Pişman olsa da daha muhatap olmam, unuttum bile. Engelledim zaten her yerden. Neymiş balık çapkınmış. En azından boğa gibi sinsi çapkın ve her şeye sorun çıkaran tipler değiliz. Yengeçler sanıyor ki full uyum var boğayla. Daha yengeç kadınına bulaşmam. Tamam çapkınız da o da sevene kadar sevince yok oluyor. Abi bu soruyu da tartışma polemik amaçlı henüz yayınlamadan kaldırmazsınız yav siteyi ne hale getirdiler durduk yere az önce soru hakkım gitti
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yengeç kadınıyım boğa erkeğinden nefret ederim. Ayrıca burçlara inanmak nedir aw...
Git bir de boğa aşığı burçtaşına anlat :D Nasıl kandırdıysa kandırmış garibimi
Boğa erkeğinden nefret ederim deyip de Burçlara inanmak nedir ıyy yazman peki? İnanmıyorsan niye nefret ediyorsun valla şaka gibisiniz
Yengeçim. Boğaları sevmiyorum.
Akrep ideal
yengeçler asla güvenilir tipler değil. Benim yükselenim akrep ama daha bulaşmam yengeç kadınına. yengeç kadını iyi olsa bile güvenilir kadın türü değildir.
Onu bilmemde ben yengeçim sözde, bazen ikizler de çıkıyor burcum, demek istediğim şu ki bende yengeçlerle anlaşamıyorum.
Ama bir balık asla olmak istemezdim mesela
Balığa kurban olun :D Bunlar hep önyargılar işte
Hayır balıkla denedim aşırı baydı, bu kadar duygusallık fazla...
Küsmek alınmak trip atmak hepsi sizde balık erkeklerinde, kızlara bişey bırakmıyorsunuz.
He ben isminden dolayı önyargı yaptın sandım. Her balık aynı değil. Ben küsen trip atan balıklardan değilim. Tekine göre karar verme yırtık türden çok fazla balık da var. Aynı tipte trip atan erkek modelleri yengeçlerde de çok var. Benim yengeç arkadaşım telefonuna bakamadım diye 1 ay konuşmadı küstü.
Kusura bakmada sende beni her yengeçle aynı gördün, ben seni niye diğer balıklardan ayırayım? Bana ne ki.
İyi uykular
Aynı gördüğüm falan yok yazdıgın şeye cevap olarak verdim o örneği sadece. Senin ikizler burcu olma şansın asla yok. yazı stilinden bile belli yengecim ben diye bağırıyor, alıngansın bak.
Senin burcun ne
@Fawndust burcun ne derken 🤔
Alakası var mı sence
Balık yazmıştım zaten
@Zevkli_dokunuş var
Balık erkeğini genelde pek sevmezler ama yinede de burcu bahane etmek yanlış olur.
Yani burç önemli ama o kadar da aman aman önemli olmamalı bence
Burç uyumunuz varmış aslında
Boğa erkeği de çok sıkıcı oluyo bu arada
@Zevkli_dokunuş burcun bu diyip yargılamam genelde ama iletişim devam ettikçe burçlara inanmıyorum
*inanıyorum
Burç uyumu vardı zaten çogu konuda aynı yerden bakıyorduk olaylara. anlaşabiliyorduk ona ragmen inadına gitti boğa burcu biriyle konuşmaya başladı. ama artık sykmde değil daha da uğraşmam soru açtıgıma bakma unuttum bile. o sanıyor ki ben ona dönecem tekrar yazıcam