Sevgilim geçmişiyle ilgili yalan söylemiş fotoğraflarını yakaladım yorumlarınız?

burada sorular cevaplanırken genelde herkes eski yaşantısına veya yaşadıkları karşısında cevap veriyor affetme aynı evde neden yaşıyor diye soranlar acaba hiç mi yalan söylemedi ya da hata yapmadı? ya da sizin geçmişinizdekiler kötüydü diye buda mı öyle olur? Bence olaya tarafsız bakın kardeş kız seni sevmiş ve kaybetmemek için yalan söylemiş ama yalanı ortaya çıkmış bunun üzerine zaten yakalanmışken başka yalan söleyemez seni seviyorsa yakalanmaktan daha fazla korkar ve kendini belli eder. Bence güvenmelisin ve seviyorsanız devam etmelisin her insanın hatası olabilir sende ilk başlarda erkekliğe yediremeyebilirsin ama yalan söyledi diye 1 yıl boyunca o evin içinde yaşananları silemezsin senin için fedakarlıklarını o döktüğü göz yaşlarını silemezsin 1 yıl aynı evde yaşamak demek kusura bakma karı-koca hayatı demek bizim memleketimizde erkek adam karısının kusurunu örter ve onu korur kollar sahip çıkar. Benim şu an evli olduğum eşimin geçmişi çok aydınlık değildi bende senin gibi ayrılmak istedim üstelik bizde aynı evde yaşıyorduk ama sonuç? Onunlayım ve 3,5 yıllık evliyiz dostum gördüm ki çevre öylesine iğrenç ki eşimi alıp başımın üstüne koydum yalvar yakar zor affettirdim kendimi sana tavsiyem bu durumlara düşmeden kızın kalbini kırdıysan gönlünü al ve o edeceğin teklife geç kalma. Ben anladım ki dostluk arkadaşlık aile biyere kadarmış o evin kapısı kapandığında içeride yaşananların zevkini huzurunu kimse veremez sana ha sen dersenki zaten evdede huzurum yok gönlümü işlerimi yapamıyor eyv. Ama seviyorum, ağladım 1 yıldır aynı evdeyiz diyorsan belliki kız seni el üstünde tutuyor gözü senden başkasını görmüyor ve şu an incinen gururunu hep yükseltiyor sana erkek gibi davranıyor mutsuz bir evlilik keşke affetseydim diyeceğin bir hayat yaşamak istemiyorsan eğer o evin içindeki huzuruna mutluluğuna sana gülerek bakan gözlere sana erkek hissini koca hissini yaşatan kadına sahip çık 1 yıl boyunca bu hisleri sana verebildiyse bir ömür verir Eminol
Bu devirde aşk sevgi koşulsuz seni seven senin için gözyaşı döken ve tek yalanı seni kaybetmemek için söyleyen kadınlar kolay bulunmuyor dostum. Senin hiç mi hatan yoktu? Ona en ufak yalan söylemedin mi? Birbirimizi kandırmayalım ben çok mutahasıf bir ailede büyümüş bir erkek olarak bile ne haltlar karıştırmışken o kız seni sevdiği ve kaybetmek istemediği için yalan söylemiş çok mu? Bence sahip çık ondan sevgilim değil karım diye bahset bunu yazıyorum çünkü 1 yıl az değil evlilik hayatı kolay değil dostum iyi haberlerle gelmen dileğiyle
Sen neler yasandin peki ondan onceki hayatinda buna gore karar ver bende boa durmadim cevizler kirdim diyorsan kizi uzme olmus bitmis ayrilmayin ama yok ben kimse ile olmadim dersen bas tekmeyi derim guven olmadan olmaz hem surekli aklina gelir sogursun
Eyv kardeş
Ne demek umarim hayirlisi olur
Bence kesinlikle kabul etmemeliydin bu affedilemez bir suç ama eğer konu açarsa söyle geçmişte böyle bir şey yaşadım deseydin şu an bu durumda olmazdık ama neden yalan söyledin doğrusunu söyleseydin bu kadar kötü durumlara girmezdi ilişkimiz de ben seninle ciddi düşünüyordum ama bu hareketinden sonra imkanı yok de bence
Ya eski eskide kalmis keske birakmasaydin :(( anlatirdi belki gercekten ee ama turkiye gibi bir ulkede bir kiz icin zor seyler bunlar baskasiyla opusmus olmak sevismis olmak hos karsilanmiyo ondan dolayi anlatmaya cekinmistir evde kalma konusuna gelince iyi yapmissin bencede yasanmislik var yani haklısın
bir yanımda ona bir hak daha vermemi söylüyor ama sunuda biliyorum ki ben bunları kafaya takacagim ve onuda kendimi de huzursuz edecem
bence eskide kalmis yani evlenip yuva kurmak ne hos cocukariniz falan olsa ya bunlar hos seyler simdi ayrilmak biraz uzucu olmus tam tekliften once :(((
Aynen kotu oldu tamda yıl donumunden bir gün önce gelecekti ve bende sürprizler hazrlydm ikimizn resimlerimzn olduğu 60 resimlik kalp bir çerçeve hazrlydm hepsi çöpe gitti
Yaa niye yaptin oylee :((( kotu olmus yaa :((
Görüş
9Görüş
Kardeşim o ilişki yürümez ortada bir yalan var bazen sevmek yetmeyebilir. Belli bir zaman sonra tartıştığınızda ofkeyle kıza ağır şeyler söyleyebilirsin dudaklarını başkasına değdiren birini çocuklarının annesi yapabilcekmisin?
Bende senin gibi düşünüyorum kardeşim bu sebeple ayrılmak istedim bunuda kendisine söyledim ama bir tarafimda çok seviyosun diyo
Kardeşim ne dedim bazen sevmek yetmiyor. Bak benim başımdan da böyle bişey geçti kız bana bakire değilim dedi kabul edemedim sevdiğim halde cunku ilerde onu kendimle kıyaslayacağımı biliyordum saplantı oluşuyor insanda
Eyv kardeşim sağol
Ya inanmiyorum bende aynisini yaptim sevgilime ve cok seviyodum kızım bu arada gecmisimi yalanladim sonra yalan yalan dogurdu bana guvenemedi hep guvenmeye calisti 1 yil boyunca surdurmeye calistik olmadi ayrildi benden halende onu cok seviyorum ama yaptigim hersey onu sevdigim icindi sende affet o kiz ayni benim gibi bende cok agladim yalvardim sok oldum benim yasadigimin aynisi😔
Istersen biraz zaman ver sonucta oda senin gibi biriyle tanisicagindan haberi yoktu ve yasadi bitti peki o senin. gecmisini sordumu sen anlatinmi? Sen kötü sekilde ogrenmisin haklisinda ben iyi sekilde eşimin gecmisini öğrendim de ne oldu anlatirdim salak gibi bilsem sorarmiydim. gene takiyorum kafaya.. bence ara ver iyi düşün taşın.. anlatsaydi eminim gene ayni tepkiyi verirdin bence.. belki korktu cok sevdigi icim
Ben daha ilk hafta anlattım bütün gecmisimi beni boyle kabul edeceksen bir yola çıkalım dedim ve onada sordum ama o yalan söylemeyi tercih etti
Yalniz kaldıkça o resimlere bakıp bakıp ağlıyorum daha fazla kin nefret Doluyorum
Oda sizin gibi diyo sil o resimleri oturup konuşalım diyo. o kadar kin nefret doluyum ki evin her tarafını o fograflari asip ona hic birşey soylemedn bekleyip kendi gözüyle evin duvarlarında görmesini bile düşündüm ama agir olur diye yapmadım
Öpüştüğü resim tek kişi ama bir erkek daha var onunla sarmaş dolaş resmi yok sevgilim değildi arkadaşım diyo
1 sene olmuş bence geç kalmış sen haklısın tamam hemen anlatılmaz ama 1 ay 2 ay geçince kesin anlatması lasımdı sakla sakla nereye kadar
Aynen kardeş
Sende seviyosun bence gurur yapiyosun al karsina konus seninde varsa gizlin saklin dok oda doksun baska nevarsa konusun gecmis gecmiste kalmistir yalan tabiki kotu birsey ama sana bunu soylememe sebebi seni kaybetmek istemediginden olabilir zmn taniyin birbirinize ya da karar sizin
Teşekkürler düşüncelerin için
Ayrıl. Net.
Allah'ın işi yanlıştan döndürmüş belki de seni..
aynı yatak da resimleri var ve çocuğun üstünde birşey yok kız arkadaşımın sadece kafası görünüyor ve sizce cinsel birşeyler olmuşmudur
Olmuş olma ihtimali yüksek bence. Bu kadar şeyi görüp, seviyorum deyip midesizlik yapma..
Ayrıl..
Kusura bakma..
Gerçi siz birlikte yaşayan bir çiftseniz sizin de aranızda birseyler olmuştur. Yalan söyleyip söylemediğini en iyi sen anlarsın.
benim katı kurallarım vardır benim evleneceğim kişini bir başkasıyla ilişkisi olmasını dudaklarının başka dudaklara eğmesini istemem ki bu sebeple ondan ayrılmak istedim
O zaman arkasında dur fikrinin ve ayrıl. Kimsenin görüşüyle kafanı karıştırma.
Üstsuz yan yana fotoğraf ne demek.. Artniyetsiz bakamıyorum ben..
Ayrıca aynı fikirdeyiz de, bu mantığına dayanarak bundan sonra sevgilin olmaması gerekiyor. :/
teşekkürler..
Benim fikrim bunlar.
Rica.
adı üzerinde geçmiş geçmişe çare yok onemli olan seninle beraberken olan ilişkiniz.
fakat asıl sorun su sendeki GÜVENsizLİK duygusu hissiyatı bunu aşmadan ilerleyemezsin.
Seni kaybtmekten korktuğu icin saklmak istemiştir. bence ayrılma insan kaybetmekten korktuğu kisi icin böyle uğraşır. yalan söylemese daha iyiydi ama affet bu seferlik illaki hatasız kul olmaz.
Hatasız kul olmaz doğru ama ben kaldiramiyorum yoksa kesinlikle affederdim
Ben ayrılmayı düşünüyorum ama o hala kabullenmiyor bunu napacagimi bilmiyorum
Problemde burada bu yalanını yakalayınca artik hic biseyine inanmıyorum
Ayrilcam zaten ben hayatıma kimseyi alman eğer oda seviyosa almaz ve bir sure sonra ne olacaksa olur
Devam edersen güvenli bir şekilde devam etmeyeceksin sen, güvenin sarsılmış olacak ve sen her şey bir pürüz bulacaksın (?)
bundan sonra istediğin hayatı yaşarım istersen telefon bile kullanmam dedi ancak sürekli olarak o fotoğraf ve videolar gözümde canlanıyor. Dediğiniz gibi devam edersem sürekli tersleyecem her söylediği yalan gibi gelecek.
Ona kendini affettirmesi için belki bir şans vermelisin ama bunu iyi düşün. Belki de böylesi daha hayırlıydı bunların karşına çıkması. Ama eğer çok seviyor ve sende biraz devam etme taraftarı isen biraz uzak kal, ona kendini ifade etme şansı ver. Herkes geçmişte bir şeyler yaşamıştır, hata yapmıştır, anlatamamıştır olabilir yani. Ama devam edersen de kendini hazır hissettiğinde devam et.
Seviyorsan birakma. Kizin korkusu da buymus zaten. Birakmaman icin anlatmamis, bence birakmamalisin.
Onu terk edeceğimden korktuğu için soylemedi ama bana itiraf etseydi ben kaldiramiyorum bunları
şu an kararım kesin ayrılık
karar senın kardes.. bu durumu unuturum dıyorsan devam et kendıne takıntı yapacaksan eger ayrıl.. önmeli olan soru SEN AFFEDEBİLİR MİSİN?
Yanlış yapiyosun bende aynı şeyi yaptım sırf geçmişimi hatirlamasın aklına kotu şeyler gelip sogumasin diye pişman olursun sonra geçmiş yüzünden ayrılmak çok sacma
Ben geçmiş konusunda çok takintiliyim ve kati kurallarim var her zaman kendisine sordum iliskimizin ilk gününden son gününe kadar. Geçmişine virgulune kadar bilmek istiyorum dedim ama hep yalan söyledi. hatta eski sevgilisiyle yan yana olan bir resmini gönderdim kim olduğunu sorduğumda bir arkadaşını olduğunu söyledi ve ismini de farklı verdi. En azından o resmi atınca itiraf etseydi
Yemin ederim ayni olayı bizde yaşadık ama fotoğrafımızı görmedi geçmişinde sadece 1 kişi oldu demiştim ama 3 kişi var gecmisimde ve eski sevgilimle aramızda eskiden yaşananları sordu opustuk sarildik gezdim dolaştık desem soğur diye korktum mecburen yalan söyledim eminim kız arkadasinda sen bu konularda takıntılı kati kurallı olduğun için korkup saklamıştır yoksa yalan söyleyince ne gecicek eline? Biraz düşün bence
Peki şu an hala erkek arkadasnla beraber misin o ne düşündü ya da düşünür
Hala birlikteyiz 8 ay oldu 1 ay önce eski sevgilimin sosyal hesabını bulup konuşmuşlar. Ona rağmen bu senin eskin geçmişin sonuçta o zaman ben yoktum hayatında beni şu an benimleyken yaptıkların ilgilendirir demişti. O zaman da anladım ki ben gerçekten bir adamla birlikte yım. Sende biraz olgunca düşün bence
Ben kaldıramam ya herşeyden ama herşeyden o görüntüler aklıma geliyor nasıl olacak bilmiyorum. Keske yalan soylemeseydi
Teşekkürler kardeşim
bence bir süre zaman ver ilişkinizin ayrıntılarını bilemem ama evlenmeyi düşündüğün insanmış sonuç olarak onun da hatası var elbet ama şans vermelisin
Tamam tesekkur ederim
yalan söylemiş affetme bence daha ne yalanlar söylemiştir
Eyv
kız kaybetmekden korkmus bole bole bısıler oldu demeye utanmıs bu yalana basvurmus sevıyosan bırakmıcaksın bunlarda takılı kalmıcaksın
İlk basta soyleseydi keşke ben kendisinden duymak için de son kez yine sans verdim ama o yine yalan soylemeyi tercih etti
Bu konuda eski erkek arkadaşı hakkında birçok yalan söyledi. ornegin eski erkek arkadaşı şu an görüştüğü bir arkadaşınin da arkadaşı bunu da sakladı
Tesekkurler
Eli erkek eline değmemiş kuz sevgilisinin evinde kalır mı? Biraz mantık lütfen.
Hayatta kızların ağlayışına, komutanın gülüşüne güven olmadığını anladım dostum.
Eyv kardeş
Bence ayrıl, ama kız gelıyomus simdi sokakta kalmasın al eve
Tabi ki sokakta bırakmamış otellerde kalmasına sebep olmam
Valla ben aynı şeyi yasasam eğer çok aşıksa bana ve eğer bende ona 1 2 hafta biraz surat filan asardim baya ondan sonra gönlümü alabilirse tekrar devam ederim
sevgililik haram onunla aynı evde yaşaman daha bir haram sevgilinin eski sevgilisiyle öpüşmesi ve de fotosunu çekmesi ayrı bir haram senin de bunun üstüne o kıza ya da kadına mı demeliyim sevgilim demen daha bir saçmalık!!!
kardeş bana niye cevap vermiyon:p
hala cevap bekliyorum!!!
Kusura bakma kardes sayfayı yenileyince gordum. Ben birlikte yaşadım ama iki gün sonra evlenme teklifi edecektim yıl donumumuzde ve haziranda da evlenecektik
yahu nerden bulursunuz böylelerini!! nasıl erkksin sen? başkasının altında inlemiş sevişmiş kıza nasıl nikah kıyacan?
haksız mıyım?
Bu kadar sert yorum yapma bence ve kimseyi de kınama insanları kinayan kınadığı şeyi yaşamadan olmezmis
kınamıyorım seni uyarıyorum...
sen bilirsin bananeyse!!
En İyi Görüşler