Astroloji & Burçlar 1 gü Burçlar ile neler yapılmalı 🙄? emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Uzun zamandır burç sorusu sormadığımı farkettim 😒#emre00 Burçlar ile neler yapılmalı 🙄? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 1 gü Astroloji & Burçlar konusunda 19,2b cevap paylaştı. Koç burcuyum 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Yengeç 1 gü Astroloji & Burçlar konusunda 399 cevap paylaştı. Burçlarla en fazla keyifli sohbet edilir, insan tanımaya küçük bir merak katılır. Karakter analizi, ilişki seçimi veya önemli kararları burca bağlamak bana göre işi falcılığa çevirmek olur. 1 0 Yorumla
ѕнαdσωσfℓσνє Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% Başak 14 sa Bak bu doğru alışveriş konusunda tecrübeliyim 1 0 Yorumla
_Şeker_Kız_ Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% Terazi 13 sa Sohbet dedi doğru valla emrecik 1 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% Balık 19 sa Astroloji & Burçlar konusunda 531 cevap paylaştı. Kim benimle kaçacak ☺️ 1 0 Yorumla
YakaaPaçaa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% Akrep 1 gü Yay ile niye acı çeksin insanlar 😀 1 0 Yorumla
darkwitch7 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 97% İkizler 1 gü Akrep🖤 1 1 Yorumla denemedenbilemezsink Yengeç 13 sa Buyrun benim :) Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Başak 1 gü Astroloji & Burçlar konusunda 331 cevap paylaştı. Alışveriş sjfjdj 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 Kova 1 gü Astroloji & Burçlar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kova. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Koç burcuyum
Burçlarla en fazla keyifli sohbet edilir, insan tanımaya küçük bir merak katılır. Karakter analizi, ilişki seçimi veya önemli kararları burca bağlamak bana göre işi falcılığa çevirmek olur.
Bak bu doğru alışveriş konusunda tecrübeliyim
Benden niye kaçsınlar ya
Sohbet dedi doğru valla emrecik
Kim benimle kaçacak ☺️
Para kazanmayı severiz çünkü 😎
Yay ile niye acı çeksin insanlar 😀
Burçlar saçma
Akrep🖤
Buyrun benim :)
Kanka olunurmuş
Alışveriş sjfjdj
Sohbet benim işim