Eski sevgilisi hakkında kaşar diyen erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılSirf kizginligindan ya da o an sevgilisini kotuleyerek bana yarandigini sandiginsa inanilmaz sinirleniyorum.
Eski sevgili de olsa sevgili İşte. Sevgili bir insanın kiymetlisidir. Kotulenmez yaşananlar anlatılmaZ malzeme yapılmaz. Üstelik bu adam boyle saygisizsa bir gun ayrılırsak kim bilir bana neler der diye düşünmeden edemem. Hos degil.10 Yorumla
erkek kaşarıdır. yahu madem kaşar çıkmıcaktın. ya da kız kaşarlık yaptığı için ayrıldılarsa laf düşmez bana :D
00 Yorumla
+1 yıl1) Ayrılınca yediremeyenler
2) Ben yaptım havalarına girip çevrelerine hava olsun diye anlatanlar
3) Ulaşamadığı erişemediği kıza sahip olamayacağını bildiği için veya olamadığı için yediremeyip uydurdukları yalandır
Böyle kişiler erkek deniliyor ama adam değiller. Sevgilinle olanlar aranızda kalır.00 Yorumla
+1 yılBazıları belki gerçekten öylelerdir bu yoruma açık. Ama masum olduğu halde bir erkek bir kıza kaşar diyorsa o*ospu ç*cuğudur. Açık ve net.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
21Cevap
+1 yılEski sevgilisine kaşar diyecek kadar şerefsiz bir adama ne denir, p..zvng.
00 Yorumlaonu söyleyen erkeklerin kaşar olduğunu.Erkeğinde or*spusu varmış demek ki
00 Yorumla
+1 yılÇekememezlik yapıyordur hıyar işte bunu duyan kız da iyiki ayrıldım demeli
20 YorumlaHakkedene söylenir ama haketmeyene söylemek çamur atmak sayılır. Toplumda adam yerine konmaz, konmamalı.
10 YorumlaAskerdeyken beni aldatsin sonra pardonya namuslu namusluuuuu :):):):):):)
00 Yorumla
+1 yılaciz bır erkek.zamanında o kasarlamı sevgılı olmus sor ona
00 YorumlaYa eski sevgili gerçekten kaşardır
Ya da oğlan kaşardır
Ya da 2si dekaşardır00 Yorumla%20 si doğru olmak koşuluyla. %80 lik kısmı haysiyetsiz insalar.
00 YorumlaKaşarlık yapmışsa aldatmışsa yalan söylemişse kandırmışsa kaşarın önde gidenidir
00 Yorumla
+1 yılkızın eski olmasının nedenine bağlı olarak haklı veya haksız olunacak bir durum panpa
00 YorumlaUzun bir süre çıktıysa zaten demez ama kaşar demişse o kızın yaptığı bir şey illaki olmalı
00 YorumlaŞerefsiz derim bir zamanlar çıktığı kızdan başka namuslu görmezler onlayken namuslu temizde ayrılıncamı kaşar oluyolar pzvnkler
00 Yorumla
+1 yılKasarlik yapmissa, yalan soylemisse karsindakini salak yerine koymussa hak etmistir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru söylüyordur. Nitekim kaşar olmasaydı ayrılmazlardı.
00 Yorumlao kız iyiki kurtulmuş ondan derim...
10 Yorumla
+1 yılBelki de gerçekten kaşardır diye içimden geçiririm
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilisi gerçekten kaşarsa, haklıdır. :D
00 Yorumla
+1 yılKendi yapamamıştır onu :)
00 Yorumla
+1 yılkanka kaşar diyorsa kaşardır D:
00 Yorumlakaşarsa kaşardır.doğru söylüyor
10 Yorumla
+1 yılkedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş...
10 YorumlaKendileri kaşarın ham Maddesidir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKiz gidince kaşar olur standart erkek
00 Yorumla
+1 yılvay terbiyesiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCibiliyetsizler
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eski sevgilisi hakkında kaşar diyen erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat