Güncellemeler
1 gü
Arkadaşlar fizik vs olarak tabi ki sormuyorum. Genel olarak bu insanı nasıl bilirsiniz yani sormaya çalıştığım bu. Yoksa buradan ve burçlardan fizik tabi ki bilinmez
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Astroloji bilgisi olanlar kendimin dışarıdan nasıl göründüğünü merak ediyorum, yardım edin lütfen 😬😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zorlayıcı bir kombinasyona sahip olduğun kesin..
Benimde güneş burcum boğa, yükselen oğlak, ay burcu oğlak..
Seninki de zor. Toprak çok fazla. Değişime kapalılık veriyo, bende zorlanıyorum 😅 boğa burcu olmak zaten sıkıntı ya, yükselenler, ay burçları iyice karıştırdı 😬
İkimizin kombinasyonu bence birbirinden zor 🤣🤣 Değişime kapalı gibi gözüksem de yeniliğe kulaçta atabilirim. Yeter ki koşullar sağlansın. 😄 Zaten son iki yılda hava grubu burçları gibi gezgine dönüştüm. 😎
Kabukları kırmışsın, çok iyi 😂 konfor alanım sağlandığı sürece bende seviyorum gezmeyi. Yeniliğe adım atman çok zor, illa ki yenilik olacaksa köklenmeyi de hesaba katmalısın. Oğlak da toprak yav. Ufff. Evet bende aslan olmak sinir yaptı. Ejderha gibiyim 😂 ayın oğlak olmasını seviyorum. O iyi ya. Ne yapıp edip para kazanırız. Hep bi paramız vardır ve yetirmesini de biliriz 😅 ben güneş burcumdan şikayetçiyim, değiştirmeyi çok isterdim 😬
Sen çözmüşsün astroloji işini aynen devam üstüne katacağım pek bir şey yok. 😁
Yani dışarıdan nasıl görünüyorum demek saçma değil mi?
Erkegi karizmatik bi hava verir kadını işe çekingen bi hava verir
Doğru gerçekten, bu haksızlık 😄
e hepsini saydın sen geriye burç kalmadı mk
Bilmion ne konuşuon 😑 bilsen bunların hepsinin önemli olduğunu anlardın zaten
şükürler olsun bilmiyorum kral
Bende yok hiç te inanmam
inanıyomusun cidden
İlla ki etkileri oluyo ya. Tabi tep tipe kimse indirgenemez ama mesela hava burçlara tanıdıklarım cidden sorumsuz 😄 topraklar aşırı takıntılı vs vs
İyimiş kanka ne diyim 😂 istediğin gibi olur inşallah ahha
Amin amin kank inşallah 😂
Tahmin ettim🤭
Neyi
Fiziğini