Ayrı şehirlerdeydik. Arkadaşlar yoluyla tanıştık. Aile yapılarımız, mesleğimiz her şey uygundu. Hep evlilik niyeti odağında süren bir ilişkiydi. Çok çırpındım, çok savaştım, istedikçe çok bağlandım. 'Seni sevemiyorum da vazgeçemiyorum da. Hoşlanıyorum ama sevemiyorum' dediği bir gece ansızın sessizliğe büründüm. Duygusal olarak soğumadım hayır ama onunla olamayacağını da kabul ettim. Birkaç gün önce mesaj atmış, hakkını helal et diye bir ay önce yine arkadaşlarının tanıştırdığı bir bayanla nişanlanmış. Durumu anlattı karşıdaki kızın benden farkı yok. Sevememiş onu da, istediği gibi dört dörtlük değilmiş ama sıkılmış artık, evlilik kararı almış. Kızı tanıyorum, çirkin bir kız. Allah bize de birgün bir çirkin şansı verir belki. Ben burada daha önce de bir başka isimle bulunmuştum, herkesin iyi niyetinden şüphem yok. Kimseye umut verip yarı yolda bırakmayın, bıraksanız da evlenin mutlu olun ama haber vermeyin, bilmesin bari. Öyle üzgünüm ki tarifi yok...
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte bunu hiç anlamıyorum. Madem olmuyor, o zaman daha fazla oyalamadan bitirmek lazım, umut vermek nedir? Hele ki uzun süre konuşup tanışıp yarı yolda bırakmak, daha da kötüsü yeni bir ilişkiye başlayıp ciddi adımlar atmak nedir yani? Çok adice bir davranış.
Üzülmenize değmez. Onca zaman sonra sizi yarı yolda bırakabildiyse, onu da geçtim canınızı bu şekilde yakabildiyse demek bu adam herkesi yarı yolda birakabilir. Şu anda birlikte olduğu kişiye de aynı şeyi yapacak belki ve onun da canı çok yanacak. Yol yakınken kurtulduğunuza şükredin.
Bu arada adam kelimesi için özür dilerim. Anlam olarak değil, sadece lafın gelişi yazdım.
Dilerim ileride o kadar mutlu olursunuz ki bırakın bu acıyı, onunla geçen güzel anları dahi hatırlamazsınız.43 Yorumla- +1 yıl
Yani sevmediği bir insanla mantık evliliği yapıyor ama kız ona bağlanmış. Yarı yolda bırakmaz umarım, mutlu olsun yine de. mutlu olması için bazı şeylerin değişmesi gerekiyor yalnız onu biliyorum. Teşekkürler arkadaşım.
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle karakterinin değişmesi ve empati yapabilmesi gerekiyor. Bu da zor gibi görünüyor.
Bu sizin için en hayırlısı olmuş diye düşünüyorum. Her şey gönlünüzce olsun.
Cevap sahibi+1 yılEn iyi cevap için teşekkür ederim.
Lütfen üzmeyin kendinizi. O sizi hak etmiyormuş zaten.
En İyi Cevaplar
Birgun bir sahabe peygamber efendimiz huzura gelmis ve efendim ben falanca kizi cok seviyorum onunla evlenmek istiyorum bana dua edermisiniz demis efendimizde sana ben degil gokteki tum meleklerde dua etse evlencegin kisiyi degistiremessin demis.cnku biz dha dogarken evlencegimiz kisi anlimiza kderimize yazilmis hic uzulme allah yazmadi ve olmadi.
41 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın, Allah' ın bir bildiği vardır mutlaka. Hepimiz için en hayırlısı olsun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSunu unutmayin.her nekadar erkeklee guzel kadin istesede tirkiyede hemen herkes namuslu terbiyeli dutan kizlarla evlenir.eger kendinizo kolay elde edilebilen asiri socak kanli herkesle sohbete acik dosaroya soguk davranmayan kolay tanisilabilir bir izlenim verirseniz.sizle sadece vakit gevirilir.soyle dusunulur bu bu kadar kolay herkesle oletisim kuruyorsa aldatma potansiyelide yuksektir der.1 aydir tanidigi fakat hal harrketlerinden oturakli diger kisilere mesafeli olan kiz tercih edilir.cirkinligi goze gelmez.terbiyeli gervekten ama namuslu ruhuda temiz bir kiz isterse cirkinin onde gideni olsun onu evime alirim ona hanimim derim.daha cok sey soylemek isterdin ama yazmaktan sikildim
13 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım asıl ona yanıyorum ya, basit bir insan değildim ben. Tanımadığın için elbette bu aşırı yorumu yapabilirsin ama kendimi anlatma gereği de duymam. Sağol yine de.
Cevap sahibi+1 yılBen sana basitsin demedim.o hakki kendimde bulacak kadar ukalada degilim.senin sorun uzerinden bir cevap vermek istedim. Tanistigim bir kiz var fizik kusursuzdu yuzude guzeldi.dikkat cekiciydi.yolda yurudugunde bakmadan gecen olmazdi.oylese takip takistirirdi.en fazla 3 keree yemek yiyebildim.o kendini bana guzel gostermeye calistikca bende onu obje okarak gormeye basladim.oyalamdim.biraktim.suandaku sevgilim tip olarak gercekten onun kadar guzel degil.ama evlenmek icingun sayiyorum.cunku tam bir anne olucak kadin.bilmem anlatamiyorum galiba.yinede seni kirmak istemem.oyle bisey olduysa kalbin zaten huzunlu hirde ben ekleme yapmaktan haya edrrim.kusura bakma
- +1 yıl
Şekilci insanlarla evlilik doğru değil zaten. Sana da hayırlı olsun, en güzel tercihi yapmışsın, mutlu olursun inşallah.
seni cok iyi anliyorum hepimizin bu yaslarda basimizdan böyle seyler gece biliyor hayata genelde tam olarak birkere seve bilirsin ikincisi baska birsey artik, ama sana dicem su insan zamanlan herseye alisiyor zaman gecdiktce unutuyorsun acin hafifliyor, ve bir bakmisinki birakdigin icin artik sükür ediyosun allah belkide allah senin iyi kalpli olmandan seni ilerdeki cekicegin bir acidan kurtariyor bunlari hic birzaman bilemessin evlenince bir bakmisinki okadar mutlusunki o cocuk aklina bile gelmicek :)
15 Yorumla- +1 yıl
İnşallah öyle olur arkadaşım sağolasın.
- +1 yıl
mükemmel diyemem ama çok rahatsız edici sorunlar olmadı. Nişanlı artık, evlensin mutlu olsun gelmesin beklemem ama mesaj yazıp anlatmasına kızdım en çok, yazma bari artık.
- +1 yıl
Amin, sağolasın.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
Aile & Toplum konusunda 685 cevap paylaştı. Nasıl böyle bir anda inandın hemen samimiyetine
13 Yorumla- +1 yıl
kötü birisi değildi temiz bir delikanlıydı yine de. Gerçekten niyeti evlilikti. Ama çok mükemmelliyetçiydi. Ben de sabırsızdım... Olmadı işte.
- +1 yıl
Öyle tabi ki.
+1 yıl5 yıllık bı ilişkim vardı ve nişan yapma arefesindeydim son zamanlarda garip davranıyordu ve sırf kendini görmek için hediye alıp hediyeleri vermek için görmek istediğimi söyledim ve yanına gittim 5 dk assagi gelmesini söylemiştim ve bana o an bunaltiyorsun beni bitirmek istiyorum artık dedi ve o günden 45 gün sonra başkasıyla sözlendi bı öğrendimki o insanla konuşuyormuş önce benle konuşurken onlada konuşuyormuş beni aldatarak gitti çıktı hayatımdan, karşı tarafa aldatarak girdi hayatına bu kız ikimizle beraber 4 5 ay konuşmuş yani ben çok sevdiğim için güveniyordum yazık çok ahım var ona ve ailesine hepsi bı kandirdi beni annesi bana damadım diyordu o tarafa da diyormuş demekki ve söz yapacakları gün beni aradılar alay edip parçaladılar resmen umut verip yarı yolda koydular onami üzülim, aldattı onami üzülim aylarca konuşmuş 2 tarafla , onunla konuşurken benimle Nisanimizi şöyle yapalım böyle yapalım diyip hayaller kurup alay etti onami uzilim , hayallerimi başkasıyla yaşadı onami üzülim çok ahım var gecem gündüzüm birbirine karıştı canım acıyor ve en zor zamanımda bana en büyük ihaneti etti ben kendini iyi yerlere getirmek için herşeyi yaparken kendi benim en zor animda böyle bir ihanetle bıraktı Allah'ım herşeyi gördü yüzleri gülmesin hakkım haram olsun ahım bir ömür yakalarını bırakmasın
10 Yorumla
+1 yılçirkin bir kız demişsin ya o senin gözünde çirkin onun gözünde belki senden daha güzeldir bırakın insanları yaftalamayı öncelikle bu acıyle kurduğunuz bir cümle olsa gerek..6 ayda nasıl olurda hissedemezsiniz karşınızdakinin sizi sevmediğini? ayrı şehirdede olsa insan belli eder duygularını birde malesef ilişkilerde kaçan kovalanır diye saçmaca bir durum sözkonusu kimseye hakettiğinden fazla değer vermiyeceksin bu hayatta üzülen sen olmamak için...
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın...
- +1 yıl
aslıan bakarsanız sizin hakkınızda iyide olmuş bu olay sizi sevmeyen bir insanla evlenmek çok sıkıntılı sonuçlar doğurabilir sonradan canınız yanacağını şimdi biraz üzülmeniz daha iyi olmuştur...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl..öncelikle geçmiş olsun..sonrasında da sşunu belirteyim..karşındaki insan dengesiz biriymiş..belki onuna bu noktaya getiren birşey vardır..ama ne olursa olsun yapmaması gereken birşeyi yapmış..karakteri zayıfmış..ben artık bu tür konularda sevgiye felan inanamıyorum..önemli olan bir karar alıp onun için savaşmak..bir arkadaşım çok zaman önce bana insan maymunla bile aynı evde kalsa onu sever demişti..çok doğru sevmek isteyen seviyor..bende benzer birşey yaşadım..çok yakında evlilik amacıyla tanıştık..olumsuz hiçbirşey yok.zamanında mutsuz olmuş...şimdi mutlu olmak istiyor ama sadece istiyor..o kadar fedakalrlık felan hepsi hikaye...insanlar mutsuz günlerini çok cabuk unutuyor..sorsan sevgi dolu melek gibi:)) bana huzur evine götür beni yaşlı insanlara diyordu..ama yanı başında onu sevmek için çabalayan beni sevmeye layık göremedi..yani bu insanlar hasta..başka bir açıklması yok...kurtulmuşun bence..ama genede bunları yaşatmaya hakkı yoktu..asla adam yerien koyup görüşme bırak...
05 Yorumla- +1 yıl
Seni o kadar iyi anlıyorum ki yaşadıkların tam da benimki. Sevmeye köreldi kalbim derdi zaten... sorunlu insanlar gerçekten ama sen o tarafını unutup tüm iyi niyetinle güzel yanlarını görünce bağlanıyorsun. Yaşadığımız her şey bir ders sonuçta, böyle böyle anlıyor insan herkes kendisi gibi değil.
Cevap sahibi+1 yıl..mesaj atıcaktım size ama kapalı malesef..o yüzden burdan yazdım ulu orta..aslında devamı var..
- +1 yıl
gizlisiniz sonuçta buradan da yazabilirsiniz. Mesajları kapattım, tanışmak ya da mesajlaşmak istemedim kimseyle.
Cevap sahibi+1 yıl..o yüzden gizli yazdım neyse..sorun yok..
- +1 yıl
Yani kurtlar her yerde malum, biz böyle bir sorun paylaştık ya hemen tanışacağız, konuşacağız sanıyorlar. Halbuki gözlerinin içine baktığın insana bile güenemezken sanal dünyada kime güveneceksin. Neyse... Gizli olarak yazarsınız, yardımcı olmaya çalışırım her daim.
Bunu okuyunca aklıma necati şaşmaz'in 1senedir çıktığı sevgilisini ekip görücü usulü ile bir ayda evlenmesi geldi. Erkeklerin bazıları karaktersiz oluyor sana da onlardan biri denk gelmiş. Dilerim doğru insanla karşılaşmak nasip olur.
12 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim arkadaşım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen burdan tanışıp tam bir buçuk yıl boyunca sadece imei ile konuştum ama bir türlü yüzyüze görüşmeyi kabul etmeyen her seferinde bir bahane sorulan bir kitle karşılaştım buna ne diyeceksin peki sadece erkeklerin umut verir kızları hiç karşı tarafın suçu yok mudur hiç arıza hallerinde karşılaşmaz miyiz
18 Yorumla- +1 yıl
Onların niyeti ile seninki farklıymış demek ki. Biraz farklı bir örnek oldu bence. Ha ama baştan niyetinin tanışmak olduğunu söylediysen ve bunu bile bile seninle konuşup sonrasını getirmediyse haklısın.
Cevap sahibi+1 yılTabiki söyledim niyetimin eğlence olmadığını
Kafa yapımız oldukça uyumluydu
Ama dengesiz tavirlari ve her seferinde bulduğu bahaneler beni delirtti
Adi da Bade idi
Çok özledim ama nerdedir bilmem şimdi:(- +1 yıl
Dengesizler de çok özlenir niyeyse, bir dengesiz de olamadık ki özlenelim yahu. Boşver, onun niyeti yokmuş olmamış.
Cevap sahibi+1 yılSevmenin tarifi yok
Sevdim dersin o kadar
Neden niçin. ..
Bunların açıklamasini yapamazsın
Birlikte japonyaya bile gidelim diye konuşmuştuk. . Düşün yani- +1 yıl
net ilişkilerini uzatmamak lazım, fazla bağlanınca koması daha zor olur çünkü kopman için elinde fazla bir koz bırakmamıştır karşındaki. Ama görsen belki elektrik dahi alamayacağın birisiydi.
Cevap sahibi+1 yılO yüzden daha ilk bastan itibaren
Görüşelim bir defa
Olursa olur
Olmasa da herkes yoluna bakar
Kimse de bağlanmamis olur dedim ya
Yandan buluşalım dedi ama
Her seferinde bir bahanesi çıkıyordu
En sonunda patladı ve kufrettim
... git dedim ama canımı yaktı:(- +1 yıl
Bundan sonra sen sen ol, birisine en fazla 2 hata hakkı tanı. Birincide bahane çıktı hadi tamam ama ikincide de olursa üçüncü kez sana karşı yanlış yapma hakkı verme ona. Yine yapar yine yapa...
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
sarımsak 6 ayda kokar demıslerrr senınkıde ona dönmüş bız napalım 6 ay olsa yıne ıyıydı 6 yılımız gıttı bır şerefsız ugruna
13 Yorumla- +1 yıl
Altı yılı görmezden gelip yarı yolda bırakan birisinden kurtulmuş say kendini... Adiliğin alasını yapmış arkadaşım, umarım toparlanmışsındır.
- +1 yıl
Aldatılanların mutlu olduğunu ben görmedim ama şuna inanırım bak; bugün seni aldattı, yarın onu... Ertesi günde bir boynuz yer feleğini şaşırır. Etme bulma dünyası ve çoğu zaman insanın yaşadıkları hak ettiği kadardır. Ben inanmam yani bugün birisinin canını yak, yarın mutlu ol... Yok öyle yağma.
Saygı değer hanım efendi...19 yaşındayım tecrübe olarak çeyreğiniz değilimdir ama.hata sizden kaynaklanıyor...yaaa birini sevebilirsiniz sonuçta kimse katil ya da kötü biri değil...ama uyuşamadığınızı kabul etmek yerine belkilerle yola çıkıyorsunuz.o kişi sizi sevgili yerine baştan koymamış zaten sadece rol yapmış...bununda maduru siz olmuşsunuz...
01 Yorumla- +1 yıl
Yazılanlar yoluyla belki böyle bir sonuca ulaşmış olman normal ama yaşayan benim sonuçta ve bu şekilde değildi yaşadıklarım.
+1 yılbende dört senemi verdim birine 1 ayda tanışdığı kızla evlendi o duyguyu çok iyi bilirim ama boşver kader kısmet belkide hakkında hayırlısı buymuş canım
112 Yorumla- +1 yıl
kısmet işleri derler ya öyleymiş demek ki ne kadar zorlansan zorla olmuyor
- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
bekliyoruz bakalım:)
- +1 yıl
Fırtınalar durulur, yerini sakinliğe bırakırmış eninde sonunda.
- +1 yıl
sen neyi bekliyorsun:)
- +1 yıl
bak tabiki... hayır
- +1 yıl
sen kedimisin:)
Hiçbir acı yoktur ki sonsuza dek sürsün. Zaman her şeye bir deva uydurur. Zamanla acının hafifleyeceğinden ve yeni insanlarla tanıştıkça ötekini unutabileceğinden şüphen olmasın...
10 Yorumla
+1 yılüzüntünü anlıyorum
ama senin için hayırlısı da bu olmuş
neden niçin sorularını bir kenara bırak
sorgulama
o adamla ömür geçmezmiş
mantıkla bir düşün10 Yorumlaişte erkekler sevemez.kalp yok çünkü.belki nişanlandığı kızda biraz fazlalıklar vardır.ruhsuz yaratıklar.en nadide erkek dahi olsa değer verme.kendinden başka kimseyi sevme.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun, yaptığı vefasızlığın telafisi yok fakat yapacak birşey olmayınca hiçbirşey yapmamak en doğrusu bazen.
10 Yorumla
+1 yılyarına kalsa da yanına kalmıyor kimsenin...
ALLAH gönül ferahlığı versin sana.30 YorumlaAile & Toplum konusunda 460 cevap paylaştı. selam hanfendi allahım herkese mutluluk versin sizinde niyetiniz böyleydi zaten işallah sizde biran önce unutur güzel mutlu günler yaşarsınız diye temenni ediyorum işallah
10 Yorumlaohaa. harbiden nasıl adam bunlar ya. şaşırıyorum bu sitede duyduklarıma
12 Yorumla- +1 yıl
Sevmeyi bilmeyen kalpler, birini incitecekler ille.
+1 yılAman zamanla unutursun merak etme, oyalan bir şeylerle şu sıralar gez toz eğlen.
10 Yorumlageçmiş olsun bacım ne diyebilirizki.tabi bu konular hassastır ve çok hassas olmak lazımdır.
10 Yorumla
+1 yılMutluluk sahip olduğun değerlerdir, bunları kaybetmeden kıymetini bil. Dünyada eşsiz olduğunu sakın unutma. Birileri için özelsin, yeter ki fark edin. Hayatın her anı umutla yaşanır, bir an bile umutsuz olma.
10 Yorumlahayat bu hep böyle olur malesef birirleri kırılır birilerinin umrunda olmaz birleri ölür kimse takmaz , birileri çok çalışır birileri çalışmadan yaşar vs...
10 YorumlaÇok zor bir durum.Çok üzüldüm.Üzme kendini lütfen.Neler geçmiyor ki.Neleri unutmuyoruz.Ne acılara dayanıyoruz.Sen çok yıpranmşsın.Çok dolmuşsun.Konuşacak dertleşecek o kadar çok şeyin var ki.
10 YorumlaÜzgün Olman Karşıdaki Kızı Aşağılaman Anlamına Gelmez.
10 Yorumlaüzüldüğün şey değer yargısı olmalı..klişe olsada zaman tek ilacın
10 Yorumla
+1 yılÇirkin olsun benim olsun temiz olsun
bence o çocuk sende birşey görememiştir ki
başkası ile evlendi ya da çok sağlam bir kız değilsin05 Yorumla- +1 yıl
Aşırı bir yorum, beni tanımıyorsunuz sonuçta.
- +1 yıl
Vallaha bu zamanda ne kızlara güven var nede erkeklere
gördüğüm kadarı ile söylüyorum haklısın tanımadığım için böyle bir yorum yaptım
ayrıca bu sitenin kızlarıda tırt alayı - +1 yıl
İyilerde vardır her yerde, her zaman aşırı ve önyargılı tutumdan kaçınmak gerek.
- +1 yıl
iyiler kötülerin oluyor..
- +1 yıl
O iyilerin sorunu...
yüzük takmadan asla sevdigini belli etme
17 Yorumla- +1 yıl
Her zaman ve herkes için geçerli değil... Kimi de yüzükten önce o sevgiyi hissetmek istiyor.
- +1 yıl
Kendini suçlamamak lazım bu olaylarda, kimseyi suçlamamalı hatta. İnsan kendini suçlayınca bu şekilde düşünüyor.
- +1 yıl
Evet seven gelsin, sevmeyene uğrola. Hem mangal gibi yüreği olan insanlar neden kendilerine acı çektirip, kadir kıymet bilmeyene bağlanırlar ki. Belki de önce kendimize verdiğimiz değeri bir sorgulamalıyız.
- +1 yıl
İyi insanı hak etmeyen iyi insanla olabiliyor. Kötü insanı hak etmeyen kötüyle. bazen kader ağlarını şaşırtıcı şekilde örüyor.
+1 yılzaman herşeyin ilacıdır
kaybeden o olacak10 Yorumlabir köpek alıp onun adını koyunca :))
11 Yorumla- +1 yıl
Köpekleri severim, dokunamam ama beslerim uzaktan aç görsem, merhammet ederim. Köpek de olsa candır...
+1 yıldeğer mi üzülmeye?
18 Yorumla- +1 yıl
Değiyor demek ki...
- +1 yıl
o zaman üz kendini kahret iyice hiç aklından çıkmasın dertlen kederler ve adına dünya denen bu tiyatronun son perdesi kapanırken hıçkırıkların ve yaşanamamışlıkların pişmanıyla gözün açık gitsin. devam üzülmeye böyle daha güzelsin!!!
- +1 yıl
Yok o kadar abartmam sanırım ama bir dönem gerekiyor o üzüntüyü yaşayıp bitirmek için.
- +1 yıl
bu hayat sana bir kere sunuldu neden huzurunu kaçıranları düşünüp kendini üzmek yerine bu hayatın tadını çıkarmayı denemiyorsun? zor değil. bu kadar aciz mi insanlar?
- +1 yıl
çok haklısın ama bunu şok evresinden çıktıktan sonra düşünüyor ancak insan... şu an şoktayım, kabul etmek istemiyorum, karışık duygular yaşıyorum hepsi bu...
- +1 yıl
bildiğin dilde şarkılar dinleme,
romantik komedi, dram, aşk ve aşk temalı filmler izleme
sosyal ol
yalnız kalmamaya özen göster
dert dinleme
dert anlatma
bir arkadaşınla baş başa buluşma
bir kaç arkadaşınla toplu buluş gez dolaş eğlen
eğlenceli arkadaşlar edin
7/24 arayabileceğin ve seni sadece güldüren güldürebilen bir arkadaşın olsun
ve sen güçlüsün unutma...
şimdi kalk ayağa ve aynanın karşısına geç bak kendine eğer kendinden başka birini daha görüyorsan ağlamaya devam et çünkü sen bunu hak ediyorsun... - +1 yıl
akşam bakarım aynaya ve orada güçlü bir insan görmeye çalışacağım, sağolasın.
- +1 yıl
ben değil sen sağ ol çünkü yoğun bakımda bitkisel hayata girmişsin sağ ol silkelen ve kendine gel.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu kırgın yüreğin uzun zaman kendine gelemez
12 Yorumla- +1 yıl
Gelemez tabi ki zorlamamak lazım bir an önce düzelmek için.
Cevap sahibi+1 yılhiç bir şekilde zorlama. ne çok düş üstüne ne de umursamazlık yapma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel bişe yaşamadınız inşallah.
14 Yorumla- +1 yıl
Bana ters işler, evlilik nasipse artık o zaman. yoksa da şerefimizle yaşayacağız.
Cevap sahibi+1 yılAdamsın !
- +1 yıl
Herkese saygı duyarım, ben adamım diğerleri şöyle diye bir şey de yok, herkes inandığını yaşasın bizde bizde durum böyle.
Cevap sahibi+1 yılSeni bırakanlar utansın panpacım.
+1 yılAllah kurtarmis bosver
10 Yorumla
+1 yılüzülme hayat bu daha iyileri çıkar karşına
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 725 cevap paylaştı. o acı uzun sürer
12 Yorumla- +1 yıl
Ddeler de geçer sanırsın ama elbet birgün biter. Yalan dünya değil mi nasılsa.
sende b planı uygula sende bul bırısını
10 Yorumlayeniye bak iyi tart bundan sonra
10 Yorumla
+1 yılkısmet
10 Yorumlazaman
10 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > O kadar kırgınım ki... Altı ay bana umut verip, bir ayda tanıştığı kızla evlenen erkeğin bıraktığı acı nasıl hafifler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler