Eski sevgilimle 10 ayın her günü beraberdik. Sıra arkadaşımdı kendisi. Yaptığım şeylerde ondan bir anım varsa durgunlaşıyorum, unuttum diyorum neredeyse her gün rüyalarımda görüyorum. Bunu nasıl yenebilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılonun seni istemediğini hatırlat kendine sık sık. boş umutlara kapılma gerçekçi ol. kendini kandırma ve bunu sık sık hatırlat kendine. asla bidaha olurmu umudu besleme. kitaplar okumaya başla ama ilgini çekenleri. bir meşgale edin kendine. araştırmalar yap. kitap okuyup araştırma yapmaktan sıkılırım dersen ne bileyim saç yapma teknikleri makyaj vs gibi şeylere de yoğunlaşabilirsin. hayatın sadece sevgiliden ibaret olmadığını anla. şimdi anlamayabilirsin ama ileride çok gülüceksin ki herkes aynı şeyi söyler. canını sıkmayı bırak. kesinlikle kendini geliştir. daha sonra o kişinin ne kadar yetersiz olduğunu anlayıp istemeyeceksin bile :)
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim.
En İyi Cevaplar
İlk onca seni ona hatırlatan herşeyi yok et. Bir mendil parçası bile olsa at. Beraber geçirdiğiniz yerlerden mümkün olduğunca kaç. Onu sana hatırlatan şarkıları asla dinleme. Kafanı dağıtacak ve zevk alabileceğin yeni bir aktivitede bulun canım
10 Yorumla
Bir şu eski sevgili yeni sevgili kelimesini çöze bilsem mutlu olacağım.. Sevgili elbise gibi değiştirilmez ki.. Şuna ya eski flörtüm desen.. Sevmek bu kadar ucuz olmaz seven ve sevilen insan ha deyince bırakılmaz.. yatarken onun ile ilgili bir şey düşünüp uyumayacaksın.. aklını zorla başka şeyler düşün..
10 Yorumla
+1 yıldaha onu seviyorsun içinde ona karşı hala bir şeyler var sen bunu istesen de yapamasın çünkü hafızanda ona dair her şey duruyor ve onun adı geçtiğinde felan direk o anıların geliyor seviyorsun özlüyorsun ama kendini kabullenemiyorsun hayır sevmiyorum deyip kendini kandırıyorsun haberin yok
127 Yorumla
Soran+1 yılOndan nefret ediyorum ben
- +1 yıl
dediğim gibi ama öyle değil işte kendini kandırıyorsun haberin yok hafızanda ona karşı her şey duruyor rüyalarımda görüyorum diyorsun ne demek bu kendini kandırma
Soran+1 yılOnunla tekrar olamam :(
- +1 yıl
ol demiyorum ki onu seviyorsun kendini kandırıyorsun diyorum ona karşı hala bir şeyler duyuyorsun ama sana her ne yaptıysa kendinden soğutmuş seni ama seviyorsun rüyalarına giriyor ama onu bana yapmayacaktı diyorsun olmayı istiyorsun ama o ne yaptıysa bunu engelliyor
Soran+1 yılAyrıldığımızda barışmak için onu bir yere çağırdım. Geldi ve yanımızdan geçen bir kadına off taş dedi. Bende * git dedim bastım gittim ordan. O gün benim için öldü.
- +1 yıl
tamam o son nokta olmuş senin için ama barışmak için bak sen çağırmışsın onu oraya hala içinde bir şey var inkar etme bak bende olsam bende orada neyse yapmış bir mallık ama seni de kendisinden uzak tutmuş böyle ama sen hala onu istiyorsun ondan başka birisiyle çıktın mı peki
Soran+1 yılÇıktım ama dayanamadım ona da haksızlık etmek istemedim ayrıldım. Eski sevgilime ihanet ediyormuşum gibi geliyor :/
- +1 yıl
ihanet niye olsun sen onunla ayrılmışsın bir kere olan olup bitmiş eskide kalmış her şey kendini rahatlatma gibi bir şey bu bahanen bu aslında ayrılmışsın bitmiş istediğin kişiyle çıkabilirsin ama yapmamışsın niye haksızlık değil bu ona duyduğun sevgidendir ama hayla kendini kandırıyorsun
Soran+1 yılSeneye aynı sınıftayız. Ne yapsam boş.
- +1 yıl
şimdi senin için bu iyi bişey mi kötü bişey mi
- +1 yıl
yani sana şimdi ne hissettiriyor bu
Soran+1 yılKötü bişey
- +1 yıl
ama bir baksana rüyaydı gerçek oldu gibi bir şey bu hep onu rüyanda görüyordun hani derler sen onu anca rüyanda görürsün diye rüyaydı gerçek oldu sınıfta beraber olacaksınız bence bu durum da tekrar beraber olmaya geliyor sen ne kadar da hayır desen bile o ilk gün düşüncelerin tekrar değişeceği bir gün olacak kendini kandırıyorsun şimdi ama o zaman geldiğinde böyle olmayacak
Soran+1 yılOkul başladığında ne yapıcam ben
- +1 yıl
hmm daha kendini kandırmıyorsun demi
sen şimdi ondan nefret ediyorsun demi o zaman tavrını koy neden okula geldiğinde sınıfta beraber olacaksınız o hiç kimseyi tanımıyor senden başka yani senin yanına gelecek tanımıyormuş gibi yap git kızların arasına otur 4 lü grup oluştur hem senden uzak durur sonra tavrını koy sen kimsin de felan soğutmaya çalış kendinden yani baya soğuk davran ama sende üzülürsün yani ne de olsa eski erkek arkadaşın ama alışırsın sonra bir şey olduğunda bende yok başkasından iste felan de yani hep ora da ona karşı mesefa koy ki senden soğusun senden uzak dursun
Soran+1 yılUzak olması da yakın olması da koyuyo bana
- +1 yıl
ne açıdan koyuyor ki sana neyi dar geliyor neyde güçlük çekiyorsun derdini anlatmayan derman bulamaz kardeşim
Soran+1 yılUzak olsa o benimdi, ben onundum ve hala öyle hissediyorum bu yüzden koyuyo. Yakın olsa ailemden, arkadaşlarımdan kısıtlar dışarı adım attırmaz, gitarı ve sporu bıraktırır, telefonuma el koyar, kız arkadaşımdan kendi abisine kadar kıskanır. Daha sayabilirim.
- +1 yıl
onun öyle yapmasına ne hakkı var kendini savunamıyor musun onu görünce yoksa hislerin değişiyormu özgürsün sen delimisin istediğini yaparsın eskide kalmış biri o eski defteri kapat sende dışarı niye adım attırmaz de ki senle birlikte defteri kapattım uzak dur de de yani
Soran+1 yılYok yani barışsaydık diye farz ettim
- +1 yıl
:) sende geldin hemen bak ben sana ne demiştim sen kendini kandırıyorsun diye demedim mi demedim mi yani daha aklından atamadın demi kendini kandırmadın çünkü yoruldun yani bunu kendine zorla kabul ettirmekten sevdiğin halde hayır demenden sonra onu kaybettin zaten yıkıldın
kardeşim sen şimdi ona karşı nasıl davranmak istiyorsan öyle sana tavsiyeler vereyim mesela kendinden uzak mı tutmak istiyorsun yoksa tekrar sevsin mi istiyorsun veya benimle konuşsun yeter mi diyorsun yani ona karşı nasıl davranmak istiyorsun hislerini belli edip geri bir anda hislerimi yok mu edeyim diyorsun ne yapmak istiyorsun
Soran+1 yılHisleri bitmesin :(
- +1 yıl
sen de hala onu seviyorsun herhalinden belli havada aşk kokusu var o zaman ona göre davranacaksın hala konuşuyor musunuz peki arada sırada bak onunla konuşmuyorsanız ne ara ne sor gururun var seninde yani okulu beklemelisin okul açıldığında ise her şey değişecektir çünkü tek seni tanıyor olacak buda senin lehine olacak
Soran+1 yılKonuşmuyoruz. Ama istemiyorum barışmak.
- +1 yıl
ya kız aklı işte ne demeye çalışıyorsun bana karşı hisleri bitmesin ama barışmak istemiyorum diyorsun kız aklı işte ne yaptığını bilemesin ki benim beynin 1 1 1 atarken senin beynin kız olarak 2 2 2 olarak atıyor bende sana ne diyeceğimi ne tavsiye edeceğimi şaşırıyorum ben kendi kız arkadaşlarım dahi olsun anlamıyorum sizi ne yapmaya çalışıyorsun ona karşı
- +1 yıl
tamam tamam sen şimdi hisleri bitmesin sevsin ama barışmasın yani beni uzaktan sevsin mi diyorsun
Soran+1 yılAslında adam olsun geri dönsün istiyorum :/
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilinç altına girmiş ve böyle çıkmayan bir adam afedersin ama başka bir şeyde yapmış olabilir gizlisin zaten bende gizliyim çok benzerlerini gördüm ben.. bişey yaşadınızmı onu de bari ona göre konuşçam
17 Yorumla
Soran+1 yılyaşadık
Cevap sahibi+1 yılhe işte ondan kolay kolay unutmazsın sen onu bide ilkse daha çokaklına gelir.. he nasıl unutulur dersen yine çok sevmen lazım birini ve onun izlerinin üstüne daha büyük şeyler yaşaman lazım buda hemen olmaz tabi sende biliyorsun.. keşki yaşamasaydın ama umarım diğer taraftandır anladın sen beni normalmi diğermi :)
Soran+1 yılDiğer yer.
Cevap sahibi+1 yılbirkere şundan kurtulman lazım bilnç altındaki onun sana sahip olduğu fikrini götürmeye çalış tmmı burdan başla ;) diğer konuyada gelince ben çok iyi biliyorum sık görüşyüromuşunuz bide sanırım genişlemiştir ama sorun yapma okadar ne kadar oldu ayrılalı?
Soran+1 yıl1 ay oluyo. Geçenlerde fotoğrafını gördüm. Tuhafım hala.
Cevap sahibi+1 yılewt hep onunla geçirdiğiniz anları hatırlarsın iyi biliyorum ve kimse bu durumu anlamaz.. tamam daha çok yeniymiş.. cinsel anlamdada kimseyle birşey yaşamazsın bir süre daha eski haline dönmez belki ama toparlarsın...
Soran+1 yılama nasıl
+1 yılDemet akalın hande yener dinle intikam falan öyle olur güzel olur ben öyle yapıyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılNefret ederim
- +1 yıl
Bizde nefret ederdik ama aşk şarkıları dinleyerek bırakamazsn unutamazsın
Soran+1 yılDuman dinliyorum ben sadece
- +1 yıl
O yüzden unutamazsın canım ya hic dinelem ya da eğlemceli dinle
Soran+1 yılSeneye de aynı sınıftayız. Unutsam bile boşuna.
+1 yılevlen yuvanı kur mutlu ol en güzeli bu sevgili sevgili nereye kadar? evleneceğin biriyle tanış unutursun hepimiz yaşadık bunları
18 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek için gencim daha
- +1 yıl
ama sevgili olmak için değil? tabi evlenmek sorumluluk gerektirir insanı dizginler tek partnerle olmasını sağlar özgür yapamaz ama sevgili olndugu zaman
birbirimizi tanıyoruz flört ediyoruz adı altında cinsel sapıklıklar zinalar yapılır vs sen bilirsin.. karar senin
Soran+1 yılSağolun yorumunuz için
- +1 yıl
bişey değil ama dediğimi iyi düşün
sevgili olmaya varsın ama evlenmeye gelince ufagım çok çelişkilisin kendini iyi tart
Soran+1 yılEvlilik sorumluluk getirir ben daha kendime zor bakıyorum, evlenmek çok sonra benim için.
- +1 yıl
ama işte soru nda bu sevgili olmaya varsın işte sıkıntı bu çok tuhaf bence...
evlenmemek için sebebin dediğin gibiyse sorun yok
ama yok ben evlendiğim zaman istediğim gibi özgür olamam afedersin bekar hayatı giibi aşk flört adı altında zina edemem diyorsan o zaman ayrı nasıl mutluysan öyle yap
Soran+1 yılYok bu tamamen yaşımdan kaynaklı
- +1 yıl
güzel çogu insan rahat olamadıgı için evlenmiyor ondan böyle dedim kusura bakma
Ilacin zaman. belki 1hafta belki 1 ay ama emin olki her gecen gun biraz daha unitacaksn duygularin biraz daha acimasz olcak
12 Yorumla
Soran+1 yılseneye aynı sınıftayız ne yapsam boş
bilinç altına in ve oradaki adama şöyle seslen bilinç altımdan çıkmassan ağzına sıçarım senin o* evladı de..
10 YorumlaÖnce girmen lazım girmen içinde çocukluğuna gitmen lazım işin zor gir çık :))
10 Yorumlaİradene hakim olacaksın, beynine hükmedeceksin lan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhergünümü hiçmi sıkılmadınız yahuu birbirnizden? :/
11 Yorumla
Soran+1 yıl1-2 ay sonrasında her gün kavga etmeye başladık zaten
+1 yılYeni uğraşlar bulman gerekiyor canım ve ona unutamadığınıda belli etme derim
10 Yorumlaaklına geldikçe düşünmemeye çalış yavaşa yavaş unutuluyo
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin bir popisi vardır, amma velakin öyle değildir, sen şu şekil çıkarırsın ben şu şekil yüce Yarabbim verdiği bir şey bu fakat lakin öyle işte
10 YorumlaZaman gerekli kendine yeni ugraslar bulmalı yeni ortamlara girmeli onu hatırlatan seylerı gozunun onunden kaldırmalısın
10 Yorumla
+1 yılyeni biri için hazır olduğunda kendin bilinçsizce unutursun zaten. biraz beklemen gerek.
10 Yorumla
+1 yılyenemezsin dusunmeyim dedikce dusunursun unutturabilecek tek sey yeni iliskidir ama bellimi olur belki o kiside canini yakar hayat bundan ibaret
10 YorumlaBaska biriyle seks yaparak kesinlikle bn denedim direk cikti :)
10 Yorumlamümkün diil. ölmen lazım. reenkarnasyon varsa artık belki bir derece
10 YorumlaYeni birini bulmazsan çok zor
12 Yorumla
Soran+1 yılBen yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
kendini başka şeylere ver ugraşacak bir şeyler bul :)
10 YorumlaKendine uğraşacak bir hobi bulmalısın.
14 Yorumla
Soran+1 yılBuldum, gitara başladım. Yararı oldu elbette ama kökten çözüm değil.
Soran+1 yılAhaha kökten çözümü bulduk desene :D
seviyorsunn kendını zorlamaa :))
11 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum nefret ediyorum ondan
Mesela yeni bir iliskiye baslayabilirsin
16 Yorumla
Soran+1 yılBen bir daha kavgalar, bağırmalar istemiyorum. Daha fazla kırılmak, ağlamak istemiyorum.
Soran+1 yılDeniycem teşekkür ederim
Soran+1 yılHaha teşekkürler :D
Yeni arkadaşlar edin.
10 YorumlaYeni aşklara merhaba de bak nasıl çıkıyo :))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçivi çiviyi söker başkasıyla beraber ol
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun bacım
12 Yorumla- +1 yıl
Batakçı sen misin
- +1 yıl
Anlamadım yaa ne batağı?
başka şeylerle meşgul ol
10 YorumlaBaska birileriyle baska yerlerde takil.
10 Yorumla
+1 yılboştan yere gereksz önemseme :)
10 Yorumlabilincin altına in tut ordan üste çıkar :D
10 Yorumlasıra arkadaşı?
11 Yorumla
Soran+1 yılLise sondayımda ben.
10 ay iyiymis baskasyla birlikte ol unutursun
10 YorumlaYeni birisi :)
10 Yorumlaçivi çiviyi söker
10 Yorumla
+1 yılBişeylerle oyalan
10 Yorumla