Ardında paramparça kalp bırakan başka kalple birleştiğinde huzur bulurmu bu doğanın kanunu mu yoksa aykırı mı?
Cevabın nedir?
Olur bayan, zaten ah alanlar mutlu olur.
Onlar hayatları boyunca güzel bir yaşam sürerler. Normal insanlar her ilişkide aşkı düşünürken, ah almayı umursamayanlar ise ceplerindeki prezervatifleri nasıl değerlendireceğini düşünürler.
Aşk denen birşey yok, ah denen birşey yok.
Ah almak diyorsun ya, o yalnızca ölüme yakın hissedilir bayan. O saniyeye kadar güzel güzel yaşar ah alanlar hayatını, merak etme sen !
Ölürken hayatın film şeridi gibi gözlerinin önünden geçer. O anda durdururlar o kareleri ve izlerler. Derler ki, helallik dahi alamadan, af dileyemeden gidiyorum. İşte ah alanların hayatları boyunca tek pişman oldukları nokta, ölümden birkaç dakika öncesidir...
Aşkmış, ahmış, takmayın bunlara. Dünya eskisi gibi değil, aşklarda öyle...
Üzgünüm, gerçekler.
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg160 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılmutlu olamaz cunku alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste allahın sopası yok ama bır hadı serıfte allah hesabı cabuk gorendır bı tanıdıgım karısını ıkı cocugu oldugu halde aldattı kadından bosanmak ıstedı kadın kabul etmeyınce dayak atmaya basladı buna yasadıgım yerde tum mahalle sahıt olmustur sonrası kadın bosanmak zorunda kaldı babasının evıne dondu ıkı cocuguyla aradan ıkı veya uc sene sonra adam bır ay ıcınde vefat ettı neden cunku adamın beynınde ur cıkmıs amelıyat bıle edemıdıler adamı dusunun beynın en hassas yerınde cunku bu ılahı adalet bence dıye dusunuyorum
330 Yorumla
Yapılan ve kaybedilen herşey insana başka surette geri döner...
Herkes yaptığı zerre kadar iyiliğinde kötülüğünde cezasını alır...
Seni üzenin üzülmesi sana birşey kazandırmaz mutlu olmasıda sana birşey kaybettirmez
Müslüman üzülen. kandırılan taraf olabilir ama üzen, kandıran taraf olmamalı
HARAMdan uzak durursak karşı cinsin bizi üzmesi gibi bir durum söz konusu olamaz ne Ah ederiz ne Ah alırız.
Nasip istenen değil hep verilen
Nasip ise gelirmiş Çinden Yemenden Nasip değilse avucunda olsa bile kayıp gidermiş ellerinden...(Mevlana)140 Yorumla
Mutluluğu da, huzuru da buluyorlar biliyor musunuz?
Yandığınızla kalıyorsunuz.
Küllerinizden doğun.
Ya da savurun.
Ama bir şekilde kurtulun.
Doğanın kanunu bu olsa gerek.
Kim bilir belkide siz bir başkasının hayallerinin ipini çektiniz.
Bence bu kısır döngü.
Yakan yanıyor, yanan yakıyor...70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
63Cevap
Eğer, ağını aldığın kişiden haksız yere ayrıldıysa mutlu olamaz o kişi başkalarıyla hayatı boyunca, daha önce ben de aynı şeyi yaşadım oradan biliyorum haksız yere benden ayrılan bir bayana "Benden sonra inşallah iki cihanda da yüzün gülmez ve hiç bir kimse ile mutlu olmazsın inşAllah." demiştim öylede oldu, haberlerini alıyorum arada mutlu değilmiş işleri tersine gidiyor hep, geçenlerde hellallik istedi ben hakkımı helal etmedim.
255 Yorumla
Soran+1 yılama benimki evlendi ve çok mutlu :(
Soran+1 yılevet hemde çoookk
- 1 yıl
Şöyle sana yaptığını sana yaşattığını yaşayacak bu şekil düşün ben yaşadım o da yaşayacak ne şekilde olur bilmem ama sana hissettirdiklerini hissetmek zorunda kalacak sana bıraktığı durumu kendisi de yaşayacak ama bu seni o dönem için bağlar mı bilmiyorum ama bu seni o dönem için bağlar mı bilmiyorum
Yok sanmıyorum. Belki bir zaman kendini mutlu oldum sanar ama gerçekten birinin haksız yere ahını almışsa o döner dolaşır onu muhakkak bulur. Alma mazlumum ahını çıkar aheste aheste varya aynen o yani... Yaradan bile diyo bana kul hakkı ile gelme. Buda bir haktır ve seni bulacaktır... Zor yani. Ama sevgil, m beni bıraktı haksız yere yok öyle yok böyle ben hak etmedim filan öyle herşey de ahımı aldı olayı olmaz ama. Onu bilmek lazım.
120 YorumlaBilmiyorum ya kimsenin ağını almamak gerek ve gidenin arkasından bedduada etmem allah herkes mutluluklar bir hayat versin şöyle bir durumda var mutsuzluk üzerine mutlu bir yaşam kurmak tez ayrılık sebebi sen kendini ferah tut kimsenin ağı kimsede kalmaz zaten
60 Yorumla
+1 yılOlamaz. herkesin adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti asla. yaşadım biliyorum kalmıyor yanına. kurban Olduğum Rabbim yanına bırakmıyor. gör bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler ve bunu sende görürsün. allaha teslim et ve bekle gör
270 Yorumla
+1 yılgayet mutlu mesut yaşar. örneklerini biliyorum, tutmuyor o ahlar ohlar
516 Yorumla- +1 yıl
eksilemiş birde :) siz avutun kendinizi bakalım. tekmeyi şomarı yiyorsunuz ondan sonra benim ahım tutacak yaaa. çok beklersin
- +1 yıl
@мuhåмi bana katılıyorsan artıla, öbür türlü gerek yok :)
Soran+1 yılkırılan kalp artniyetsiz ve masum olunca haksız yere kırılınca tutacağını umuyorum...
- +1 yıl
sevgilisi askerdeyken aldatıp şu an çok mutlu bir hayat süren birini tanıyorum. neredeyse 10 sene oldu tutmadı hala o ah.
Soran+1 yılevlimi peki aldatan şuan?
- +1 yıl
evet işte o başka biriyle olduğu çocukla evlendi. kendisi de o aldatma olayına pişman ama ben bunu lafta olduğunu düşünüyorum. maddi durumu iyi birini buldu çünkü
Soran+1 yılgeride bırakılan aldatılan çocuğun canı ozaman yanmamıştır fazla umursamamıştır ve ah etmemiştir çocukda daha iyisini bulmuş mutludur o yüzden tutmamıştır..
- +1 yıl
madem bu kadar %100 eminsin, kesinkes böyledir diyorsun neden bu soruyu sordun :) amaç ne yani. kendi gibi düşünenleri görüp oohh be demek mi
Soran+1 yılkırılan asker kalbi ne bileyim tuhaf geldi oyüzden yani emin olduğumdan değil oh be falanda değilm bana zararda verse kimsenin acısıyla mutlu olmadım hiçbirzaman sadece merak ettim..
- +1 yıl
anladım canım
Soran+1 yılama sırf parası olan için terkettiyse o kişinin istediği zenginliği bulamadığından kuşkum yok maddi anlamda..
- +1 yıl
insanlar hep fantezi peşinde. görüyorsun değil mi? YANİ HEP HERŞEY FİLMLERDEKİ GİBİ OLACAK ZANNEDİYORLAR. pembe köşkler diyarında yaşıyorlar :)) buarada +1
- +1 yıl
@Oylesine-34 saol. zaten insan her zaman kendini avutmanın yollarını arar
- +1 yıl
sevgi konusunda da öyle. SEVGİ DENİLEN ŞEYİN OLMADIĞINI. POPÜLER KÜLTÜRÜN İNSANLARIN BİLİNÇALTI DÜZEYİNE SADECE BİR ENJEKTESİ OLDUĞUNU KABUL ETMEK İSTEMİYORLAR. bunu insanlara kabul ettiren dünyayı yöneten güçler kitleleri etkisizleştirip mantıktan uzaklaştırarak kendileri ipleri ele geçiriyorlar. SIRF BU FANTEZİLER YÜZÜNDEN ÜST PERDELERE ÇIKIP OLAYLARA BAKAMIYORUZ...
Bu zamanda kimse insana deger vermiyor. Kalp kirmakta, uzmekte kolay artik. Hisli olanlar acisini yasiyor ama digerleri kirdim mi uzdum mu diye dusunmuyor. 1- kalp kiranlardan , 2-gidenlerden olmayin..
30 Yorumla
+1 yıl2017 yılıydı o kadar seviyordum ki başkası olduğunu öğrendim çok acılar çektirdi bağıra bağıra telefon açıyor bağıra konuşurdu ve aht ettim ağlaya ağlaya içim cehennem ateşi gibiydi ve Allaha havale ettim sizde Allaha havale edin '' ALLAHIM SANA HAVALE EDİYORUM SE BİLDİĞİN GİBİ YAP'' dedim ve 2020 yılında geri döndü tabi bende eskisi gibi değilim seninle görüşmek istemiyorum diye yol verdim / daha önce evlenmiş boşanmış çocuksuz o gencecik manken bebek yüzlü öğretmen kız 120 kğ ve 2 çocuklu bir adamla evlendi./ Allahın yüce adaleti asla şaşmaz emin olun / men dakka dukka yani eden bulur.
30 Yorumladoğada böyle bir kural yoktur. Allah eğer ona nasip ederse mutlu olur etmezse olmaz. Doğada bir kanun yok. K. çınızdan kanun üretiyorsunuz
70 Yorumla
+1 yılGeçici mutlu olunur.
Geçici Mutlu olmaktansa olmamak
Gayet İyidir Allah (c. c) herkeze Daim Mutluluk Versin :)60 YorumlaBenim ahımı alanlar şu an çok mutlular Allah onların belasını vermedi acı çeken hala benim
31 Yorumla
Soran+1 yılaynı durumdayız ;) tez zamanda inşallah..
Almak mazlumun ahını cıkar aheste aheste kimsenin ağır kimsede kalmaz keser döner sap döner gün gelir hesap döner
100 Yorumlakimsenin ahı kimsede kalmaz eden bulur bir gün mutlaka senin kalbini kıran sana yaşattıklarını bir gün kendi yşar
91 Yorumla
Soran+1 yılhayat...
+1 yılaynı olayı bende yaşadım erkek arkadaşım benimle evlilik düşünürken birden soğudu ve ilişkiyi bitirmeden gidip gitti başka biriyle evlilik yoluna girdi. değerimi bilmedi zamanında şimdi daha önceden evlenip eşini aldattığı için boşanan birini kendine eş olarak seçti ve benimle nasıl mutluyken şimdi gülemiyor bile. eminim ki daha da beter olacak zamanla.
yani demek istediğim kimsenin ahı kimsede kalmaz. elbet bir şekilde hesabını sorar rabbim. o yüzden için rahat olsun130 YorumlaOlmaz
kırık kalplerin duasından korkun hz. muhammed s. a. v232 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
- +1 yıl
+1 yılah etti diye cocugun kismeti kapandi kara buyu yapildi asla mutlu olamicak :D sacmalamayin ya ne demek ah edince karsi taraf mutlu olamaz allah misiniz siz de birinin hayatini degistiriyosunuz :D
20 YorumlaOlamaz olmayacak olmamalılar sadece kendilerini kandırıyorlar
70 Yorumlabence olur. ah denen şey ahrette çıkar benim bildiğim. o yüzden ah almamak gerekiyor. bir de herşeye ah edebilen, bela okuyabilen birinin ahının tutacağını da sanmam
20 Yorumla
+1 yılRabbim cok adaletli.
Ya bu dünyada ya da ahiretde.
Kimsenin yaptigi yanina kalmaz ve elbet birgün hesabini vericek, ektigini bicecek.
icini ferah tut sen :)70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirinin ahını alıp başka birisiyle mutlu olmak zordur Allah var...
150 Yorumlaaykırı valla olamadım mutluu ahhh ahh dertliyimm ahını aldım ya kesinn bakk var bişey
10 YorumlaOnu bunu bilmemde, aldatan insanların asla mutlu bir ilişkisi olmayacağını biliyorum, çok kez gördüm.
76 Yorumla
Soran+1 yılevlense bile mi?
Soran+1 yılBaşta bunu çok istemiştin dimi belkide evlendiğinde en çok istediğin şeydi ama 3 yıl sonra geldiğinde umrunda olmamıştı öylemi?
Soran+1 yılBeddua etmişmiydin peki?
Olmasın sürüm sürüm sürünsün hemi ee dogal olarak böyle benim değilse kimsenin olmasın mutlu olmasın gibi negatif bir etki gönderiyorsun mutlu olurmu iflah olurmu daha
30 Yorumla
+1 yılUnutma gerçekten sevenin ahı tutmaz...
https://www.youtube.com/watch?v=e5eO0k1a0Zk10 Yorumla
+1 yılBoşver beeee mutlu olsun biizden uzak olsun bir daha muhattap olmak bile istemiyorum benden yana hakkı helal olsun sadece bitsin istiyorum aldığı ahı da ona kalsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöz verip güven asılayıpta yarı yolda biraktigin insanin gönül sadakasini iki dünyada da veremezsin..
HZ. MUHAMMED s. a. v111 Yorumla
Soran+1 yılSanırım kişiye göre değişiyor, birinin ahını alıpta başkasıyla mutlu olanlar kimi oluyor kimide olamıyor ya da bazen biz göremiyoruz edenlerin bulduğunu ama Allah'ın adaletinin şaşmadığından kuşkumuz yok Elhamdülilah müslüman olarak..
Gayette mutlu ve rahatlar bu dunya kotulerin dunyasi..
10 YorumlaAhh cikiyo ve ettigini buluyosun simdi olmasa yarin
60 Yorumlaasla mutlu olamaz, ah aldı isen gidip yalvar yakar o kişiden helallik alacaksın bunun ilacı bu
62 Yorumla
Soran+1 yılhayır ah alan ben değilim karşı taraf,,
başkasıyla tabiki olur ama o ah çıkar elbetbirgün bir yerlerden
20 YorumlaHayatın kanunu tek taraf üzülür.
Gözler ağlamasa bile gönülden yaş dökülür30 YorumlaOlabilir, herkes yaptığının bedelini öder ama kimisi bu dünyada kimisi ahirette..
30 Yorumla
+1 yılyaşadığım bir olay geri dönüp helallik almadan önce hiç bir işim rast gitmedi. tabi kişiye de bağlı
42 Yorumla
Soran+1 yılne yapmıştın peki?
- +1 yıl
Oralar biraz karışık :)
+1 yılSanmıyorum.
Çünki Bir İnsan Yaşadıklarını Yaşamadan Ölmezmiş...20 YorumlaKesin tutar ne yaparsanız yapın yaptığınızı yaşarsınız
10 YorumlaAh yerde kalmaz aman diyim helallik alsın bunu yapan. Bana hava hoş ama Kendisi için söylüyorum helallik alsın bunu yapan
70 YorumlaDüşünülmesi gereken bir teori belkide yaşıyorumdur bellimi olur
10 Yorumlagerçek mutluluğu yakalayamaz bence hiç.. herkes yaptığını çeker
50 Yorumla
+1 yılalma mazlumun ahını çıkar aheste aheste cümlesinden yola cık :)
52 Yorumla- +1 yıl
@мuhåмi ツツツツツツツツツツツツ sürekli bu gülücüğü kopyalycam artık ツツツツツツ :d
+1 yılŞansa bağlı bu dünya için ama öte dünyada kurtuluş yok hesaplaşacan
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle mutlu olamuyo Test edildi Onaylandi 👍
103 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
- +1 yıl
Tek taraflı ayrılık yasandi ve nasil beddua ettiyse hâla mutlu olamadim -.-
+1 yıl1 de olursa bile 2. de olmaz. eski sevgilimin arkasından tek beddua etmedim ama hissedebiliyorum canının yandığını
10 YorumlaBaşkalarının üzüntüsü sizi mutlu ediyorsa işte siz o zaman bitmissiniz demiş bir filozof :)) yüreğini serin tut :))
22 Yorumla
Soran+1 yılhayır mutlu olmıcam tabiki ama yinede görmek istiyor insan
+1 yılBenim teyzemin oğlu beni çox sevdiyi ama ben onu sevmiyorum kardeş gibi giriyorum bana dediki mutlu olamiycaksin benim madigin sürece seni mutlu edecem bana gelsen ahi kalicak deyə çok korkuyorumm :(
00 Yorumla
+1 yılAllaha havale et sonra otur filmini izle
110 Yorumla
+1 yılKimsenin ahı kimsede kalmaz elbet çıkar ya burada ya gerçek alemde..
10 Yorumlaolamaz çünkü ben olamıyorum
24 Yorumla
Soran+1 yılevlimisin peki?
yarına kalır ama yanına kalmaz.
40 Yorumla
+1 yılBazen ciddi ciddi düşünüyorum bu meseleyi.. Hayırlısı.
00 Yorumla
+1 yılaradan ah olduğu için dünyada hiç bir zaman iki yakası bir araya gelmez
30 Yorumla
+1 yılvalla olunuyor ben gözlemledim defalarca.
20 Yorumla
+1 yılNasil biraktigi onemli ah 2 ye ayrilir~~)
10 YorumlaMutlu olmuyor yaşadım bunu gerçekten
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönemli olan kalp kalbin temizse olur ama kalbin skşyorsa olmaz...
10 YorumlaKonuya bağlı olarak belki olur belki olmaz.
10 Yorumla
+1 yılAllahın bileceği iş olabilir neden olmasın?
10 YorumlaGayet oluna biliniyor. Mesela ben gayet iyim 😏
13 Yorumla
Soran+1 yılnekadar zamandır?
+1 yılMutlu olur, test edildi onaylandı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılOlur büyük ihtimalle.
10 Yorumla
+1 yılOlur olur hiç birşey olmaz
10 YorumlaDeniz seki'den örnek alabilirsin.
11 Yorumla- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem