astral alemde bulunduysanız cablısa ve cablıka halkını tarif edebilir misiniz? onların hepsinin erkek olması falan, bu özellikleri ve tarifini yapabilecek var mı?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlk defa duyuyorum. Ne tür varlık bunlar? Cin falan mı?
hayır baska varlıklar fakat şeytanın ayın günesin insanlığın varlığından haberdar değiller. peygamberimiz islamı onlara tebliğ etmeden önce hiçbir şeyden haberleri yoktu. buzulların ötesinde yaşarlar atmosferleri ve zamanları yer çekimleri farklıdır. insana benzemediklerini biliyorum hepsi erkek olan bir halk bisey yiyip içmiyorlar ve etraftaki halklarla savas halindeler
Allah Allah, ilginçmiş gerçekten
Astralde korkmuyor musun? Ben yapsam ve varlık görsem korkudan dilimi yutardım. Sen iyi cesaretlisin. Ben de isterdim ama
henüz cıkmak nasip olmadı inşallah bir gün
Arkadaşlar siteye girmeden demlenmeyi bırakın lütfen
Shshjssn
gayet aklım başımda bir şekilde yazdım bunları. dini bilgisi olan herkes bilir bunları. yanlıs kitleye düşmüş
Sence burada 3. gözü açık kaç kişi vardır burada? Hadi olsada burada gerçek cvbı veren çıkarmı? Ve asıl mesele sen bunu nerden öğrendin?
cablisa ve cablika halkını mı nerden öğrendim? araştırmak bedava
ben de bazı seyleri biliyorum fakat ucuncu gozum acık değil. keske cevap verseler cok faydası olucak
millet uçmuş diyorum inanmıyor kimse
Allaha inananlar icin geçerli söylediklerim sizi baglamıyor
Alllah la bu bahsettiklerinin ne alaksı var üstelik Allah a inanmadığımı nerden biliyosun sen Allah mısın?
Embesil sen kaç kez kuran okudun.. Kehf- i sor ashabı sebt-i sor, Lut'u sor, medyeni sor, semud u sor seni öttürürüm burada kuran okumamış bir tipin uydurma hikayelerde bana bilmişlik yapmasına izin vermem bir de inancımı sorguluyor cübbeli ve nihat tayfasından adam mı çıkmış bunlar çıkıcak.
mesele okumak değil okuduğunu anlamak. nasip olmamış henuz yazıkl
Ben Babtista ve Yattara halkını gördüm amiga
karanlıkta kalacaksınız...
Ben yusuf güneyi görüyorum konser veriyor oralarda
Yusuf Güney'i görmek için gidilebilir bak djfnfk
komikmix
Daha güzel bir halk ismi bulabilirsin ya 🤣
araştırın kardeşim.
O ne
buzulların ötesinde yaşayan alem
Yaa
O ne la