Sen sevmiyecektin madem ben seni neden bu kadar çok sevdim..
Allahım kızma bana.. kızma sakın..
İsyan degil bu..
Çaresizlik..
Aşk bir sınavdır. ağırdır ızdırabı çilesi acısı. ağrısı. seninki de sabır sınavı. Allah dan iste nasip değilse vardır bir hayır. Allah dan ötürü sev ızdırao verme kendine düşün ki birini sevdin senin olmasada o sevgiyi pisleştirme. kerem yandı... kül oldu. züleyha kendini adadı...
Aşk sabır işidir. sindireceksin bi tek sen değilsibn merak etme pişiyoruz.
Allah bilir burda ki yorumlara göre hayatını yönlendiriyorsunuz. Bence vazgeçme yine sen bilirsin aynısını yaşıyorum.
bir gün biri peygamber efendimize gelir.ya Rasulallah dua et de şu kişiyle evlenebileyim der.Efendimiz de ben dua etsem melekler de amin deseler 4 büyük melek te dua et se kısmet değilse olmaz der.kader başaramamyı Allahın bilmesi.
bence artık hayırlısı diye dua et ben denedim ve sonucu gördüm
olduğu kadar canım olmadığı kader...boşver o kadar olmamışssa emin ol sonunda olmadığı için mutlu olacaksın ;)
Cevap
7Cevap
"Hayırlısı be gülüm" diye bir laf vardır bizim çevrede :) Üzülme, bir şey ısrarla olmamışsa olmaması gerektiği için ve içinde belkide hayırsız birşey olduğu için olmamıştır.Asıl olması gerekenin de daha vakti gelmemiş demektir. :)
İnsanın başına gelen ya da gelecek her olayın Allah tarafından bilinmesi ve zamanı geldiğinde gerçekleşmesine kader denir. O halde her şey kaderimizdir.
Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür.
kadeeer kadeeer kadeeer deyınce kendıme kızıyorum...
neden neden neden bu kalbime acı veren zalimi seviiyooorum?
Hâlâ yüreğimde o ayrılmamiza rağmen aklımda ama şu an başka biri ile evlenmek
Kader: Başaramamaktır mı? Saçmalama çöreğim!
kader de alın yazısı de...
bende çok sevmişdim..seni anlıyorum.
kaderin ta kendisidir.
Sen başaramadın
istemedin başarmayı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar