Yengeçlerin konuşmaları bile tatlı. Kendilerini sevdiriyorlar ama diğer burçların çoğu 5 para etmez.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yengeçlerin konuşmaları bile tatlı. Kendilerini sevdiriyorlar ama diğer burçların çoğu 5 para etmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ay yengec olarak katılıyorum shdhsh
Yani balıklar daha iyi anlıyor seni dimi
Evettt benzer olduğumuzdan olsa gerek
Evet neticede ikisi de su grubu :D Mesela yay burcuyla asla anlaşamam nerede ne konuştuklarını bilmiyorlar. su olmak ince fikir, anlayış, empati demek.. Akrepler kendilerini kasmasa ketum olmasalar onlar da öyle ama her taşın altında bok arıyorlar çok güvensiz hissediyorlar, soğuk görünüyorlar aynı toprak burçları gibi ve çok fazla tatsızlık kaos çıkarıyorlar negatif özellikleri çok fazla, balık ve yengeç gibi değiller.
Bir de yengeç kadınları boğa erkeklerinin nesine sempati duyuyor hiç anlamıyorum ama asla anlaşamaz uzun vade. Boğa soguk odun bir burçtur kabadır, bencildir sabit fikirliliğin nirvanasıdırlar.
Çok mu uzun sıkıcı yazdım ahaha
Ahaha hayır kelimesi kelimesine katılıyorum
Tamam o halde söyle bu boğaların neyine sempati duyuyor bu yengeçler :D Gerçi sen öyle misin bilmiyorum
Dur bi dk ona katılmıyorum shshsh boğalar soğuk geliyor bana
Hah tamam doğru yolu bulmuşsun :D ama diğer yengeç kadınları bunu neden göremiyor. hem soğuklar hem kabalar hem benciller. insan sevmezler, çıkarcılar, öküz sembolizmindeki gibiler. İstisnaları az da olsa belki olabilir ama boğa kadınları da sıkıntılı.
Ya bu eleman keşfeti salmadı günlerdir yengeç diye ağlıyor. Boğa bunu istememiş.
Ruh hastası sana kaybol demedim mi ben
Bir kaç boğa kızı gelip teselli edebilir mi arkadaşımızı çok üzülüyor şbşcşhşşfşhl
s. mişim boğaları. boğa mal burcudur napayım boğayı ben mal mısın. hiç sevmiyorum sen neyin peşindesin, ben bir tek tatlış yengeç kadınıyla anlaşırım gerisi hava civa. Sen anlaşılan baya kıskanıyorsun çekemiyorsun boğalar gibi.
Balık erkeği uzak yaşasın benden ne tatlı dili
Sen kötü deneyim yaşadın diye hepsi aynı olamaz. ben yengeç kadınıyla iyi anlaşıyorum. Seni balıktan daha iyi anlıcak bi erkek yoktur boş yere hayal kurma. genelde yengeçler ne hikmetse boğa sever ama boğa erkeği odundur kabadır ruh hastasıdır tembeldir bencildir aynı öküz sembolizmindeki gibilerdir.
Balık rolcü yalancı manipülatif ondan ona meyli rahat bi burç bide çok sadık sanar kendini herkesin peşinde koşan tipler
Hayır yanlış biliyorsun, sevgisine karşılık alamazsa ya da karşı taraf onu anlamazsa bunu yapar sadece. yoksa karşı taraf ilgili sevgi dolu fedakar yaklaşırsa inanılmaz yüceltir kadını ve ömür boyu sadık kalır başkalarında gözü olmaz... Aksi halde dediklerinde haklısın. Bekle sana bir aslan burcu kadınının balık erkeği hakkında boğa burcu kadınına yazdığı cevabı atacagım.
Balık erkeğine kaba mi davranmak lazim nasıl tarifeden anlarlar?
Boğa burcuyum artık alıngan tavrına dayanamıyorum (iki haftalik sevgiliyiz) aldatcam görcek gününü
Cevap:
"Aldığın yere geri bırak inek ile köpekbalığı anlaşamaz yakışıklı olur bu burcun erkekleri ve aslan gibi ve aslan burcu bir kadın yakışır onlara. Bir aslan burcunu anlamak için biraz beyin lazım o da senin gibi boğa burcu inekler de mevcut olmadığı için anlayamazsın. Ayrıca o çocuk seni çoktan aldatmıştır sen hâlâ düşün dur 1 numaralı dengesiz çapkın burcun adamını aldatıcam diyorsun ben elim de tutmak için herşeyi yaparken ve balık erkeklerine fedakarlık yapıldığında karşısındaki insanı karşılıksız bırakmıyor sen de ilişki yürütücek kapasite yok zerre fedakar değilsin inek git samanını ye zıbarrr sen"
İstersen soruyu da atabilirim eski bir soruda gördüm.
Boğa aslan ve balık teraziyi de ekle bunlar asla sadık değil gözü dee bi tarafları da doymaz. Gene evet aslan boğa yanında balık masum kalır duygusal yanı da var diye ama balık erkekleri değmez. Biri var balık baya bana aşık gibi davranırdı bi kere dedim tamam yüz veriyim ayda bir başka kıza giden biriymiş zaten. Duygusallığı palavra
Yav maalesef çapkın tarafımız çok var kabul ediyorum, şimdi aranızda neler geçti uyum nasıldı 2 taraflı dinlemeden keskin yorum yapmak yanlış olur ama biraz da karşı taraftan aldıgımız çekim tutku ile de alakalı bu durum. karşı taraf kendini sevdirmişse frekans uyum tutku anlayış ilgi alaka güzelse, eser kalmaz o çapkınlıktan, sarsılması mümkün olmayan bir sadakate dönüşür aksi halde kırmamak kaybetmemek adına sevmiş gibi yapabiliriz bunu kabul ediyorum. Ama Boğa erkekleri gibi lafta sadakat masallarıyla çok sevsek bile karda yürüyüp izini belli etmeme olayı yok bizde, boğalar çok sevdiğini söyledikleri o biricik karılarını öyle bir aldatır ki kadının ruhu bile duymaz çevremdeki boğalardan biliyorum ve bence boğa kadınları da rahat aldatabilecek potansiyelde. Akrepler de öyle, bir kadın ilişki teklif etsin geri çevirmez boğa ve akrep erkekleri. ama balık sevmişse bunu yapmaz işte kendini tutar her türlü çünkü istemişse sevmişse onun sözü sözdür.
Ben boğalarla anlaşamıyorum çok kavgaya meyilli aslan da aynı. Akrep gene alttan alır balık da. Su grubunun kötüsü bunlardan iyi
Evet maalesef ben de anlaşamıyorum iletişim frekans tutmuyor ateş ve topraklarla. havalar da çok gelgitli dengesiz çok dışa dönükler hiç benlik değiller. Yine geriye su grubu kalıyor dediğin gibi suyun kötüsü yine seni anlayabiliyor. Bu arıza boğa burçlarının bu sitede çok fazla güzellemesini yapıyorlar bunu aklım almıyor neye göre yaptıklarını. acaba biz mi fark ediyoruz bir tek bunların çirkef ruh hastası olduklarını. Herşeyde kavga çıkarmaya eğilimli geçimsiz tipler olduklarını çok iyi biliyorum. Bir çogu inkar ediyor ama hepsi düzmece yalan. çok yalancı bi burçtur zaten boğa.
Yalan var kıskançlık haset kızları çok fena zaten erkekleri de bi ağırdan alıyor adamın havaları var ama içi çürük ben anladığımı düşünüyorum bu tarz insanları yengeç burcu iyi sezer 🦀😬
Ben de o sezgi konusunda senden pek farklı değilim. o zaman akıllı farkındalığı yüksek biri oldugunu gösterir bu durum senin :D çogu kişi fark edemiyordu bu durumu boğalarda. Zaten kendilerini dürüst insan havasına sokuyorlar genelde öyle kandırıyorlar kadınları. ayrıca kadınları için haset demişsin erkekleri de öyle. Sende iyi bişey oldugunu görürlerse ondan seni vazgeçirmek için sana karşı onu hep kötülerler. çekeememezlikleri hasetlikleri gerçekten çok vardır. sanki biz malız anlamıyoruz. insan sevmezler, bencil ve çıkarcı tarafları çok vardır belli etmeseler bile anlayan her türlü anlar.
Yani boğa birini hayatıma almadım çok da yanlış yapmamışım aslan burcu biraz seni sınadı bide yay niyeyse su grubuna en takık ateşler oluyo. Balık da dediğim gibi bana denk geleni öyle ve gördüklerim hangi burç erkeğinden olur sence
Evet halepçe katliamıyla ünlü Saddam hüseyin boğa burcuydu, fethöş de boğaydı. İkisi de hak ettikleri gibi geberdiler. Finansal kaygıları ve kendi rahatı/istikrarı için her yolu mübah görebilen bir burç boğa.
Hangi burç erkeğiyle iyi anlaşırsın bilmiyorum ama hava ve ateşler senlik değil onu iyi biliyorum. Yengeç kadını hassas bir burç ve bunlarda hassasiyet duygu olmaz. Gözüne ilkinde çekici gelebilirler ama içleri bomboş oldugunu tanıdıkça anlarsın. Yaylara asla bulaşma çok gaddar olurlar, ince fikir asla yok. yay kadınları bile sorunlu. hava grubunda bir tek ikizler bana daha masum geliyor herkes kötülüyor ama gelgitleri yorucu işte, bir dediği diğerini tutmuyor.