Eskiden birşeyler yaşadığım sevdiğim duygular beslediğim kişiyle arkadaş olup ne konuşcam? Saçma gelir bana göre değil.
10 YorumlaEski sevgiliyle hiç bir şekilde görüşülmemelidir !!! Çok yanlış bir davranış ve seviyesizlik.
42 Yorumla- +1 yıl
onca yaşadık diyelim yattık kalkdık oynadık nolucak :D
+1 yılkalabilirsin ama eski duygularınla değil , ama yinede söyliyim her zaman onun adı arkadaşlık olmayabilir :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Esgi sevgiliden arkadaş olmaz olan vardır kendi bilir
10 Yorumla
+1 yıleger kotu bı sekılde bıtmedıyse gorusurum yanı aramızda bı sorun yoksa gorusmek ıcın bence normal yanı sıkıntı yok
00 YorumlaBen 2 eski sevgilimle aynı okuldayım bırak arkadas olmayı ellerinden gelse bir kasık suda bogacakmıs gibi bakıyolar allahtan sadece ikisiyle aynı okuldayım *
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılSeks varsa işin içinde yabancıya gitmesin kafası var... İhtiyacını karşılayım der... Kadında saftır ona döndüğünü sanır her defasında...
Acı ama gerçek..10 Yorumla
+1 yılDönmedim eski Sevgiliyle arkadaş kalacağını düşünmüyorum.
Olsa bile bir süre sonra bir taraf sevgili olmak istiyor. Zaten eskilere takılan bir insan Değilim namümkün yani. Eski sevgiliye dönende yokluktan03 Yorumla- +1 yıl
@Stephanie aptal bir kalp.
- +1 yıl
Aynen bazen haddinden cok seversin onun sevgini aptallagini cekersin
+1 yılHiç bir eski sevgilimle görüşmem ben ya benimdir ya kara toprağın gibi düşünün. Ama sürekli eski Sevgililerim mesaj atıyo..
00 Yorumlabir bilsem yarın yemeğe çıkıcaz ama neden yapıyoruz böyle bişey bilmiyorum.
00 Yorumlahiçbir kimse eski yaşanmışı olduğu biriyle arkadaş kalmaz bence kalamaz ya aklında eskiye dönmek vardı
ki zordur ya da öc almak için uğraşır10 Yorumla
+1 yılhala sevmiyorsam arkadaş olurum hala seviyorsam da olurum ama kızla birbirimizi kırmadan ayrılmış olmamız lazım
00 Yorumlabende görüştüm ama kız istedi. kısacası hiç tavsiye etmem seviyosan acı verir...
00 Yorumla
+1 yılYeni hayatından umduğunu bulamadıysa eskiye dönüş muhtemeldir
00 Yorumlaeski sevgiliyle arkadas kalınmaz arada yasanmıslık var bunlar unutulmaz birinden biri hala seviyodur.
10 Yorumla
+1 yılBir çok nedeni vardır böylesi bir durumun..
Hangisini sunalım?
Muhtemelen aklı, fikri, bedeni hala ondan kopamamıştır..12 Yorumla- +1 yıl
Bence eig olarak bunu seçmelisin çok iyi özetlemiş.
- +1 yıl
Teşekkürler @ComandanteChe
+1 yılBen arkadaş olarak görüşüyorum sonuçta düşmanım değil. Aklımdan tekrar düşüncesi geçmiyor ama o kızın hayatta manevi desteğe ihtiyacı var.
00 Yorumla
+1 yılBelli sebeblerden ayrıldıysalar bazı şeyler tamamen bitmediyse görüşürler
00 Yorumlasevgiliyken vermediğini
ayrılınca verir belki :D
olabilir yani ne bileyim :D20 Yorumlagörüşmem ama kötü ayrılmadıgım için hal hatır sorarım arada. ihtiyacı var mı bır seye merak ederm. sonucta yaşanmışlıgım var (:
00 YorumlaSen ona eskisinden daha kötü olursan o da kötünün iyisine gider yani eskiye ama eski sevgilisiden arkadas olmaz sevgiline sahip cik derim
00 YorumlaSeverek bitmişse ilişki çok zor olur arkadaş olmak. Eskiler hatırlanır filan.. bence gereksiz. bir nevi sadistlik gibi bişey oluyor bence.
00 Yorumlaexten next olmaz derler ama oldurmaya çalışırlar. etrafta kızmı kalmadı arkadaş olacak eskiye saracaz?
00 Yorumlawalla sizin düşüncenizden ne geçiyorsa bizim düşünemizdende o geçiyor hani kız erkek bir beyin farkıı yok cinsiyetle alakalı değil kişiye özel durum
00 Yorumlaşu bir gerçek eski sevgiliyle asla arkadaş kalamazsın eğer görüşüyorsa bunun iki nedeni var ya çok seviyordur geri dönmek istiyordur ya da intikam için
00 Yorumla
+1 yılO ayrılmam sebebine bağlı.
beni sevmediğini düşünüyorsam arkadaş olarak kalabilirim.00 Yorumla
+1 yılHer arabanın yedek parçaya ihtiyacı vardır bundan olabılır belkı
00 Yorumla
+1 yılEski sevglisi oldugu icin gorusur mantiklu cevap . d. d. d. d
02 Yorumla
Soran+1 yılDüz mantık olmuş bu :)
- +1 yıl
Sonucta mantikli. d
+1 yılScmalik arkds kalnmaz ozlmstr ya da bosta kalmistr ya da sohbeti hosuma gdyrdur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıldıysam ve tekrar sevgili olalım demeden görüşüyorsam, seks için görüşüyorumdur.
00 YorumlaOnda unutumadığı birşey vardır ya da yüzüne karşı diyeceği tek bir söz.
00 Yorumla
+1 yılGorusmem, gorusen sevgilim o an eski sevgilim olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendigini evlenecegini bilmek beni mıtlu eder gelme ihtimalinin olmadıgını bilirim en azından
00 Yorumlaeski kiz arkadisiyla gorusen erkegin sevgilisine saygisi yoktur, direk yollayacaksin boyle tipleri. ciftler arasinda once saygi olmali,!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben yapacak birsey bulamadığımda sıkıldığım zaman muhattap oluyorum zaman öldürmek için. Eğer ki yapacak bir işim çıkarsa yüzüne bile bakmam
00 Yorumla
+1 yılAyrılığın iyisi kötüsü olmaz sayet ven olsam görüşmem
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim olmadi ilk tanistigim kadinla evlendim
00 Yorumla
+1 yılGörüşmem giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
06 Yorumla
Soran+1 yılGidince bitiyorsa nemutlu ozaman sana
- +1 yıl
Bitmiyor 2.5 senede bitmedi ama yapacak birşey yok önümüze bakacağız arttık
Soran+1 yılBen de onu diyorum işte o ikibuçuk sende görüşmedin mi?
- +1 yıl
Yok hiç görüşmedim ama çok farklı ya anlatsam roman olur tarzında
Soran+1 yılAnlat roman olsun :)
- +1 yıl
Burdan anlatamam kendimi açığa çıkartamam :)
+1 yılgörüşürse benimle görüşemez..:)
11 Yorumla- +1 yıl
Çok iddialı :)
kalan bir hesabı vardır.
00 Yorumlabitti gitti işte niye görüşüyüm bir daha
00 Yorumla
+1 yılBaya bir yokluk olmalı :)
00 YorumlaGenellikle takıntıdır.
00 YorumlaDoyumsuz puştun tekidir :/
00 Yorumla
+1 yılEski sevgililer kötü biri😐
20 Yorumlasevdiğim biriyle arkadaş kalamam asla...
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler