Ben anlayamıyorum benim burcum boğa yükselen burcum da aslan n'apmışlar boğa ile aslanı mı çarpıştırmışlar eeee boğa alır 😂😂
Neymiş 30 yaşından sonra yükselen burcumuza geçiyormuşuz taraf değiştirmek yakışır mı bize yakışmaz 😂
Neymiş 30 yaşından sonra yükselen burcumuza geçiyormuşuz taraf değiştirmek yakışır mı bize yakışmaz 😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
burçlara inanmam
yok öyle bi dünya, kimse gerçek burcunu değiştiremez isterse 50 isterse 90 olsun. meltemle olan yazışmalarını okudum da akıl alır gibi değil :D ne kadar sığ insanlar var işine nası geliyorsa öyle konuşuyorlar dedim :D burçlara dinen yasak gözüyle bakıp kendi fal bakmayı savunuyor ahaha bu insanlar ne içiyor bilmiyorum. Bu tarz tutarsız düşünceleri olanlar çok dikkatimi çekiyor başka sorualrda da görüyorum sıkça ve hayretle okuyorum tutarsızlıklarını. bunlarda su elementi eksikliği oldugu kanaatindeyim. biraz duygusal zekadan mahrumlar bence. Bir su grubu olsaydı asla bu kafayla hareket etmezdi ya ateştir ya hava grubudur büyük ihtimal.
Burçlara ben de inanmıyorum ama yakın tarihlerde doğan insanlar birbiriyle karakter olarak benzerlik gösteriyor bunu da burçlarla isimlendirmişler bu normal bir şey ama fal apayrı bir şirk savunulacak hiçbir tarafı yok savunan cahildir. Hani şey dersin eğlencesine fal kapatıyoruz Allah affetsin falan o da yok hem yapıyorlar hem arsızlar 😂😂
Aynen öyle
30'dan sonra yükselene geçmek yalan bilgi. Kim attı bunu ortaya bilmiyorum ama astrolojide öyle değil. Yükselen burç, insanların seni dışarıdan nasıl gördüklerini anlatıyor. İmajın, karakterin bu burçla ilgili
Ben de yükseleni görünce “demek karakter kadrosuna yeni oyuncu katılıyor” diye düşündüm 😂 30’dan sonra taraf değiştirmek yok, Boğa’san Boğa kalacaksın Aslan da ancak misafir oyuncu olur 😄
Dimi kız 😄
Valla öyle 😹
yukselen özelliklerin daha fazladır işte eli maşali
😂😂
Of yengec benimki cok ama cok dogru hissettiriyo alttan alttan
Evet yükselen burcun özelliklerini daha fazla taşıyoruz.
Doğum saatin le belirleniyor yükselen burç
Benimde boğa
İyi
Yok aklım kesmiyo
O ne ya
Öyle şekerim
Bence de saçma dindar biri asla inanmaz böyle şeylere
Dinim de dar değil görüşüm de dar değil gelsinler herkese beleşe geometri dersi de verebilirim ama burçlarla eğlenmeyi seviyorum kimseyi ilgilendirmez ki bu
Yani ne demek isityon analamadım
İnsanların dini de kültürü de böyle şeylerle açıklanmaz tatlım bunu söylemeye çalışıyorum burç dediğin eğlence yoksa gaybı sadece Allah bilir. Mesela ben sırf batıl olduğu için yaklaşık 2 yıldır kahve falı kapatmıyorum sen kapatıyor musun peki? İnsanlara ahkam kesmek kolay
Hee bilmiyom burçlarla pek aram yok. Niye kapatmıyon analmadım
Ne dinden konu açıyorsun o zaman hayret bir şey kaybol şuradan
Benden küçüksün terbiyeni takın
Neyi savunduğun belli değil bir karakteriniz olsun dinden konu açıyorsun fal bile kapatmıyorum ben diyorum niye kapatmıyon yazmış. Niye kapatmadığımı bile bilmiyorsan dini ağzına dolama
Ben fal bakmayı severim dinle alakası ne
Bebeğim fal Allah'tan başka bir şeyden medet ummak demek geleceği tahmin ederken Allah'a şirk koşmak demek
Öyle olduğunu düşünmüyorum fal baktırmayı severim bakarımda