O kadar kırgınım ki... Altı ay bana umut verip, bir ayda tanıştığı kızla evlenen erkeğin bıraktığı acı nasıl hafifler?

Ayrı şehirlerdeydik. Arkadaşlar yoluyla tanıştık. Aile yapılarımız, mesleğimiz her şey uygundu. Hep evlilik niyeti odağında süren bir ilişkiydi. Çok çırpındım, çok savaştım, istedikçe çok bağlandım. 'Seni sevemiyorum da vazgeçemiyorum da. Hoşlanıyorum ama sevemiyorum' dediği bir gece ansızın sessizliğe büründüm. Duygusal olarak soğumadım hayır ama onunla olamayacağını da kabul ettim. Birkaç gün önce mesaj atmış, hakkını helal et diye bir ay önce yine arkadaşlarının tanıştırdığı bir bayanla nişanlanmış. Durumu anlattı karşıdaki kızın benden farkı yok. Sevememiş onu da, istediği gibi dört dörtlük değilmiş ama sıkılmış artık, evlilik kararı almış. Kızı tanıyorum, çirkin bir kız. Allah bize de birgün bir çirkin şansı verir belki. Ben burada daha önce de bir başka isimle bulunmuştum, herkesin iyi niyetinden şüphem yok. Kimseye umut verip yarı yolda bırakmayın, bıraksanız da evlenin mutlu olun ama haber vermeyin, bilmesin bari. Öyle üzgünüm ki tarifi yok...
O kadar kırgınım ki... Altı ay bana umut verip, bir ayda tanıştığı kızla evlenen erkeğin bıraktığı acı nasıl hafifler?