Âşık olduğunuzda kalbinizi ağzınızda atıyor gibi hissediceksiniz. Aşık olmak nasıl normal bir durumsa ayrılık acısıda benzer şekilde normal bir durumdur.
Her yokluğunu hissettiğinizde kalbinizin üzerine kaynar sular dökülecek. Odanız size dar gelicek göz yaşlarınızı herkesten saklayacaksınız. Saklamaya çalışıcaksınız öyle yorgun öyle halsiz hissedeceksiniz ki gecelerden kaçıcaksınız. Gündüzler biraz olsun size rahatlatıcak ama gece ne uyumak ne uyanmaz isteyeceksiniz. İnsanlar size sürekli Nasihat edecek öğüt verecek ama siz duymayacak kadar sağır olacaksınız.
Göz yaşlarından dünyayı göremez hale geleceksiniz.
Size bunları yaşatan kişinin ölmesini isteyecek kadar nefret edeceksiniz. Bir okadar daha çok seviyorum diyip. Şimdi yanımda olsa sarılırım herşeyi unuturum diyecek kadar çok seveceksiniz.
Konuyu hep onun üzerine kuracaksınız
Hep onunla ilgili konuşacaksınız aklınızın ucundan çıkmayacak. Delirecek kadar çok seveceksiniz. Sürekli yalnız kalmak istiyeceksiniz odanıza birisi geldiğinde çok yorgunum uykum var diyip geçiştireceksiniz. Onunla buluştuğunuz yerlerden geçtiğinizde kalbinize bıcak saplanır gibi olucak , ama endişelenmeyin geçicek. Sürekli gittiğiniz yerlere gidiceksiniz ağlayacaksınız. yaşadığınız anıları canlandırıp yaşamaktan nefret edeceksiniz. Aslında kurtulmak isteyeceksin, o acıyı yaşamak için direneceksin. Çünkü onu unutmak istemeyeceksin. Unutmak için önce istemek gerek bunu ben yaşayarak öğrendim önce kafamda bitirdim !
Size söylediklerinin tersini söylediklerinde onlara hep kızacaksınız onlardan nefret edeceksiniz
Dışarda yürürken herkesi ona benzeteceksiniz. Canınız yine yanıcak alışana kadar. Kafa dinlemek için müzik dinlemek isteyeceksiniz , ama her dinlediğiniz şarkıda onu bulacaksınız her dinlediğiniz şarkı ona yazılmış size yazılmış gibi hissettirecek. Keşke artık hiç sabah olmasa diyeceksin uyumaya çalışırken. Ne geceler kalbinizi rahatlatacak, ne gündüzler.
Hayaller kuracaksınız uyumadan önce ve onu rüyanda görüceksin
İçin paramparça olup ter içinde uyanacaksınız. Onun ismini söyleyip rüya gördüğünüzü anlayacaksınız. Her telefon çaldığında kalbiniz çarpıcak belki onun olduğunu düşüneceksiniz. Fakat o olmayacak tekrar tekrar hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Bende onu aramıştım işte , gizliden sesini duyduğumda içim yandı gözlerimden yaşlar süzüldü seni nefesinden tanıyorum arama beni demişti. Bu kadar mı acımasız olur insan koca bir 7 yılın üzerine?
Başka şehire taşınmak isteyeceksin çünkü şehrin her köşesinde onu hatırlamak istemeyecek kadar şehirdende nefret edeceksin.
Onunla gezmediğin sokaklara gitmek isteyeceksiniz. Yapmadığınız en kötü pis şeyleri yapmak isteyeceksiniz. Ben başlamadığım sigara başladım unutmak için kalp kalp dolaştım kimseyi sevemedim onun kadar. Öylesine bağlanmıştım ki Ailemide dail gözüm hiç kimseyi görmeyecek kadar kördü. Sonra kabullenme aşamasına geldim kabullendim. Yokluğuna alıştığımı sabah uyandığımda ve gece yatağıma uyumak için geldiğimde , aklıma hiç gelmediğini bugun düşünmedim diyerek unuttuğumu fark etmeye başladım. Sonra atlatma aşamasına geldim Aşktan aşkla kurtuldum ' Çivi çiviyi sökermiş ' ilkler başkadır diyenler halt yemiş katılmıyorum ' bu söz çok doğru '
Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık. Doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık.
birini aşırı sevdim ama bir sürü olay oldu ve çok kötü bir şekilde bitti üzerine birde ona yalan söylediğimi düşündü. Bazen ne seviyorum nede sevmiyorum diyebildim. Günler çok zor geçti. Sabah-akşam-gün ortasında devamlı ağlardım. Dışarı çıkmak istemezdim her an internetten takip etmeye çalışyordum. Anlatılmaz zaten çok kötüydü sonra bir gün bir baktım hissetmiyorum. Bazen çok üzülünce hissizleşirdim ama bu seferki farklıydı. Panikledim ben onu hep sevecektim, bekleyecektim şimdi ne olmuştu... Duygularımı geri getirmeye çalıştım ama benden kopmuş gibilerdi. Yani hem var hem yoktular. Sonra başka şeylerle mutlu olmaya başladım. Ben ondan hiç nefret etmeidm, hiç unutmaya çalışmadım unutmayıda hiç istemedim ama sonra kendime -madem duygular gitti geri getirme kalsın-dedim. Biriyle tanıştım sevgili değiliz hatta konuşmada ilerlemedi :) ama tanıma imkanım oldu. Aşık olduğum kişi benim için en iyisiydi asla daha iyisi olmayacaktı ama baktımki öyle değilmiş daha iyiside varmış. Ve acı geçiyormuş.
Her gece rüyalarımda sanki onla yaşıyorum bitmiyor bitmiyor ölürüm herhalde. 1 saat uyusam gene rüyama giriyor ne yapıcam bilmiyorum bitmek bilmeyen bir rüyalar düşünün uyumak zor geliyor uyanmak zor oluyor hayata adapte olamıyorsunuz herkes ölü gibi geçiyorsun diyor bir laf var insanlar 25-29 da ölür ancak 75 inde gömülürler ben öldüm gömülmem kaldı artık bu kadar olmaz bu kadar acıyı kaldırmak zor geliyor zorlanıuorum ölümeyi hayal ediyorum intihar etmeyi hayal ediyorum son mektubuma ne yazıcam onu hayal ediyorum ölüm o kadar rahatlatıcı geliyor ki. Ailem olmasa onlar üzülür diye birşey yapmıyorum
bırcok kız tarafından terkedıldım bu yasıma kadar her seferınde haklı oldugum halde ama ınsan gercek askı bulabılmek ıcın belırlı bı sınavdan gecıyomus bunu ögrendım ınsan yasadıkca asıyor aska ınanmaz hale gelıyor ama yıllar sonra öyle bırı cıkıyor kı karsısına askın her halını yasayarak onunla adeta buyuyor olgunlasıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İşte bunu 2yıl önce yaşadım. kabullenemedim , hep ağladım yemek yiyemedim duvarla üstüme geliyordu nefes alamıyodum. geceleri hiç uyumuyordum. kemiklerime kadar acı çekiyo hep yatıyosun dışarı çıkmak hiç bişey yapmak insaları görmek istemiyodum eridim bittim kilo kaybı yaşadım. unutumam gibi geliyordu ondan başkası olmaz diyordum.. şimdi sevgilim var 1,5 yıllık ve ne acım var ne ne bişey. ama hala aklıma gelse gözlerim doluyor benim hikayem başkaydı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Duygular ve dusunceler tum acikligiyla. çok guzel aktarilmiş. Ben de kendimi tekrar o yasadiklarimi dusunurken buldum birden. Demek ki aşk, herkes için farkli kisilerle ve yaşlarda yaşansa da, benzer şeyler hissettiriyor. Aşk, bu hayatta yaşanabilecek en güzel şeydir. Yaşamamiş olanlara da allah umarim yaşatir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende aynı durumlardan geçiyorum su anlattıklarının her harfini yaşadım ve hala yaşıyorum ne zaman hafiflemeye başlayacak çok yoruldum artık sen ne zaman dusunmemeye başladığını farkettin?
1
10 Yorumla
Bence diyen
+1 yıl
zaman canım zaman sadece zaman.. önce kafanda bitir meleğim bu çok önemli unutmak iste. bana mesaj atabilirsin sana psikolojikmen iyi gelecegimden eminim.
onunla ilgili konuşmak degil benim yaşadklarm gibi bunlar gibi destek olmak gibi ama yinede sen bilirsin.. ben unuttum benim yerime sabır taşı olsa çatlamıştı. unutursun unutucaksında (:
birisini önce unutmak istersen unutursun. kafanda bitirmelisin. olmıcana inanmalısın olmucak bu iş olmaz diyip kendine anlatmalısın önce. bunu kendin başarırsan daha güçlü olursun benden ben aşkla kurtuldum sevmek istedim başkasına aşık olmak istedim ve oldum.
inşşllah canım inşllah Allah yardımcın olsun bilirim o kalp sızısını hiç bişeyle o acı tarif edilmez benim ettiğim yokluğunu hissettiğimde uykudan uyanınca kalbimin üstüne kaynar sular dökülüyordu. berbat ya berbat hatırladıkca o acıları benmi çektim diyorum.
Bunları herkes yaşayabilir. Ama yaşamamayı da seçebilir. Bende 15 yaş civarı bir kıza fena ölüyodum. Ama illaki unutuyorsun. Önemli olan 2. kez aynı hatayı yapmamak. Olmuyorsa kafanda büyütmeyeceksin
Kardeşim gözlerim doldu ne güzel yazıya dökmüşsün... Dediklerinin hepsi doğru bugün eskiden buluştuğumuz yerden geçerken ölmek istedim canım çok yandı :(
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Beni anlatmisin Benimde sevgilim beni sevgililer gununde terk etti cok ozledim hemde cok kac kez mesaj attim don ben sensiz bir gune bile basliyamiyorum diye cevap bile vermedi mesajima ne yapacm nasil unutacam?,😢😢😢😢
Herkes acısı kadarsa, ben bu dünyada bir coğrafyayım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aynı bende aşk acısı yaşıyorum hem ölsede kurtuksam ondan bir daha bans gelmese diyorum bir yandan da keşke yanımda olsaydı diyorum aklımdan hiç çıkmiyo ya delircem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eline sağlık! 😔 Son cümle cok yere dokunuyor ama güzel söz mantıklı
En İyi Cevaplar