Merhabalar. Bir kız vardı hayatımda deliler gibi seviyordum önceden ikimizde aşık olduk ama ilk defa çıkıyoruz ikimizde ilkleri birbirimizle yaşadık. Neyse geçen Ağustos Ayında ayrıldık hemde tam 7. Ayımız olmuştu o gün Cumartesi gunü. Ondan sonra mesaj attım cevap vermedi aradan 1 hafta geçti aradı bende açmadım sonra aradan 1 ay geçti ben yine mesaj attım cevap vermedi seni merak ediyorum dedim 1 hafta sonra aradı bana biraz kızdı ondan sonra baya konuştuk ikimizde birbirimizi özlediğimizi söyledik sevdiğimizi söyledik ama bana dedi ki , korkuyorum tekrar birlikte olup ayrılacağız biliyorum dedi benim kafam değişik bir anda ayrılasım geliyor sonra pişman oluyorum böyle düşünüyorum diye neyse aradan 4 gün geçti dün gece aradı ve dedi ki ben seninle evlenmek istemiyorum okulum bittikten sonra 1 2 sene birisiyle çıkıp öyle evlenecek dedi ben böyle uzun ilişkiyi Göze alamam dedi sonra fotoğraflarımı sil saçlarımı at beni unut iyi geceler dedi ve kapattı beynim mal gibi oldu bir şeyler söyleyin bana ne olur?
Güncellemeler
+1 yıl
bir ayrılığımızdada fotoğraflarımı sil demişti ama geri döndü bu sefer biraz daha koydu lafları ama ne olur bir şeyler söyleyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer