Herşey çok güzeldi. Çok dolu dolu 1 yıl geçirdim onunla. Seviyordum ve sevildiğimi sanıyordum. Sadece sanmakla kaldım. Dün bir arkadaş grubuyla birlikte buluştuk bir kız geldi oraya ilk defa gördüm ben kıza çok sıcak davrandım ama kız beni hep tersledi dün. Sevgilimin arkadaşları da gülüp duruyordu aldırmadım. Kız benden gitmeden önce numaramı istedi bende verdim gülsedim o yine suratını astı döndü gitti. O sırada sevgilimin bir arkadaşı yanıma geldi. Dikkat et bu kıza altında birşeyler var olayın dedi zorladım anlatmadı sonra dün akşam eve döndüm telefon çaldı. Kz bana öyle şeyler dedi ki dondum kaldım. Kızın namusum hakkında demediği kalmadı sonrada çekil aramızdan biz 2 aydır çıkıyoruz dedi. Anlam veremedim hiç ağzımı açmadan telefonu kapattım. Sevgilimi aradım. Niye yaptın bunu bana neden aldattın dedim bir sürü şey saçmaladı kabul etmedi ama sonra kendisi itiraf etti. Canım hastasın zaten simdi düsünme bunu kriz geçircen takma bunu yarın konusalim dedi sanki doğal birsey olmus gibi Allah'ından bul dedim. Kapattim telefonu. Kardesime facesini kırdırdım erkek arkadaşımın. Mesajları okudum kızla yemedikleri halt kalmamış yatmışlar bile oysa ben en fazla sarıldım bir yıldir ona rağmen bu kız bana neler demişti. Sinirlendim okumaya devam ettikçe karşıma fotolar çıktı iğrençti deliye döndüm. Mesajlarda benim hakkımda da konusmuslar. Onunla yattın mı diye sormus kiz sevgilim de o salak senin kadar sexi değil elini bile tutmaya iğreniyorum filan demis. Sildim mesajları yine de belki kızın fotograflarını kıza karşı kullanır diye... Sonra aradım kızı herseyden haberim oldugunu söyledim fotograflarini aldigimi , beni rahat bırakmazsa herkese verecegimi söyledim. ( oysa almadim. ) Çok canm yanyor. Kmseye anlatamıyorm. mesajlar hic gitmiyor gözümün önünden ayna karsisina gecip aldatılacak kadar çirkin miyim demeye basladm. Hakkımda mesajlarda o daha çocuk gibi onunla nasıl yatıyım elini tutsam kıpkırmızı oluyo filan dmş. Nasl kurtulcam bu ruh halnden? Güçlü olmalym
Cevabın nedir?
+1 yılBende yaşadım. Benim durumum biraz farklı. Daha önce kimseyle çıkmadım tabi arkadaşlarım olmadı değil ama sevgilim gözüyle baktığım kimse olmadı. Çünkü buna değer kimseyle karşılaşmamıştım. Sonra 4 ay önce o çıktı karşıma. Belki dedim belki neden olmasın onunla bir ilki paylaşmaya. Oldukça karışık bir ilişki oldu. Gerçekten tek kelimeyle berbat sonra ne mi oldu üniversite sınavına girmeden 5 gün önce onun beni aldattığını öğrendim. Evet kimin talihinde bu vardır ki ilkin olan kişi ayı zamanda seni ilk aldatan kişi olsun. Bundan sonra kızlara karşı nasıl bakmamı söylersiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yılTahmin edebiliyorum nasıl baktığını çünkü bende yaşıyorum şu an onu. Herkes öyle gibi geliyor gözüme. Umarım atlatabiliriz.
- +1 yıl
Biraz zor olacak ve zaman gerekecek ama inşallah atlatacağız.
- +1 yıl
@Semmugur O zamanlar kaçımız küçük sayılırdı. Hayata bakış açım şimdikinden farklıydı. Elbette atlatıyorsun ama şu var ki benim ilişkilerde sevgiden bile önce aradığım şey hep güven oluyor. Sadece aldatmak ya da karşı cinse karşı olan tavırları düşünme. Genel olarak o bunu yapmaz diye düşünmeye başladığım zaman güveniyorum. Ama her defasında da güvenimi ansızın kıran birisi oluyor. Sana sözüm o dur ki asla gerçeklerle yüzleşmekten çekinme. Kanıtladığın şeylerden eminsen çık karşısına ama böyle asarım keserimle değil gayet olgun bir şekilde yüzleş. İçine atma dostum bu hayatında çok şey götürür. Kişiliğinden tut, insanlara bakış açına kadar. Unutma ve kabullen bunla hayatın bir gerçeği bunu hak etmedin ve öyle bir insan da seni hak etmiyor. Sevgini başkasına sakla. Bu devirde pek değeri kalmadı çünkü
En İyi Cevaplar
kardeşim aynısını yaşadım. 2.5 aylık ilişkiydi ama 2.5 senelik yaşanmışlık vardı inan. ailemle tanışmak istedi tanıştırdım yüzük istedi onu da taktım cok sevdim. ben üni okuyorum istesem bir sürü kız olur hayatımda ben adamlık yapıp ona bağlandım ve bir kzın gözüne bakmadım o da eski sevgilimi unutamadım onu unutmak için çıktım senle deyip ona gitti. oysa seni seviyorum derdi her gece. ama gecti benim. 6.5 ay oldu biteli. arada el ele görüyorum ve cocuğun benden haberi yok gidipde konusmadım bende Allahından bulsunlar. üzülme değmiyor sadece zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten değmiyor. Konuşmadığın iyi olmuş. Bırak defol gitsin ne hali varsa görsün uzak olsun yeter.
canım bitanem benm sakın üzülme biliyorum bende cok şey yaşadım daha beterini kendi toparlıcaksın ve sevin ilerde evlendğinizde daha kötü olacaktı bende böyle şeyler yaşadım hata intihar etim ama şimdi karşıma beni seven okadar insan cıktıki sadece bunu yap namaz kıl bolca namaz kıl dua et kalbine öyle bir huzur iniyorki bunun sende farkına varacaaksın ve zamanla unutacaksın üstüne cizik cizeceksin okızı kulanıyor gerçkten sevmior emn ol ama sen ona yol ver sakın afetme sakın dedğimi untma canm benm rabm seninle olsun. zamanla herşey gececek emn ol bana güven
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Yaşadıklarına çok üzüldüm. :( Geçecek biliyorum. Kız da o da umrumda değil ki. Dönse yine affetmem. Sadece kıza üzüldüm biraz kullanıldığı için o kadr. Onun dışında hicbir şey kalmadı icimde.
Sen sana yetersin.
arkana yaslan derin bir nefes al ve..
S. ktir et.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
31Cevap
Gerçekten zor bir durum. Ama unutma senin hiçbir hatan yok bütün şerefsizlik onda. Anlamadığım şey madem senin hakkında böyle düşünüyormuş neden senden ayrılmak yerine seni aldatmayı tercih etmiş. Bunu okuduktan sonra "verenlerden sevenlere sıra gelmez" lafı aklıma geldi. Sana üzülme diyeceğim ama fayda etmeyecek takmamaya çalış bırak kendi şerefsizliğiyle kalmış ileride elbet pişman olacak. O kızında özgüvenine hasta oldum ne kadar yüzsüz ya "2 aydır çıkıyoruz" demiş yok böyle bir şey ya senin yerinde olsam o kızın saçını başını yolup o çocuğada yapmadığımı bırakmazdım. Ama sen en iyisini yapmışsın senin gibi kızı kaybettiğine bırakta o yansın
22 Yorumla
Soran+1 yılCanım eğer ben o kıza onları yapsam ondan çok çok daha aşağılık olurdum. Onun için sadece uzak durun dedim. Eski sevgilimdeki karakter bozukluğu ama kız kandırılmış belli.
+1 yılDediklerini doğruysa üzülmek yerine sevinmen lazım karakter siz birinden kurtulmuşsun bide üzülüyorsun kadir gecesi doğmuşsun farkında değilsin elbet senin değerini bilecek sevecek birileri çıkar karşına, ya kucağına bu karakter sizin çocuğunu alsaydın sonra aldattığını öğrenseydin ne olacaktı şimdi üzülmeyi bırak hayatına o hiç girmemiş gibi devam et mutlu olmaya bak.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok şükür bunu öğrendim. Hayat devam ediyor sonuçta. Umarım atlatırım.
Kız kaşar, oğlan da yavşakmış. Herşeyin bir yolu yordamı var. Madem onunla birlikte olmak istiyor. Seninle adam gibi oturup konuşup ilişkinizi sonlandırmalı. Bence sen üzülmek yerine, sevinmelisin. Böyle karaktersiz bir insanla, daha kötü şeyler de yaşayabilirdin. Acı çekmen normal, çünkü her ayrılık acıdır. Sevmesen bile.. Arkadaşlarınla vakit geçirmeye bak. Bu zibidi yüzünden de hayata küsme. Aksine, öyle dik dur ki, şaşırsınlar. Asaletini bırakma. Sessizliğini koru. O, senin ona cevap vermeni hak edecek bir insan değil..
03 Yorumla
Soran+1 yılO hiçbir şeyi hak edecek bir insan değil. Ona karşı olabildiğince dik olcam tabii ki. Ve hayat sadece o da değil. Hayata küsmem yani bir karaktersiz yüzünden. Tesekkr ederim :)
Soran+1 yılEvet bence de kız tek başına hareket etti. Neyse mutlu olurlar umarim
Hepimizin başına bir acı olay geliyor. Sen aldatılmışsın ama ben ilişkimin ne olduğunu bile blmiyorum bir saat azarlanıyorm bir saat sonra canım cicim oluyorm. Bunlarn hiç biri yanlarına kalmayacak. Bu ramazanı burnumzdan getirdiler. onalrda yaşayacak belki çocukları yaşayacak bu durumu gelecekte..,
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Umarım yaşamazlar beddua etmeyi sevmem.
Kızda tam orospuymuş yalnız. Sevgilisi olduğunu bile bile bir erkekle çıkmak.. Boşuna demiyorum Aldatan erkek yoktur Aldattıran kadın vardır diye..
https://www.youtube.com/watch?v=zxrQR5to4jk
Neyse güzelim sen boşver bunları gururda yapma hiç;03 Yorumla
Soran+1 yılYine de küfür etmeyelim kız sonuçta umarım pişman olmaz.
Soran+1 yılHayır ama öyle düşünmek şu an icin en sağlıklısı.
+1 yılIki secenek vardır can dostum birincisi ya hayatina yeni birini alip onla mutlu olmaya bakacan ya da mecburen kendini sarkilara spora veya kafani dagatabilcegin biseye verecen böyle bir serefsizlil kolay unutulmaz felan ama o nasil yaptiysa sana hiç deger vermiosa bunu düşün ve senim sevgini haketmedigini farzet önüne bak hayat boyle serefsizlerin yaptıklarına uzulmek icin cok kısa insallah cabuk atalarsin allah sabir versin ve eminim cok guzelsindri sen içini ferah tut :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim. Birincisi çok çok zor şu durumda. Ama diğer önerini dikkate alcam. Umarım bir an önce kendime gelirim.
+1 yılsen bunu anlatınca aklıma ben geliyorum hemen hemen aynı şeyi ben yaşadım karaktrsiz insanlar hep karşısında kini namussuz bilir ama gün gelecek cezasını bulur inşallah kalbim böyle şeylere dayanmıyor erkeklerin çoğu böyle ne olur kendin iyiliğin için kimse ile konuşma ikisi de birbirinden pislik
02 Yorumla
Soran+1 yılİkisini de sildim attım zaten canım teşekkür ederim.
- +1 yıl
ay çok üzücü gerçekten
bosver üzme tatli canini, birgün oda anlar neler yapdini basina gelince ama is isden gecmis olcak, acisi taze tabiki bir yilini vermisin ama hayat bitmis degil dimi sükür etki gercek yüzü bir senede cikmis ja ilerde evlendinde elinde cocugun oldunda olsaydi böyle durumla neyapicakdin sükür et allah sana layik olanini verir sen merak etme ama üzme kendini hayata sakin küsme isyan etme ozaman allahin gücüne gider :)
zamanla gecer ztn kimler yasamadiki bu durumlari :)00 Yorumla
+1 yılhiç üzülme canım inan bana geçiyor benim tam karşı dairemde oturuyor çocuk ve ben de aldatıldım hep dua ettim sende dualara sarıl döktüğün her gözyaşının bedelini ödeyecekler güven bana her şey düzelecek...
01 Yorumla
Kendini çirkin sanma. Yanlış refleks. Daha deneyimli ile aldatır lar. Zaman alır. Geçmiş olsun! Bende yaşadım. Gozler şiş, ezik durum. 1-2 gün ağla, ama uzatma. Buda gecer, oda gecer. Demekki bu zayıf tip erkek sana lâik değil.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşadığın şey zor
bence böyle bir pislikten kurtulduğuna sevinmelisin
böyle insanlar ne yazıkki var canım sende mümkün olduğu kadar seçici ol bundan sonra
dikkat et
Allah düzgün insanlar karşına çıkarsın
O ikisiylede hiç uğraşma sonları belli11 Yorumla
her insanın aldatılması kötüdür
ama bu harbiden çok kötü olmuş bee
o yazılanları falan okumak kendimi senin yerine koydum bir an
gerçekten çok zor
ama olaya iyi tarafından bak
bunu bilmen öğrenmen iyi olmuş01 Yorumla
Soran+1 yılZor oldu evet. Ama olsun gerçekten öğrenmem iyi oldu.
+1 yılokuyunca biranda erkeklerden igrendim. Bunlar cok cirkin seyler. Sen kurtulduguna şükret. Ayrica eminim cok tatli bir kizsin. Insanin ici neyse dişida odur bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Erkeklere özgü birsey degil ki bunun karakteri bozuk.
+1 yılBastan beri seni sevmiyormus serefsiz simdi sana nie boyle acı cektirmiski iste boyle ibnelerden nefret ederim. Takma kafana hayatda ne olcagi belli olmuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTakmam da zaten hak etmiyor çünkü. İçimdeki nefreti bile hak etmiyor.
+1 yılburada okuyupta etkilendiğim tek soru öncelikle güçlü ol ve inan bunlar geçicek, şoku atlattıktan sonra sana yardımcı olacağım
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Umarım gerçekten atlatırım bir an önce.
pmpa tkma kafna eminm altn gibi bir kalbn vardr güzl bir kızsndrda tkma bosver daha yasn genc önüne bir cok sevevbilecgn erkek çkck üzülme bosver kmse için değmz yazık o gözyaşlarına
01 Yorumla
Aynı olayını senin gibi bir sürü insanın yaşadığını düşün. Olayı kabullen, zaten çektiğin acı gün geçtikçe azalacak, arada bir bunalatacak sonra geçecek. Bunu tekrarla her gün kendini rahatlat. Krizlerinin tadını çıkar... bol şans.
01 Yorumla
+1 yılbitanem benim üzülme sakın o iki beyinsizin yaptıkları seni etkilemesin. Bu kadar kalitesiz insanlara sadece gülüp geçiceksin , kız zaten kaşar çocuk da kendini göstermiş oldu. Allaha şükret sana gerçek yüzlerini gösterdikleri için
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükrettim zaten sonrasında. İyi ki gördüm bu yüzlerini.
+1 yılŞimdi bak güzel insan;
1. Bu eleman (eski sevgilin) tam bir ahlaksız ve şerefsiz. Diğer kızda tam bir ors... şimdi bu dediklerimde kesin. Sana soruyorum üzülecekmisin?
2. O adi eleman sana % 100 geri dönecek arayacak vs. unutma burnundan getir. Sal gitsin.
3. Diğer kız elemanın başka arkadaşları ilede yayacak. Sırayla.
Neyse çok iyi kurtulmuşun gül eğlen sen hem çok güzelsin hemde Allahım seni gerçekten koruyor.00 Yorumla
+1 yılVay kardesim benim ayni durumdayiz ayni kisi tarafindan 2 kere aldatildim bende senin psikolojindeyim
03 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersiz çok kardeşim. Karakter yoksunları işte.
- +1 yıl
Hep iyi niyetimizden
Soran+1 yılNe yazık ki.
Saf mısın yoksa saf numarasımı yapıyosunuz. Hala nasıl unutucam diyosun. Bildiğin senle dalga geçmişler. Hala onumu düşünüyosun. Kendine laik birini bul yoluna devam et. Güçlü ol oda kaşar sevgilisiyle devam etsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBirini bulmak için henüz çok erken. Tutunacak bir dal ararken hata yapabilirim. Sorun onu unutmak değil yapılan ihaneti unutmak.
+1 yılerkeğin çok olduğu ama adamın az olduğunun bir kanıtı daha allah yardımcın olsun kardeşim.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle... Teşekkür ederim.
+1 yılsen o pislikte kurtulduğuna şükret, o kızda bır motor be sokak kızı boşver sevgılınd eonunla gonul eğlendiriyor zaten , sevgılın tam bır sapık senıde sevmıyor uzak dur bencil birisid
02 Yorumla
Soran+1 yılKıza küfür etme boşver hiçbir kız kendi isteğiyle öyle birsey yapmaz kandırmış kızı da belli ki. :/ bundan sonra zaten öyle biri yok bende.
- +1 yıl
sen o kıza gore çok sanlısın , hıc degılse başına bişey gelmeden ne olduğunu gordun ama o kız mutlu olamaz bunlar kolay unutulacak seyler değil, sevgilinin hayvanı iç güdüleri fazla ve bunlara dur diyemıyor
+1 yılTakma o pıslıkten kurtul bıarn evvel senı haketmıyo sen daha ıyılerıne layıksın lütfen üzülme degmeyeeck kışı ıcın sen annenın babanın kıymetlısısın basitlerden uzak dur ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) sağol
- +1 yıl
bende cok mutsuzum ama delılıge vuruyorum takma
kardeşime facesini kirdirdim yok resimler vardı yok öyle yok böyle bırakın bu işleri senaryo yazmayın bu kadar da yalan olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsakin bir daha aldatilcak kadar cikrinmiyim diyip kendini suclama bende aldatildim hemde cocugumun babasi tarafindan acisini iyi bilirim ama sakin benim yaptigim hatalari yapip hayata küsme kardesim
02 Yorumla
Soran+1 yılSeninki çok çok daha zor :( Allah yardımcın olsun. Öyle yapmaya çalışcam.
Cevap sahibi+1 yılamin cümlemizin seninde yardimcin olsun Yaradan ama hayata küsme sakin hatta karaktersizligini ögrendigin icin sükret
Zor bir olay oldugunu kabul ediyorum. Ama bir şerefsiz , ahlaksız, ciğeri 5 para etmez insan içinde kendini bu kadar üzme derim. Bu olay sana daha çok güç katsın derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
onun ben varya töbe estf böle bsiyi bana bir kız yaptı lan kıza hala agsıgım ne kadar geçti üstünden bir de ha canım hala yanıo ama sen takma kafana hepsi serefsiz bunların ciddiyim ŞEREFSİZ
01 Yorumla
Soran+1 yılBirazcık şeref olsa buna yeltenmezler bile zaten.
+1 yılbunu buraya bırakıyorum;
https://www.youtube.com/watch?v=R-BzK046aW800 Yorumla
+1 yılburada sana moral değil a moral verirler panpiş ''orginal kaşar'' damgası bile yiyebilirsin yanlış okuduklarında hazırlıklı ol panpiş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
+1 yılbak hayatım. erdal demirkıran- cehennemin dibine git kitabını hemen okumalısın
02 Yorumla
Soran+1 yılKitap okumayı seven biriyim zaten olur okurum. Konusu ne.
- +1 yıl
Aşk
+1 yılaldatıldığını öğrendiğin iyi olmuş. boşver. düşünülmeyi hak etmiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle.
+1 yılolum çok sinirim bozuldu lan sanki bana olmuş gibi elim ayagım boşaldı sinirden. boşver dicemde boşverilicek bişey değil kafa dağıtıcak şeylerle uğraşmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılNe desem hiçbi anlam ifade etmicek senin için. Yüreğindeki acıyı dindirmicek. Ama geçicek, emin ol geçicek.
01 Yorumla
Gercekten cok zor boswer umursama. Namaz kılan biriyle birlikte ol. Evlendiginde namaz ögreten bir esin olur ins.
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah Rabbim nasip eder.
- +1 yıl
nasıl ya ben namaz kılan, oruç tutan ve cemaatçi olan aile muhafazakar biri tarafından aldatıldım. soruyu soran kardeşimizle aynı acıları yaşıyorum.
+1 yılEmin ol suna kardesim sen saf temiz sevmissin ya gun gelicek o kiz onun hayatini yikacak ne yaptigini anlicak bebe sana yalvaracak bu sozumu unutma
01 Yorumla
Soran+1 yılİstediği kadar yalvarabilir öyle biriyle bir daha asla olmaz. Yine de umarım üzülmezler. Benden uzak ve huzurlu olsunlar.
+1 yıldüşünmeyeceksin. aldırış etmeyeceksin. boş vereceksin. yeni arkadaşlıklar edineceksin. yni kısacası hayata kaldığın yerden devam edeceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayt devam ediyor yapacak birsey yok tabi..
+1 yılAdmak uzereyim yardim edin deseydin yapardik ama şu an cok gec :(
00 YorumlaCanım o namussuzdan kurtuldugun için atma dua et bence. Gitsin o o. ile yatmaya devam et. Boşver sen
01 Yorumla
Soran+1 yılboşver küfür etmeyelim oruçlu ağzımızı bozmaya değmez.
Gizli Üye(30-35)+1 yılALLAH işte sen iyi kalpli olduğundan o demek ki seni hak etmemiş o sapık da sapıklarla olsun sen helalini bekle ALLAH adildir kimsenin ettiğini yanında bırakmaz ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) yine de mutlu olsunlar. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. En azından başkasına zarar vermezler mutlu olursalar.
Cevap sahibi+1 yılAhını almışlarsa nasıl mutlu olsunlar :)
Sen mutlu ol üzülme ki o şerefsizle evlenmeden önce ya da ilişki yaşamamışsınız.
Şükür et :))
+1 yılO cocuğu bulsam döve döve öldürrdm sinirlendim bak şimdi :(
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Ama bu tipler genelde ondan da anlamaz. Allah islah eylesin.
- +1 yıl
Salla gitsin üzülme sıkma canını
Aldatıldıysan bir süre kurtulamazsın kusura bakma. Biliyorumda söylüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım atlatırım.
kanka çok üzüldüm senn adına allah yardımcın olsun cidden çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh be yavrum. Boyle bunlar. Allah bin belalarini versin inşallah.
00 Yorumla
+1 yıliyi işte sende ilerletmeden işi öğrenmieşsin daha ne
00 Yorumla
+1 yıliğreniyorum böyle hemcinslerimden
11 Yorumla
Soran+1 yılİğrenecek kadar bile değer verme boşver gitsin.
+1 yılİyiki öğrenmişsin de kurtulmuşsun o şerefsizden
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok şükür.
Tek insanlar güçlü olur sıktır et
00 Yorumladostm salla ac bir müzik keyfine bAK
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılkendine değer vererek kendini şımartarak !!!
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aldatildim 3 seneydi iliskim
00 Yorumla
+1 yılYuh ya allah bin türlü belalarini versin
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşver bela okumaya bile değmeyecek kişiler bunlar.
Yorumsuz
00 Yorumlatavşan metoduna geç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla geçer.
01 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi