Geçen gün kalabalık misafir geldi hiç birini konuşturmadım Hepsi malca konuşuyordu hele içlerinde bi tane koç burcu vardı aynı kovalar gibi hep ben bilirimci takılıyordu boş boş ukala ukala konuşuyordu o bile yanımda sönük kaldı. Tamam anlıyorum balık burçları duygusal olarak gelgitlidir içe dönük yaşamayı sever ama konuştuğumuzda da herkesi şaşırtmasını da biliyoruz. Zaten siklenmediğim, geri planda kaldığım yerde asla durmam aslan maslan hikaye onlar komple atıp tutarak her şeyi abartarak boş yapıyor zaten. Bir şeye katılmıyorsam boş muhabbet yaptıkları içindir mutlaka napacan yani adamların boş muhabbetini derinden hissediyorsun balık olarak. Meselenin derinliğini anlatsan anlamıcaklar dilini yorup ne kazancan yani. Ortama uyucam diye de yapmacık samimiyetsiz olmak benlik değil aşırı saçma. Çoğu kişinin muhabbeti aşırı saçma geliyor zaten. Hepsi hayal dünyasında yaşıyor oyalıyor bişeylerle kendilerini ama anlatamıyosun işte.
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kim dedi pasif olduğunu🤣balık erkeğinin gözleri fıldır fıldırdır bütün kadınları tek hamlede süzer bildiğin o rahatsız edici bakışlarıyla kadınları yer en çapkın burç erkeği🤣🤣🤣bir de lakayttır🤮🤮🤣😂
Hadi ya öyle miyiz 😂 Kimleri tanıdın böyle , sevgilin falan mıydı😂 Senin burç ne ayrıca
maalesef hacı tam da öylesiniz🤣 oğlak kadınıyım🐐😂
Şimdi sen niye lakayıt dedin balık burcuna. Tamam anlıyoruz oğlaklar ciddidir mahkeme suratı gibi suratları vardır buzdolaplarıdır da herkes sizin gibi olmak zorunda mı😂
bir de kusmuk emojili lakayıt diyor 😂
ahahaha yaa kıyamam ben size lupp lupp balıklar seviyorum sizi ama birazcıkkk lakayt davranıyorsunuz yoksa özünüz saf ve temiz bee🐟🐠🫶🏻😂
değilim ben ortamda etki yaratan biriyim lakayıt değilim inan 😂 hangi tür balıkları gördün bilmem de ciddiyetsiz olsam bile bi şekilde sevdiririm kendimi , öyle itici bi lakayıtlık yok bende şahsen 😂
gölge yanın çalışmıyor belli ki bu güzel bişiy böyle devam et🤌👏🫶🏻
Balık erkeği pasif değil, seçici 😂 Her ortama laf yetiştirmek yerine “buna gerçekten değecek mi?” diye bakıyor. Ama sustuğu için de millet “pasif” sanıyor. Halbuki konuşunca balık değil, köpekbalığı çıkabiliyor. 🦈😂.
Bu kendi fikrin dimi, yapay zekadan falan almadın dimi ? zira olayı çözmüşsün diyecektim 😂
Âh âh eski sevgilim balıktı iyi êğittîm aklıma geldi🤠
Anlıyorum halen aklın onda kalmış neden ayrıldınız? Eğittim derken , tüm sevgililerine göre en iyisi o muydu?
hey
Yok kral pasiflikle balik burcunun ilgisi yok bence yanlış düşünüyon o olay da tamamen tercih sıkıldığın sohbette durmazsin
Aynen öyle. Sen ne burcusun
Burçlar gerçek değil diye düşünüyorum...
Bunu sormadım.😂