aşırı derecede kibirli ve cahiller. Adam yerine bile koymuyorum bunları. Bir de bunların güzellemesini yapıyorlar yok neşeli yok iyimser diye aklım almıyor bence bu güzellemeleri yapan insanların kapasiteleri çok düşük sadece bu noktalara odaklılar. Yav s... böyle neşeyi iyimserliği. Şeytan diğer burçlarla 1 birim oynuyorsa bu yaylarla 10 birim falan oynuyordur, dünyaya gelmeleri büyük hata, kendilerini asla görmüyorlar özeleştiri empati sıfır. Zaten dünyada en az doğumlar yay doğumluymuş vardır Yüce Allah'ın bir bildiği mutlaka 5 bin kişinin katili uyuşturucu baronu ve Stalin denen ruh hastası yay burcuysa zaten olay bitmiştir, kimse gelip de bana güzellemesini yapmasın bunların.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yay arkadaşım var şahsen bazen sinir bozucu oluyor adam reels atıyor orada bile bana laf sokuyor şaka mı yapıyor laf mı sokuyoe belli değil anasını satayim bir tuhaflar gerçekten bir tane yay daha var o da öyle çok iğneliyici şakalar yapıyor ben normalinden çok alinganimdir ama belli etmiyorum şakaya vurup geçiyorum ben de
Evet hiç şaşmaz alayı aynı patavatsız ne dediğini bilmeyen itici tipler. müge anlı denen zırtapoz da yay burcu ve hiç mi hiç sevmem show yapıyor orada kendini hayırsevermiş gibi göstererek. bi tanesi de çıkıp giydiremiyor şu karıya ben gördükçe gıcık oluyorum. ağzı bozuk oldugu zaten çan çan ötmesinden belli orada. patavatsız itici karı. erkekleri de aynı karıları da aynı bok
Aynısı durmadan laf sokar
😂 demek ki hepsi böyle bunkarin geçen yay olam arkadaşa bunu soyleidm yaylar dedim çok duygusuzlar bz öyle görünüyoruz gostermiyoryz dedi bilemicem artık 😂
Ben bu gerçeği terazi burcu bir arkadaşıma anlatamadım inanmadı bana. yayları met ediyordu full güzellemesini yapıyordu iyi sanıyordu ta ki bi gün buna değmeyecek bir mesele yüzünden bir sürü laf sokmuş bu da iyice çileden çıkmış ondan sonra dedi ki sen haklıymışsın. dedim ne sanıyodun onları? iletişimi komple kesmiş komple silmiş ondan sonra. bi de çocukluk arkadaşım en iyi arkadaşımdı diye söyleniyordu hesap et.
Duygusal benim arkadasım yaylar duygusal bence ay ona bir şey diyemem ama laf sokması var bazen rahstsız oluyoruö ve co khayatıma mudahrle ediyor bunu sevmiyorum
@İsimolmuyor aga duygusal gibi görünseler kaç yazar ağlayabilme özellikleri yok ki. zor bela ağlasalar bile çok yapmacık ağlarlar 2 damla zor gözyaşı gelir , aşırı gaddarlar yemişim öyle duygusallıgı. duygusallıgın tanımı bu değil.
Evet aşırı bir laf sokma eğlenceleri var bir de şaka bağlamında yapiyorlae ciddiyebalinca şaka yapıyorum deniliyor
Uyumlular muhabbetleri iyi. Ama sorumluluk almıyorlar pek
Bunlara uyumlu diyorsan sen hiç bir şey bilmiyorsun
Benim tanıdığım öyleydi burçtan olmayabilir sonuçta
Allaha yemin olsun ülkeyi ben yönetsem yay dogumluların dünyaya gelmesini yasaklattırırdım despot yanım da var. tahammülüm sıfır bunlara. kendilerini bi bok sanmaları beni çileden çıkarıyor, alayı kırıcı sivri dilli ve ruh hastası cehalet dolu tipler. akılları yok fikirleri var.
Ben de hiç sevmem
Koç burcuysan şaşırdım
Koçum
Aferin tebrik ederim doğru yoldasın. Bazı koç kadınları kendini yay partneri iyi beceriyor diye laf ettirmiyorlar da. Şu bir gerçek ki koç yine mantıklıdır yay tam o_evladı aklı olmayan ama her boka fikri olan boş bi burçtur.
Tam şimdi bunu yay arkadasıma attım ve cıldırdı üstelik burclara inanmadıgı halde dedim inanmıyorsun zaten neden bu kadar kudurdun ki inanmadıgın bir sacmalık için
Çıldırma sebebi biliyor çünkü kendinin ne bok olduğunu, soruda anlattıgım gerçeği kabullenemiyor kibrinden. Tipik yay.
Ben bu gerçeği terazi burcu bir arkadaşıma anlatamadım inanmadı bana. yayları met ediyordu full güzellemesini yapıyordu iyi sanıyordu ta ki bi gün buna değmeyecek bi konu yüzünden bir sürü laf sokmuş bu da iyice çileden çıkmış ondan sonra dedi ki sen haklıymışsın. dedim ne sanıyodun onları? iletişimi komple kesmiş komple silmiş ondan sonra. bi de çocukluk arkadaşım en iyi arkadaşımdı diye söyleniyordu hesap et.