Birisi bana video attı izleyeyim dedim çoğunuz görmüştür belki 2000'li yıllara aitti sanırım video. Askerler 3 kadın PKK'lının birini uçurumdan attılar, diğer ikisini de kafasından vurdular öyle berbat aşağılayarak yaptılar ki bunları ben utandım onlar yerine insanlıktan. Bu videoyu bana atan kişi boğa burcuydu ve çok iyi yaptılar ellerine sağlık devletimin yanındayım dedi. Ulan belki o kadınları kandırıp zorla oraya soktular pişman olup kurtulmak istedi ama kurtulamadılar bunu düşünmek neden bu kadar zor dedim hâlâ vicdansızca konuşmaya devam etti tabii kendi başına gelmediği için atıp tutuyor. Balık burcuyum ve sanırım 10 gün kabuğuma çekileceğim ben. Toprak burçlarının vicdansızlıkları beni geriyor.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Vicdanın burçla alâkası yok empati yeteneğinden yoksunlar sadece
MAalesef ama saddam hüseyin de boğa burcuydu ve o da vicdansızdı. Boğalar gücü ele geçirince kötüye kullanıyorlar genelde
Fethullah gülen de boğa idi ve tam sahtekardı
Baksana bi daha çıkar mı sadist boğalar tüü
Çok var
Koç burcundan başkası yalan
Ne konuda yalan. koç çok vicdanlı bi burç mu
Hangi video
telegramdan attı bilmiyorum
Nasıldı video tam olarak ne yaptılar berbat aşağılayarak dedin ya. Nasıl oldu ve linki var mı
link yok direkt attı. ne bilim sövüyolardı ama kadına yapmaları çok acı. zorla orada tutuluyordı belki de kaçamıyorlardı korkularından kimbilir. yazık günah. pkk lı olabilir ama içim gitti birini uçurumdan attılar iterek. diğer 2 sini de kafalarından vurdular patladı zaten kafa etrafa kanlar saçıldı. bu video eski 2003 lere ait demişti birisi. ama videoyu ilk kez izledim.
Benim bildiğim var ama onda 2 tane var birini atıyorlar diğerini dediğin gibi. Kafası önündeki kayaya çarpıyor kaya kırmızı oluyor
O mu
evet o. ben sanırım 3 kişi gördüm 2 de olabilir bi defa izledim zaten tam bakmadım
Anladım hani sonra yere düşüyor ateşe devam ediyorlar. Aynı videodan bahsediyoruz sanırım
Ama o kadar eski mi. 20 16 falan olmasın
eski diye duydum ben birinden ama ne kadar doğru bilemem
Yapılan tabiki çok yanlış hatta "indir lan donunu" diyor biri. Bu terörle mücadele değildir. Yasal işlem başlatılmalı yargısız infaz suçu işlendi. Ama tam tarihi belli değil