Kıza diyorum kilolu sevmiyorum, herkes sağlıklı kalmak için çabalamalı diyorum. Kendisi zayıf fit olmasına rağmen aa demek ki ileride kilo alsam sevmeyeceksin beni deyip konuşmayı kesiyor, alınganlık yapıp küsüyor hemen kafasında kuruyorlar. Ve tuhaf olanı da acımadan bitiriyorlar basit nedenlerle. Çok önyargılılar her şeyde zahirine göre peşin hüküm veriyorlar. Sorsan biz mantık burcuyuz derler. Reelde başka Başak birini tanıyorum, edepsizlikte sınırı yok, anlayış hiçbir şey yok, bir anda siler atar. Allah bunlarla evli olanlara sabır versin, ömür törpüsüler.
21 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kilo alırsa sevmeyecek misin yani?
kıza diyorum ki bilgim var sağlık konularına hakimim işin biyokimyasını biliyorum elimden geleni yaparım kilo almaman için ona ragmen böyle davrandı
Hamile kalınca kilo alacak. Çocuk doğurunca da kilo vermek için uğraşacak. O kilo aldırmama mevzusu elinde patlar.
patlamaz eşşek gibi karbonhitrat yersen fazlası trigliserid ve şekere döner kilo veremezsin tabi. gebe bile kalsan çocuk şekerle gelişmez, protein ve yağla gelişir. bu kafada olan biri zaten evlenmesin benle
Büyük konuşuyorsun.
Ben de balıgım ama senle asla anlaşamıyorum. fikirlerin düşüncelerin bana uymuyor yüzeyselsin.
Şu aşağıdaki yorumdaki yorumumu silsene, bildirim gelip duruyor.
Sildim
Teşekkürler 🫠.
Rica
O boğaya yazdıgım yorumu sen kaldırttın dimi : )
Evet 😹.
Adam haklıymış gibi bi de bildirim geliyor diye şikayet ediyor kendi zıpladı kızın cevabına :D
O konuda sen haklısın 😹. O da yorumumu sil diyebilirdi.
Evet aynen öyle.
Senin ay burcun başak, benim ikizler. napacaz bu değişkenlerle. ama bence ay başak daha kötü sanki çünkü balıgın karşıt burcu. kendi içinde zihninde kendinle çatışırsın sen sanki.
Doğru vallaha 😹.
Evet hiç şaşmaz. ay burcu zihinle, bilinçaltı ile ilgilidir. normalde ben balıklarla anlaşırım ama başak etkisi olan balıklarla uyum yakalayamıyorum yükselen başak da dahil buna.
Yükselen terazi.
Hem ayın başak hem yükselen terazi 😂 tamam şimdi daha net anlaşıldı senle niye anlaşamadıgım😂
Doğru söylemiş
Niye kız
Şimdi kilolu olup olmaması senin ona olan sevgini değiştirirse sen sevmeyı bılmeyen birisi olmuş oluyorsun sevgının ne oldugunu bilin önce benım burcum yengeç başakda degıl ama goruşum bu yonde
yav yok sevgimi değiştirmez de ben ona bu konuya hakimim kilo almanı baştan önleyecek stratejilerim var demiştim. direkt küstü önyargılı davrandı anlamadna dinlemeden. başak burçları sıkıntılı ve çok zorlar. yengeç bin kat iyi. en azından dinliyorsunuz
Benı her halımle seven bırını dınlerım tabıkıde onun dışında gtümde olmaz açıkcası arkama donup bakmam
Sen kendini başakla bir tutma. başaklar çok edepsiz naptıklarını bilmiyorlar. katı ve vicdansız tipler. Beşar esad falan başaktı. Ayrıca fiziğin de çok hoş. Allah sahibine bağışlasın seni :D
Bence burclara gore bu kadar insanları bır kalıba koymayı bırakın neyse
Koyarım çünkü kabak gibi fark var yengeç ve başak arasında. İkizleri zaten saymıyorum bile
Hayır bır başak burcuyla başka bır başak burcu bırısı cok farklı olabılır karakter meselesı tamamen
Haklısın bazen çok keskin oluyorum ne işse. uyuz oluyorum kendime bu konuda
Başaklar harbiden çok kötüler ya
Senin burcun ne?
Balik
Başaktan daha fena
Niye
Sinsi, bencil
Ben de balıgım, balıklar da zor evet ama balık yine sevdiğini yüceltir de bunlar ömür törpüsü ruh hastası çogu.
Allahalla
Senin burcun ne
boğa gösteriyor site onu. boğalar kendi sinsi ve bencilliğine bakmadan balıga bok atıyorlar ilginç
Ahahah evet boğalarida sevmem zaten
ben de. çok saçma şekilde sabit fikirli ve şizofrenler. ota boka sinirlenen tipler bir de çakma maçoluk taslıyorlar erkeklerine fitil olurum.
kim bir şeyi çok yapıyorsa o özellik asla onda yoktur. boğa erkekleri kendini sağlamcı göstermek için yapıyor bunu, çogu insan anlamıyor bunu.
Valla bu burçlar cidden gösteriyor karakterleri bı kız arkadaşım vardi çok kullanan tipler benciller sabit fikirliler cikarcilar her boka atarlanirlar insan sevmezler guzel iletişim kurmazlar mallar tam olrak
Ay evet bir insan kendine böyleyim diyorsa asla öyle degildir
Evet burçlar gerçek zaten. uzaktan değil yakından bakarsan anlıyorsun farkı. boğalarla gram sağlıklı iletişim kurulamıyor... ota boka sorun çıkaran olgunlaşamamış tipler. içten pazarlık da vardır, hasetlerdir. sende iyi bişey varsa onu kıskanırlar ama belli etmezler onu durmadan kötülerler seni ondan vazgeçirmek için. sanki malız anlamıyoz biz :D :D
Arada mala yatmak güzeldir 😅
Bu arada Erkekelri de aynı tarif ettiğin gibiler. boğa biraz para görsün kimseyi beğenmez herkese yukarıdan bakmaya başlar :D parası olduktan sonra seni insan yerine koymaz. insan sevmezler dediğin gibi. vefasızdırlar. bakma millet bu sitede boğa burçlarının güzellemelerini çok yaptıgına. boğaların bencilliklerini görmüyor hiçbiri. hee sadakatli masalları da var. boğa kadınını bilmem ama erkeği karda yürür izini belli etmez o biricik çok sevdiği karısını öyle güzel aldatır ki çevremdeki boğa erkeklerinden şahitim bunlara.
Gidin özelden konuşun iki de bir bildirim geliyor rahatsız etmeyin milleti
Kadınlarida aldatıyor dediğim arkadaşım zincirleme aldatmisti ilgiyi kimden görürse ona
evet asla sadık bir burç değil. balıklara aldatır diyorlar ama balık sevdiğini asla aldatmaz ölümüne sever sadık kalır. boğalar gibi değiller. boğalar göründüğü gibi değil asla. balıgın tek kötü yanı zor ve karmaşık bir burç olması. akrepler de aldatır bak affetmez. benim tezime göre sabit burçların hepsi kararlı yapıları gereği uyum sağlayamıyor ve fırsatını bulunca bu nedenle aldatma potansiyelleri daha yüksek. çünkü kararsızlıga gelemeiyorlar uyum sağlayamıyorlar, arada bir noktada kalmak istemiyorlar, ya siyah ya beyaz kafasındalar.
Güzel tespit valla evet bende çok zorum ve karmasigim, ne istediğimi de bilmiyorum çoğu zaman
boş ver biz derin bir burcuz. düz kafalı değiliz. sinsi algınlansak da o biraz duygusal yogunluk ve karmaşık yapımızla alakalı. Çogu şeyi bulanık da olsa görebiliyoruz bizden daha iyisi yok bu konuda. basit burç değiliz ona vermek lazım bu meseleyi. Bu nedenle toplumun sorgusuz kabullendiği saçma normlar bize ağır geliyor. ben balık burcu olmaktan memnunum koç gibi basit bi burç olsam hiçbişeyden haberim olmazdı mesela.. Balık olmak kendini akıllı sananları izleme keyfini veriyor bana ama bazı şeyleri anlatamıyorsun anlatsan da anlayabilen yok herkes kapasitesi kadar anlıyor seni..
Zor olanda o zaten kafamızdaki düşüncelere beyinleri erisemiyor sonra çok takintili çok detaycı oluyoruz anlayamiyorlsr bizi
Evet o yüzden hiç kimseyle anlaşamam kolay kolay :D Başaklar kendilerine detaycı mantıkçı derler ama ben katılmıyorum buna. başak buzdağının arkasını görebilen derin bir burç değil. detaylarda boğuluyor sadece. çok fazla materyalist düşünüyorlar. bir kaç başak burcuyla tartıştıgım konular oldu soyutsal konuları anlamlandırmada gerçekten berbatlar. Toprak grubu genel olarak hiç benlik değil anlaşamıyorum. Boğanın sabit fikrini geçtim, değişken burç olan başak bile anlayamıyor seni. Şahsen ben onlardan daha realist bakıyorum hatta pek çok şeye..
Ben yengeçlerle çok iyi anlaşabiliyorum, sen de anlaşırsın ama her yengeç aynı değil gerçekten sağlam yengeçler var ama manipülatif olmayanları iyi. yengeç erkekleri genelde çok manipülatif maalesef. kendini olgunlaştırmışını bulursan uyum yakalarsın seni mutlu eder. bir tek onlarla iyi iletişim kuruluyor diğerleriyle anlaşmak çok zor. 2 balık da iyi anlaşabilir ama bayar bir noktadan sonra çünkü aynı özellikler mevcut. 2 cambaz aynı ipte oynamıyor.
Balıkla anlasirim, akrep kadınında bazılarıyla, aslanla anlasirim, yengecle ama tabi bazılarıyla çok değişiyor ya bazılarınin yukselenleri etkiliyor olabilir teraziyle hiç anlasamam yakın zaman iki kişiyle küstüm boktan insanlar
Yükselenden ziyade bence yükselen ve ay burcuna olan harita açılarıyla da alakalı gibi geliyor. Evet terazilerle ben de anlaşamıyorum denge problemleri var ama her terazi aynı değil bazıları gerçekten çok iyi ama nadir denk gelir onlar. Burçlara ilk sardıgımda terazilere sempatim vardı ama bi kaçını tanıdıktan sonra bok gibi olduklarını fark ettim şimdi uzak duruyorum :D
tkp attım sana