2 yıllık ilişkimi kız arkadaşım artık ilgi alaka kesip normal arkadaş tarzı konuştuğu için ve bi süreden sonra üstüne düşen emek veren ben olduğum için her anlamda konuştuğumuz halde en son konuşmada haklısın vs deyip sonrası yine aynı tavrına bürünmüştü normal konuşuyorduk fakat sevgili miyiz arkadaş mıyız belirsizdi. stresliyim farkında değilim tabii ki cevaplar Her neyse uzak mesafe ilişkisi 2 kere buluştuk sonrası işte dershane yok YKS yok vs yok şu derken devamlı araya mesafe girdi 14 Şubat 'ı es geçmeler doğum gününü es geçmeler birinde hediye beğenemedim dedi 2 ay geçmiş üstüne birinde aramız soğuktu ne olacağımız belli değildi dedi tabii ki ben es geçmedim özel günlere önem veren birisiydi yine de olgun davranan taraf bendim. Her neyse en son bi kırılma noktası oldu ve ayrılık mesajı attım o da yüz yüze konuşuruz diyordum kararını vermişsin vs derken ayrıldık 12 gün geçti ses seda yok tabii ki sosyal medyadan hikayelere bakıyordu o süre zarfında 1,5 ay önce aldığım kolye ile ben hikaye paylaştıktan sonra foto attı sonrası göndermeli müzikler manzara resimleri vs tekrar aynı kolye ile resim atmalar vs yazdım dedim ben ikimize bir şans daha vermeye hazırım konuşalım mı tarzı dışardayım eve geçince konuşalım müsait değilim dedi okey dedim o gün yazmadı ertesi gün yazdım konuşamadık ya arkadaşımın sorunu varmış destek olmaya gidiyorum eve geçince konuşsak daha iyi olur vs dedim o zaman müsait olunca akşam eve geçince haber ver yaz tamam yazarım dedi 2 gün geçti ses seda yok amaç ne sizce?
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Açık konuşup bitiremiyonuz mu bu nedir bu sitede herkes aynı kaderimi paylaşıyor😂
2 yıl emek verdigin birşeyi bi kalemde silebiliyorsan hiç olmamış gibi helal olsun sana :)
Bitiremiyorsan neden ayrılık mesajı atıyosun. Sennne istediğini bilmiyosun. Karşındaki kişide aynı şekilde.
ben ona konusarak soyluyerek bırseylerı anlatamadım aynı kafayla devam ettı ve bende tepkımı koyup ıslerı cıddılestırıp bırseylerın farkına varsın dıye yazdım sevmıyor olsam gercek anlamda ayrılmak ıstıyor olsaydım burada yazısıyor olmazdık.
🤫 https://voca.ro/151s2MuQd7fB
Uzak mesafe ilişkisi zor ya
Takıntılı kadın diyorlar
ilişki öncesi 50 tane şey sorar söyler konusur zamanla kendi söyledigi sözlerin tersine davranır ufak tefek şeyleri kurar kurar büyütür büyütür kendi yapınca ama söyleydi böyleydi bahanesi olur.
kendi 1 dogum günü ve 14 şubatı es geçer ama biz yüz yüze veriyim hediyeyi elden diye plan yaparız özel günlere önem verdigimi bilmiyormusun dıye tepkı olur tek bildigim emin oldugum bir şey var kimseye haddinden fazla degr vermiceksin aman o üzülmesin aman bu kırılmasın yok mutlu olsun yok blmem ne kımse ne deger bılıyor ne kıymet sonra senin ne degerin ne önemin kalmıyor.
Zaten hak ettiğinden fazla değer vermek kendine de karşındakine de haksızlık
hayır konustuk oda bende yorucu ılıskı ıstemedıgımızı belırttık belırsızlıklerın olmasını ıstemedıgımı belırttım herşeyi konustum ve oda konustu yok oncelıgın olmak ısterım yok oncelıgım olursun yok boyle saatler boyu yazmamazlık yapmazsın demı yok ıvır zıvır derken a dan z ye hersey okey ben ne konustuysak dıkkat ettım dunkı gıbı aklımda hersey pekı sen neden konustugunun dısına cıkıyorsun bu herseyden önce kul hakkı hayır 2 yıldır maddı manevıher anlamda onemseyen cabalayan konusan sorundan tartısmadan kacan benım neden bu tutarsızlıklar? veya konusalımmı dıye dırek sormadım yıne haklı oldugum halde adım atan taraf ben oldum suclusun farkındasın her seyın daha karsındakı ınsan adım atmıs yazarım yazarım eve gıdıncedıyıp yazmamalar vs aynı sekıl akrep burcu bırı vardı bunun 5 kat beterı 1 yazdım 2 yazdım 3. de tekmeyı vurdum hayatıma bırını aldım kudurdu yazmalar aramalar cevap alana kadar 5 dk ıcınde 30 kere aramalar mesaj atmalar ne oldu benımm cabaladıgım zamanlar gecıstırıyordun goy goya vuruyordun kafanda kuruyorsun dıyordun hayatına bırınımı aldın dıye en son sordu tersledım engelledı bumudur yanı sogutuktan uzaklastıktan yoluna baktıktan sonra aradan cıkıp geleceksen gelme yanı Şu an ugrasmıyorsan.
Akrep burcu kadını takıntılı ve kompleksli oluyor
hayır 2 yıldır her anlamda emek veren üstüne düşen stabil çözüm odaklı olan benim başta söyle olmz demi böyle olmaz demi yok blmem ne 50 satır şey söylüyor sonra insanlar öyle der zamanla böyle olur vs dıyor konusuyoruz ama kendi söyledigi lafların sözlerin dışına çıkıyor eee onları konuşan sendin başta senle konustuk bu yola konusma sonrası cıktık ee neden kendi sözlerinin arkasında durup öyle davranmıyorsun hayır madem 2 gündür aksam eve gecıne konusalım musaıt zaman dıyıp yazmıyorsun anlamadıgım nokta boynunda aldıgım kolyeyle resım atmalar vs gondermelı muzıkler amaç ne kafamı karıştırmaya çalısıyor veyada yazarım dıyıp yazmamaları konusmadan kacınmaları vs ee sevmıyen ınsan yazmaz kaçar bılmıyorum cozemıyorum :D