17 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bir tane resimle bakılmaz 3-4 tane resim olması lazım Bir de fincan altlığının da olması lazım ama bu bir tane resimde gördüklerimi sana söyleyebilirim kısaca senin ayrıldığın birisi var ya da haksız yere ayrıldın neden ayrıldığını anlamadığım bir ilişkin bitmiş ve sen bu ilişkiyi kurtarabilmek için büyük çaba sarf etmişsin ve hala da aklın onda demiyorum ama hala onu düşünüyorsun hala olur mu diye bir umut bekliyorsun ama aynı zamanda sevmek sevilmek mutlu olmak bunları da çok seviyorsun Hayatında biri olduğu zaman kendinden feragat edip karşı tarafa veriyorsun o kadar güzel ve derin seviyorsun ki karşındaki insan sevildiğini hissediyor ama aynı şekilde sana Sevgi veriliyor mu Hayır bir de şu sıralar Yeni tanıştığın biri de olabilir ya da Eskiden tanıdığın Ama şu sıralar sohbet ettiğin birisi de olabilir böyle bir kişiyle aranda duygusal bir bağa geçecek ama bunu kabul etmemen lazım Çünkü bu kişi sana olan duyguları Sadece gelip geçici bir şey bu yüzden ikinci defa üzülmeni istemem
Cevap
5Cevap
kahve çıkmış
Allah allah nasıl gördün onu ya
İçindeki telve yoğunluğu biraz kafa karışıklığına işaret etse de, dibindeki açıklık ferahlığın habercisi.
fal falan anlamam ama bildiğin leke işte neye benzeteceksin ki bunu
Anlayana soruyoruz zaten kankacım
Sana 3 vakte kadar 4 , Senin kafan kabarmış için çömelmiş hgfjdk
Eskı manıtanj kafana takmışsın o senden uzak duruyor ama kafanı kurcalayan bazı olaylar var kafana taktığın aydınlığa çıkacaksın merak etme
Sonunda yorumlayan birii teşekkür ederiim
Fal benim işim ıyı bakarım
Bqna da bakar misiniz lutfem
Yazdım
Hayatina biri girecek gibi ve bi haber var
Ay hadi inşallah teşekkür ederiim 🥰
düğün görüyorum insanlar dans ediyo
Sana kabaran bir şey var ama 😂
Cin düğünü.
Bir yastıkta kocasınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?