Yaklaşık 2 senedir bir ilişkim var arada ayrılıklar oldu ama hiç bir zaman tam kopamadık ayrıyken bile sürekli konusurduk hatta bulusurduk. Yani dolu dolu 19 aydır birlikteyiz ve sevdiğini düşünüyorum. Onun için ilk olduğumu sanıyorum çünkü kendisi hep öyle derdi cinsel anlamda yakınlasmalarımız oldu fakat tam bir birleşme yaşamadık.O istiyordu ilk başta ama ben istemeyince,evlenene kadar tamam,senin pişman olmanı yada sende o kadar büyük bir iz bırakmayı bende istemem pişman olma dedi ve bu konuyu kapadık.Bu konusmalar yeni olmadı yani düzgün giden bir ilişkimiz vardı hiç bir şekilde aldatmadı benden başkasıylada ilişkisi olmadı 1 gün ayrıldığımızda başkasıyla çıktı 1 gün sürdü sadece ben mesaj atıp kızıncada tekrar özür idledi konusmaya başladık.Bunlara dayanarak beni sevdiğini düşünüyordum.
Fakat bi kaç gün önce ayrıldık.Kavgalıydık ayrılmak istiyosun belli ayrıl o zaman dedim. O da hiç bir zaman sana tamamen bitirelim diyemem ama simdilik bitmeli diye düşünüyorum dedi.o şekilde bitti o gece mesaj attı. Moralim bozuk olduğu için kendime bir şey yaptığımı sanmış korkmuş falan filan. Ben simdi ne yapmalıyım.Ona kendimi unutturmasam mı yoksa tamamen çıksammı hayatından çünkü bana anlayışsız olduğumu söyledi kıskançlıklarım yüzünden.Kara veremiyorum onu seviyorum ama nasıl anlatsam artık sıkıldım ayrılıklara dayanamıyorum ve barışsak biliyorum bir kaç ay sonra yine ayrılık olucak yine barışıcaz. Nasıl davranmalıyım. Yüzüklerimiz bile vardı kıyamıyorum tüm bunları silmeye ama belkide ben onu sevdiğim için böyle düşünüyorum beni sevdiğini sanıyorum.Her zaman olayın dışında olan insanlar daha tarafsız yorum yapar fikirleriniz neler ?
Fakat bi kaç gün önce ayrıldık.Kavgalıydık ayrılmak istiyosun belli ayrıl o zaman dedim. O da hiç bir zaman sana tamamen bitirelim diyemem ama simdilik bitmeli diye düşünüyorum dedi.o şekilde bitti o gece mesaj attı. Moralim bozuk olduğu için kendime bir şey yaptığımı sanmış korkmuş falan filan. Ben simdi ne yapmalıyım.Ona kendimi unutturmasam mı yoksa tamamen çıksammı hayatından çünkü bana anlayışsız olduğumu söyledi kıskançlıklarım yüzünden.Kara veremiyorum onu seviyorum ama nasıl anlatsam artık sıkıldım ayrılıklara dayanamıyorum ve barışsak biliyorum bir kaç ay sonra yine ayrılık olucak yine barışıcaz. Nasıl davranmalıyım. Yüzüklerimiz bile vardı kıyamıyorum tüm bunları silmeye ama belkide ben onu sevdiğim için böyle düşünüyorum beni sevdiğini sanıyorum.Her zaman olayın dışında olan insanlar daha tarafsız yorum yapar fikirleriniz neler ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer