Evliliğimiz halen devam ederken eşim. evlenme sayfalarinda imam nikahlı eş ariyo dava acsam kazanirmiyim?

8 yillik evliyim.2 bucuk ay önce kavga ettik. iki cocuk var ortada. eşimi daha onceleri de sahte hesaplarini yakalayip kadinlarla konusmasina sahit oldum. ve cocuklara sebeb devam ettirdim.. en son. yan komsumuza kafayi takti devamli bakiyo kac kez uyardim sonunda kavga ettik.. ve balkonda o kadin disardayken benii rezil eti demdigini birakmadi.. bende kapiyi cektim gittim
... sadece sorun buda degildi sirf buyuzden evi satalim dedim ugrasanida var.. yillardir iskahani alcam satcam deyip kandrdi. bir ay daha buyuzden.. ayrii kaldik... sorumsuz... ve 2 bucuk aydir. baba evindeyim.. ne araadi ne sordu sadece o aksam.. pc nin siresi ney diye sordu... bu arada facebokda ortak hesabimiz var sifreyi degistrp donurmustum.. neyse iki gun evvel acaba baska hesap actimi diye bakarken.. resmini adini sanini koymus. evlenmek istiyorum sayfasini begenmis. Bir cok kadinida takip etmis uygunsuz.. sonra o sayfadaki yoruma bakarken allah iste..5 dk once.. yorum atmis buse hanin Allahin huzurunda evlnmek istermisiniz beninle ciddiyseniz cevap verin ben ciddiyim yazmis.. sok oldum.. bende benimle evlisin nasik evlilik yapcaksin demeye kalmadan kavga ettik. bana ilk once sen yoksun coxuklara bakacak biri lazim. dedi.. iyide madem bakamiyosun ver bana bide evden giderken kedisi beni yaka paca disarii atti komsumdan para alipta gittim. neyse sonrasinda.. sen iki ay daha dur.. biraz zamn verelim. bende iskahini alayi. 15 sinde okul tatlinde. arabayi satcam iskan parasini cikartmak icin.. cocuklar bu arada sabah ve oglenci.. bekliyoki araba satilirsa git gel yol masrafi.. enistesine satcakmis bu arada altli ustlu oturuyoruz birlikte yaptilar. alt bizim uskat onlarn. tapu ayrilcak... guya ben yazayim diye yapmis... neyse bende dedinki kiraya cik neden bekliyim.. bu sefer karim bes aydir yok deyip alehime kullancak.. bosancam dedim.. bugunde benii engellemis ismini degismis.. resmi kaldirmis.. bu arada arkadasi acmis.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sebeble davayi acsam kazanirmiyim esim zaman kazanmaya calisiyor.. e bana diyo seni sevmesem evi satar yurt disina kacarim. bosanmk istesem bosar karim iki aydir yok der sikeyt ederim dedi.. ama bilmiyorum napcam ben ev araba derdinde mal paylasiminin derdinde bence.. ben cocuklarimin derdindeyim.. bide diyoki yengemden jaberini aldim... ve sende hic aramadin.. ayrica coxuklarin okulunu aradigini konustuginu biliyorum.. sevmesem senii cocuklarin okulunu degisrdim dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Bugunde aradim tlfonu acmadii.. mesaj attim.. hic bir mal beyaninda bulunmiycam gozunun oninde dilekce vercem bak benii oyalama oyun yapmadedim.. cvb yok niyeti neyy bir bilsem napcam ben beklesem alehime kullansa cocuklardan olucam bu sefer kafam cok karisik
Evliliğimiz halen devam ederken eşim. evlenme sayfalarinda imam nikahlı eş ariyo dava acsam kazanirmiyim?