Oglak. Burcu erkegi askta nasildir… sevdigi kisiden ayrildigi zaman…nyie karsi. Tarafa duygusuz ve bencil olut.. Yani. Hic arayip sormaz.. Kizin aci cektgni bile bile cevap vermez.. aramaz sormaz?😔😭
Cevabın nedir?
+1 yılOğlak burcuyum aşk konusunad ibizide nah anlarsınız :D çok karmaşıktır istediğin kdr uğraş aşk konusunda bizi çözemesiniz :D neyse sorulara gelelim aşkat fedakarızdır eğer gerçekten aşıksak aslağa bırakmayız her konuda yardımcı oluruz çokta sadık ve kıskancızdır :)) ayrıldığı zaman onun gözünden çok düşmüşsündür çokkkk yoksa direk ara yani öyle kibilenmez duygularına söz geçirebilen bir burçtur çünkü. Hele birde kalbinden düştüysen geçmiş olsun ölsende bakmaz mesjlarına uğraşma bence :(( kendimden bilirim bir nedn daha olabilir tabi seni unutmak istiyordur yeniden kapılmamak için yapıyordur :((
14 Yorumla
İkizler+1 yılAileler dusmanmis yani onun babasi cok kinci ve benim. Uzaktan akrabam. Yani. Buyuk teyzemle. Dusmanlik varmi.. Ama bnim alakam yok… anlican. Ailesi ariza cikardi… ama bana net bir cevap vermedi.. Sadece dusmanlik. Var.. Ve bu isin olmicagbi. Anldm dedi… ben neymis bu dusmanlik diye sorsugmda… seni uzmek istemiorum dedi.. Ve kesinlikle. Olnicagni anladm dedi... ve ben. Telefonla. Aradim yuzume soyle dedim.. Acmadi arama dedi soyliyemem yuzume dedi… anlam. Veremedim.. Tek. Merak. Ettigm aci cekiormudur..
Oğlak+1 yılHemde nasıl bak kendimden biliyorm şu an bile ağlıyasım geliyor yarasını kurcalama bence :(( oğlak acısını içindne yaşıyan bir buçtur seni üzmemek için yapıyoror bunları farketmezsin iyi gibi görünür ama içindne ölüyordur hemde nasıl tahmin bile edemezsin :(( seninlede acık çektiğini bildiği için üzülüyor daha çok üzülmemek için konuşmuyor bak lütfen senden ricam adamın peşini bırak lütfen tamammı :)) üzülmesin rahtça bırak gitsin offfffffff
Balık+1 yılSEVDİĞİM adam da Oğlak ayrıldı benden daha ben eve geleli 10dakka olmadı aradı mesajlar attı ertesi gün geldi ağladı ilkkez ağladığını gördüm ve ilk defa elinde güle geldi ben gihep giderdim o ilk defa geldi bide ayrıldık yine neden hala gülü saklıyor arabasının torpidosunda hala seviyor mudur tüm durumlarıma bakıyor durum yapmayan adam şimdi ben durum yapıyorum diye oda durum yapıyor aşk şarkıları paylaşıyor ben eğlenceli şeyler paylaşıyorum o acıklı şeyler paylaşıyor neden bide kendi fotosunu atıyor duruma yapmazdı önceden ben Bi arkadaşımla gezerken durum paylaştım kankamın fotosuna emoji koydum oda hemen kendi fotosunu paylaştı yani ben burdayım mı demek istiyor
Boğa+1 yılYa benim sevdiğim çocukta oğlak beni sevmesi için denedi sevmeyi ama yapamadı çok üstüne gittim ayrılmaması için hiç yazmadı aramadı ama geldi geri konuştuk ama hissetmiyorum dedi arada konuşuyoruz ama çokta ilgili değil eskisi gibi değil ama hala yanımda değerini bilirim görürüm gelenlerde tartıştık baya kalmamı istemiyorsan gideyim dedi o dedi ya sus ya git dedi bende sustum ama engellemedi onun beni sevmesi imkanı var mı
En İyi Cevaplar
+1 yılOğlak burcu erkeğiyim.
GÖzümüzden düşenin tekrar şansı yoktur, arkadaş olarak bile kalmayız.
Ya hep ya hiçtir bizde, Arkandan umarım iyidir diye dua etsekte yüzüne karşı istemiyoruz diyebiliriz gayet ciddi ve rahatlıkla.
Fakat kusurlu isen bir özür bile yeter sana geri dönmek için çoğunlukla.
Ne olursan ol bir oğlak a ASLA ve ASLA yalnış yapma KİN tutmaz ama UNUTMAZ ASLA !320 Yorumla
Balık+1 yılNe oldu bir kızın hoşuna gitmemiş eksi vermiş :D
Koç+1 yılBenim o
Sırf oğlak oldğn için
Balık+1 yılOğlaklar hatayı affetmez hata yaptıysan senin sorunun pardon
Koç+1 yılHayor ben btn oğlaklatdan nefret ediorum
Balık+1 yılSebep nedir beeeee
Koç+1 yılÖyle işte. Evlat olsanız sevilmezsiniz
Koç+1 yılÜzülme canım.
Karakterini koymuş ortaya..
Bütün oğlaklar gibi o da.
Balık+1 yılhaydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ebeveynim olsan evden kaçardım zaten
Koç+1 yılYalnız bu komikti :)
Balık+1 yılDemek ki biz komikiz sizi güldürebiliyoyuz.
Sizin burç Yay veya Yengeç mi acaba?
Oğlak+1 yıloglaga kurban olun sızbe onun kadar samımısını bulamazsınız ıste adam ne yanı yalanmı soylesın sevıyorum dıye umursamaz tabı sevmıyorsa neden arasın kı senın uzulmenı ıstemıyorkı aramıyorbıraz mantık bırazcık ;))
Koç+1 yılAkrep
Koç+1 yılPis zampara yaraya tuz basma
Balık+1 yılAaaa sen akrep misin en korktuğum burç aşırı alıngan ve tehlikeli
Seninle aşk yaşamak ve hatta evlilik yapmak bir oğlak için mükemmel olabilir fakat Yönetim seven oğlağı yönetmeye çalışacak bir akrep ile bayağı bir uğraşmak gerek.
Koç+1 yılBen akrep o oğlak
Senle aynıyıx :)
Balık+1 yıl2 akrep arasinda kaldim, ama unutmayin inatciyimdir. Bu lopruden once ben gecerim !
Balık+1 yılLütfen bana yardım edin Oğlak erkeği gerçekten sevdiği için mi bunları yapıyor bana gönderi mi yapıyor mesela ali ayşeyi seviyor şarkısı paylaşmış durumda
+1 yılKişiden kişiye değişir ama çok duygusallar eski sevgilim oğlaktı ayrıldıktan sonra bir hafta boyunca rahatsız etti tiksindirdi kendinden burca göre değerlendirmemek lazım
03 Yorumla
Yay+1 yılKarakterine göre değişir benimki çok ilgiliydi her şeyi öerak eder çok fazla kıskanır çok kısıtlar neredeyse boğardı
Yay+1 yılHer şeyin fazlası zarar boşver sana sevgili mi yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılGebersin oglaklar duygusuz soguk duz mantık umursamaz sabit fikirli lanet varlıklar
433 Yorumla
Koç+1 yılAğzına sağlık
Oğlak+1 yıllaaaa nolııı bızde oglagız aman dıyen gebersın neyyla ;)) o nasıl bı kelıme oyle aman yarabbım ;)
Oğlak+1 yılyuhh ayıp oluyor ama
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
+1 yılBen oğlak burcuyum aşkta berbatım hiç sevgilim felan olmadı açılamıyorum bir türlü anlamıyorum aşk meşkten yani sevdigim kızın yanına gitsem inek şaban gibi donup kalırım fazla muhatap olamıyorum ama sevdikmi tam severiz o başka oğlaklar sadıktır fakat ilk hamleyi yapmaktan çekinirler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOğlak erkeği duygusuz değildir, sadece duygularını kontrol etmede ustadırlar. Siz duygularınızın esiri oluyorken o duyguyu kendinin esiri yapar. Bu nedenle bir oğlağı yönetmek, bağlanmasını sağlamak, bozmak, değiştirmek, üzmek hatta güldürmek kolay değildir. Sizler bunu duygusuzluk olarak görüyorsunuz fakat bu tamamen güçtür.
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam da bunun neyini eksiliyorsun. Soruna düzgünce cevap verdim.
Koç+1 yılOğlak oldğn için ben eksiledim
Soran değil
Cevap sahibi+1 yılBu dusmanligin sadece kendine. Yasin ilerlemiş fakat her şeyin bakis acisina Bagli olduğunu anlayamamissin maalesef.
Koç+1 yıl101 yaşında:D
Bir oğlak olarak, ayrıldıysanız arayıp sormaması normal değil mi? Ama acı cektigini bile bile cevap dahi vermiyorsa daha fazla üzüyorsa sevmiyodur onun için bir şey ifade etmiyosundur. Üzüldügünü umursamıyorsa belki de hiç sevmemiş bile olabilir
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHelal olsun sana gusel bir soru tam benlik.. ayniyiz
20 Yorumla3 senedir oglak burcuyla sevgiliyim arada ayrilmalarimiz oldu tabi eger o hakliysa kesinlikle aramaz ama ben hakliysam telefon durmaz hep arardi
14 Yorumla
Aslan+1 yılBen Aslan burcuyum ve biriyle sevgili olursam asla soğuk davranamam soğuk davranıyosam beni kırmıştır bir şekilde. Ve sadık olursa resmen ona taparım her neyse. Sevgilim oğlak ve dün benden ayrıldı. Sebebi ise beş ay ona soğuk hissettirmemmiş. Ama bir ara ayrılmak üzereyken yalvar yakar kurtardım sevmeyen biri sizce bunu yapar mı. Normalde yalan söylemem ama aileme ne yalanlar söyledim. Son bir aydır mutlu değilim dedi ama altıncı aya gireli zaten 8 gün olmuştu. Neyse işte ayrıldık ama ben dayanamadım dün gece 2-3 gibi yazdım bana kızdı. Beni sevme kendimi suçlu hissediyorum dedi. Ama giderken sürekli kendine zarar verme, sakın ağlama, annenlik bir durum olursa (annem hasta) söyleyebilirsin, kendine iyi bak vs şeyler yazdı ama biraz sinirliydi dediğim gibi. Her şeyi silmemi ve onu kafamda öldürmemi istedi. Sizce döner mi dönmez mi?
Yay+1 yıl@Cansu-ayık bak kardeşim ben yay burcuyum ancak yükselenim oğlak. Ben 2 yıl birlikteydik ve 1 ay önce aslan birinden ayrıldım. Bana ilk 4 ay soğuk davrandı bu bizim ilişkimizin içine etti bundan sonra kavgalar hiç bitmedi. Cok samimi olduk lakin o ilk 4 ay ilişkinin temelinde cok kötü etki yarattı. Ben ayrılırdim üzülme derdim cart derdim curt derdim lakin üzülürdu dayanamazdım onun üzülmesine teselli ederdim barisirdik lakin bu sürekli tekrarladı artık fazlasıyla yıprandık ve kavgasiz ayrıldık. Demem o ki ilk 5 ay yıprattıktan sonra onun ne hayali kalmıştır ne hevesi ne de enerjisi. Orda ölmüştür o benim gibi ama ben kıyamadım kalp hastasıydı 10 kilo vermişti ailesiyle arası cok kötüydü benden önce kıyamadım bırakmaya. İlişki içerisinde kalp durumunu hafiflettik, kilolarini geri aldı, ailesiyle arasındaki anlaşmazlığı bitirdik lakin benim itibarım, havam gitti 10 kilo verdim bu ilişkide. Kız düzeldi bende tükendim. İlişki beni tüketti, kavgalarsa onu
Yay+1 yıl@Cansu-ayık bu sefer o ayrıldı su siralar beni kiskandirma çabası içinde bir kere konuştuk "biz" olayını istemediğini söyledi. Laf sokmalar saçma sapan kiskandirmalar, hoşuma gitmeyen şeyleri yapmalar. Engelledim şimdi bir cok yerden artık umrumda değil ama bir sefer de yüzüme karşı yaparsa.. . Biten bitmiş kendisi yeni hayata başlayacağım dedi saygı duydum lakin direkt bana karşı rahatsızlık verirse bu sefer canını yakmaya yemin ettim.
Yay+1 yıl@Cansu-ayık yani ilk 5 ay soğuk hissettirdiysen sen onun için bir hiçsin demek ayrıca oğlaklar aslanların tavırlarından biraz haz etmiyor sanırım ben eski sevgilimin karakterinden pek haz etmezdim bana zararı olmasa da. Sevdiğimden göz ardı ediyordum lakin şu an olsa bir temiz ayağımın altına alırım.
Ben şayet bu burçtanım, yapılan yanlışı unutmam, iyiliği de unutmam. Aşk acısını ya çeker ya çekmez, çekse bile anlayamazsın çektiğini o derecedir. Sormuyorsa karşısındaki kötü bir şey yapmıştır ve dönüşü çok zordur.
14 Yorumla
Koç+1 yılO benim.
Oğlakların hepsinden nedret ediorum
+1 yıloğlak burcuyum asla unutmam ama hemen affederim kin tutamam :/
15 Yorumla
İkizler+1 yılailem değil sülalem karşımda olsa seviyorsam eğer asla ve asla bırakmam SEVDİĞİMİ.
İkizler+1 yılne alaka :P
+1 yılsevdıgım kızdan neden ayrılayım kı eger ayrılırsam da vardır bır sebebı bu zamana kadar acı falan yasamadım acı yasamanın neresı guzel kı olmuyosa olmuyodur fazla ugrasmamak gerekır
110 Yorumla
Terazi+1 yılo da onun sorunu genelleme yapma
Terazi+1 yılbunu o kısıye sorman daha mantıklı illa ki vardır bır sebebı
Terazi+1 yılacı cekmedıgı bellı. fazla ustune dusme hayatına bak bosver.
Terazi+1 yılyanlıs anlama ama herif senı takmıyor dedıklerıne bakarsak. acı ceken ınsan sana bır sekılde cevab verırdı ya da senınle konusmak ısterdı o yolunu cızmış sen de uğrasma
Terazi+1 yılher dedıgımı neden yanlıs anlıyosun kı hırsını benden cıkarma
+1 yılBiliyor musun benimki de oğlak ve bana ekonomisini bahane ederek ayrıldı aynı senin gibi bana da başta o kadar ilgi gösterdi gitti halalarına annesine akrabalarına evlenecem diye gösterdi sonra bir anda bıraktı neye uğradığımı şaşırdım
11 Yorumla
+1 yılOğlak erkeğiyim.
Aşk acısı çekmez çekse bile fark edemezsin bunu çok gururludur yazmaz birdaha.216 Yorumla
Oğlak+1 yıldüşünerek konuşmayı severiz bende söyliyemediğim birçok şeyi mesajda rahatlıkla söylerim
Oğlak+1 yılGurur, benim için herşeyden önemlidir. onun içinde öylemidir bilmem
İkizler+1 yılSesli sylemeye cesaretni edemezsiniz?
… . mecburiyetten ayrildigi icin nefret ettirmek mi ister.. Pat diye iliski mi. Bitermis. Severkene?… .. hele bide sucum yokkene :(… . neymis aileler dusmanmis… uzaktan bir akrabamla dusmanliklari var… babasi kinci cikti…. Nedir bu yaa? Aci cekiomudur bu durumda..
Oğlak+1 yılevet cesaret edemez.
ben hiç sevmesem bile pat diye bitirmem önce kendimden soğuturum kimsenin kalbini kırmaya gerek yok.
evet bu biraz saçma olmuş ama emin ola ayrılma sebebi o değildir o bahane olmuş son zamanlarda bir değişiklik fark ettinmi?
Kova+1 yıloglak burcu telefon acip bitirmesini cok isterdim msjla bitirdi. 1 aydir arayip sormuyor msh bile gelmedi... konumuz sudur mesaj attim bes alti kes cevap vermedi bende cok kizdim wascattan yazdim sana grlen msji gormuyomusun sen dedim wcattan yazsana ordan yaziyosun sms hakkim yok dedi bende ne fark ediyo goruyisun sana gelen msji ben burdan yazdimsa sende ordan ynitla ordan gelen msjida gorurum simdi sira bende dedim bende cevap vermicrm defol yazdim wcattann bu ariyo paso bende tik yok acmadim tamda yola cikmak uzereyim iftara mecbur actim otobuste calmasin diye ne varr diye bagirdum ne ariyosun dedim nasil msji gormuyosn bu 22 temmuz sali gunu oldu.. persembe gunude veda msji atmis affet beni ben ne yasamasini bildim ne sevmesini hayatima girenleri mutlu edemiycem mutlu olamiycam kendimi savunmucam srn haklisin yazmis.. bende mesaj attim okadar ama geri ceviremedim benimde gururum var ustelemedim ogundur bugundur ses yok yorum yapin lutfen ararmi donermi ins pisman olmustur..
Oğlak+1 yılüzgünüm ama dönmez diye düşünüyorum :/ ayrılığınızın sebebide o tartışma olamaz altında başka sebepler yatıyordur aynı şekilde son zamanlarda bir değişiklik fark ettinmi ilişkinizde?
Oğlak+1 yıl@sinemm94 ilişkiniz ne zamandan beri sürüyor?
Oğlak+1 yılöyle olucağını zannetmem sinem yani kendimden bildiğim kadarıyla pek aşk acısı konusuda boşuz
Oğlak+1 yılİlişkinizin süresini öğrenebilirimiyim ikiniz içinde geçerli bu önemli (Ayrıca benim uyumam gerekli yarın öğlen gibi detaylı şekilde cevap veririm size )
İkizler+1 yılGül bacim… bnce o. iti. birak. Sen.. Aynisini. Bende. Yaptm kafamdan sildim.. Sadece kafamda bir kac soru vardi onuda burada aldim…… birak. Ceksin…. Seni. Madem uzmus.. simdide o uzulsun….. Eger seviyorsan… biraz aci. Cektir oyle al hayatina ki senin kiymetini anlasin…
Balık+1 yılOğlak erkeği ayrıldığı kızı neden arkadaşıyla tanıştırır ve kıza aldığı yüzüğü hala saklar bende balık burcuyum
Gizli Üye(36-45)+1 yılOğlak burcu erkeği aşk acısını ağızdan çeker burundan verir. Öyle garip bir piçtir bu oğlak burcu erkeği. Aşk acısıyla dalga geçer. Hatta halka bile yapabilir aşk acısıyla
52 Yorumla
Oğlak+1 yılBende oglağım hic öyle yaptigimi hatirlamiyorum hadda ve hadda cevremdekiler cok merhametlisin diyorlar
Ben 3 buçuk yıldır çözemedim zorlama...
24 YorumlaOğlak erkeği gururludur
28 Yorumla
İkizler+1 yılKizin aci cektgni bildigu halde bile mi yazmaz!… bebin agagin kirildi ayriliktan bir gun sonra talihsiz kaza… sabah yazdim ona direk… icimde nr varsa yazdim…. Ve ayagimin durumuda yazdim… gordugu halde. Bisey yazmadi?… ya da baskasi yZdi onun yerine baskasi okudu ve okumadan sildi….. Ama yinede insan. bir geri yZar !😔😭😣
İkizler+1 yılBen almanyada o. turkyiede… ve 1 aylikti daha iliskimiz…. Gorsmemistik daha canli… kendisi istanbulda…… . tatile. Memlekete gitti.. Herkeze benim. Resmi. Gosterdi evlenecgm kiz diyd… sonra babasi bizim akrabalrin kim oldugnu ogrenmi.. Arada buyuk dusmanlik varmis…. Ayrilmasina bissy dddigm yok…… aci da cekiodir belki bilemem…. Ama. Bana bunu telefonda sesli olarak niyd soLiyemedi ayrilmak. Istedgni… ailesine nyie beni savunmadi… benim dusmanlikla. Alakam bile yok… niys bukadar basit ayrildi….. Pat diys bitti hersey..
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkrep erkekleri nasildir askda?
010 Yorumla
İkizler+1 yılBen kendim akrep burcuyum…. guvenmek. Isterler… yonetmek isterler…eger gercekten severlerse. O kisiDen haric herkez yalandir onun icin.. Fazla sIkIya gelemezler.. Ne SIkcaksin… nede fazla serbest birakcaksin… sahiplenilmek. Isterler… daha var Say say bitmez…. Intikamci olurlar…. Canlari yakildigklarinda…
Cevap sahibi+1 yılHmm ben nasil davransam biraz kirgin bana
Cevap sahibi+1 yılEhh kirgin soguk davraniyor ilgi yok valla cok uzgunum ben napsam bilemiyorum
İkizler+1 yılHmm neye kirildi.. Cok agir. Bisey mi?… fazla ustune gitme bu durumda…. Ama eger sucluysan.. kucuk bir hediyeyle. Vey bir suprizle… gonlunu al. ama. dedigm gibi fazla sIkmadan…. :)… kadin olarak biz herseyi yapariz erkeklerden. Daha sansliyiz o konuda… gonlunu al bir sekilde.. disi serttir… ama ici yunusaktir bir akrepin… yeterki sevildigni. Bilsin
Cevap sahibi+1 yılSevgimi nasil belli etcemki guvenmiyo daha zamanla grlir dedi
Cevap sahibi+1 yılHer kavgada onu istemedimi sevmedimi soyledim
Cevap sahibi+1 yılbundan oncedede oykeydi duzeldi bakalim simdi nolcak
+1 yılOğlakçı demek ki senin eski hahahaha :D
10 Yorumlahisetsede beli etmez biraz souk olurlar zaten
312 Yorumla
Balık+1 yılOğlak erkeğine aşığım çok seviyorum kahrında başım gözüm üstüne
Boğa+1 yıl@Onunaşkıyım valla çok zor bir oğlak Burcu ya çözemiyorum
+1 yılOğlak burcuydu
Karaktersizşn tekiydi11 Yorumla
Aslan+1 yılBen Aslan burcuyum. Seviyosam yapışırım böyle asla bırakmam falan. Sadıksa resmen taparım. Eski sevgilim de öyleydi. İnternetten baktım ve ayrılığı kendileri isterlerse hep vicdan azabı çekerlermiş hatta geri de dönebilirlermiş. O karar verdi biraz da sinirliydi ama sürekli ağlama yıpranma falan diyerek gitti. Ama şu an umursamıyor. Sence geri döner mi?
+1 yılçok iyi Çeker
21 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Oglak burcu erkegi ask. acisini. nasil. ceker.. neler hisseder… sevdigi kizdan ayrdiktan sonra neden arayip. sormaz?😳?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler