Güncellemeler
53 dk
Bu yaptığım yorumlarda az biraz takip ettiklerime yorum yapıcam.! Şahsi gözlemim😎
Güncellemeler
47 dk
SS💋
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Sayfa sayfa olumsuzluk geleceğini bilerek söylüyorum: başak.
😅
😂
♍ Başak: Aşırı eleştirel, mükemmeliyetçi, detaylarda boğulan, kaygılı, kusur arayan, soğuk
Hepsi doğru fakat soğuk kısmı aslında buz dağının görünen kısmı maalesef ki
Başak tanıdığım çok. siz içinizde yaşarsınız. vede evet soğuksunuz. ama iyi niyetlisiniz.
Nokta atışı 👌🏻
aslan burcuyum gönder bakalım neler çıkacak ortaya
Gururlu, ilgi bekleyen, kibirli görünebilen, eleştiriye kapalı.
şarkıyı ben hariç herkese benzettiğine göre bucada gerek yoktur sanırım
Burcunu yaz
akrep erkeğiyiz
♏ Akrep: Kıskanç, kuşkucu, kontrolcü, kin tutabilen, intikamcı, gizemli ve manipülatif davranabilen. bide çok kafanda kurma!
vede.. hayal kırıklıgını unutma.. ilk defa yazabildim cevap yoktu :(
Sevim koş koş 😆
Oğlak, acıma ben zaten hepsini biliyorum 💁♀️😂
* ♑ Oğlak: Soğuk, mesafeli, katı, kontrolcü, aşırı ciddi, iş/madde odaklı, duygularını bastırabilen.
Başak diyorum
İnanmam ama muhabbet olsun maksat
* ♍ Başak: Aşırı eleştirel, mükemmeliyetçi, detaylarda boğulan, kaygılı, kusur arayan, soğuk görünebilen.
Soguk gorunebilme var detaylara onem vermek var
Digerleri yok ama
Kaygı bazen oluyor ama sevmiyorum kaygı hemen gonderiyorum elimden geldigince
yükselenim balık burcum ikizler günes burcum kova ay burcum yelkovan saturn burcum boğa
İnatçı, değişime kapalı, sahiplenici, zaman zaman fazla maddiyatçı.
İnanmam pekte yine de söyle aslan jgf
Aslan: Gururlu, egolu, ilgi bekleyen, kendini merkeze koyabilen, eleştiriye kapalı, gösterişçi.
Hayır yazmıycam hazır değilim
Başak mı ikizler mi
Oğlak yükselen ikizler ama :dd
* ♑ Oğlak: Soğuk, mesafeli, katı, kontrolcü, aşırı ciddi, iş/madde odaklı, duygularını bastırabilen.
Duygularımı bastırabilşyorum evet doğru prof ordinaryüsüm hatta
İkizler. Olumsuz tarafımız yok şükür😌
Öyle mi böyle mi😀
@Burak003481 öyle desem böyle de aklım kalacak😐
Olsun çok şükür 🙏🏻
Terazi
Boğa
Boğalar hırslı bazen kıskanç. Rekabetçi. Mükemmelliyetçi
Hıhııı:)
oğlak
Soğuk, katı, fazla ciddi, kontrolcü, başarıyı duyguların önüne koyabilen.
Eee bunlar bire bir beni anlatıyor
Basak
Aşırı eleştirel, mükemmeliyetçi, detaylarda boğulan, kaygılı, kusur arayan, soğuk görünebilen.
Boğa 😊
İnatçı, değişime kapalı, sahiplenici, zaman zaman fazla maddiyatçı.
Değişime kapalı sayılamam ya 😊 ama maddiyatçı hiç değilim, yine de yorumunuz için teşekkür ederim 😊
Kova
Mesafeli, asi, inatçı, duygusal olarak kopuk, kendi bildiğini okuyan, öngörülemez.
Boğa
İnatçı, değişime kapalı, sahiplenici, kıskanç, konforuna fazla düşkün, maddiyatçı olabilir.
Başak
Fazla eleştirel, kusur arayan, kaygılı, kontrolcü
Kesinlikle
Koç..
Sabırsız, fevri, çabuk öfkelenen, bencil davranabilen.
Olabilir doğrudur
İkizler
* ♊ İkizler: Kararsız, tutarsız, çabuk sıkılan, yüzeysel, lafı dolandırabilen, güven vermekte zorlanabilen.
Sonuncusu onların sorunu djfj
İkizler
Kararsız, tutarsız, çabuk sıkılan, yüzeysel, lafı dolandırabilen, güven vermekte zorlanabilen.
Koç gelsin
* ♈ Koç: Sabırsız, fevri, öfkeli, bencil davranabilen, düşünmeden hareket eden, rekabetçi.
😔🙃
Balık
♓ Balık: Fazla hassas, gerçeklerden kaçabilen, kararsız, kolay etkilenen, kurban psikolojisine girebilen, sınır koymakta zorlanan.
Kurban piskolojisi bilinçli bir piskolojidir bizde ve O kadar çok sınırım var ki bı' oda' kadar kaldım 😂 . Bu yönler birazda yaşam tarzı vs etkisi altında. Herkeste aynı olmuyo
Oğlak
Güzel açıklama teşekkür ederim
Başak
♍ Başak: Aşırı eleştirel, mükemmeliyetçi, detaylarda boğulan, kaygılı, kusur arayan, soğuk görünebilen.
Balık
♓ Balık: Fazla hassas, gerçeklerden kaçabilen, kararsız, kolay etkilenen, kurban psikolojisine girebilen, sınır koymakta zorlanan.
Bu ben
Yay aga
♐ Yay: Patavatsız, fazla özgürlükçü, sorumluluktan kaçabilen, düşünmeden konuşan, çabuk sıkılan,
Ehh
Basak
* ♍ Başak: Aşırı eleştirel, mükemmeliyetçi, detaylarda boğulan, kaygılı, kusur arayan, soğuk görünebilen.
Boğayım
♉ Boğa: İnatçı, değişime kapalı, sahiplenici, kıskanç, konforuna fazla düşkün, maddiyatçı olabilir.
Kısmen doğru evet
Oğlakk
Yengeç
♋ Yengeç: Alıngan, aşırı hassas, geçmişe takılan, küskün, manipülatif davranabilen, duygusal iniş çıkışları fazla
Akrep
* ♏ Akrep: Kıskanç, kuşkucu, kontrolcü, kin tutabilen, intikamcı, gizemli ve manipülatif davranabilen.
Akrep
* ♏ Akrep: Kıskanç, kuşkucu, kontrolcü, kin tutabilen, intikamcı, gizemli ve manipülatif davranabilen.
Bunların neresi kötü özellik gayet iyi bir de kıskançlık sıkıntı olabilir Bir de kin tutma
Başak
Mis gibi özellikler maşallahım var ajsjsj
Terazi
.
* ♎ Terazi: Kararsız, herkesi memnun etmeye çalışan, çatışmadan kaçan, yüzeysel davranabilen, onay arayan,
Doğru
Terazi
* ♎ Terazi: Kararsız, herkesi memnun etmeye çalışan, çatışmadan kaçan, yüzeysel davranabilen, onay arayan, bazen ikiyüzlü görünebi
Terazi
* ♎ Terazi: Kararsız, herkesi memnun etmeye çalışan, çatışmadan kaçan, yüzeysel davranabilen, onay arayan.
Google ye sordum deme
Başak
Klişe yorumlar netten almışsın senin gözlerin lazımdı yok maalesef
Gözlemin
Başak tanıdığım çok. siz içinizde yaşarsınız. vede evet soğuksunuz. ama iyi niyetlisiniz.
Başakların arasına kötü karışamaz😇
Balık.
KOVA..
Bu ne şimdi.
Akrep
Kıskançlık hariç
Akrep
♏ Akrep: Kıskanç, kuşkucu, kontrolcü, kin tutabilen, intikamcı, gizemli ve manipülatif davranabilen.
Aynen öyleyim
Oğlak
Aferin bana
Boğa
İnatçı, değişime kapalı, sahiplenici, zaman zaman fazla
Kova
Mesafeli, asi, inatçı, duygusal olarak kopuk, kendi bildiğini okuyan, öngörülemez.
Yay burcuyum
Patavatsız, sorumluluktan kaçabilen, fazla özgürlükçü, düşünmeden konuşabilen.
Aslan
Gururlu, ilgi bekleyen, kibirli görünebilen, eleştiriye kapalı.
akrep
Kıskanç, kuşkucu, kin tutabilen, kontrolcü ve intikamcı.
oğlak
Duyguşarım kontrol edebiliyorum her türlü bnce olumlu bişey bu
Terazi
* ♎ Terazi: Kararsız, herkesi memnun etmeye çalışan, çatışmadan kaçan, yüzeysel davranabilen, onay arayan.
Akrep 🦂
♏ Akrep: Kıskanç, kuşkucu, kontrolcü, kin tutabilen, intikamcı, gizemli ve manipülatif davranabilen.
evet 😅
Başak
İyi yönlerimidr isterim
Koca .
KOVA*
♒ Kova: Mesafeli, asi, inatçı, duygusal olarak kopuk, kendi bildiğini okuyan, öngörülemez.
doğru
Aslan yükselen akrep
Aslan: Gururlu, egolu, ilgi bekleyen, kendini merkeze koyabilen, eleştiriye kapalı, gösterişçi.
Aslan işte ne olsun
Akrep
Yengeç
♋ Yengeç: Alıngan, aşırı hassas, geçmişe takılan, küskün, manipülatif davranabilen, duygusal iniş çıkışları fazla
Cetvel
Balık