Arkadaslar bos beleş yazmayin benim gerçekten iyi bir büyücüye ihtiyacim var neden diye sormayin sadece yardim ede bilecek yazsin rica ederim
2/102 – Bakara
102- Süleyman’ın hükümranlığı hakkında onlar, şeytanların uydurup söylediklerine tabi oldular. Halbuki Süleyman büyü yapıp kafir olmadı. Lakin şeytanlar kafir oldular. Çünkü insanlara sihri ve Babil’de Harut ile Marut isimli iki meleğe indirileni öğretiyorlardı. Halbuki o iki melek, herkese: “Biz ancak imtihan için gönderildik; sakın yanlış inanıp da kafir olmayasınız.” demeden hiç kimseye (sihir ilmini) öğretmezlerdi. Onlar o iki melekten, karı ile koca arasını açacak şeyleri öğreniyorlardı. Oysa büyücüler, Allah’ın izni olmadan hiç kimseye zarar veremezler. Onlar, kendilerine fayda vereni değil de zarar vereni öğrenirler. Sihri satın alanların (ona inanıp para verenlerin) ahiretten nasibi olmadığını çok iyi bilmektedirler. Karşılığında kendilerini sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bunu anlasalardı!
5/110 – Maide
110- Allah o zaman şöyle diyecek: “Ey Meryem oğlu İsa! Sana ve annene verdiğim nimetimi hatırla! Hani seni Mukaddes Ruh Cebrail ile desteklemiştim. Bu sayede sen beşikte iken de, yetişkin çağında da insanlarla konuşuyordun. Sana kitabı okuyup-yazmayı, hikmeti, Tevrat ve İncil’i öğretmiştim. Benim iznimle çamurdan kuş şeklinde bir şey yapıyordun da ona üflüyor, hemen benim iznimle o bir kuş oluyordu. Yine benim iznimle anadan doğma körü ve alacalıyı iyileştiriyordun. Ölüleri benim iznimle hayata kavuşturuyordun. Hani İsrailoğullarının seni öldürmelerini önlemiştim. Kendilerine apaçık deliller, mucizeler getirdiğin zaman inkar edenler: “Bu açık bir sihirden, başkası değildir.” demişlerdi.
6/7 – En’am
7- Ey Muhammedi Sana Kitab’ı kağıtta yazılı olarak indirmiş olsak da, elleriyle ona dokunsalar da, inkar edenler yine: “Bu apaçık büyüdür.” derlerdi.88 Yorumla
Başak+1 yılAllah razı olsun, Rabia34 hanım, üşenmemiş paylaşmışsınız soran kişinin iki dünya saadeti için :) +1
Yengeç+1 yılben sadece Allah katında insanları bu kötü yoldan döndürmek umuduyla bunları paylaştım ama genede karar ona bağlı çünkü nedeni her ne olursa olsun büyü yapmakta yaptırmakta günahtır ve şirktir benim babama büyü yaptıkları için ben babamı kaybettim.
Oğlak+1 yılBasin sagolsun bacim rabbim babanin gunahlarini affetsin benimde babam vefat etti ama eceliyle cok uzuldum babasizlik zor puffff
Yengeç+1 yılseninde babanın günahlarını Allah affetsin çok haklısın babasızlık çok zor.
Kova+1 yılMerhaba, paylaşımın için çok sağol ama bizim insanımızın sorunu bu maalesef, konuyu açan arkadaş bir konuda yardım istemiş herkes günah falan yazmış, soruna çözüm üreten veya cevap veren yok.
Akrep+1 yılEvet büyü gunahtir fakat gerçektir bundan kurtulmanın yolları vardır tabiki
Kova+1 yıl@aslıülkü zonguldakta bir dolandiricidir ınanmayin Elif hoca 2000tl alıyor sonuç fiyasko
İkizler+1 yıl@yasminnn25 birini buldunuz mu?
En İyi Cevaplar
"De ki: “Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.”
Bakara, 2/101-102:33 Yorumla
Koç+1 yılSağol ama yardima ihtiyacim var
Terazi+1 yılben ederim pankuş naapiyoruz
Terazi+1 yılo bir kere bakara değil cahil felak suresi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2 ayrı büyü yaptırttım. burada ulema kesilmek istemiyorum ama çok günah. 2sinden de olumlu sonuç aldım ama sonra da ne bilim vicdanen hep aklıma geldi. pişman oldum. şimdiki aklım olsaydı yaptırmazdım. çok büyücüye gittim 8 9 kişiye. son gittiğime kadar hepsi 3 kağıtçıydı. keşke bu da 3 kağıtçı olsaydı da tutmayaydı. en azından vicdanen rahat olurdum. giden sadece param olurdu
721 Yorumla
Kova+1 yılwww. facebook. com/ ayrtonsennamclaren
Kova+1 yılboşlukları doldur:)
Aslan+1 yılBende cok zor durumdayim. mesajla size ulasmaya calistim ama yazamadim. Lutfen siz bana yazin.
Oğlak+1 yılİreme kime islem yaptirdan da tuttu? Bana ozelden yazar misin? Benim mesaj atma hakkim yok.
İkizler+1 yılBana da yardımcı olur musun bu konuda?
Yay+1 yılabla sen o büyüyü kime yaptırdın nolur yardım et bana
Kova+1 yılBana da soyler misiniz
Yengeç+1 yılSelam benim de sormak istediğim bikaç bişey var. Gerçekten ihtiyacım da var. Lütfen bu konuda yardım etmek isteyen varsa bana da ulaşsın mail adresim fatihbedenci@hotmail. com
Kardeş ben bir öğretmenim belki bu mesleğe saygısı olan kişilerdensindir o yüzden belki yardım etmek istersin diye söyledim. Benim hikayem çok ilginç. Ve gerçekten bir çözüme ihtiyacım var. Lütfen bana ulaş. fatihbedenci@hotmail. com
Başak+1 yılCok ihtiyacim var. Kme yaptrdin
Oğlak+1 yıl@Fatihbedenci2 kardeşim buldunuz mu gerçekten sağlam bir büyücü
Oğlak+1 yılKardeşim ben intiharın eşiğindeyim. Lütfen bana yardım edin.
Boğa+1 yıl@seveneyapmaz Arkadasım sen buldunmu bir büyücü varsa soyle bana lütfen
Terazi+1 yıl@Yaprak1637 sen bulamadın mı hala sürekli arıyorsun bize de bir el at :)
Kova+1 yılBana da ulaşır mısınız lütfen yardım edin nolur
Boğa+1 yılİsmi nedir anlaşılmıyor?
Aslan+1 yılKime yaptirdin? Bilgi verirmisin
Yay+1 yılKime yaptirdiniz yardimci olabilirmisiniz?
Kova+1 yılElif hoca zonguldakta o da dolandirici çok can yaktı sonra da tehtit etti seni kocana söylerim diye
İkizler+1 yıl@Remedioss ulaşabildiniz mi?
Yay+1 yılKonusabikir miyiz onemli lütfen
+1 yılTanıdıgım çok saglam bir büyücü var ve kanlı bıcaklı iki kişiyi 2 ay dolmadan evlendirecek kadar da saglam ve kendi gözlerimle görmeseydim hayatta inanmazdım
171 Yorumla
Koç+1 yılNumarasi var mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen şahsen 3. gözü açılmış birisiyim ruhlar alemiyle devamlı iletişimdeyim kara büyü yaptırmayacaksan yardım edebilirim.
92 Yorumla
İkizler+1 yılBana ulaşır mısın?
Balık+1 yılkardeşim acaba bana da ulaşır mısın
+1 yılHogwarts Cadılık Ve Büyücülük Okulu Karanlık Sanatlar Fakültesi mezunuyum , buyur?
51 Yorumla
İkizler+1 yılAllah seni napmasin😂
O sihri yapanlar, Allah’ın izni olmadan hiç kimseye zarar verebilecek durumda değillerdi. Onlar böylece kendilerine fayda veren şeyleri değil de, zarar verecek şeyleri öğrendiler.” (Bakara Sûresi, 102)
10 Yorumla
+1 yılBir dünya için bir yalan için cehhennemimi göze alıyorsun? Herşeyi geçtim hiç bir işin rast gitmez hiç bir zaman yüzün gulmez lanetlenirsin çok ciddiyim madem din kitap düşünmüyorsun kendi huzurun kalmicak onu düşün karar senin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyü yapanların Kuran okununca halleri.
https://www.youtube.com/watch?v=Qjhiz8DbQeM37 Yorumla
Yengeç+1 yılyarıldımmmm :D
Cevap sahibi+1 yılValla bence hiç komik değil bu durum.
Baksana hallerine acı çekiyorlar.
Aslan+1 yılRukye Ayetleridir.
Cevap sahibi+1 yılAynen.
Balık+1 yılsalak mı bunlar *
Cevap sahibi+1 yılSalaklık ile alakası yok.
Bu insanlar büyü yapan, yaptıran ya da büyüye maruz kalan insanların Kuran da Rükye ayetlerinin okunduğunda verdiği tepkiler.
Olay gerçek.
Yutupta çok var bunlara benzer görüntüler.
Koç+1 yılEn iyi cevap bu. Uzak durun.
- 12 Yorumla
Yay+1 yılhahahaha:)))
Kova+1 yılHey Allah'ım :D :D :D Gece gece yaaa :D :D :D
- Astroloji & Burçlar konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılbasküler1 var o iyi büyü yapıyor. sen bağlama büyüsü mü istiyodun?
16 Yorumla
Koç+1 yılPempe panter bu konuda bilgin varsayardimci olabilirmisin?
Yengeç+1 yılSelam benim de sormak istediğim bikaç bişey var. Gerçekten ihtiyacım da var. Lütfen bu konuda yardım etmek isteyen varsa bana da ulaşsın mail adresim fatihbedenci@hotmail. com
Oğlak+1 yıl@Fatihbedenci2 kardeş buldunuz mu iyi bir büyücü çok ihtiyacım var. Intiharın eşiğindeyim.
Oğlak+1 yıl@Koltuktakımı kardeş buldunuz mu iyi bir büyücü çok ihtiyacım var lütfen yardım edin. Intiharın eşiğindeyim.
Yay+1 yılYardimci olabilirmisiniz?
Kova+1 yıl@seveneyapmaz kardeş nette Ersun hocayı çok övdüler inanma sahtekarın önde gideni Afşar Delbar o da sahtekar dolandirici sonra zonguldakta Elif hoca
+1 yılSitede tek büyücü var o da benim, kaktüs çiçeğiyle kurbağa kanından yaptığım iksirle kaç kızı aşık ettim kendime burada
cayırt00 Yorumla
+1 yılHasan unyaverden bir sonuç var mı peki?
Mesaj atmissin ya?10 YorumlaSen buyu yapanlarla yaptiranlarin basina gelenleri bilmiyorsun galiba eger bilseydin buyucu aramazdin vazgecmen icin yazdim
01 Yorumla
Oğlak+1 yılBen babasiz buyudum en son cok kucuk yasta gordum babami gordugumude hatirlamak istemiyorum cok suursuzdu cunku cok kotuluk yapti bunu yapyiran babanemdi buyuyle yasardi kadin hepimizin hayatini mahvetti simdi ben 32 yasindsyimdayim o yaptiram babanem olacak vatandas benden genc ve cok saglikli cok mutlu celiski yok mu dediklerinde
+1 yılÇok iyi bir büyücü tanıyorum inanmayın böyle şeylere sihirbazlık okulundan sola dön 200 metre ilerde kafayımı yedin psikiyatri polikiniği var ordan sağa sap 100 metre ilerde kime sorsan gösterir
10 Yorumla
+1 yılBırakın şu saçma sapan şeylere inanmayı yok büyüymüşde cart curt sizin gibi saflar sayesinde zengin oluyorlar iki okuyup üflüyo yok muska falan allahım yarabbim :D
00 YorumlaTaksimde bir arkadasımın gittigi bir kadın varmıs ama hıc bılmıyorum
23 Yorumla
Kova+1 yılvar bildiğim. baya 3 harfli olduğu belli. işini kesin çözer. ürkütücü bir tip zaten. ünlüler falan gidiyor. uçakla sadece kadın için gelip dönüyorlar ama ciddi rakamlar istediğini duydum.
Boğa+1 yıl@olmadım_ben yerini tarif edermisiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılgel sana büyük bir şey göstereyim büyüler seni büyücü gibi..
23 Yorumla
Kova+1 yıl:))
Koç+1 yılSen onu anana göster
Cevap sahibi+1 yılvah vah büyü tutmadı dsene
+1 yılSakin Elif hoca ile çalışma dolandiricidir 2000tl gider
01 Yorumla
Yay+1 yılBulabildin mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadaşlar biz bu işi yapıyoruz 2 gun içerisinde gerçekleşme garantisi ile yapıyoruz
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyü yapan ve yaptıran ALLAHIN lanetine ugrar
Büyük günah10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaradenize gidicen papaz büyüsü yakışır sana ama çok günah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarry poter var bir arkadasim gitmiş çok memnun kalmis :-)
00 Yorumla
+1 yılNe yaptiniz hasan uyaverden sonuc geldi mi
02 Yorumla
Koç+1 yılGizlilik hasan uyaverden ile konustunuzmj hic
Yay+1 yıl@Koltuktakımı hasan uyaverden sonuc alan oldumu?
Büyü diye bir şey yok kardeşim boş yere arama.
01 Yorumla
İkizler+1 yılYanlış söyledim içinde bulunduğumuz gerçeklikte büyü diye bir şey yok. yoksa insan oğlunun zihninde tasarladığı her şey içinde bulunduğumuz gerçeklikte olmasa bile farklı bir boyutta ki bir gerçeklikte var olmaktadır.
Gandalf var beyaz büyücü
66 Yorumla
Kova+1 yıl:))
Terazi+1 yıl:D güzeldi +
Başak+1 yılhahahahaa
İkizler+1 yıl2+
1-
:D
Yengeç+1 yıl
İkizler+1 yıl5+ olmuş :D
+1 yılDinen BÜyü yapanda yaptıranda...
00 Yorumla
+1 yılbasına bela acarsn kzıım
10 Yorumla
+1 yılsizin büyücüden önce bir beyne ihtiyacınız var
20 YorumlaNapcan ask buyusumu yapcan, seni gidi caresiz :))
10 Yorumla
+1 yılbüyü artık büyü diye bir şey yok :D
01 Yorumla
Akrep+1 yılYanlış biliyorsunuz büyü vardir
+1 yılBüyü yapabiliyorum mesaj atayım sana.
00 YorumlaKanka okus pokus yaparım olurmu?
10 Yorumla
+1 yılSakın girme o işlere başını kurtaramazsın sonra.
00 YorumlaKnight' ta MAGE' idim. Sanırım işine yaramam
00 Yorumlakarabüyümü yoksa normal yollu büyümü :d
00 Yorumla
+1 yılYardim edebilirim,
mesaj yaz03 Yorumla
Kova+1 yılBana soylermisiniz
oz büyücüsü geldi aklıma birden :))
10 Yorumlakara buyumu yaptın bana kimseyi görmez oldum:p
00 YorumlaDilersen verim görüş yardım edee
00 YorumlaEbedi cehennem büyünün cezası
00 Yorumla
+1 yılYardımcı olabilirim
00 Yorumla
+1 yılArkadasim durum ne buldun mu birini?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıla. yav yobazları bir bitmediniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu şimdi Müslüman dır da
10 Yorumla
+1 yılulaş o zaman bana
17 Yorumla
Kova+1 yılBana yazar misiniz
Kova+1 yılBama da yazar misiniz
Balık+1 yıl#bensenoolmasın sormak istediklerim var ulaşır mısın bana denemedim ben ulaşamadım lütfen acill
Yay+1 yılBanada yazarmisiniz lütfen.
Yengeç+1 yılBanada yardim edermsnz
+1 yılAklına... BİP...
00 Yorumla
+1 yıltöbe töbe
10 Yorumla
+1 yılçok günah :/
00 Yorumlatövbe estağfurullah
00 Yorumla
+1 yılBana yaz
00 Yorumlablair cadısı
00 Yorumla