Balık burcu ve size birkaç gündür yazmayı bırakan ya da bir süredir konuştuğunuz birisi var mı buradan
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Balık burcuysa birkaç gündür yazmamasının altında kesin bizim bilmediğimiz kozmik bir sebep vardır 😂 Bir bakarsın iki gün boyunca ortadan kaybolur, sonra hiçbir şey olmamış gibi “Nasılsın?” diye çıkagelir 😅 aama şaka bir yana, Balık burçlu biriyle konuşup da son zamanlarda bir anda iletişimi kesilen varsa ben de merak ettim şimdi. Acaba gerçekten Balıkların klasik “biraz kendi dünyama çekileyim” hareketi mi, yoksa kişiden kişiye değişen bir durum mu acaba 👀😂
balık erkeğinden uzak dur kadını da enerji vampiri ondan da olabildiğince uzaklaş bir de aşırı benciller sadece kendi menfaatleri çıkarları ön plandadır sen kimmm köpekkk🤣🤣🤣😂😂😂😂🐟🐠🎣
Aa çok ayıp :D
Yok kabul etmiyorum bencil değiliz o biraz karmaşa yaşamamızdan kaynaklı özele düşkünlükten ileri geliyor, yalnızlık kafamızı dağıtan en iyi şey. yani katılmıyorum. milyoner olsak ilk biz kendimizi feda ederiz para dağıtırız başka burç yapmaz bunu. örneği de var, balık burcu george washington para basıp dağıttı abd halkına, yemek sepeti ceo'su nevzat aydın şirketi 580 milyon dolara sattıgında 200 işçisine 28 milyon dolar parayı karşılıksız hibe etti yaklaşık 2 ev parasına tekabül ediyordu kişi başı. bunu hiç bir patron yapmaz hep bana hep bana der tüm patronlar. adam balık burcu farkını gösterdi.
Tamam iyi de diğer burçlardan niye böyle adam çıkmıyor da balıktan çıkıyor :D ben ay burcu yengeçle alakalı olabileceğini düşünmüyorum, balık kendini bir ideal uğruna feda etmeye eğilimli oluşuyla bilinir. mars balıklar mesela canlı bomba olmaya eğilimliler diye okumuştum bi yerde.
Cevap
3Cevap
Balık burcu bi kadın tanıdım tanımaz olaydım ne berbat bi karaktermiş o öyle
Yok bana erkeği lazım
Onu görmedim
Evet ama burdan değil 😅
Balık burcuyum neyi merak ediyon
yok ablam
evet vardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?