Herkes boğa burçlarını çok masum sanıp güzellemelerini yapıyorlar ama katılmıyorum ben. İnsanı çok kullanan tipler, benciller, sabit fikirliler, çıkarcılar, her boka atarlanırlar, insan sevmezler, güzel iletişim kurmazlar, sende iyi bir şey olduklarında onu direkt kıskandım demezler ama durmadan kötülerler hasetliklerinden, içten pazarlık vardır. Amaç o şeyden seni vazgeçirmek. Finansal suçlara meyillidirler, işyerinde boğa burcu birine hesap kitap işlerini verirken dikkatli olun bu yüzden. Sadakatliyiz derler ama çok sevdiği biricik karılarını karda yürüyüp izini belli etmeden er geç her türlü aldatırlar.
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senin hissetiklerin veya bildiklerin öyle galiba amann 🙂ben burçlardan çok bana davranışlarına saygısına vede samimiyetine bakarımdır..
Hiç bir boğa burcu kabullenmez söylenen gerçekleri. Aynı akrepler gibi manipülatifsiniz gerçekleri kıvırtma konusunda. ama bence her ne kadar akrepleri sevmesem de akrepler daha fazla insancıl yönleri fazla. boğalar full bencil. akrepler toksik olsalar bile vericidirler, anlayışlıdırlar.
Bilemem belkide haklısındır 😊
Puhahaj hangi boğa canını yaktıysa sağlam olmuș🤣🤣
boğalar can yakacak potansiyelde değil :D zayıf bir burç. göründüğü gibi değiller
He he 😆
Sen pınar mısın
O kim lan
Ben lan değilim
Kes lan bende pınar değilim
Sus ağzına acı biber sürerim
Yav he he
Bak bi tane akrep kadını cevapta beni doğrulamış.
Boğadan bi cacık olmaz.
Puhahahag cani yanmislar toplanmis
Yoo gayet doğruları söylemiş. boğa hanzo bi burç. venüs burcu diyorlar bir de. adı üzerinde boğa a._k boynuzlu büyükbaş hayvandan başka ne beklenir ahaha
Ağla😹
Yok ben ağlamam ağlatırım teyze
Zort😹
Bildirimleri kapadim hadi aglayin🤫😈
Pugahah byyy
Boğa burcu espirileri beni sarmıyor. Gülmedim üzgünüm
şu an keyfinin kaçtıgını hissettim. Sağlam durmaya çalıştın ama gizliyosun zayıf tarafını. Hiç boşuna inkar etme
Rezalet bir burç. Tiksinç hakikaten.
Burcun ne?
Akrep
Sevgilin falan mı boğaydı yoksa eşin mi? Diğer cevaptaki kişiye akrepler hakkında yazdıgım yorumu okumanda fayda var.
İş yerinde bir pizza ustası vardı, iğrenç birisiydi. Dürtüsel, hem s*ki hem de midesi aç bir mendeburdu. Pisliğin tekiydi. En son kavga ettim ve işi bıraktım. Anlattıklarınla %100 örtüşüyor. Bana olan yaklaşımı iğrençti. O gün bugündür boğa erkeği kara listemde.
Anladım kötü bir tecrübe olmuş. ama sana şunu diyim ki belki istisnaları vardır bilemem orasını fakat boğa burçları hayvanlıktan anlıyor genellikle. İnsanca iletişim sökmüyor onlara. bir de bunların maço takılan kendini bok sanan türleri de çok var. Ama şunu bil ki bir insan kendinde ne özellikler eksikse onu baskılmak adına varmış gibi gösterir kendini ve boğalar özünde korkak insanlardır. Biraz dişli isen onların sinirlerinin sana sökmediğini zamanla anlarsın. ben eski işyerinde bi tane o._evladıyla yumruklu kavga etmiştim boğa oldugunu d. tarihinden sonradan anladığım biriydi tabi o zamanlar burç falan alakam yoktu. Üzerime haksızca yürümüştü o zamanlar daha gençtim. gözümü karartıp bunun çene bölgesine 2 tane yumruk attım daha bana bulaşmaya cesaret edemedi, zaten araladılar kavgayı. Yani bunların öyle kendilerine cesaretli havalar sergiliyor oluşuna aldanma. içi boş sinirleri vardır ve özünde korkaktırlar. Kendilerini sağlamcı ve sarsılmaz göstermeye bayılırlar.. Kadınlarını bilmem ama erkeklerine aşırı uyuz oluyorum ben. İnsanlarla dalga geçmeye bayılırlar ve Sorun çıkarmaya aşırı meyilli şizofrenlerdir.
Burçlarla aran baya iyi
2 yıldır öğreniyorum. öncesinde anlamazdım hiç
sen nası öğrendin
Evde kitaplar var, zamanında PDF okudum. Şimdi ise yapay zeka var; çok daha efektif sonuçlar veriyor. Bir de içgörülerim ve derin sezgisel yeteneklerin var, arşetipler, davranış oruntulerine bakarak aşağı yukarı insanların burçlarini doğru tahmin ediyorum.
Ovv tebrikler, sen aşmışsın. peki balık burcu hakkında düşüncelerin ne? benim akrep hakkında düşüncelerimi az çok gördün diğer yorumda
Zihnim çok dağınık hiç havamda değilim.
Tamam rahat oldugun vakit unutmazsan yazıver düşüncelerini.
Evet balık 😅
Ahaha tüh yakalandık. Senin tespitlerindi zaten. ama ben zaten biliyordum sen güzel ifade ettiğin için paylaşasım geldi.
Yanılıyorsun
Asla yanılmam
Başak mısın sen