Eski Sevgilinin Eşyaları?

Birkaç gün önce eski sevgilim arayıp eşyalarını geri istedi. Bunda tuhaf olan bir şey yok gibi gelebilir ama eski sevgili dediğim epey bir eski, 3 yıldır ne yüzünü gördüm ne sesini duydum. İstediği eşyalar da değerli şeyler değil, iki eşofman bir havlu. Neden hala evde durduğunu bilmiyorum bile, sanırım hiçbir şeyi atmayan çöp ev tadında yaşayan bir insan olmamla alakalı. Bu insana karşı hiçbir duygum yok, zaten ayrıldıktan sonra onun uzun bir ilişkisi oldu ve çok mutlu olduğunu duydum hep. Çok kötü ayrıldık, terkedilmiştim, içimde biraz öfkeden başka hiçbir şey kalmadı. Bastırmaya çalıştığım bir intikam hissi belki. Ama kesinlikle tekrar barışmak gibi bir isteğim yok. 3 yıl sonra arayıp eşyalarını istedi ama kargoyla göndermemi istemiyormuş, gelip almayı teklif etti ben de kabul etmedim çünkü yaptığı şeyin yüzsüzlük olduğunu düşünüyorum ve onu görmek de istemiyorum. Bugün tesadüfen sevgilisinden ayrıldığını öğrendim acaba beni aramasının bununla alakası mı var? Amacını merak ediyorum. Sadece beni merak edip helalleşmek için arkadaşça görüşmek için bahane miydi eşyalar? Yoksa boşta kaldığı için beni mi yokluyor? Veya ciddi ciddi o saçma eşofmanları istiyor olabilir mi? Hiç üstünde durup kafama takmamalıyım ama insan merak ediyor. Eşyalarının nerede olduğunu bilmediğimi bulursam haber vereceğimi söyledim.(yalan söyledim açıkçası) O da çok önemli olmadığını, bu kadar zaman istememesinin kendi hatası olduğunu ve bulursam haber vermemi söyledi. Eşyaları vermeyerek ayıp mı ettim? Bu olay hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Amacı ne? Ben nasıl davranmalıyım?
Eski Sevgilinin Eşyaları?