Akrep burcu Kadın'ları yorumlarsanız sevinirim?

2 yıllık ilişkimi kız arkadaşım artık ilgi alaka kesip normal arkadaş tarzı konuştuğu için ve bi süreden sonra üstüne düşen emek veren ben olduğum için her anlamda konuştuğumuz halde en son konuşmada haklısın vs deyip sonrası yine aynı tavrına bürünmüştü normal konuşuyorduk fakat sevgili miyiz arkadaş mıyız belirsizdi. stresliyim farkında değilim tabii ki cevaplar Her neyse uzak mesafe ilişkisi 2 kere buluştuk sonrası işte dershane yok YKS yok vs yok şu derken devamlı araya mesafe girdi 14 Şubat 'ı es geçmeler doğum gününü es geçmeler birinde hediye beğenemedim dedi 2 ay geçmiş üstüne birinde aramız soğuktu ne olacağımız belli değildi dedi tabii ki ben es geçmedim özel günlere önem veren birisiydi yine de olgun davranan taraf bendim. Her neyse en son bi kırılma noktası oldu ve ayrılık mesajı attım o da yüz yüze konuşuruz diyordum kararını vermişsin vs derken ayrıldık 12 gün geçti ses seda yok tabii ki sosyal medyadan hikayelere bakıyordu o süre zarfında 1,5 ay önce aldığım kolye ile ben hikaye paylaştıktan sonra foto attı sonrası göndermeli müzikler manzara resimleri vs tekrar aynı kolye ile resim atmalar vs yazdım dedim ben ikimize bir şans daha vermeye hazırım konuşalım mı tarzı dışardayım eve geçince konuşalım müsait değilim dedi okey dedim o gün yazmadı ertesi gün yazdım konuşamadık ya arkadaşımın sorunu varmış destek olmaya gidiyorum eve geçince konuşsak daha iyi olur vs dedim o zaman müsait olunca akşam eve geçince haber ver yaz tamam yazarım dedi 2 gün geçti ses seda yok amaç ne sizce?

Akrep burcu Kadın'ları yorumlarsanız sevinirim?