Arkadaşlar yaşım 21. Soru benim hesapta olmasın diye buradan soruyorum. Sevgilim ile evlilik düşünüyorduk, 3 senelik bir ilişkimiz vardı. Lisede birisiyle cinsel ilişkim olmuştu. İçimde kalmasın söyleyeyim dedim iş ciddileştiği için. Onun bakir olduğunu biliyordum. Ancak tepkisi acayip oldu bağırdı çağırdı sonunda da ayrıldık. Bana ben 21 sene kendimi korudum falan dedi. Anlayacağınız durum bayağı kötü, ne yapmam lazım olayı toparlamak adına?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım öncelikle durumun gerçekten can sıkıcı umarım düzgün bir şekilde atlatırsın. herkes hata yapabilir. sende böyle olsun istemezdin eminim. isteyenler var o ayrı ama şu an senin de çocuğa hak vermen lazım yani evet dürüstlük edip söylemişsin başkaları gibi diktirip devam etmemişsin keşke daha erken bir zamanda söyleseydin. annemin de gençken başına kötü bir olay gelmiş ve ailece konuşup diktirmişler ve babam olacak o şerefsizle evlendiğinde babam hiçbirşey anlamamış ama annem kandırmamak için söylemiş mesela. ama gel gör ki 15 16 yıl sonra nasıl içinde kin biriktirmişse bize kalkıp anneniz bana geldiğinde kız değildi o*** falan dedi düşün. yani inceldiği yerden kopsun bırak bundan sonraki ilişkilerinde eğer güveniyorsan daha erken bir zamanda söyle ve seni kabul eden böyle etsin. bu boş konuşanlar da kendini diktiren biriyle evlenip saf saf ortada gezerler karım namuslu falan diye. her hata affedilir herkes ikinci şansı hakeder bizdeki zar olayının ikincisi yok diye ömür boyu o** damgası yeriz. sıkma sen canını bundan sonra daha dikkatli olup güzel bir yol çizersin kendine inşallah
71 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa bir de çıkıp demiyorlar mı koruyamamışsın kendini falan diye ayar oluyorum arkadaş. kimse sınanmadığı şey hakkında konuşmasın. kimin ne yaşadığını bilmeden bak ben bakireyim bak ben korudum kendimi falan diye böbürlenmesin. evet yapılan şeyi savunmuyorum ama neden yaptı bilip bilmeden yargılamayın insanları. çünkü kınadığı şey başınıza gelmeden ölmezmiş insan siz değilse yarın bigün çocuklarınız aynı duruma düşer
En İyi Cevaplar
+1 yılKimse bakire olmayan bir kızla evlenmek zorunda değil. Biz salakmıyızda cinsel dürtülerimizi bastırıp elalemin oğlunun altına yatmıyoruz. Genç kız dediğin iffetine namusuna sahip çıkacak , o yaşta aklın neye basıyoduda gidip yatıyosun biriyle. Arkadaş biz adımıza leke gelmesin diye kaçınıyoruz onca şeyden millet diyoki benden ayrıldı şu şu yüzden napıyım. Karşındaki erkek canım soba borusu değil , göze alıcaktın o haltı yerken.
3511 Yorumla- +1 yıl
Doğruları söyledim , sanada helal destek için :) @MMemoli
- +1 yıl
adamsin katilyrm sanaa
- +1 yıl
Tişikkirlir sipirmin :) @MMemoli
- +1 yıl
Teşekkürler :) @kostüm
Soran+1 yılyaptığım zaman o işi yaşım 17'ydi. 35 yaşında yemedim o haltı.
- +1 yıl
Boyundan büyük işlere kalkışmasaydın sende o zaman. 17 yaşında korkmadınmı yaptığın şeyden. Annen baban gelmedimi aklına , yarın bir gün evleniceğim insana ne derim diye düşünmedinmi. Çocuktum ayaklarına sığınma , küçük değilmişsin , bunları akıl etmen için 35 yaşında olman gerekmiyoda zaten. Biz sanki hiç 17 yaşında olmadık hani , bir ben o yaşta mantıklı düşünüyomuşum belliliki millet laylaylom.
kusura bakma. artık geri dönmez. dönemez çocuk benim kafadan çok iyi anlıyorum çocuğu ama ateşlerde diridiri yakmışsın çocuğu. o cinsel ilişki kurduğun çocuktan ayrılmamalıydın. ya da bakirebir erkekle takılmamalıydın. ona yobaz diyen kızlara sesleniyoorum burdan. bir anne, yuvanın direğidir. baba asla drek olmamıştır. ama anne her zaman evi ayakta tutan kişidir. kusura bakmayın dediklerim hoşunuza gitmeyecek biliyorum. ama bir anne adayı olarak yeni yetişecek nesillere ahlak ve maneviyat dersini ilk verecek olan sizlerin böyle nefsine uyması ne sizin kuracağınız yuvadan nede yetiştireceğiniz nesilden bir halt olmayacağını gösterir... ayrıca çocuğu hiç sevmemişsin. yorumların çok katı ve duygusuzca. kendini aklamaya çalışıyor gibisin.. pişmanlıktan eser yok sende.
239 Yorumla- +1 yıl
Adamsinn
- +1 yıl
Heralde bu laftan sonra da intihar eder
- +1 yıl
@maice pişmanlık olabilir hata insana mahsustur. fakat ayrılmayacaksın o zaman. bir yastıkta yaslanacaksın. bu ön yargı değil. ben yasamadım oğlum yasasın ben yasamadım kızım yasasın die die p**evenk erkekler ve okula gidiorum die sexe gidip eve okuldan gelmiş görüntüsü veren kızlar türedi bu ülkede...
Soran+1 yılyorumlardan çocuğu sevmediğimi çıkartmak nasıl oluyor anlamıyorum. sence onu sevmesem 3 sene gider miydi ilişki? hatta evliliğe kadar?
Adam haklı hemde sonuna kadar tavsiyem kendin gibi birini bul bakir olupta kimse istemez başkasının altına yatan bir kızla evlenmeyi kızlar bunu anlamıyor ama bizim için gerçekten çok önemli aşkımızdan ölsekte o kızla evlenemeyiz gururumuz el vermez ben o adamın yerinde olsam adam diyorum dikkatini çekerim giderim o birlikte olduğun elemana bir güzel girişirim ondan sonra bir dahada yanına yaklaşmam çok ciddiyim suçun hepsini sana yıkmamak lazım birlikte olduğun eleman o. ç nerden bilebilirsin ki.
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
167Cevap
+1 yılSen doğru olanı yapmışsın vicdanını rahatlatmak istemişsin yalan söylemek yerine doğruyu söylemeyi tercih etmişsin fakat her erkek bunu kaldıramaz
a) 3 senelik ilişkinizde cinsel hayatınız olmadığını anlıyorum "bakir" dediğin için
b) Bu bekleyiş ona çok ağır gelmiş olabilir.. / Neden bu zamana kadar bekledin
c) Cinsel hayat yaşamadan beklemesi senin bakire olduğunu düşünmesinden kaynaklanıyordur
Kendini aldatılmış ve kandrılmış hisettiyse bir erkek / ZOR ! Bu ilişki bitmiş..
ESMER!52 Yorumla
Soran+1 yılsaol yazı için.
- +1 yıl
Rica ederim! / 3 sene var ortada büyük emek ama bence kendini fazla düşürme bırak kaybeden seni kaybetsin vardır herşeyde bir hayr.
Eğer çocuğu az bir şey sevdiysen bu saatten sonra ondan uzak dur. Nedenine gelecek olursak kimi insan bekarete önem verir kimisi vermez. Bu çocuk bekarete önem veriyor. Bir erkeğin kendini 21 yıl boyunca koruduğunu düşün, eşini de bu şekilde isteyecektir. Sen onun yıllardır hayallerinde eşi olarak canlandırdığı karaktersin. Bu da yıllardır kurduğu tüm hayallerin yıkılması demek. 3 senede bir insan ne kadar hayal kurar biliyor musun? Ve yıkıldığında tüm o hayallerin altında nasıl kalır? Ki en kötü yanı da kimse yardımcı olamaz. Çünkü hayaldir, kimseye gösteremezsin, elimi tut kaldır şu moloz yığınlarının altından beni diyemezsin. Ben kendi adıma konuşmuyorum bu arada. Erkek arkadaşın adına konuştum. Yani ikiniz arasındaki kültürel farklılıklar, muhafazakarlık hepsi uçurum. Çok farklısınız kültür olarak birbirinizden. Birbirinize daha çok zarar vermeden uzak durun birbirinizden. İkinize de yazık. Harcamayın birbirinizi...
40 Yorumla
+1 yılgaleri3.uludagsozluk.com/.../...-beyler_214400.jpg
Şimdi kişisel olarak düşündüğümde arkadaşın haklı olduğunu söyleyebilirim. Çünkü aynı şeyi ben yaşamış olsam benimde zoruma giderdi. Eğri oturup doğru konuşmak lazım. Ayrıca sevgilin bakire olmadığını bilmemesine göre sana hiç cinsel birliktelik de teklif etmemiş. yani buda demekki arkadaşımız evlilik sonrası birlikteliği önemseyen birisi.30 YorumlaArkadaşım bir erkek olarak sana her erkeğin söylemeyeceği şeyi söyleyebilirim.
21 yıl kendini koruma meselesi tırt.
Yapmaya cesaret edememiştir ya da yapmaya fırsatı olmamıştır.
Benim diyen erkek alımlı bir bayanı reddedemez. Nefis bu ya
Kültürel olarak bayanların evlilik öncesi ilişkiye girmesi ile ilgili ciddi bir önyargı var. Ben girsinler demiyorum fakat. sadece bayanlar mı girmesin yani.
Ayrıca seni takdir etmesi gerekirdi, Sen hasta olduğun bir gün onunla ilişkiye girerek çok kolay onu kandırabilirdin. Ama dürüst davrandın.
Bence seni bu şekilde aşağılamasına izin vermemelisin.
İnsan sevdiği için canından vazgeçmez mi ki başka şeylere takılıyor.
Özür dileyerek söylüyorum O ince zara mı aşıkmış sana mı.
Senin bakire olmaman onun aşık olduğu kadını değiştiriyor mu?
Ve seni bir madde olarak gören, çizildiyse iade etmek istiyorum diyebilen bir insana sen ne kadar değer verebilirsin.30 Yorumla
+1 yılBırak çoluk çocuğun yorumunu kendileri de liseli çoğu ya da anca bitirmişler. Yapılan hatalar hele ki gelişim evresinde kafa yerinde değilken yapılan hatalar yüzünden suçlanmamalı insanlar. Hata etmişsin farkındasın pişmansın ve dürüstsün. Evlenmek için son güne kadar saklamadın en azından. Ayrıldıysa iyi oldu boşver seni kırmamak için bunu yutsaydı ölene kadar yüzüne kusup durcaktı bu mevzuyu. Bekle sadece birşey yapma gururunu dahada kırmasın.
20 YorumlaValla bende aynı zihniyetteyim. burada laga luga yapanlar erkeğin bakiri olmaz diyenler yıl 2014 diyenler o zaman gidip bu işi yapmış biriyle evlenin. Bir insan yapmışsa yapmış kişiye ses çıkarmaz ama yapmamışsa yapmamış olanı istemesi de en doğal hakkıdır. Bununla beraber dürüst olmuşsun günümüzde neler var, ve inançlı biriyse tövbenin geçmişi sileceğini bilir. Umarım hayırlısı olur hakkınızda.
60 YorumlaGeri kafalilik film diyenler varda ne alaka ya sacmasiniz bence. Burada mesele o zar değil ha ozarn nasil yirtildigi lutfn sacmalamayn sen git elalmin altina yat sonrada adam alsn çok saçma BN Kiz halimle garipsiyorm. erkek olsm kabul etmezdm valla
152 Yorumla
+1 yılAbi insanlar artık bunun basit bir hata olduğunu, hatta hata bile olmadığını savunmaya başlamışlar. Size soruyorum arkadaşlar bu bile hata değilse bana bir hata söyleyin, bu yanlış birşey değilse, evlenmeden birileriyle birşeyler yaşamak gayet doğalsa bana doğal birşey söylesin birileri...
80 YorumlaSu yorumlarda geri kafali yobaz demisler et parcasinda vs demisler. Iliskiye girmek vs artik siradan olmus ve girmemek yobazlik demek cok yazik gercekten. Zina diye bisey var hatirlatirim. Allah in yasaklari var hatirlatirim baska da bisey demeye gerek yok sanirim ama sunu ekleyim. Erkek veya kiz farketmez evlenecegi gune kadar kendini sakliyorsa karsi tarafinda bole olmasini istemesi kendisini onunda saklamasini istemesi en dogal hakki
32 Yorumla
Soran+1 yılzinaysa zina. Ne yapayım zaman makinesini icat edip geçmişe gidip o olayı yaşamayayım mı? Aldatmadım ki ben onu. Onunla birlikteyken başka hiçbir erkeğe de bakmadım.
şimdi yanlışı başında yapmışsın söylememekle bir nevi vakit kaybı olmuş bunları yani olacakları tahmin etmen gerekirdi karşındaki bakir olduğu için bu yaşına kadar kimseye el sürmediği için karşısındaki insandan da bunu istemesi kadar doğal bişey yoktur
20 YorumlaKimseyi Yadırgamayın, Çünkü Yadırgadığınız şey başınıza gelmeden ölmeyeceksiniz.. Lise Çağlarında bir kız cocugu hayliyle olgun düşünüp hareket edemiyor.. bir cahillik etmiş sizde iyice üstüne gidiyorsunuz..
Namus iffet sadece bacak arasında değil.. nice namusluyum diyenler gördüm ön kapalı olsada arka kapidan girişlerin serbest oldugunu..
Düzgün bir şekilde tüm samimiyetinle durumu izah et.. artık barısıp barısmamak ona kalmış. baktın olmuyor kendine yeni bir yol çizmelisin.11 Yorumla
Soran+1 yılSaolasın yazı içni.
+1 yılSen de şöyle bir Beyin Fırtınası yap istiyorum.
2 tane Araba düşün, ikisi de aynı fiyata. Fakat biri kullanılmış, diğeri ise daha dokunulmamış. Şimdi senin ikisini de alma imkanın varken, kullanılmış olanı alır mısın? Almak için aptal olmak gerekir. Asıl mesele bu. Şimdi sen belki o çocuğu kınıyor olabileceksin fakat o da seni kınıyor. Her şey inanç meselesi. Hakiki çocukmuş, tebrik etmek gerek.43 Yorumla- +1 yıl
2 tane Araba düşün. Şahsen ben bu konuları kadınları örnek vermekten çekinecek türden bir insan değilim. Bir yaratıcı olsa olmasada, kadın böyle yaratılmıştır. Hakkını aramak istiyorsan, Allaha veya seni yaratan organizma neyse ona danış. Biz elimizde ki imkanlarla var olan durumlara göre yaşamak zorundayız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYukarida herkesin yorumunu tek tek okudum neredeyse hic bir erkek sen haklisin dememis kiza. Peki merak ediyorum bu erkeklerin hepsi bakir mi? Kizlarin cinsel istekleri yok mu? Kiz da erkek de ayni nefisle sinanmiyor mu? Gunahsa her iki taraf icin de gunah degil mi?
413 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLaf yapmadim kaba bir uslup kullanan sensin ben anlamadigimi belirtiyorum adam bakir gayet tabii kensisi gibi birisini isteyebilir karsisinda ama ben bu yorum yapanların tek takildiklari noktanin o oldigunu düşünmüyorum. Cocuk bakir elbet oyle ister diyen de var ama cogu yalnizca kizin bakire olmamasina takilmisCok net.
Cevap sahibi+1 yılBenim burada ithamim bu olaydan ote, yorum yapan erkeklere.
Cevap sahibi+1 yılBen yalnizca bakir erkeklerim bakire bir bayan arayisi icinde olma hakkima sahip oldugunu düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@tacoxygen @crazyciko
- +1 yıl
Sana şöyle söyleyeyim. Neden erkekler için genel evler varken kadınlar için yok? Çünkü yaratıcı erkekleri nefsine hakim olmada daha güçsüz yaratmış. Kadınlar bu konuda daha sağlam durabiliyor ve kendisini kontrol edebiliyor. Bu durumda kızlar da bunu kontrol edemediği zaman olay durdurulamaz bir hale geliyor. Bir erkek herhangi bir kadınla yatmayı isteyebilir fakat kadın bunu cinsel olarak istemez. Erkek tek eşli değildir, doğaya bak. Dişi, tek bir erkekle birlikte olup işi bitirirken erkek, birçok dişi ile birlikte olur ki neslinin devamı garanti olsun. Bu şekilde yaratılmışız. Tabii ki diğer canlılardan farklıyız, erkekler de nasıl kız istiyorsa öyle olmalı. Fakat söylemek istediğim şey kızlar da bunu kontrol etmeyi bırakırsa durum bu hallere gelir. Umarım anlatabilmişimdir.
Cevap sahibi+1 yılIyi niyetli aciklaman icin tesekkur ederim ama sunu anlamadim bir kiz bunu istemez diyorsun kizlarin bunu istemediğini nerden biliyorsun. Kizlar da bunu ister. Erkeklerin cinsel durtuleri biraz daha fazladir. Ama ben bunu erkeklerin tasidigi ozguven, had ve davranislariyla dogru orantılı bulmuyorum. Iki tarafin da zevk aldigi bir olay ardindan kadina ahlaksiz erkege helal denmesini anlayamam. Kiza yukarda hepsini birden okudugumda resmen linç tablosunu gordum. Bir olay birlikte yapiliyo taraflardan biri aslan biri ahlaksiz oluyo. Ben bunu anlayamam.
Cevap sahibi+1 yıl@muhendisozi
- +1 yıl
O konuda kesinlikle haklısın. Bakir olmayan bir erkeğin bakire istemesi, onun karaktersiz oldugunu gösterir çünkü bir kişi değer verdiği ahlaki kurallara ilk olarak kendisinin uyması gerekir.
Cevap sahibi+1 yılYani oyle tesekkur ederim tabi ama cok kisi aslinda hakli oldugumu soyler su an lakin firsat buldugunda da yukari bir bakin. Kimse kizi hor gormekten geri kalmamis. Turkiyede ki erkeklerin de onemli bir kismi. gercekten bakir olmamasiyla ovunurken bakire olmayan kizlara ahlaksiz damgasi vurmaktam cekinmeyecegini dusunuyorum ben.
- +1 yıl
Başkalarının düşüncelerini de çok fazla takmamak gerek. Sonuçta başkası için değil kendin için yaşıyorsun ve herkesin kendisine göre ahlaki görüşleri vardır. Önemli olan senin kendi kriterlerine ne kadar uydugun.
Cevap sahibi+1 yılOyle tabi
+1 yılSöylemen doğru, yaptığın yanlış.
Söylememen yanlış, yaptığın yanlış.
Onun yaptığı doğru. Çünkü her erkek bakire ister. Ve iş ciddiye binince bir öğreniyosun ki hayallarini kurduğun kız başkasınınmış meğer...
Sonuç: bak şimdi yalnızsın, yaptığın hatalar kadar büyük olamadın...10 YorumlaBak şimdi bu durum banada oldu. Tabi ben yeni tanıştım biriyle konuşuyorduk. Adama dedim ki kaç tane sevgilin oldu dedi 3 tane ciddi ilişkim oldu. Dedim ciddi ilişkilerin 3 tane mi? Yani iki gecelik sevgilinde olmuştur. Bana ne cvp verirse iyidir? Dedi 200 kişiden daha fazla olmuş. Oğlanda 25 yaşında. Dedi 15 yaşından beri takılıyorum. Dedi peki sen? Dedim benim 2 ciddi ilişkim oldu. Dedi kiz misin dedim hayir. Baya düşündü dedim ne oldu dedi benin evleneceğim kişi kiz olmali. Dedim peki sen bakıre misin? Dedi hayır…. Dedim peki sen niye cinsel ilişki yapıyorsun da ben yapamam. Sen bakire misin ki bakire kiz istiyorsun dedi ben erkeğim yaparım. Dedim o zamn hadi ordan git bu be abi anlamıyorum ki. Bak erkek eğer bakirese tamam bakire kiz isteye bilir. Ama kendisi istediği her boku yiyorsa sonra yok bilmem karşımdaki kiz ilişkiye girmemişse evlenirim abiiiiii hayırdır ya
kizim bunlari hiç düşünme evlilik için dahada zamanın var ders ders ders daha önemli
00 YorumlaErkekler bakirim diyor anasını bile arzu ediyor yatakta ben lezbiyenim bunun gibi ne itler gördüm bakir erkek yoktur! Varsa da çocuktur bunda anlaşalım.
Çok sevip salaklık edip yapmışsın bir hata bundan sonra iliskiye başlarken söyle ben bakire değilim diye ama bu sefer de seni kullanacaklar hayat zorken daha da zorlaştırmayın.
Yazık bu kızlara acıyorum erkek kölesi olanlara yaşasın lezbiyenlik08 Yorumla
Soran+1 yıl@crazyciko da hayal dünyasında yaşıyor. evet kardeşim seni ne doktorlar mühendisler istedi de vermedik.
- Cinsellik konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yıldoğru söylemekle doğruyu yapmışsın evlilik yapsaydın beki ilerde vicdan olarak rahat hissetmeycektin sürekli bunu kafana takıcaktın ama bazı erkekler bunu farklı şekilde algılıyorlar erkek ne kadar bakire olmasa da bununla gurur suyar ama jadıbda olunca köpümeyse başlar kısacası herkezin evlenmeye sevmeye sevilmeye hakkı vardır sen bundan pişmanlık duyma
00 Yorumla Belirli bir sure serbest birak ;( yeterince uzulmustur zaten ustune gitme tecavuz falan diye aptal yerine koymaya calisma durust ol bir hataydi bende cok pismanim ama napiim bir hata yaptim diye mutlu olmaya hakkim yok mu falan de ya de iste biseyler ama aptal yerine koyma cocugu hakkinizda hayirlisi olsun ;(
00 Yorumla
+1 yılEger kendiside yapmis olsaydi durumlar ayni olurdu. O yuzden boyle tepki gostermesi dogal. Ama sonucu boyle olsa bile saklamayip dile getirerek dogru bir sey yapmissin. Baskalari gibi yalan soylemeyip kandirmaman guzel bir davranis bunlari dile getirirsen belki seni anlayabilir zaten seni gercekten seviyorsa zamanla duzelir araniz
00 Yorumla
+1 yılUnutmayınki peygamber efendimiz (sav) bile dul kadınlarla evlilik yapılmasını sünnet kılmış. Yani bakire olmamak kötü bir şey değil ama evlenmeden kızlığını kaybetmiş bir kişiyede güvenilmez. Madem sevdinde niye ayrıldınız demekki bir taraf kötüymüş. Anne olucaksınız kızlar ilerde kızınıza kötü örnek olmayın kendinizi iyi yetiştirin.
11 YorumlaBakire kiz bakir olmayan erkegi affediyor ama biz yapamiyoruz degisik yaratigiz iste
62 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel yazmışsın teşekkürler.
Bak güzelim sakn ha beni kimse almaz. korkusu yaşama demek ki o ve sen biz olamamissiniz bir et parçasına bel baglanmaz etrafi ögretileri yznden ve baskidan dolayi sana postayo koymus keske en basndaa soyleseydm 3 sene bosa gitmezdi
29 Yorumla
Soran+1 yılilişkimiz ilk başladığı sırada nasıl diyecektim ki bunu?
- +1 yıl
Çok basit alıcaksın karşına seni seviyorum ama şu var ki durum böyle böyle başmdan byle birşey geçti olur diyosan gel kabullenebilirsen gel bana yoksa sokagıma adm bile atma diceksin başta kanullenmekte sıkntı ceker güven. problemi yasar seviyosa kabul eder etmezse zaman kaybetmeden iyice kaplmadan sen yoluna ben. yoluma oldu bitti
Soran+1 yılonunla tanıştığımda yaşım 17'ydi. İkimizde anca bunu konuşacak olgunluğa geldik ki.
- +1 yıl
Ne kadar öylede olsa sen bunu yaşarken çocuktun en saf duygunla. dogru. insan dedigin kisiyle en özelini actn ve. o * olup gitti mecbursun bunu yasayan herkes. mecbur gzelm karsı taraf bilmek zorunda ve inan bana gercek aski ilk gordugun an hissedersin her sevgiline. sylemen elbetteki dogru degil
- +1 yıl
Insanlari bu kadar kolay yargilamayin bence bazi insanlar bunu sindiremez ikisi icinde zor ama bazi kizlar insani kandirmayi deniyor bu daha kotu bu en azindan durustmus sadece zaman cok uzun olmus cocuga haksizlik 3sene boyunca neydi bir anda ne duydu yikilmistir basinda olsa bunkadar koymazdi;(
- +1 yıl
. bir anne, yuvanın direğidir. baba asla drek olmamıştır. ama anne her zaman evi ayakta tutan kişidir. kusura bakmayın dediklerim hoşunuza gitmeyecek biliyorum. ama bir anne adayı olarak yeni yetişecek nesillere ahlak ve maneviyat dersini ilk verecek olan sizlerin böyle nefsine uyması ne sizin kuracağınız yuvadan nede yetiştireceğiniz nesilden bir halt olmayacağını gösterir...
Neyini toparlayacaksın? Adam haklı bakirmiş bakir bir kız istiyor. Nefsine hakim olup vermeyecektin. Tamam unuttum dese bile asla unutmaz her defasında yüzüne vurucaktır. Ayrıl ve ilerde her gün ölmektense bir gün öl kurtul.
32 Yorumla
Soran+1 yılGaliba bir kere ölme konusunda haklısın.
+1 yılBakireligi kaybetmenin hatasi filan olmaz ben hep soyle dusunurum ben yokken baskasinin altina yatmayan kadin ben varken hicten yapmaz acik soyleyeyim ben kullanilmislari kullanip terk ediyorum hicte acimiyorum hak ediyor hepsi bekaretini koruyan kadin candir gerisi hikaye
40 Yorumla
+1 yılBundan sonra aynı hataya düşme. Ben daha liseye kadr çocuk nasıl olur bilmiyorken şimdi ilkokuldaki çocuk herşeyi A'dan Z'ye biliyor. Ama Peygamberimizin (s. a. v)'in doğum tarihini ve vefat ettiği tarihi sorsam apışır kalır. Buda ne kadar cahil kaldığımızın ve çocuk yetiştirirken anne ve babaların düştüğü yanlışların açık bir ifadesidir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendin gibi birini bul. Bırak çocuğun peşini. Ben de bakireyim. Istesem kaç kişinin altına yatardım. Her haltı yapıp sonra sevdim bir kere demesini biliyorsunuz. Her şey dengi dengine. Seni napsın
83 Yorumla- +1 yıl
helal olsun olay budur
Cevap sahibi+1 yılSana ne girdi şimdi anlamadım. Kadınlara ilgim yok başka Kapıya :)
Ben olsam bende ayrılırdım =) lisede iffetını koruyan kızlar cok azdır çünkü
koruyanlarda kaliteli kızlardır =)512 Yorumla- +1 yıl
+1.
- +1 yıl
Agzina saglik guzel yorumlamişsin
Bir şey yapma senin geçmişini takan biri net gerizekalıdır onemlı olan o anda onu aldatmamandır,
53 Yorumla
Soran+1 yılaldatmadım millet bunu anlamıyor. ondan önce birliktelik yaşadım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger cinsel iliski yasadigini utanmadan anlatdiysan gayet dogal terk etmesi. Ama hata oldugunu kabullenerek anlattiysa no baska. Bosver derim cocugu yoluna bak hayirli birisi cikar.
Ha birde söyle bir durum var gecmesinde ne yasadigini kimseye anlatmam gerek Yok bu vicdanini sizlatmasina gerek Yok ,
Yüz utandirici hatalarinizi saklayiniz diye bir ayetmi hadismi ne vardi simdi Tam hatirlayamadim.12 Yorumla
Soran+1 yılevleneceğim adamdan nasıl saklayayım ya bunu?
- +1 yıl
Yüz utandırıcı hataları ulu orta herkese söylememek gerek. Senin bahsettiğin hadis bu. Bu olay ile hataları ulu orta söylemek arasındaki farkı anlayamıyorsan ne söylesek fark etmez sana.
adına uzgunum ama 3 sene saklamak bence bunu ılk once kendıne sor empatı kurmalısın. bendence 3 sene bunu saklamıs olsaydım tepkım aynı olurdu ınce bır noktaya degınmek ıstıyorum bakırelık yuzunden degıl 3 sene sakladıgın ıcın ılk basta anltsaydın belkı ama belkı sorun yasanmazdı arkadsın dedıgı gıbı ıstedıgı kız turunu bllı etmıs ılk once bakıre olacak. bence ılk yapacagın seyı en son yapmssın yanı yapacagını yapmıssın sana tavsıyem artık ılerıye bakman.
00 Yorumlavalla bende aynı durumdayım kız arkadaşımla ciddiyim ve evleneceğim ama ilk konuştuğumuz konu bu oldu sana nedenini de anlatayım diğerlerini bilmem ama bakir bir erkek için bakire olmayan bir kadına dokunmak kötüdür sanki onubaşka biriyle paylaşmış gibi hisseder kendini atamaz bu duyguyu üzerinden işin çok zor olmayacak değil ama zor
10 Yorumla
+1 yılbenim eski sevgilimin ailesi haci olmasina ragmen bir suru kizla yatiyordu, sigara alkol hepsi vardi yani inanma kendimi korudum yalanlarina :D ama evlilik oncesi iliskiye girmen hem de bunu lise de yapman hormonlarinin ve ergenliginin yenilgisine ugramis olman anlamina gelir uzuldum senin icin
07 Yorumla- +1 yıl
ne diyorsun sen kezbancim?
- +1 yıl
Simdi hacilik ne alaka onlarda insan degilmi?
- +1 yıl
Gerizekali misin ben insan degiller mi dedim? ailesi evlilik oncesi iliskiyi, sigarayi, alkolu dogru bulmazken ogullari boyleydi diyorum okuma ozurlu musun algilarinda mi problem var? yorum yapmis olmak icin herkese yorum yapabilirsin ama bana yapamazsin kaldirmam seni okudugunu iyice algila oyle gel konus bundan sonra
- +1 yıl
Bravo dogrusu seviyeni belli etmis oldun, kusura bakma senin gibi ILERI ZEKALI olamadim, ama olmakta istemiyorum zaten :)
Ben gayet iyi anladim yazdigini demekki senin Türkcende baya bozuk ilk cümlen yanlis :"sevgilimin ailesi haci olmasina ragmen.." yazmisin bu ne anlama geliyor ilk onu ögrende gel. Ben akil okuyabilen bir insanda degilim senin ne demek istedigini biliyim burada yazana bakiyorum ve öyle bir yazmisinki sanki her haca giden adammi oluyor ya da ailesi haci olsun olmasin bunun hacilikla alakasi yok bir insanda ya edep vardir ya da yoktur. Ayrica burasi sadece bir Site olabilir yüzyüzede olmayabiliriz fakat bu konusma tarziyla hicbiryere varamazsin ve böyle yazmakla benim ne kadar hakli oldugumu tekrardan ispatladigin icin tesekkürler. - +1 yıl
Okumadim bile yazdigini cok boşsun :d
- +1 yıl
Okusanda anlicak kapasiteye sahip oldugunu düsünmüyorum zaten Maglum ILERI ZEKALISIN :)
Önemli olan ruh temizligidir dimi. Sizin i bozuk ruhunuza s. okayim. Bazi aptallar. Baskalarini da kendi gibi o. rospu görüyor sanirim. Bakir erkek yoktur, namuslu adam vardir, bir de buradaki gibi bir Bazi gavatlar var. Sonumuz hayirli olsun..
30 Yorumla
+1 yılBen olsam öldürürdm bile seni valla katil olurdum ln oro. spulara bak biz namusumuzu iffetimizi yıllardır nasıl korumaya çalışıyorsak sizde namussuz fahise olmaya çalışıyosunuz. Ne halin varsa gör yalnız okycam diye de uğraşma senin meslek lisede belli olmuş ;)
53 Yorumla- +1 yıl
Orspu? Lafını bari yerinde kullan seni gidi gotveren soylusu. Neden alındn orda burada gotunu verip sonra ciddiydim dediğin icinmi? Ciddi ilişki sizin gibi got vermek mi yani. Bekaret bozmayıda marifet sanan kaşarlar var ve olmaya da devam edicek ne yazik ki. Ne kadar sürtük varsa beni buluyo neyse got etme zevki ayrı bişi %=3
Soran+1 yılg*t ettiğini sanarak vakit geçirmeye devam et kardeşim.
+1 yıliyisi olmuş seni bekaretin için seven bir erkek işe yaramazdır..
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurumu nasıl Toparlıcan mı? Sana yakışanı yapçan Senin gibi düşünenler vardır muhakkak Vurducan yine veledlere ertesi gün kalkıcan yanında yok veya yemek yedirip su içirip vurcaklar böyle gidecek işte böyle gitçek sen bunu tercih etmişsin Çocukta bunu değil sevgiyi seçmiş bence sende dediğim gibi yaşa hergün aldıkların unutturur :) Dikkat et şanzımanı fazla dağıttırma ( Her yanlışın bir telafısi vardır elbet ama yaptığın yanlış kadar bununda bedeli bu yolda en iyisi olman ;) )
10 Yorumla
+1 yılBekarete önem verenden adam olmaz zaten boşver. Yıl olmuş 2014 lan, seks kötü bir şey olarak görülüyor hala. Bildiğin Orta Doğu ülkesiyiz lan!
32 Yorumla- +1 yıl
İffet, namus falan hep saçma sapan şeyler lan, 3 rakamlı yıllarda değiliz artık. İstediğiniz gibi sevişin, "seks çok günah, totally haram, iffetini korumayan kız orozbudur, kafirdir." diyenleri dinlemeyin.
- +1 yıl
Flood için özür dilerim, ama şunu da yazayım, yazmayı unuttum:
O zar orada namus göstergesi olsun falan diye yok, onu namusla, iffetle falan ilişkilendirenler mal hepsi salak.
Onun amacı, bebekken, kişi altını pisletiyorken dışkının vajinadan içeri girip enfeksiyon yapmasını önlemek. Zaten kişi büyüyüp tuvalet eğitimi aldıktan sonra o zarın HİÇBİR işlevi kalmıyor.
O kadar.
+1 yılErkeğin bakir olduğuna çokta inananmıyor insan.
Hele ki, genelevlerin olduğunu varsayarsak. Cebine 50 TL koyup bi' posta atıp " milli oldum " diyenlerin mekanıdır oralar..02 Yorumla
Soran+1 yılislami çevresi olan bir çocuğun bunu yapacağını hiç sanmıyorum.
- +1 yıl
Hiç bi' erkek çükünü sadece işemek için kullanmaz, büyüyün artık =/
Gizli Üye(36-45)+1 yılHak etmişsn inşallah barismazsiniz. Anan baban seni okutmaya yollamis g. tuni vermeye gitmişsin. Tebrik ederim.
129 Yorumla- +1 yıl
Sesli güldüm :D
Cevap sahibi+1 yılCok mu komik canısı? :P. @ muhendisozi
Cevap sahibi+1 yıl@muhendisozi
- +1 yıl
Evet ifade ediş tarzini sevdim :)
Cevap sahibi+1 yılBende sevdim :) Bu lafı hak edenler yok nefsine hakim olmali insan bigün evlenir kocasi olacak insan bakireligini goremeyince atar anasinin babasinin üstüne bakiyim nasıl bakar yüzlerine. Götü tutmaz tek kelime etmeye. Pisman olacagi seyleri yapmamalı insan. Hak etmiş Allah koymasın.! Yakışmıyor böyle şeyler.
Cevap sahibi+1 yıl@muhendisozi.
- +1 yıl
Herkes dengiyle evlensin gerisi umrumda değil. Bakire değilsen bakir kişi tabii ki sana bakmaz.
Cevap sahibi+1 yılBakmasın zaten bakarsa ben onda farkli seyler ararım.
1 Kere yaptıgını nerden bilicekki? bende olsam aynısnı yapardım kimse kullanılmış 2 el telefon almak zorunda degildir bakire olmıyan kızların coguna güvenılmez
20 Yorumla
+1 yılsıkıntılı bir durum. Adam kendisi yapmadıysa evlilik düşündüğü bir kadından da bunu isteyebilir. Olayı toparlayabileceğini sanmıyorum. Adamında bu durumu hazmedeceğini sanmıyorum. Ama dürüstlüğün için seni ayrıca tebrik ederim.
00 YorumlaBakire olmadigina degil bence 3senedir vermedigine kizmistir o :(
51 YorumlaToparlayamazsın malesef. Başta bu tepkiyi veren birinin çizgileri belli demektir. Keşke zamanında durmanız gereken yeri bilseniz de böyle problemler yaşamasanız.
00 Yorumla
+1 yılİyi ki bitmiş seven insan her türlü katlanır kafana takma yaptığın kötü birşey değil biri gider biri gelir bakirelik saçmalıktır
20 YorumlaAdam hakli herkes genis degil bende olsam bende kabul etmem birde saklamissin cocuktan yok ole. Helal olsun o cocuga
50 Yorumla
+1 yılkendini korumuşmuş kimse vermedi dese ya allah allah
34 Yorumla- +1 yıl
nerde öyle erkekler.. şimdide bu moda çıktı abazanlıktan kırılan adamlar bakirim evleneceğim kızı bekliyorum yalanına sarıldı. yazıktır ayıptır günhatırrr asdgfasdf :D
- +1 yıl
Assiktir lan. adamin dini saglam belki.. belki senin gibi Allahtan korkmayan biri degil. herkesi kendin gibi mi sandin
- +1 yıl
@olumbisusla sana kemik attıkmı hatırlamıyorum? uslubun ve sözlerin okadar adiceki kendine hakaret ettiriyorsun umarım yeyince hakarati rahatlamışsındır. sende pek müslümansın bizi begenmiyon sprm israfı seni.
Bu kadar geri kafalu ve yobaz birisinden kurtulman iyi olmus. Uc santimlik zara senden daha cok onem veriyormus demek.
310 Yorumla- +1 yıl
. bir anne, yuvanın direğidir. baba asla drek olmamıştır. ama anne her zaman evi ayakta tutan kişidir. kusura bakmayın dediklerim hoşunuza gitmeyecek biliyorum. ama bir anne adayı olarak yeni yetişecek nesillere ahlak ve maneviyat dersini ilk verecek olan sizlerin böyle nefsine uyması ne sizin kuracağınız yuvadan nede yetiştireceğiniz nesilden bir halt olmayacağını gösterir...
- +1 yıl
sana bir soru sormak istiyorum sayın yobaz olmayan bayan ileride kızın oldu diyelim 15 yaşında lisede erkek arkadaşıyla seks yaptı ve gelip sana söyledi sende aferin kızım bu yoldan devam et erkek arkadaışınıda tebrik edip yollarsın bence yani yazık be gerçekten rezilsiniz!!!
Ortada toparlanabikecek bir durum veya geri dönülme şansı olan bir yanlış yok, adam son derece haklı bence.
20 YorumlaGeri kafalı yobazdan kurtulmuşsun, sana mı sordu 21 yıldır kendini koruruken, salla gitsin onunla ciddi bir şey olmazmış zaten
10 Yorumla
+1 yılMedeni cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum. Erkek arkadaşında ilişkiye girdiğini söylediğin için. Ama çocuk bakirse bakire birisini aramakta haklı bence.
30 Yorumlayaşın 21 kullanıcı profilinde (25-29) bu ne nane bu ne turşu. Ne kadar fake kişi ve soruları var bu sitede.
41 Yorumla
Soran+1 yılokuma yazma olmayınca böyle oluyor demekki..
+1 yılolayin toparlancak bir tarafi yok ki... bir insan kndni sadce bir kisi icin saklamali erkek ldgu halde o dogrusunu yapmis ama sn bir bayan olarak muhafaza edememssin nefsini...
10 Yorumlaİnsanların kesin çizgileri olur. Kendi kararını ancak insan değiştirebilir. Bence şu durumda bişeyler yapması gereken en son kişi sensin.
10 Yorumla
+1 yılEn basinda soylemen gerekirdi. Hata etmissin. bir insanin hayatindan 3 yili calmissin oyalamissin. Obur tarafta kolay gelsin efenim.
42 Yorumla- +1 yıl
Banada senin gibi bir avrat lazım. Köyümün başına hanım ağa olar mısın? :)
- +1 yıl
Hayir :)
Adam diyeceğini demiş kusura bakma. Kabul etse bile her gün başına kalkar ve kavga edersiniz.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın galiba...
Bir zarı neden bu kadar abartınız cidden sasiyorum geçmişinde yanlışlar olabilir önemli olan ruhum temiz olsun kalbin bozuk olmasın diğerini boşver
35 Yorumla
Soran+1 yılcrazyciko açlık başına vurmuş baksana tüm kızların cevaplarına yorum yazmışsın. olm git bir mast yap da rahatla bizi rahat bırak ya
- +1 yıl
Hic kimse yarınini bilemez. Küçük bir kaza da bile kzlik sarı yirtilabilir sert bir düşmeyle bile bu olabilir o zaman bu insanlar olsunler intihar mı etsinler. InsanlarI tipleriyle yargılamanın bir anlamı yok onun bu hayatta nelerle karşılaştığını bilemezsiniz . Oldu zevk için yaptı sonra üzüldü hatasını anladı bunu dislayacakmisiniz insan ayrımı yapmayın. Hatasız insan olmaz hata insanları Allah'a daha çok yakınlaştıtir azıcık vicdanınıza baş başa kalın
3 yıl sonra soyledin yani az bile yapmış yemin ederim...
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapaydım? ilişkinin başında ben bakire değil miyim diyeydim?
- +1 yıl
aynen öyle ben evlendim ayrıldım mesela bir oglum var hemen soyluyorum soylemesem bilemez ama soyluyorum çunku benim o kız bana aşık olduktan sonra.. (şimdi senin yaptıgın gibi) evlenme kararı aldıktan sonra soyleyip hayatının içine etmeye ne hakkım var.. bak adamın dunyasını başına yıktın baştan soylesen belki hiç onemsemezdi ama şimdi kaybettin.. o adamda hayal kırıklıgıyla kaldı... guvenemiycek uzun zaman kimseye ailesine soylemişti belki sana 3 yılını vermiş hayallerini darmaduman ettin...
+1 yılonu lisede suursuzca milletle birlikte olmadan once dusunucektin artik cok gec
40 Yorumla
+1 yılyaş 21 diyoru (25-29) ne alaka? hertarafından fake akıyor :D
14 Yorumla
Soran+1 yılher yerinden geri zekalılık akıyor. Sorunun gerçek hesabımda olmasını istemediğimden dolayı burada sorduğumu yazmamış mıyım?
- +1 yıl
gizli sorabildiğin sürece bunu neden dert ediyor yeni bir hesap açiyorsu ki mantiksiz!
Soran+1 yılok, sen fake san öyle cevap ver. anlamadığım fake sandığın soruya fake diye yorum yapmak neyin salaklığıdır?
- +1 yıl
:D
.
Sen onu unut en geniş bedeninden bul bitane xxxxxxl olanindan baya gns olması lazim sana ayrıca diktir
10 Yorumla- Devamını Gör (155)
Devamını Gör(200)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem