Kendi içinde ilişkisinin hesaplamasını her zaman yapar kadın. Senin göremediğin, belkide görüp de önemsemediğin fedakarlıkları vardır her zaman.
Belki adına hiç şarkılar bestelenmemiş, hiç şiirler yazılmamıştır ama gerçekten çok sevmiştir.
Bazı kırgınlıklarını sana yansıtmamak için elinden geleni yapar
İnce bir sestir kalp kırılması. Kadın bunu duymaman için elinden geleni yapar bazen. Sırf üzülmeyesin diye, kendi içinde yaşamayı tercih ettiği kırgınlıkları vardır ve bunu sadece kendisinin zarar göreceğini bile bile yapar.
Tükendi kadın. Yine de sevmeye devam etti adamı!
Kendi yaralarını kendisi sarmayı da biliyordur her zaman
Sırf sana nazı geçiyor diye, ilgiye ihtiyacı var diye kalbini sonuna kadar açar. Tüm derdini seninle paylaşması da senden medet umduğu için değil, ona karşı olan desteğini her zaman görmek istediği içindir. Yeri gelir senin onda açtığın yaraları tek başına sarmayı da bilir kadın.
Güçlü duruşundan ödün vermez hiçbir zaman
Yanında çocuklaşması, içinden gelen her şeyi yapması da onu güçsüz göstermez. Bu sadece ona kattığın heyecandan, aşktan ileri gelen bir tepkimedir. Olurda bir gün bırakıp gidersen, duruşu hiç değişmeyecektir. Eğer istiyorsa, hasretinden ölse de sana yansıtmaz kadın.
Hiç sevmemiş gibi gidebilir bir kadın!
Elbette gitmesi sevmediği anlamını taşımıyordur onun için. Aşkından ölse de, karşısında çabalamayan, onu hak etmeyen bir adam varsa, bırakıp gidebilir kadın.
Bir kadın asla sevdiğine kızmaz. O haksızlık ve yalana kızar. Eğer vazgeçtiyse, sevgisi değil güveni bitmiştir. Çünkü bir kadın güvensiz ortamdan değil, güvensiz yürekten korkar.
Bazı kırgınlıklarını sana yansıtmamak için elinden geleni yapar cümlesine katılmıyorum. aS:DASd adamla kadın whatsapta konuştuktan sonra adam ben yatıyorum diyip kapatırsa sonradan tekrar online olursa ve kadın bunun görürse bak bakalım kadın o zaman kırgınlıklarını yansıtıyor mu yansıtmıyor mu. D A:SD
yav bende siz bilgilenin diye güzel benceler yazıyorum ama yönetim trol oldugu gerekçesiyle süperbence seçmiyor ondan sonra byrafanadal neden master olamıyor. Yönetimi kınıyorum.
Sanırım benden bahsediyorsunuz sevmek yetmiyor bazen ! Çabalamayan bir erkek varsa karsinda ne yaparsan yap gereksiz kaliyor bir yigin söz hele ki hep sen sucluysan aslinda oyle degilse ne yaparsan yap olmuyor bazen nasil toprak kokusu sindi etrafa yar bendeki sevgi olmazsa ne yarar guzelligin bendeki sohbet olmazsa neye yarardi sirinligin 👧
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
He de geçin bu benceye. Yok kızlar çabalamıyor. Benim için kaç kız çabaladı lan şimdiden kadar? Yok, "kadın umudunu yitirirse ipin ucunu bırakır"mış. Defolup gitsin, bahanelerin arkasında sığınıp ilişkimizi veya arkadaşlığımızı bitiren basit ve adi bir kızı ne yapayım ben? Ilişki konusunda bir kız benim için çok çabalamadığı sürece, Günümüz kızlarının egolarıyla ve umursamazlıklarıyla basit ve adi kızlar oldukları yönünde fikrim asla değişmeyecek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dıygu yüklü bir kadın... Yüreğinin ızdırap dolu çığlıklarını haykırıyor.. Duygu yüklü bir kalpduygusuz bir kalpte teselli arıyor.. Aşkı uğruna nice fedakarlıklar yapıyor her mum gibi eriyor duyan var mı gören var mı... Kalbindeki acı derinleşiyor yüreğinin feryatları gökyüzüne ulaşıyor... Bir feryadı figan yükseliyor yüreğinden... Duygusal kişi kaybetmeye mahkum...
@ASENA15 bidr kendinize insan sarrafıyım dersiniz. Hah insan sarraflığını siz tipe bakarak yorumluyosunuz. Adamın accık tipi kötü diye demediğiniz laf kalmaz ama bilmrzsiniz ki afam çok iyi biri. yakışıklı olsa hemrn ayy ne tatlı
En İyi Cevaplar