Para alma tuzağı mı aşk ve hayatımda yolunda gitmeyen şeyler var, biraz kaygılı bir insanım. İkinci sefer gittiğim falcı açarım dedi, tekrardan kapalılık varmış. İnanıyor musunuz böyle şeylere ya da para atmalı mıyım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer güzelim kuran da kısmet açmak işlerinin yolunda gitmesi için cet duaları var ne işin var falcı da büyü de kuran da her şet için dua var biraz dinini arştır fal büyü haram zaten
Gerçekten var ben inanıyorum büyü ile bir insanın hayatını mahvedebilirsin cinlerin arasında da iyi olan da var kötü olan da kötüleri de bunun için kullanıyorlar bildiğim kadarıyla
Cevap
5Cevap
Var bence böööyük anneannemin aşkısına yapmıslar delirmis dağa vurmus kendini sonra anneannem başkasıyla evlenince büyü bozulmus ama adam üzüntüden ölmüs
Var böyle şeyler ama çok nadir olan şeyler, bazı hoca ve falcı tayfası her şeye büyü ve musallat diyor
Kurani kerimde ayet var nasil uydurma olsun! Deli misin sen
Çok iyi işlem yapan birisini biliyorum. Ben yaptırdım bizzat olanlara inanamadım. Öyle bir bağlama yaptı ki suratıma bile bakmayan adam şu an ben ayrılmak istesem kendinden vazgeçer. Tüm dünyası ben oldum resmen
Fal haram, şirk inanma sen onlara üstünde büyü vs varsa da bolca dua et, Allah a sığın falcilar nir sey yapamaz
Aynen cinlerde teşkilat olmuşlar
😂😂😂 olm
Adam ciddi mi kandırıyor mu
daha detaylı anlatırsan sana daha iyi anlatırım
E var yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?