Eski sevgilime doğum günü mesajı atmak istiyorum ama sıradan olmasın. Eski manitaya doğum günü mesajı ne yazabilirim?
Cevabın nedir?
Yeri geliyor çok güzel bir ilişkiden çıkabiliyoruz, ayrı kalmak zorunda kalabiliyoruz. Eğer ilişkiniz güzel bittiyse de güzel hatırladığınız için özel günleri de unutmuyorsunuz. Özellikle doğum günlerinde kutlama ihtiyacı duyuyorsunuz. Artık sevgili olmasanız bile dost kaldığınız bile olabiliyor. Benim 2 senelik bir ilişkim oldu ve ayrıldıktan sonra da 2 sene doğum gününü kutlamadan edememiştim.
Tabi burada nasıl mesajlar atabilirim sorusu da önem taşıyor. Ben birkaç öneri vereceğim.Eski Sevgiliye Uzun Doğum Günü Mesajları Nelerdir?

- Eski yaşadıklarımızı düşündükçe ne güzel günler diyorum, iyi ki doğdun ve iyi ki hayatıma girdin.
- Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileği ile. Doğum günün kutlu olsun!
- Seni bir sevgili olarak bile unutamadım, hep ama hep hatırlayacağım. Doğum günün kutlu olsun.
- Doğum gününün sana tıbbı şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara.
- Ben senden sonra öyle bir hale geldim ki ne seni unutabiliyorum, ne de senin yerine başka birini sevebiliyorum. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun.
- Geçmişle barışın tek yolu, onu olduğu gibi kabul etmek sadece sanırım. Ben de bunu fark ettim ve ilk adımımı atmak istediğim şey paylaştığımız tüm inanılmaz anıları kabul etmek. Doğum günü kutlu olsun beybi.
- Seninle birlikte yaşadığım günleri asla unutamadım. Dünyaya bir daha gelsem, yine o günleri yaşamak, yine sana aşık olmak isterdim. Bana yaşattıkların için teşekkürler, doğum günün kutlu olsun sevdiğim.
- Sana asla eski sevgilim demeyeceğim ve çünkü seni kalbimden çıkarmayacağım. Sen her zaman sevdiğim, sevgilim oldun. Doğum günün kutlu olsun.
- Artık sevgili olmayabiliriz ama nefret etmek zorunda değiliz. Artık en iyi arkadaş olmayabiliriz ama en kötü düşman olmak zorunda da değiliz. Doğum günün kutlu olsun.
Eski Sevgiliye Romantik Doğum Günü Mesajları Nelerdir?

- Kalpler kırılmış olabilir, ama anılar sonsuza dek kalacak… Doğum günün kutlu olsun.
- Eski sevgilim olabilirsin ama sen her zaman sevdiğim olacaksın. Bana o günleri tekrar yaşamak ister misin diye sorsalardı, hiç düşünmeden evet derdim. Doğum günün kutlu olsun.
- Bugün doğum günün olduğunu unuttum mu sandın? Sanma çünkü senle geçen onca güzel günlerden sonra, bana yaşattığın ömrümün en güzel günlerinden sonra seni ve senle ilgili olan hiçbir şeyi asla unutamam. Nice nice mutlu yılların olsun.
- Her şeyi çabucak unutur, seni hiç aramam sanmıştım ama çok yanılmışım. Sen benim kalbime yazılmış, aklıma kazınmışsın. Seni hiç unutamıyorum. Doğum günün kutlu olsun.
- Eski sadece geçmişte kalan denir ama öyle değil. Ben sana eski sevgilim diyemiyorum çünkü sen bende hiçbir zaman eskide kalmayacak kadar değerlisin. Doğum günün kutlu olsun.
- Kalbim hep seninle dolu oldu, öyle de olacak. Sen istemesen de bu kalp hep seni sevecek. Doğum günün kutlu olsun.
Sevgiler :)
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDostum sana simdi eski sevgiliye atilmamasi gereken mesajlar listesi veriyorum bundan sonra bu listeye gore is tutmani tavsiye ederim:
-dogumgunu
-tebrik
-kandil
-bayram
-trip
-bos mesaj
-yanlis mesaj (hay allah sana mi gondermisim)
-uzun, duygulu mesaj
-geyik
-makara kukara
-tatava yapma mesaji
-nerdesin? mesaji
-kimsiniz? mesaji
-dominos da gel al servisde bir alana bir bedava mesaji
-gollercepte mesaji
-kimAramis mesaji
-tebrikler saat kazandiniz! mesaji
...
Kisaca eski sevgiliye mesaj atilmaz152 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahahhah bu iyidi :D bende ilk defa yapiyorum zaten arkadasca düşünmustum iletisimimiz tam olarak kesik degil yani
Bence fazla zorlama geri donusu yoksa kisadan bir mesaj ile bitir isi :)
49 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta önce mesaj atti iste biraz soguk davrandim onuda telafi etmek istiyorum
Soran+1 yılOzaman neden mesaj atsin ve mutlu olmami istedigini söylesin ki kafam cok karisik :/ hakli olabilirsin zorlamamaliyik
Soran+1 yılAnladimm doyumsuzluk konusunda cok haklisin Ozaman sadece mutlu yillar yazsam öylesine kutlamis gibi olmaz mi?
Soran+1 yılOndan 7 gün sonrada benim dogum günüm belki oda atara
Soran+1 yılEvet zor ulasilanin degeri daha fazla olur :)
Eskiden gözümün içine baktığında her seferinde her şekilde yeniden doğuyordum.. senin yanında bebek oluyordum.. büyüdüm çocuk oldum senle beraber.. yanımdan ayıramadığım oyuncağım oldun.. kimseyle paylaşmadığım oyuncağım.. sevindim ona sarıldım ağladım ona sarıldım.. seninle beraber kalem tutmayı öğrendim.. kalbine yazı yazmayı sen öğrettin bana.. okumasını da okutmasını da.. defterlerimiz yağmur altında ıslansa bile kuruttuk.. ama bitti.. ben küçülmek istiyorum.. sende küçül.. bebek ol.. Bu sefer beraber büyüyelim.. emziklerimiz iki dudak arasında aşkımız senle ben arasında olsun.. benimle bu doğumgününde tekrardan doğmaya var mısın?
130 Yorumla
Bugun b3nim dogum gunum eski sevgilim ki bitti bile demeden ayrildik bana 00:00 da mesaj atmis iste bu hayatta ne kadar guzellik varsa kabindedir hayatinin bundan sonrasi kalbinin guzelligi gibi gecsin iyiki varsin dogum gunun kutlu olsun ilk ben kutlamak istedim. O benim askimin kiymetini hic bilemedi hic. Simdide msjina karsilik versemmi bilemedim ya da teşekürler yazayimmi ya da hicbir cvp vermeyeyimmi ... suana bakiyorumki o beni hic sevmemis ben oyle düşünüyorum açıkçası
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
31Cevap
Seninle nice gunler gecirdik iyisiyle kotusuyle tatlisiyla... hayatimizn en guzel anlariydi belkide bidaha hc yasayamayacagimiz anlar.. her zaman beraberdk her zorlugun karsisinda her cikmaz sokak yollarinda.. gozlerin vardi en karanlik gecelere isik en bulutlu gunlere gunes en yanlizligima arkadas... simdi yaninda baska dostlar baskalari var... hangisinin samimiyeti benimki kadar sicak gelir hangisi sana benim baktigim gozle bakabilir bilemem... dogum gunun kutlu olsun iyi ki dogmussun iyi ki seni tanimisim askin sevdanin ne oldgnu ogrenmisim allah herseyi gonlunce versin.
Benimde eski sevglmin dogum gunune az kaldi onbes gun kadar onu hala cok seviorm ondan baskasyla olamam onun icin ona boyle bir mesaj yazmayi dsnuorm eger ona karsi arkadasca duygun varsa benim msjmi hic okuma ama eger hala ben gibi asiksan bu sana bir fikir olablir 😊.60 Yorumla
+1 yılBurdan bir arkadaşın doğum günü mesajını gördüm not ettim ama bende sevdiğim kızdan ayrıldım belki unuttum belkide bilinç altında kaldığı için hala unutamamista olabilirim ve onun bugün doğum günü iyi şeyde kötü şeyde yaşadık ama gurur denen bir mesele var tabi ayriliktan ap ayrı da geçmiş zaman var onun bugün ve benimde yarın doğum günüm bir yanim mesaj atmak istiyor bir yanımda bekle sana yarın mesaj atarsa sende onun kutlarsin diyor iki arada bir derede kaldım içimdeki bu şeyle cebbelesip duruyorum abim yok ablam yok sikintimi paylasabilecegim bende burayi buldum yardimci olursanız bana fikir verirseniz mutlu olurum bu konuda ne yapmaliyim
10 YorumlaSebebini merak ettim ona gore yardimci olmak daha kolay olur
47 Yorumla
Soran+1 yılSebebi benim icin degerli bir insan 2 senelik bir geçmişimiz var oyuzden arkadascada olsa doğum gününu kutlamak istiyorum
Soran+1 yılYoo değil :D doğum gunun kutlu olsun yerine mutlu yillar yazsam?
Soran+1 yılOlabilir teşekkür ettim
iyi ki doğdun, iyi ki varsın.. ne güzel şey doğmak yahu. doğmak dedin de aklıma geldi. var mısın ölmüş-yitmiş ilişkimize can katmaya, onu yeniden doğurmaya, bir yavru bebek misali besleyip, büyütüp sevgimizle sulamaya. bitmek üzere olan maçı uzatma dakikalarına taşıyacak gol misali birbirimize son bir şans tanımaya, geçmiş günlerin hatrına... (nokta sayısı arttırılabilir)
32 Yorumla
Soran+1 yılCikma teklifi etmek istemem cocuga :D
Geçmişte ki günleri asla unutamicagin
yüzün gülerken aklından beni gecircen nice yıllar dilenmez tabiki.
Iyiki doğdun iyiki seni tanidim yasadiklarimiz ani olarak tek kalsada
ömür boyu mutluluklar diliyorum11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
ey eski sevgili;
İki mememe dokunmak istediğinde "elleme sakın elleme" dediğim günler aklima geliyor. O uyanış o masum kizarmalarin aklıma geliyor. Sana iki meme tutturmadim diye özür dilerim iyi ki doğdun
Yaz110 YorumlaSenınki eski sevgiliyle yeniden kavuşma isteği :) açıkça seni hala seviyorum unutamadım yaz olsun bitsin.
60 Yorumlaexten next olmaz bence canım o yüzden vaktini harcama eğer arkadaş değilseniz ve eğer hala arkadaşsanızsa da kısa bir doğum günün kutlu olsun yeter bence<3
10 Yorumla
+1 yılBir intihar mektubu okumuştum, sonunda şöyle yazıyordu: Tanrım kollarını açar mısın, sarılacak kimsem kalmadı.
150 Yorumla
+1 yılEskide kalmamış yanii. Doğum günün kutlu olsun yaz gönder işte ne arıyorsun başka. Sen artık onun için sıradansın kızım.
90 Yorumla
+1 yılHala seni seviyorum yaz. Baktın langur lungur konusuyo halama attım dersin ki öyle zaten ;) seni tanımak güzeldi. Bunun için sana bir minnet borcum var ve içmek istersen kahve hediyenin yanında bedava doğum günü çocuğu :)
13 Yorumla
Soran+1 yıl"Seni tanimak güzeldi" hii bunu begendim :)
- +1 yıl
Arka cepte dursun :)
Soran+1 yılAynen oyle :D
- 02 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahaha komik ama eski sevgiliye hos olmaz bence
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana şişme karı aldım... gecelerceee
30 YorumlaGeçmişimizin hatırına doğum günün kutlu olsun.. başka ne yazılabilir ki.
51 Yorumla
Soran+1 yılKeske bulabilsem ya ne yazilabilecegini :( buda olarabilir tabi :)
İyi ki doğdun diyemeyeceğim. Keşke baban korunsaydı.
70 Yorumla
+1 yılne kadar kısa ve öz yazarsan o kadar anlamlı olur bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl00 YorumlaDoğum günün kutlu olsun, sen beni unutsan da ben senin doğum gününü unutmam.
11 YorumlaDoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, Sana boncuktan kuş yaptım konacak mezarına.. Diyebilirsin :))
119 Yorumla
Soran+1 yılMezar falan noluyo der cocuk :D
Soran+1 yılAnlamaz o oyle seylerden :D
Soran+1 yılBende odunum zaten romantik erkek kötü ya :D
Soran+1 yılAhahahah :D
Soran+1 yılFarkli oldugumu hep söylerler teşekkür ederim :)
Soran+1 yılHangi muhabbetin sonu?
Soran+1 yılAnladim hakli olabilirsin
Soran+1 yılCiddi olduğum biriyse uzatmamak sartiyla girilebilir bence ama sevgi sart :D
Soran+1 yılVe o igrenc birsey
Soran+1 yılAynen :D
+1 yıl"Yeni bir yıl eski anılarla çok daha keyiflidir. Nixe yıllara"
14 Yorumla
Soran+1 yılKeyiflidir yerine güzeldir yazsam daha hos olur sanki
- +1 yıl
Keyifli yaz ;) güzeldir kadın beynine keyiflidir erkek beynine direkt mutluluk mesajı verir. ;)
Soran+1 yılFarkli bir bakis acisi :D tamam ozaman
- +1 yıl
Tecrübe + erkek psikolojisi ;)
Mutluluklar.
Ne kadar gereksiz biri olsanda doğum günün kutlu olsun bro:)
12 Yorumla
Soran+1 yılKanka diyim bide :D
+1 yılşimdi sana mutlu yıllar artık bensiz yaşlanacan kolay gelsin :)
20 Yorumla
+1 yılZamanında güzel seviştiğimiz s... tiğimiz günlerimiz oldu gerçi senden sonrada çok oldu ama malum tadını hala unutamıyorum iyiki doğdun cınım ♥♡♥
00 YorumlaYaşa, sev, gül.. Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olrsa olsn bunlrn en güzeli sennle olsun. Doğum günün ktlu olsun.. d. d
15 Yorumla
Soran+1 yılSiradan :(
Soran+1 yılHaklisin :) belki birakac bisey daha ekleyebilirim
Soran+1 yılHi iste ondan istiyorum :D
İyisiyle kötüsüyle bi geçmişimiz oldu
geçmişimizin hatırına doğum günün kutlu olsun isim🥳🎂🎊🎉sağlıklı huzurlu mutluluklar dilerim... kendine iyi bak00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğum günün gelir ellere
Sevgi verir dillere
Ver elini opeyim
Elim girsin.. ďötüne :D00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. Direk seviyorum senide bitsin :) ne kafanı yoruyon eski sevgilinin doğum gününü hatırlıyorsan
00 YorumlaKeşke dopumasaydında seni sevip sonrada hasretini çekmeseydim zalımın kızı
00 YorumlaDogum gunun kutlu olsun. Mutlu ol benle ya da bensiz
00 Yorumla
+1 yılCANIMIN BIR PARCASI IYI KI VARSIN HAYATIMDA
02 Yorumla
Soran+1 yılOho o cok sevgi belirten bisey oldu :D
- +1 yıl
OYLE OLACAK MAKSAT SEVGINI ISPATLAMAK =)
+1 yılEski sevgililerle vakit kaybetmeyen. Atma salla
00 Yorumla
+1 yılGel benim vefası eksik yarim, doğum gününde gel.
00 Yorumladgko :))
11 Yorumla
Soran+1 yılKisa demistimde okadarda degil ya :D
+1 yıldoğdugun gün geldi aklıma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende özledin biliyorum doğum günün kutlu olsun...
00 Yorumla
+1 yılSacma...
00 Yorumlayazma
00 Yorumla
+1 yılAtma bosver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtma gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNiçin? Gerci terslemesinden de korkuyorum
nice yıllara
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eski Sevgiliye Atılacak Uzun, Romantik Doğum Günü Mesajları Nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler