Aslan burcu erkeği ile flörtleşiyorum ama çok beğendiğim için yanında heyecanlanıyorum ben de Boğa burcu kadınıyım normalde çok sakinim heyecan yapmam ama onun yanında nasıl davranacağımı şaşırıyorum bir de onu etkilemek istiyorum nasıl bir kadın olursam benden etkilenir?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aslan burcuyum boğa kadınından korkarım boğa kadını akıllı zeki hamarat iyi temiz saf kalpli yardımsever sevdiğine hırçın asabiliğini belli eden ama dobra kadındır
Oda korkuyor galiba çekingenlik hissediyorum bende onda
Kesinlikle korkuyordur
Peki aslan burcu erkeği nasıl bi kadına aşık olur etkilenir seksi mi masum mu dişil mi dişiliğini gizleyen mi?
Ben kendim kadın dediğin sadece erkeğine dişi olmalı herşeyi açık olmalı rahat olmalı yakışan seksilik olmalı ama başka erkeklere kapalı olmalı
Geçende mesela bi story attım instagrama çok çekici bi fotoğraftı soğuk yaptı bana iki gün boyunca o zaman o yüzden soğuk yaptı bana
Evet özellikle reaimlerini herkese açık atarsan soğuk yapar tersler ama ona özel resim çekip atarsan story yede erkekkerin tahrik olmayacağı bi resim koyarsan ve ona attıgın resmi ona özel çektiğini söylersen çok mutlu olur ama ona özel resmi de asla başka zamanda olsa paylaşmamalısın
Peki aslan neyden etkilenir en çok ben ona mesela çok güzel iltifatlar yazınca mutlu olduğunu hissediyorum ama bokunu da çıkartmak istemiyorum ama sürekli yapmayınca da mesafe koyuyor çok değişik ya bi türlü çözemedim
İltifat değil sadece abartmadan öv onu abartımca suyu çıkar inanmaz çünkü yapmacık oldugunı anlar çok fazla duygusal takılma duygusal yerine genelde mantıkla hareket et
Mesela gün içinde işteyken kendisini çekip atıyor bana eriyorum bu nasıl gülüş yazıyorum falan bayılıyor onu böyle can evinden vuracağım bi şey bilmem lazım ne önerirsin 😄
Birde o istemiyorum desede aldırış etmeden onu her fırsatta boşalt
Daha o kadar samimi olmadık be sende hemen sekse getirdin konuyu 😅 bana başka taktik lazım ne bileyim sarma mı sarayım kısır mı yapayım börek mi açayım
Öyle şeyler hiç sevmez 🤣
Ee ne sever bu adam elit mi takılayım mesela
Ağır elit ama ona kedi gibi
Ee bu benim zaten
O yüzden seviyor işte seni
Neşeli olabilirsin dürüst olabilirsin birazda utangaç ol bırak kendini ona 😅
boğa burcu kadınından bi skim olmaz
Akıllı cool gukeryuxlu nazik
Aslan burcuyum bilmem
boğaaaaaa