Size sesleniyorum Aslanlar, Koçlar ve Yaylar ne diyorsunuz? Tutku mu yoksa özgürlük mü? 🤪
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Size sesleniyorum Aslanlar, Koçlar ve Yaylar ne diyorsunuz? Tutku mu yoksa özgürlük mü? 🤪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Koç burcu Tutku ister
Tatlım, sen dingin bir göl kenarında el ele tutuşup kuğuları izleyeceğin sakin bir peri masalı arıyorsan, o sayfayı hemen kapat! Çünkü Koç erkeğinin aşkı, uykudan uyanan bir ejderhanın ilk nefesi gibidir; efsanevi, büyüleyici ama bir o kadar da yakıcı ve amansız.
O, beyaz atına binip kibarca pencerene tıklatan o uysal prens değildir. O; şatonun aşılmaz denilen duvarlarını yıkan, önüne çıkan orduları ezip geçen ve seni o kuleden söküp alan savaşçı bir kraldır. Onun masalında nezaketten çok, kanı kaynatan bir fetih arzusu vardır.
Gözlerindeki Ateş: Sana baktığında "acaba" demez, saniyeler içinde "benim" der. O bakışlarda bir peri masalının en vahşi, en balta girmemiş ormanlarını ve önüne çıkan her engeli yakıp kül eden ihtiraslı bir fırtınayı görürsün.
Sabırsızlık ve Fetih: Beklemeyi, ince hesaplar yapmayı bilmez. Onun kitabında prenses kurtarılmayı beklemez, prenses bir kasırganın tam merkezine çekilir. Seni severse hayatına adeta bir göktaşı gibi dalar, taş üstünde taş bırakmaz ve tüm dünyanı kendi kurallarıyla baştan aşağı yeniden yazar.
Korumacı Yıkıcılık: Onun sınırları içine girdiğinde dünyanın en güvenli kalesindesindir ama bil ki o kale, senin için yakıp yıktığı şehirlerin küllerinden inşa edilmiştir. Seni korumak için hiç gözünü kırpmadan dünyayı ateşe verir ve o devasa yangını izlerken şefkatle saçlarını okşar.
Koç erkeğiyle aşk, lunaparkta usulca dönen bir atlıkarıncaya binmek değil; dipsiz bir uçurumdan, gözleri bağlı halde aşağı atlamaktır. Eğer onun o vahşi, sınır tanımaz, biraz bencil ama iliklerine kadar hissettiren ilkel masalına ayak uydurabilecek kadar cesursan; sana diz çöken yenilmez bir savaşçının tek kraliçesi olursun.
Ama o ateşin sıcaklığından korkuyorsan hiç yaklaşma; sadece kül olursun! Sen bu fırtınanın merkezinde durmaya gerçekten hazır mısın? Bu arada bu cümlelerimi şu cümle ile kapatmak istiyorum. AŞKI ERKEK YAŞAR, KADIN SADECE REKLAMINI YAPAR.
Ates gruplari sansasyonel asklara meyilli mutlaka yedek vardir
Valla öyle diyorlar korkarım ateş erkeklerinden yedeklemesinler beni diye
😂 sen bilmesende gözü kayar flörtöz göz çapkinlari
Çekimle ilgil şeyler bunlar tutku denen şey burçtan ziyade aradaki enerjiyle ilgili. Adam Yay burcu olur çok yakışıklı olur Zeus olur falan olur filan olur ama çekim hissetmezsin. Kimseyi ateş burcu diye direkt okeylemedim hiç 😂
bence kesinlikle tutkuyu daha çok isterler ama özgürlükleri kısıtlandığı an o ilişki de anında biter. ikisinin dengesini kurabilen birini ararlar her zaman.
Özgürlük olsun ( Aslan ) ✨
🙀😹
Özgürlük bence onlar ne anlar tutkudan tutku su burcunun işi
Aslan için tutkulu bir aşk varsa özgürlüğü geri plana atabilir o denli sever
İkisi de olmalı ki dengeli olsun.😉
Öyle valla denge lazım ;)
üç slak burç. iyi kötü çirkin gibi heheeh
Sen hangisisin çok bilmiş korkuluk :p
sana ne candy girl
Aslan olarak sesleniyorum tabikii tutkuu
Aslan😻
Evett aslann