1bucukyildir beraberdik ciddi dusunuyoduk ama bir hafta oldu beni baska erkeklerle konusurken yakaladi instamesajda arkadaşca konusuyoduk ama ayrildi geri donmuyo naparsam döner :(
Cevabın nedir?
Sevgiliniz varken ve uzun süreli bir ilişkiyse hatta ciddi düşünüyorsanız neden başka erkekler ile konuşma ihtiyacı duyuyorsunuz?
Bakın iş ortamı, okul ortamında konuşulan erkekler için demiyorum.
Ama insta message gibi kızların erkek, erkeklerinde kız düşürmek için kullandığı bir uygulamaya ihtiyaç duyduğun için soruyorum.
Ayrıca yakaladı diyerek sevgilinden gizli yaptığın bir şeyi de ifşa etmiş oluyorsun.
Normal olarak konuştuğun birisi veya birileri olsa ciddi düşündüğün bir insana bunlardan bahsetmez miydin?
Neyse diyeceğim o ki hayatta her şey elbette olabilir.
Ayrılıkta sevdaya dahil ama sadakatsizlik çok kötü bir şey a dostlar...
Umarım senin gibi sadakatsiz ve arkadan iş çeviren birisine geri dönmez o arkadaş.31 Yorumla
Soran+1 yılHah iste oda ayni senin dediklerin gbi dusunuyo ama o daha sert soyl3di tabi bunlari. Is arkadasinla sohbet etsen anlarim instamesaj ne falan dedi.. yaa ben oyle biri degilim aslinda gercekte ondan baska kimseye bakmadim hic oraya oylesine bir girmstm :/
En İyi Cevaplar
Sdaece ayrılmış işte sevin bence.. tipik türk erkekleri gibi delik deşikde edebiirdi.. sende başka erkeklerle konuştuğuna göre demmekki tam olarak sevmiyordun
06 Yorumla
Soran+1 yılSeviyodum sadece biraz sinirliydik birbirimize islerimiz yogunlasmisti son gunlerde stresliydik eskisi kdr sık gorusemiyorz diye tartismistik o hep yaninda oliyim istiyo yaninda falan calismami istiyodu oyle ama bnde cok seviyodum onu smdide cok uzuluyorm
Soran+1 yılBenim gozumun artik disari kaydigini ilerde bunun gercegininde olabilecegini soyledi. Aldatmak olarak ddusundu. Ama ben gercekte ondan baska kmseye bakmiyorum son zamanlarda gergndk biraz o yuzden kafa dagittm galiba konuscak birilerini aradm pel arkadas cevremde yok
Soran+1 yılİnşallah :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidipte cok yalvarma hic affetmez sadece iste 1bucuk yildir birlikteyiz hicmi taniyamadin beni konustuklarimizda ne var arkadasca konusuyoduk sen demekki sevmiyomuşun ayrilmak icin bahane ariyomuşun gerçek sevgi bumu anlamadan dinlemeden boyle yapiyosun neyim ben senin gozunde vb seyler soyleyip onu suçlu psikolojisine sokabilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılOyle yaptigim icin şu an bu kadar kapatti kendini telflarmi acmiyo isyerinde yok dedirtiyo cok akilli oyle ters pskoloji hem suclu hem guclu durumlarina kil oluyo iyi bisey diceksede demiyo. Yalvarmakta bisey degistirmicek bdaha yapmicagima inanmasi lazm :/
Cevap sahibi+1 yılTum hesaplarini ona ver sifrelerini degistirsin sen bidaha girme bunu ona öner
Soran+1 yılTum hesaplarimimi :/ biraz can sıkıcı ama yaptk bisey ne gerekiyosa ugrasicaz artk bu fikir gercekten ise yarayabilir bakar diger hesaplarda bisey yok ben bisey yapmiyorum guvenir belki. Sagol yorumlar icin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim canm eger seviyosan bazi seylerden ödün vermen gerekiyo malesef
+1 yılAyıp ayıp benim de evliliğim bu yüzden yıkılıyor bir kızlan eşim sadece konuşmuş ve ardından neler duyuyorum yazık yaa sizi seven biri varken siz gidin elalemin kızı erkeğiylen konuşun sizin gibi sazan ları anlamıyorum pes elindekinin kıymetini geç anlıyorsunuz!!! oğlana yazık oda konuşsun öyleyse başka kizlarlan!
17 Yorumla
Soran+1 yılAma gercek sayilmaz ki sadece sanal hic tanimadigim insanlar burdaki gibi dusun gercekte ondan baska kmseye bakmadm bakmam :(
- +1 yıl
Peki o karşıdaki illaki flört etmeye başlar sen bişey dersin yanlış anlaşılma sonucu nelere döner bu konuşma biliyormusun birinci Gün normal ikinci gün de öyle üçüncü gün artık sıkılırsın konuşma başka başka yerlere gider nefis bu Allâh muhafaza herşey yaptırır iş işten geçer bu sefer daha kötü olur vicdan azabı çekersin o çocuğa da yazık şeytan neler yaptırıyor insana ah ah... Burdaki konuşma başka kardeşim sen fikir ediniyorsun belirli ortak şeyler paylaşıp soruyorsun anladın yoluN Açık olsun ama sana tavsiyem yapma döner seni bulur ;)
- +1 yıl
Ben eşime okadar güveniyordum ko anlatamam ama bana sonunda beklemediğim şeyler yaptı ve ben şok oldum şu an evliliğimiz ayrılığa doğru gidiyor yaşı daha 18 bilemedim 19 herneyse kız da oda yuvami yıktı sen evli biriylen de konuşabilirsin öyle adiler varki karşı tarafta benim eşimde kendini öyle tanıtıp kıza yaklaşmış ve kız da tabi kanip ciddi düşünmüş allah bilir onunda ilişkisi vardı ki hemen sözlenmiş baksana demk istediğim gönül bu bilemezsin karşı tarafı birden tutulursun herşey olabilir...
Soran+1 yılBurdada oyle degisik degisik basliklar altnda sapik gbi yorumlasiyolar sonrada msjda konusuyolar kac kisi bu siteyi sirf fikir edinmek icin kullaniyo ki arafa baska seylerde kayniyodur.. neyse sagol en azindan sen beddua etmedin. Ins yolum acik olurda barisiriz
- +1 yıl
Anladım ama burada ki ile o telefondaki bambaşka kardeşim anladın yani nasıl anlatsam bir yazismak vardır bir konuşmak bide canlı en kötüsü canlı tabi ama sen ikinci aşama daki telefon konuşmasıylan nelere gideceğini tahmin bile edemezsin...
Sen nerde kalıyorsun?
Soran+1 yılTelefon sayilmazki o da bir uygulama site gbi bisey. Konyada yasiyorum
- +1 yıl
Hmm anladım herneyse sen işi düzeltmeye bak bende Chat numaraları varya oraları arıyorsun anladım bundan sonrası mühim affeder umarım ama bidaha yapma lütfen dönüp dolaşıp seni bulur Allâh muhafaza iyi geceler hemşo ;)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
79Cevap
+1 yıl1.5 Yıldır ciddi ilişki diyorsun, fakat başka erkeklerle konuşuyorsun bu nasıl ciddi ilişki? Güveni yıkılmıştır, bidaha affetse aklının ucunda hep Yaptığın bu konuşma olacaktir. Bu da ilişkinin çok sürmeyeceğine kanaatir.
217 Yorumla
Soran+1 yılOff yaa bir sekilde affettirsem barissa sen olsan cok seviyosn kizi zamanla onun duzgun davrandgi sevgisini gordukce unutup gitmezmiydin bir sene sıkarm disimi be laf soylese sonra unutulur gider zaten olmazmi
- +1 yıl
Belkide bu şey ona dokunmuştur elbet.
Düşünsene sevdiğin gidiyor senleyken, başka bir kızla Konuşuyor? Sence ne kadar unutabilirsin ki.
Zor yani ama bilinmez yinede. Ben olsam kusura bakma ama tekmeyi Çoktan koymuştum.
Soran+1 yılOnun yerine koyunca kendimi aglayasm geliyo. Ama gercekten cok seviyorum yani sanki kimse beni onun gbi sevemezmis gibi geliyo hem kendimede yediremiyorm onu boyle uzmeyi bidaha hic girmicemde. Sen olsan napsa buna inanirdin tekrar napcagmi sasirdm
- +1 yıl
Aslında bilemiyorum çocuğu tam olarak lakin olabilir ilişki belki.
Eğer bir şekilde bir yolunu bul sevgini belli et güven hissi ver, o zaman olabilir belki.
Soran+1 yılbir sans vardir belki diyosun. Aslinda ilk basta oda cok sinirlendi bir ayrildi bilmiyorum zordan gitti gbi oldu sonra bir sinirle cekti gitti. Sagol tesekkr ederm
- +1 yıl
Ramazan çok sıkılıyorum dertleselim özelden numarani yaz goruntulu konuşalım
- +1 yıl
Gerek yok
+1 yılkadınların genelde erkekleri kaybetme sebebi budur başkasıyla konuşmasıdır arkadaşca da konuşsan bunu ihanet olarak algılar ve asla birlikte olmayacagınıı düşünür sen 1.5 yıllık ilişkini baya agır bir şekilde zedelemişsin seviyorsan zamana bırakıp tekrar güvenini kazanmak için onun yanında oldugunu kanıtla
05 Yorumla
Soran+1 yılTahmin edemedim simdi anladm bende cok pisman oldm o bana yapsa bnde ayni tepkiyi verirdm heralde :/ korkuyorum zamanla benden daha da uzaklasmasndan
- +1 yıl
Daha da uzaklaşması veya yakınlaşması sana olan güvenine bağlı o güveni kazanmak için böyle bir hataya bir daha düşmemen gerekir
Soran+1 yılDusmicem zaten bidaha ama bunu ona nasil inandiricam ki :/
- +1 yıl
şu an sana cok sinirlidir zamana bırak ve ona sürekli yaz
Soran+1 yılEvet cok sinirliydi cekip giderken gozlerime kotu kotu bakiyodu normalde cok tatli bir insan ama bazen sinirlenince yikiyo dokuyo sonra dayanamiyo ozur diliyodu ama hic oyle bakmazdi :/ yaziyodum surekli engellems her yerdn bn yazdkca.. siniri biraz hafifleynce tekrar konusmak ister belki izin verir konusmamiza
gordunmu ebenın orekesını sımdı.. nah doner o adam sana artık!
sen sevıyom de ıstıyom de sonra gıt alemle fıngırde.. oldu canım bundan sonra sana hayırlı işler !!60 Yorumlaciddi bir ilişkiden bahsediyorsun ama başka erkeklerle konusuyorsun tamam arkadaşça olabilir ama sana demekki konuşmaman söylenmiş geri döneceğini sanmıyorum dönsede ne kadar sürecekki? sen bir kere damgayı yedin güveni 1 tık sarsılmıştır artık
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet sòylemisti aslinda oyle kiskanc birisi degil ama bu konularda hassas bende bile bile aptal gbi iki takilicam diye kaybettm cocugu :/ dondurmeyi basarsam zaman icinde tekrar eskiye donup unutulmaz mi ki
- +1 yıl
en önem verdiğimz şey yapılmaması gereken şeyin yapılması gibi bir durumdur yani geri dönsede bu çocuk senin konuştuğunu öğrendi sana sorsa konusuyormusun diye sen hayır diyince aklında gene konuşuyordur düşüncesi kalıcak değişmicek yani 2 senede geçse 3 senede geçse 1 kere hata yaparsan mutlu olsan bile en ufak durumda patlak verir
Soran+1 yılOff kafasz ben nasl yaptm ben yaa aglicam smdi :( onu tamamen kaybettm ozaman eninde sonunda. Of kendi vicdan azabimi napicam cok uzuldu o gozleri doldu bir suru laf soyle cok bagirdi o halinden beliydi uzuldugu buda cok uzuyo beni şu an
Eğer o adam seni 1 5 senedir tanımamışsa ve tek seferde anlamadan dinlemeden senden uzaklaşmısa bir erkek olarak sölüyorum başka biri vardır ya da senden artık bıkmıştır üzerine gidersen daha çok şımarır bırak kendi haline arama sorma.
12 Yorumla
Soran+1 yılSadakata cok onem veriyodu benimde hic erkek konustugum kimse yok diye biliyodu dinledi anlattm oda cok uzuldu ama ayrildi ariyorm acmiyo is yerine gidiyorm cikmiyo artk arkadaslarndan duyuyorm oda cok uzgunms :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim eski sevgilim. doğum gününde eski sevgilisinin doğum günü msjına cevap verdiğini söyledi. buna çok kızdım 1,5 ay sonra ayrıldık gerçi... o an ayrılmalıydım belki hatta ben ayrılmayalım diyede direttim takıntı gibi olmuştu sanırım ilk sevgilim olduğu için. keşke o dk ayrılsaydım :)
senin herif haklı :))) erkek dediğin kıskanır hem ne konuşuyosun elalemle kızım12 Yorumla
Soran+1 yılSıkıldm heralde etrafmda pek kimse yoktu bende oyle orda takldm iste :/
Cevap sahibi+1 yıle madem sıkıldın kızlarla konuş?_ erkeklerde ağız varda kızlarda ağız yok mu? ya da senin derdin sana kur yapmaları hoşuna gittiği için erkekleri tercih ettin?
İyide niye böyle birşey yaptın. Aynısının sana yapıldığını düşün. Sen onu kızlarla konuşurken yakaladığını.. Sen ne yapılsa affederdin? Ya da affedermiydin. Böyle düşün bakalım
13 Yorumla
Soran+1 yılAffedemezdim heralde cok uzulurdum guvenini kirdm farkettm simdi pismanim ama napicam bilmiyorm
Soran+1 yılYani orta karisik ama aldatma degildi bence ama tabi o bu konulara cok onem verdigi icin onu kandirmis gbi oldum
Sevgilin varsa karşı cinsten herkese kör olman lazım. Aptallık yapmışsın. Aynısını erkek yapsa kıçınızı yırtarsınız. İyi olmuş sana haketmişsin.
42 Yorumla
Soran+1 yılYa gercekte kimseye bakmiyorm ondan baska zaten orda meraktan acmistm instamesaji oyle mesaj falan geldi derken takilmisim oda bilmiyodu biz biraz tartismaliydik o yuzden supriz yapiyim diye is yerime gelmis o andada ben sitedeydm oyle gordu cekti gitti :( yaa yok mu hic bir caresi olsun ya uff
+1 yılArkadaşçası falan yok kardeşim bırakın bu iyiyim ayaklarını. mk ne işin varda konuşuyorsun ne işin varsa sevgiline yazacaksın bu kadar net
26 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin bende pisman oldum ne biliyim bir takilmistim oyle aslinda onu cok seviyorm napsam donerki tekrar yaziyorm bakmiyo bile :(
- +1 yıl
O iş işten geçmiş hiç zorlamayacaksın çunku her an her sn sana bunu sürekli hatırlatacak sürekli yuzune vuracak
Soran+1 yılZamanla benim onu sevdigimi gordukce tekrar duzelmez mi ki ulasamiyorm bile geri don diyim kapatti kendini is yerine bile sokmuyo sekreteri beni yok falan dedirttiriyo :(
- +1 yıl
Sanmıyorum duzelebileceğini sanmıyorum duzelsede en ufak noktada yuzune vurur bunu
Soran+1 yılSabrederim bir sure sonra sevgimi gordukce oda unutmazmi sen olsan oyle olmazmydi napsa geri barisirdin nasil bisey yapabilirm ki
- +1 yıl
Valla bana sorma en iyisi çunku ben hayatta unutmazdım bu olayı
+1 yılAdam haklı... Kendini koy onn yerine bir düşün bakalım
21 Yorumla
Soran+1 yılDusunuyorm o yuzden bu kadar ugrasiyorum barismak icin uzuluyorum ya o yapmis olsa birak konusmayi fotografina bakip begense bile ben deliriyorum oda yapmiyodu zaten oyle seyler
+1 yıleğer delikanlı adamsa senin adını bile ağzına almamalı, ne demek arkadaşça başklarıyla konuşuyorum? onunla konuşmak yetmiyor mu sana? doyumusuzum ben desene sen şuna
31 Yorumla
Soran+1 yılYa hayir oylesine sadece :/
Nasil ciddiyet anlamadim. Sevgilin varsa baska bir erkege ihtiyac nasil duyuyosun?
41 Yorumla
Soran+1 yılYa ihtoyac duymak degil zaten gercekte tanimadigim insanlar oyle muhabbet etmistm sadece
+1 yılİnşallah dönmez. Yazık çocuğa ya. Bıktık sizin gibi kızlardan.
12 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkekler daha cok yapiyosunz aslinda bunu daha kotulerini hemde sen sanki sevgilin biliyo buralara takildigini. Ins donmez deme bari..
- +1 yıl
Yapan kızda erkekte karaktersizdir. Hala dönmez diyorum ve inanıyorum.
+1 yılBen olsam asla affetmem. Hem sevgilin var hem başkaları ile konuşuyorsun. Kim olsa terkederdi seni. Güven kaybolmuş bir kere... Peki buradaki hesabından haberi var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir yok.. burdan dolayida tartismistik daha once ben acmak istedim o izin vermedi simdi sadece bu soruyu sormak icin girdim napicami bilemedm
Bırak hiç ilgilenme 1.5 yıldır güvenmediyse gitsin zaten "İnsanlar seni yanlış anladığında dert etme, duydukları senin sesin, fakat aklından geçirdikleri kendi düşünceleridir."
20 Yorumla
+1 yılGüveni sarsılmıştır, o da ayrılmayı seçmiş. Yapacak birşey yok, devam etseniz bile güven duyacağını zannetmiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun.. bosa yipranicaz ozaman.. hep benim yuzumden yaa uff benm okuzlugum yuzunden kendimden sogudum.. :/
- +1 yıl
Her insan hata yapar ama ihanet farklıdır.
+1 yılkızlar daha acımasız yazmış. bencede hak etmişsin çocuğu rahat bırakmalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılKizlar daha duygusal cunku siz daha mantiksal yaklasiyosunuz. Ama oda uzuluyo biliyorum sadece yediremiyo guven sikintisi yasiyo bu atlatilamazmi
- +1 yıl
sıkıntılı bir durum. her şey senin ellerinde
arkadaşın bir tanesi yazmış seni 1.2 yılda tanıyamamışsa ayrıl gitsin kendini bildikten sonra hiç bir şey olmaz korkma
00 Yorumla
+1 yılbaşka bır erkekle konuşurken yakaladı!!! sen bu cumleyı anlatırken bıle kuruyorsan kendını ele verıyorsun zaten. bırak çocuğun yakasını
24 Yorumla
Soran+1 yılGercekten cok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama :/
- +1 yıl
kaybetmekden korkuyorsan kaybettırecek şeyler neden yapıyorsun
Soran+1 yılTahmin edemedim gormez sandm gorsede kizar kuser barisir sandim benden ayrilamaz sandm galiba
- +1 yıl
kusura bakama ama müstehak sana.
+1 yılCiddi düşünüyorduk diyosun başşka erkeklerle nette konuşurken yakalanıyosun bu nasıl ciddi bir ilişkidir?
22 Yorumla
Soran+1 yılArkadasca konusmustum sadece seytan durttu galiba ama ondan baskasina bakmam :/
- +1 yıl
Doğru söylermisin o erkeklerden biriyle böyle çıkma başlamadan önceki muhabet tarzında konuşma isteğin oldu mu
+1 yılSana kötü bir haber vereyim mi güven 1 kez olur 1 kişiye sadece 1 kez güvenirsin hayata onu yıkarsan bir daha sana güvenmez barışsanız bile sen başkalarıyla konuşuyor diye hep aklında kalıcak ama umarım afetmez :)
00 Yorumlaciddi düşünüyoduk diyosun, 1.5 yıldır beraberdik diyosun. pat diye gidip başka erkeklerle konuşabiliyosun, bu nasıl sevgi anlamadım ben. sen o çocuğu hak etmiyorsun gizli, bahsettiğin programın da amacı belli bu arada ;)
10 YorumlaTakildim diyor birde iyi yapmis sana mustahak.
ben olsam donmem.10 YorumlaBise yapma cocuga da yazik. Ne guzel kurtulmus senden.
21 Yorumla
Soran+1 yılKurtulmusmu ama aldatmadim ki tanidigim insanlar belki kendi profilleri bile degil sadece muhabbet etmistim can sıkıntısına ama cok seviyorum baska bir erkege bakmadm hic gercekte oyle bir meraktan acmstm instamesaji :/
Ben bu sebebten dolayı 4 senelik sevgili mi affetmemişim , 1.5 sene de neymiş :) Çocuk haklı. Zamanlada soğuyacaktır senden emin olabilirsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma arkadasca konusmustm oyle bir takilmstm onu cok seviyorm geri donmezmi ikna edemezmiyim :(
- +1 yıl
Fark etmez. Benim için fark etmedi dönmedim bir daha. Ne demek ya tanımadıgı erkeklerle konusmak? Döner eğer ki aşk ı gururun önüne geçerse muhtelemen geçecektir de , fakat zamanla soğuyacaktır göreceksin. Affetmezse de erken zafer kazanır , barışarak çıkmaz bir yola girer ilişki onun acısından , güven gitti bir kere. Yazık etmişsin ilişkine...
Soran+1 yılGuvene cok onem veriyodu ama ben ona askimi gosterdikce zamanla asamazmiyiz ki farkindaym o bana hep sadakatliydi o yuzden kaybetmrk istemiyorum :(
Soran+1 yılOff gercek konusma sayilmaz ama sonucta instamesajda ordan bikac kisi :( ya haklisin galiba cok sarstm guvenini seviyo biliyorm ama donmicek galiba :/
galeri12.uludagsozluk.com/.../...ilksin_717471.png kusura bakma paylasasım geldı
00 YorumlaGüven zor kurulur, kolay yıkılır. Ağzınla kuş tutsan da bu durumu unutmaz. Barışsanız dahi şüphe olacak.
00 YorumlaGüveni sarsılmış haklı olarak. Dönse bile yine sorunlar çıkar.
12 Yorumla
Soran+1 yılZamanla aşılmazmı :/
hak mı bu? olmaz.
neden instamesaj? yeni tanıştın çünkü.01 Yorumla
Soran+1 yılNasil anlamadm
+1 yılSeni 1.5 yıldır tanımamışsa güvenmemişse, hiç bişey yapma!
00 YorumlaHer erkekle konuşmak bayan tarafından aldatmak olmaz beyler plesa ya hem cinslerlemi konuşulur aldatma düşünen yapar zaten üzme kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılIste o bu baska erkekler yalan guven falan bunlarda hassasti kandirilmis gbi gordu galiba kendini bende
+1 yıladamın güvenini yıkmışsın. kim dedi sana erkeklerle konuş diye? nerde haber vermek, nerde sadakat? akıllanmayacaksınız siz
13 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir takildim sadece oda beni cok seviyodu kizar ama ayrilmaz sandm ama smdi ayrilinca pisman oldm cok seviyorm ona kanitlamam lazm :/
- +1 yıl
çok zor gibi Allah yardımcın olsun ama bunu ona açıklaman gerekiyordu. öylesine takılmakta olsa açıklayacaksın kardeşim sen, ciddi düşünüyorduk demişssin. şu yaptığınla hak etmişsin bravo ben olsam bende aynısını yapardım. işin zor haberin ol, kolay gele :(
Soran+1 yılSinirliydim ondan soylemedm sonrada soylesem kizar dedm soylemedm sonrada o kendi gordu zaten telfonumdan. Sagol tesekkur ederim :(
Peh ne arkadaş mi be. Valla. Ne arkadaşlar o yolda sevgili olup çıktı biliyormusun sen? Ben olsam asla dönmem. Dönsede zaten yürümez bidaha o ilişki.
13 Yorumla
Soran+1 yılYaa zaten insta mesajda gercekte gormedigim insanlar sanal ortamda oyle bir takilmak muhabbet etmek istemistim sadece ama dusunemedim onun gorcegini bu kadar uzulecegini
Soran+1 yılNasil sacmalamak yaa :/
+1 yılBu sana yapılsa affedermiydinki şimdi böle konuşuyon yazık etmişsin ilişkiye
22 Yorumla
Soran+1 yılFarkindaym bunun zamani geri almak istiyorm şu an
- +1 yıl
Ama alamazsın o an düşünücekdin
Bu işler zaten arkadaşça başlar güzelim. Dönmesin bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılIyide baslasa nolccak instamesaj sonucta konustuklarimin hicbirini tanimiyorum ki oylesine takildim sadece aldatma tarzinda bir konusmada yoktu yani bilmiyorum yaa uf :(
He biz inanmiyorsak, o cocuk hic inanmaz. Yapmasayden sende be kardesim cocugu niye uzuyorsun 1.5 sende bide birak gitsin bari
00 Yorumlahiç kendini kandırma aklının bir yerlerinde başka erkeklerle flört etmekte varmış hatta belki de şu an ayrıldığınıza göre o ayrılmanıza sebep olan muhabbeti hoşuna giden kişi ile çıkmaya başlarsınız.
00 Yorumla
+1 yılNasıl insanlarınız ya tam 4 sene müthiş bir sadakat ve askla baglı olmama rağmen terk edildim sizin gibi pislikler yüzünden ask denen bir duygu kalmadı
20 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun dönmez daha, dönersede sana 1 çift boynuz takarda döner.
00 YorumlaBaşka erkeklerle niye neden konuşuyorsun? Olayın ciddiyeti sahi bumu?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılDönmez artık giden gitmiştir, 1. dereceden Aldatma sayılır
311 Yorumla
Soran+1 yılYa nasil sayilir yuzunu bile goedgm insanlar oylesine konustum yani gercekte kimseye bakmadm hic oda benim bakmadigimi bilir bu huyumu sevdgini soylerdi zaten. Inanmazmi tekrardan yaa aldatmadm gidip biriyle beraber olmadm sonucta
- +1 yıl
Kimseyle görüşmediğini söylemişsin yakalamış suçüstü
Soran+1 yılAldatmak mi bu simdi yaa
- +1 yıl
Bir kere yalan söylemiş oluyorsun
Soran+1 yılOda ayni tepkiyi verdi biliyomsn. Kandirdn faln dedi. Sen olsan napmasi ne olmasi gerekirdi tekrar geri donmen icin
- +1 yıl
Hayatında eğer bir değeri yoksa o kişilerin ve eğer sen o kişiler yüzünden yalan söylüyorsan geri dönüşü yoktur yanii
Soran+1 yılBen oturayim nasl yaptm diye agliyim ozaman kaybettm gul gbi cocugu off :(
Soran+1 yılTesekkur ederm yorumlarn icn
- +1 yıl
Yalan söylemicektin, sevgine engel olucak kişileri hayatından çıkarmalıydın.
Soran+1 yılDusunemedim iste benden ayrilmaz sandm neyse ugrasicam biraz dha siniri gecsn de bilmiyorm artk uf..
- +1 yıl
mesaj at konuşalım biraz..
+1 yılkeser döner, sap döner, tavuk döner, horoz gömer...
12 Yorumla
Soran+1 yılNe diyn yaaaa
- +1 yıl
hunharca güldüm :)
Affedersinde, senin salaklığın. Ben olsam affetmezdim.
13 Yorumla
Soran+1 yılYaa uff :( biliyorum salaklik yaptm ama telafi sansi yok mu sen olsan hic sansi olmazmydi
Soran+1 yılEvet biliyo zaten annesiyle ikidi yasiyo ama pek sevgili sorunlari falan anlatmaz annesine pek konusmazlar yani ben anlatsam bu sefer de anlattm diye kizar kadincagz bisey desede dinlemez zaten
+1 yılBirsey yapma bence bırak çocuk gitsin herkes layıkıyla yaşar sende git diğer erkeklerle konuşmaya devam et
00 YorumlaSevgilin varken neden baska erkekle konusuyorsun ki? Arkadas olsa bile mesafeli davranmalisin
11 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim takilmistm biraz oyle dusunemedm ayrilamaz benden sandim heralde sevgisine guvendim. O benm erkek arkadasim bile yok biliyodu ki yokta
+1 yılbirine ver kiskancliktan doner donmesse ben gelcem l*n :D
00 YorumlaKendin kaşınmışsın o güven gitti mi gelmez bir daha geçmiş olsun
10 Yorumla
+1 yılbide burada yakalasa heralde yolda ölünü görse üstüne basar gecer :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa demee :/ kiyamaz o bana dicemde ozaman bile kotu kotu bakmisti basarmi basar. Ay daraldm benm kafaszligm hep
- +1 yıl
:) ...
+1 yılAferin çocuğa ya alnından öpmek lazım. Insallah dönmesin de.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa git töbe de :/ ben vicdan azabi cekiyorum şu an burada beddua etme
- +1 yıl
Geçti yawrum. Onu önce düşünecektin
Kimsenin ondan daha degerli olmadığını hissettirmelisin ama bazıları degmiyo dikkatli davranmanı tavsiye ederim ayrılmak isteyene bahane çok
01 Yorumla
Soran+1 yılO beni gercekten seviyodu cok da tatli birisiydi bilmiyorm napicam ulasamiyorm bile :(
Maleseff git baska sevgili yap bu sefer ciddi olanindan olmasin ama
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir onu uzdugum icin kendimi affedemiyorm ona kendimi affetmem lazm benim bir sekilde ama ne sekilde..
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1,5 yıldır çıkıyoruz diyorsun ciddiyiz diyorsun başka erkeklerle konuşuyorsun çocuk ne yapsa haklı boşuna özür dileme dönmez dönersene aklında hep kalır
00 YorumlaOnada baska kizlarla konusma hakki tanimalisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa hayir :/ o kendisi konusmak istemez zaten sadakate onem veriyo
Soran+1 yıl...
- Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılEn doğrusunu yapmış senin gibi birine güven olmaz.
70 Yorumla
+1 yılXP kasma hareketleri volume 2
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyn yaa ben ruh hastasimiyim oturucam burada xp kasicam kasinca nolucaksa sanki
+1 yılARKADAŞÇA... Ben olsam dönmem.
10 YorumlaBile bile lades olmuş seninki.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
+1 yılSizin gibiler yuzunden kizlarin adi cikiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılSenin sevgilin var mı şu an
Boşver olan olmuş mesajını bekliorum.
00 YorumlaNiye konuştun o çocukla
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı