Güncellemeler
21 sa
...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Gönüller bir olsun yeter ki gadası
Abim Başak burcudur ama çok titiz bir adam. En iyi yerleri, her şeyin en iyisini denemiş bilen bir adam. Çok mükemmeliyetçi tarafları var. Cömert biridir, efsane biridir eğer severse. Annem de Başak burcu çok çalışkandı yıllarca sırtı ağrımasına rağmen çocukları için her şeyi yapıyordu hala da yapmaya çalışır. Başak burcunu seviyorum ama ben de balık burcuyum benimle anlaşırlar ama balık kızlarını bilemiyorum
Anlaşır ama başakın takıntısı inatçılıgı zorbalıgı edepsizliğine tahammül etmez balık. öyle bi başak türü değilsen üstüne alınma, gördüğüm başaklar böyleydi ondan dedim
Ben ondan daha zorbayım öyle söyleyeyim 😂
o zaman kendinden ittirirsin sana saygısı falan kalmaz köpek balıgı gibi davranır syklemez bile seni. daha iyi anlayışlı yeni bir karı bulur o, ruhun duymaz, bir anda bırakır dünya varmış diyip. balık ilgiyi nerde bulduysa ona yönelir zorba anlayışsız tiplerle uğraşmaz. kendimden biliyorum.
Sen soruyu doğru okuduğuna emin misin 😊🙃
Eminim, ilerideki olası senaryoları düşünerek bunları yazdım. Anlaşabilmek için arada uyum olması gerekiyor.
Balık benim başak o abi anlamamışsın işte
Aa yeni fark ettim aceleyle tersten okumuşum ben ahaha
sorry. k. bakma
Önemli değil
Çıtır erkek seviyosun sanırım
Sen olsan kart mı seçerdin yoksa çıtır mı 😂
yaşı çok syklemiyom sevdiğim yengeç kadını 45 ti. ama yaşını hiç göstermiyordu çıtır duruyodu. görüntü çıtırsa yaşı umursamıyorum
Benimkinin görüntüsü de kendisi de çıtır işte 😏
Hmm peki mutluluklar şimdidenn
Teşekkür ederim 💗
Ben de çıtırım 1 ay fitness a gitsem genç hatunlar bakmaya başlıyo o yüzden çok takmıyom yaşımı
Zaten yediklerime içtiklerime uykuma dikkat ediyorum diğer yandan. Evde anca şınav mekik çekiyorum dışarda bol yürüyüş fitnes kadar olmasa da bu idare ediyor biraz beni.
Tamam abi
😅😂 abin kurbaney
Tam tersi benim eniştem ve ablam balık erkeği Başak kadını demek ki anlaşabiliyormuşuz
Anlaşmak istesek anlaşırız da zıt burçlar ve yaş farkı da var arada ondan sordum aslında
Yani eniştemle ablamın arasına yaş farkı yok Sadece ay farkı var sonuçta hani biri Başak biri balık illa arada Park olacak ama onlar anlaşabiliyorsa Bence siz de anlaşabilirsiniz zaten Toprak Burcu ya su burçları Toprak burçları ile güzel anlaşıyor Bence olabilir yani
Burçlarla alakası yok anlaşıp anlaşmama ihtimalinizin
İyi anlaşırlar. Duygusal kadıni Başak erkeği duygusuzluguyla bastırır. İlişkiyi dengeler bu.
Küçük erkekle birlikte olmayın sonra gelip erkekler kahrolsun diye soru soruyorsunuz burada
Yok demem ama çok istiyorsan onun dışında hepsi kahrolsun diyebilirim bak böyle bir ayrıcalık tanıyabilirim sana 😂
Sana saçma sapan davranınca konuşuruz bunları
Haklıymışsın canım 😂
Balık kadını melankolik bir tip Başak erkegide pinpirikli, tam olur bence 😎
İki kuruntulu burç Allah sabırlar versin
Zaten kuruntuların sonucunda bitirdik tamamen, başak erkeğiyle ömür geçer mi ya 😂
Benim sürekli tartışan kardeşlerim biri balık diğeri basak balık. sürekli birbirlerini zorbaliyolar laf sokuyolar falan sonra bakıyorum bir süre sonra barisip birbirlerine övgüler yagdirirken yakalıyorum komikler 🤣
anlaşsinlar artık kavga etmesinler
Dövüşmen guzum da de tam olsun
Ortamda balık varsa olur o iş.
Balığa balık yakışır gel buraya kız znndnsnd
Anlasir başak erkegi olarak soyluyorum
Anlasir elbet, gonuller bir olsun 🥰
Utangaç birimi
Değil
Yaşı kaç
Yeni 23 yaşına girdi
İlk zamanlarda utangaç tı dimi benim ki de öyle
Yok be ben daha utangaçtım o beni açtı hatta 😂