Bana coook cektirdi köpek gibi yalvardim it gibi pesinden kostum hep tersledi hep agir laflar etti basindan atti engelledi heryerden adindan bile nefret ediyorum dedi simdi soracaksiniz naptim cocuga diye? Cok sevdim fazlasiyla sevdim.. Hatam oldu cok kücük hatalar kime anlatiysam senin hatan yok dediler cok kücük hatalar.. Cok aglati beni o simdi geziyor tozuyor ben arkasindan yas tutuyorum bana yardim edin pisman olup dönsün :(
Cevabın nedir?
Bak o ne zaman döner biliyormusun. Sen sevmeyi onu düşünmeyi onu beklemeyi bıraktığın zaman ondan soğuduğun onu aramadığın onu tınlamadığın zaman o geri döner emin ol :))) ozaman gelir sana ama sen böyle devam ettikce sevdikce zorla bile getiremezsin kaçan kovalanır birazda sen yüklendikce o kaçıcak ama sen ondan kendini soğut onu sevmeyi bırak başkalarına yönel seni daha mutlu edicek insanlara kalbini aç bak ozaman nasıl geliyor.
015 Yorumla- +1 yıl
Gercektenmi :)) yazdiklarin beni mutlu etti.. Ben ona zaten bu saaten sonra yazmicam onada pazartesi dedm tövbeler olsun bidaha yazarsam falan cünkü canimi cok yakti ona haftalarca yalvardim ama yok.. Istemiyorum seni ölsemde dönmemden baska bisey demiyordu.. :( okadar cok istiyorum ki dönmesini.. Ben ona onsuz yasayabildigimi onsuz yapabildigimi gösterececem zAten öyle yapacam..
- +1 yıl
ona ait herşeyi sil başka şeylerle ilgilen ona belli eder gibi etrafında dolanma yani bak seni unuttum dercesine değil :) onun verdiği mutluluğu başka kişilerde vericektir merak etme. Bu dediklerimi dinle zaten üstüne gittikce hakaret yiyiceksin emin ol. Bu dediklerim denenip onaylanmıştır :)
- +1 yıl
Ona görünmüyorum ki.. Uzaktayim ondan cok uzaktayim.. Ben yurtdisinda o türkiyede.. Facede engelledi beni ama ablalari bende arkadas olarak var
- +1 yıl
Hayir ben baskasini hayatima alamam.. Onu seviyorum..
- +1 yıl
Ben onu unutmam.. O unutsada.. O benim ilkimdi.. Offff cok istiyorum pisman olup dönmesini
- +1 yıl
Cok zor yürüyor.. Uzakta olmasaydim ayrilmazdik biliyorum..
Uzakta oldugum icin beni görmedigi icin col zordu ikimiz icinde.. Bu sene gidemicem gecen sene gitmistim ozaman tanismistik.. Seneye gidecem insaAllah :( seneye kadarda unutur - +1 yıl
Ellimden hic bisey gelmiyor caresizim..
- +1 yıl
Rabbime birakiyorum dua ediyorum sadece dua.. Ellimden baska hic bisey gelmiyor
- +1 yıl
Bana özelden bir yazarmısın?
- +1 yıl
Büyük lokma ye ama büyük konuşma 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılAranızda ne oldu bilemiyorum, fakat onca hakareti etmesinin bence sebebi baktı peşini bırakmıyorsun, bari küstüreyim demiş olabilir :/ Başkasını sev demiyeceğim, zira ben bir kişiyi sevdim başkasınıda sevemedim, durumunu anlıyorum. Belkide bir başkası ile rol kessen, kıskandırabilir misin?
04 Yorumla- +1 yıl
O beni cooook kiskaniyordu hala kiskaniyormu bilmiyorum ama öyle bisey yapamam..
- +1 yıl
Yapma zaten, bırak yakasını adamın. Dediğime kulak ver, ettiği hakaret bana kalırsa dediğim gibi ''baktı peşimi bırakmıyor, küstürsem konuşmasa'' diye düşünmüş olmalı. Zorla güzellik olmaz, o sana geri döndüğünde ne yapacaksın? Belki egona yenik düşüp birde geri çevireceksin. Bırak hayat devam etsin. Ortada aşk/sevgi diye bir şey kalmamış artık. Uğruna savaştığın şeyi kaybettiysen, niye hala savaşasın ki?
- +1 yıl
O bana ger döndügünde bagrima basacam..
- +1 yıl
Ne demişim ben ya, zor yola git bence, sen gittin ama dönüp dolaşıp geleceğin yer yine benim ayağım oldu der gibi. Ama cıvıtmadan uygun olduğunu düşündüğün an istediğini yap.
Ona son mesajlarini at icnde ne varsa yaz ve daha sonra hic bir sekilde mesaj atma snde onu engelle. Ilk O engelledyse arada kontrol et engli kaldrdi mi dye. Engeli kaldrdysa aklina arada geliysn dmektr ama bu zamnla olur. Artik hc bir sekilde onla muhattap olma sendeki sadece aliskanlik
00 Yorumla
senin ki sevgi değil artık hastalık olmuş tutku olmuş zamana bırak herşeyi yapcak hicbiseyin yok önce kafanda bitir dicem de
01 Yorumla- +1 yıl
:(( birakirim zamanada.. Offf ne bilim yaa
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
hata sende bence bu kadar bağlanmamalıydın ömür bile bir gün bitiyo :D onun geri dönmesi için iki yol var ya çıkacaksın karsısına diceksınkı ben senı çok seviyorum geri dön ya da onun en yakın arkadasıyla çıkacaksın ona da diceksın kı ben hala onu unutamadım falan arkadası ona solıcek sonra dicek pişman olmus yenıden konusıyım bu riskli olabilir ama
05 Yorumla- +1 yıl
Karsisina ancak seneye cikabilirim. Ben yurtdisinda kaliyorum o türkiyede bu sene gidemiyorum türkiyeye seneye gidebilecem Allahin izniyle. Arkadasiyla falan cikamam yapamam ben öyle bisey..
- +1 yıl
Hediye falan gönderemem. göndermistim beraberken zaten. Baska ne yapabilirim unutmamasi icin?
- +1 yıl
Söylüyorum herseyiyaparim ama yok sagol ben almim diyor sanki bisey ismarliyoruz
Alınma ama bir insanın midesi bu kadar mı geniş olur?
Ağır laflar etti demişsin kardeşim seni istemeyeni istemeyeceksin. Aşıkmışsın bırak ulan ! unutursun.. İnsan ölüm gerçeğini bile unuturken o aşığım saçmalığını dahi unutur. Önüne bak. İmkanın varsa yaşadığın şehri değiştir. Yoksa ilçeyi değiştir. oda yoksa mahalleyi değiştir05 Yorumla- +1 yıl
Nefret kusuyor :((
Ben yurtdisindayim zaten o türkiyede 10 ay beraberdik hic bulusma yok cünkü ben burdayim o orda.. Görmüyoruz birbirimizi yani - +1 yıl
Onu geri istiyorum.. Baska bise istemiyorum
+1 yılAynısını yaşadım büyük hata bulunmaz hint kumaşı değil kimse usteleme kendini bise şanar gururunu ayaklar altına alma aşkından ölsende hobiler edingez dolaş asla kendine hakaret eddirme onun senden ustunlugumu var hata yapma nefes almak bile güzel kıymetini bil değmeyen birinin hikayesi olma
00 Yorumla
+1 yılBende aynılarını yaşadım tam aynısını bekliyorum, ama yorulmuşum artık beklemiyorum
00 YorumlaDönerse ne değişecek sence?
Sende kendi yoluna bak.02 Yorumla- +1 yıl
Onu cok seviyorum onu istiyorum :(
küçük hatalar ne ki acep bir kişi aşiri bağlanmasi böle itici oluyor ama gerçekten bence sevginin bir siniri olmali
01 Yorumla- +1 yıl
Mesela o eve gec gelmis ama 10 dkk gec gelmisti nerde kaldin ffln dedm ben 2 saat gec geldim o merak etmis ben gc geldigimde o geldiginde ben etmemisim böyle ufak tefek hatalar iste..
Ama cok önceden. Ben trip atiyorum cok sinirliyim sinirlenince agzimdan cikani bilmem ama özür diliyorum henen gönlünü almaya calisiyorum o beni öyle kirdigi özür bile dilemiyordu
+1 yılne gurusuzsun ya bırak şerefsizi seni hakketmiyor zatenn neden böylesiniz anlamıyorumm
02 Yorumla- +1 yıl
Cok seviyorum..
- +1 yıl
iyi acı çek ozaman
Her şey kafanda biter, nasıl bir konuya odaklanıp sahipleniyorsun? bu konuyuda bu şekilde bitirmen lazım, ya da acı çekeceksin.
03 Yorumla- +1 yıl
Galiba aci cekecem..
- +1 yıl
Istemiyorum hic bisey istemiyorum onu istiyorum sadece onu :(
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç bulusmadıysan sevgiyi anlaman imkansız
sanal hayatta takılıyorsan boş insansın06 Yorumla- +1 yıl
Hersey bulusmakla bitmiyor.
Cevap sahibi+1 yılbitiyor merak etme.
nette yazdıkları gercek mi degil mi diye kendinikollarına atan kızların sevgiden zerre kadar haberi yoktur- +1 yıl
Bulusmak ellimizde degildi. Ayni sehirde olsaYdik bulusurduk. Ama aramizda daglar kadar yol vardi ben yurtdisinda o türkiyedeydi bu sene gelemicem türkiyeye seneye gelecem hos gelsemde ne fark edecek ki? Ben onun kokusunu bile bilmiyorum bu cok aci
Cevap sahibi+1 yılTamam işte boş ilişkiler gereksiz zaman kayıpları sonuc hüsran.
sacmalamışsın- +1 yıl
He bos
Cevap sahibi+1 yılEvet emin ol gereksiz. cidden.
simdi inanmıyorsun da boş yaşamışsın ya
ilişkiye bak komik senin gibiler cidden
devam et bul uzaklardan birini daha devam et.
+1 yılSevmese dahi hakaret etmesi gerekmezdi bence sende kendine yeni bir ilişki kur
01 Yorumla- +1 yıl
Istemiyorum kimseyi.. Onu istiyorum
Off ayni durum ya. Napicaz kardeism biz bunlarla.
04 Yorumla- +1 yıl
Hic bilmiyorum, hic :(
- +1 yıl
Onuda bilmiyorum, sordum olurmu baskasi 3-4 sene sonra olur dedi simdi olmaz dedi. kuzenimede onu hala seviyorum demis ama olmaz artik demis iste
Kimseye o kadar bağlanma. Kendin üzülürsün.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öYle.. Tövbeler olsun birdaha öyle seversem.. Cok sevdim anlatsam sana kimin hakli olup olmadigini anlarsin
+1 yılAllah yardımcın olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Sagol..
Ondan hayır gelmez aynı şeyleri yaşadım degmiyor
00 Yorumla
+1 yılBütün hakaretler senin için icat edilmiş sanki
039 Yorumla- +1 yıl
Nasl yani
- +1 yıl
Sana hakaret etsem hakaret ettiğim şeye yazik. Biraz aklini kullan yahu. Bu kadar mal olma. İt gibi peşinden koşma. İnsan gibi sev.
- +1 yıl
Sevdikde noldu terk etti gitti.
- +1 yıl
Başka sini sev o zaman. Biraz kendinize değer verin ya. Bu kadar salak durumlara sokmayin kendinizi. İstemiyosa zorlama. Hem zorlasan nolacak. Zorla mi sevdirecen kendini ona. Hem kendini hem de adami rahat birak. Başka işlerle/kisilerle ilgilen
- +1 yıl
Ay yazmiyorum etmiyorum rahat birakmisim zaten sorum pismN olurmu dönermi diye cünkü onu cook Seviyorum
- +1 yıl
Hala beyne kan gitmiyo. Çocuk hic senin olmamis ki sana geri dönsün.
- +1 yıl
Ya üf
- +1 yıl
Özele gel. Çozucem bu işi
- +1 yıl
Sen yaz ben yazamiyorum
- +1 yıl
Bende yazamiyorum 2xper lazimmis nasil yaparuz onu
- +1 yıl
Bendede o lazim iste bende bilmiyorum nasil yapildigini
- +1 yıl
Sana başka turlu nasil ulaşabilirim. Cidden çok üzüldüm haline ya :/
- +1 yıl
Istersen burdan anlataYim
- +1 yıl
Buradan olmaz öyle ya.
- +1 yıl
Ee baska nerden olacak
- +1 yıl
Şu xper işini bir çözmek lazim. Beni takip et istersen
- +1 yıl
Ben simdi namaz kilacam namazdan sonra gelirim bakariz tamam
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Nasil takip edcem
- +1 yıl
Ettim ama mesajyazamiyom
- +1 yıl
Profilime gir takip et yaziyor orda
- +1 yıl
Mesaj için 150 xper lazim. En kolay yolu da facebook veya google + ile giriş yaparsan 50 xper veriyor. Yalniz bu xperler 24-48 saat içinde yukleniyor
- +1 yıl
Hmmm ee napcaz burada anlatim !
- +1 yıl
Harika kadar xper kazanabilir misin?
- +1 yıl
Yarina*
- +1 yıl
Hic bilmiyorum yaparim ama olurmu bilemiyorum
- +1 yıl
Yapalim o zaman. Yarin uzun uzun konusalim bu işi olur mu?
- +1 yıl
Olur ben yaparim simdi. Uyumam lazim 5 saat sonra ise gidecem. Yarin grsz
- +1 yıl
Ha bir de eic secersen bana da sanada xper geliyor
- +1 yıl
Tamam görüşürüz
- +1 yıl
Ya benim google+ da üye degilim facedemde yok
- +1 yıl
Sorulara kisa cevaplar vereceksin o zaman. Yapacak bisey yok
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Sor
- +1 yıl
Benim sorularima degil. Sitedeki sorulara kisa cevap vereceksin ki xper kazanasin ;)
- +1 yıl
Haaa :D
- +1 yıl
Ya burdan yz iste
- +1 yıl
Burdan rahat olmaz be ya
- +1 yıl
Iyi y
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yaşadınız mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Hayir, hic bulusmadik ki
- +1 yıl
Dokunmadim hic sarilamadim :( kokusunu bile bilmiyorum :(
+1 yılPek umut yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum.. Cok seviyorum cok.. Ben yas tutuyorum o haytina bakiyor
+1 yılDönmez
06 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle diyorsun
- +1 yıl
Benzerini yaşadım, olmuyor. Seviyorum hala, yoluma da bakamadım
- +1 yıl
Ciddimisin :(( ne kadar oldu?
- +1 yıl
4 aya yakın
- +1 yıl
Hmmmm benimki 1 ay oldu. Gördünmü hic? Belki görür döner fln?
- +1 yıl
Gördüm de olayliydi baya
olmaz donmez
05 Yorumla- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Sevgi varsa?
- +1 yıl
Yaaa:(((
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Allah seni bana nasip etmesin aşkımdan ölsem de dönmem sana diyen döner mi? Pişman olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım